|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Oby! Życzę im tego!!! 3 razy tak!!! Jeszcze niech sobie wezmą do kompletu Malarczyka - ktoś musi godnie zastąpić Jarabicę
![]() ![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
rw88;1118818[... napisał(a):
w polskiej transkrypcji jego nazwisko brzmi Gąsecki a co do Sobiecha to prawda jest taka za karę nie podporządkowania się Wojciechowskiemu : a) wyjeżdża do Bundesligi do zespołu bądź co bądź czuba tabeli(jednoroczny wyskok Hannoveru teraz powróci na swoje miejsce ) ponadto ,który zagra w Lidze Europejskiej b) dodatkowo zamiast obniżki pensji , pensja skoczy mu pewnie 2x ( dostawał bagatela 400 tys euro !) /Wojciechowski dostał 1,1 mln euro a jeszcze Ruch miał zagwarantowany procent od sprzedaży (nie podano ile)/ Teraz niech każdy sam sobie określi kto lepiej na tym wyszedł |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Tylko ze mi chodziło że w Niemczech kibice się mniej lub bardziej cieszą, a u nas by było nażekanie że "Polskie Drewno" za "gigantyczne pieniądze" i "przepłacony". |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
Właśnie, ta LE to szansa dla Sobiecha, bo mimo że oni grają dwójką napastników, to ciężko mu będzie początkowo wygryźć Abdellaoue, a z Ya Konanem, nomen omen właścwie gwiazdą poprzedniego sezonu Bundesligi, tym bardziej ma marne szanse. Ale tak jak w przypadku Klicha - nawet jeśli im nie wyjdzie, to wrócą lepsi, albo pójdą gdzieś na wypożyczenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Olisadebe już w Gdańsku. Dziś zagra w sparingu, przejdzie bardzo szczegółowe testy medyczne itp. Jak coś będzie nie tak to wróci tam skąd przyleciał.
![]() ![]() ![]() zdjęcia z lechia.pl EDIT: Pomyliły mi się dni
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 01.07.2011 o godz. 10:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Dzieje się. Niezmiernie jestem ciekawy gry tego zawodnika. Jeden z niewielu zagranicznych zawodników, którzy przewinęli się przez naszą ligę i pokazali z naprawdę dobrej strony. Ile on ma tak naprawdę lat? Z tego co pamiętam to jakieś +5 względem normalnego wieku
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
czyli 38? no way ;p
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
podobno +10 czyli 44 a to chyba nie ma szans na to
dobrze wygląda nawet, haha jak on grał w eliminacjach przed MS w Korei i Japoni to chodziłem do 1 klasy przypomniały mi się stare czasy![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest z rocznika 1974, czyli dobrze pamiętałem. Kiedyś jego brat się wygadał.
Niedzielan negocjuje z Pasami. Dobry transfer nie ma co. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze, że w nocy nie przyleciał, bo by go nie było widać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Błysnąłeś ciętym dowcipem.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Analmuel Policjadebet
Tego jeszcze nie grali. Żeby na tym sparingu zawału nie dostał :O Jeszcze go do kadry smuda powoła, w końcu to On był jednym z protoplastów historycznego sukcesu. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
siwych włosów nie widać to pewnie nie jest tak źle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Sam jestem ciekaw w jakiej on jest formie ,bo ostatnio chyba w Chinach sobie grał ....
Jeden z tych ktorzy naprawde byli gwiazdami tej ligi ,i ten ktory strzelał jako gracz Panathinaikosu nam gola ktory nas pogrążył..... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja go ostatni raz widziałemna żywo podczas meczu w Atenach jak przeciwko Nam grał ale to było ....6 lat temu.Nawet sie prezentował ale szybki już chyba taki nie jest jak kiedyś.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Artur "daj koszulkę" Sobiech to prymitywny dzieciak - zażartował w niemczech ze w Polsce bez prawka jezdzil.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Serio tak powiedział?
On chyba już sobie w piłkę nie pogra. Coś takiego... W głowie się nie mieści. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pobaw się ironią z kim innym...
ale jednak wrzucę bo dla mnie to jest żałosne - w ogóle nie trawię tego Sobiecha - wygląda na metroseksualnego cwaniaczka. http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,t...c95c&_ticrsn=3 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oni tylko cytują Weszło
tutaj link do oryginału; http://www.weszlo.com/news/7162 Fakt że troszeczkę chłopak nosi głowę w chmurach, ale co tam Neymar jest 100 razy gorszy ale nie przeszkadza mu to być najbardziej rozchwytywanym pikarzem tego sezonu. Zresztą Małecki miał gorsze problemy a teraz złego słowa o nim nie da się powiedzieć. (pobicia itd.) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A to jak obraził tego czarnoskórego z Cracovii (to nazwisko jest zbyt skomplikowane zebym je był w stanie zapamiętać?
Małecki przynajmniej nie jest metroseksualny i nie wygląda jak jakieś śmieszne dziecko. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
glupi jestes. Ntibazonkiza. nie wiem co w tym trudnego.
widze z gory metro i gejow traktujesz jak Malecki, tylko wpier*** im sie nalezy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie nie obrażaj Pan, dobre?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
A Ty skąd wiesz jak Małecki ich traktuje? Widziałeś? Powiedział ci to?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzialem, Malecki chleje w klubach i napierpapier takich ludzi. Nie wiem jak teraz ale pol roku temu tak bylo.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
no i niech "napierpapier" na nich, pedałki na nic innego nie zasługują. Ale picie niech odstawi.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
No wymieniaj skoro rzucasz takimi oskarżeniami ![]() Edytka. Cóż rzucić, że "Małecki chleje po klubach i napierdala pedałów" jest łatwo, ale powiedzieć co gdzie i kiedy to już nie za bardzo Wszystko w kosmos.
Ostatnio edytowane przez fialo : 01.07.2011 o godz. 23:39.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.wp.pl/kat,1726,title,He...wiadomosc.html
Prosze bardzo a Hernani może jeszcze na całej zawierusze w Koronie skożystać sportowo i finansowo. Wcale nie uważam żeby był bez szans na angaż. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Małecki ma 23 lata to co ma robić? dla Ciebie to jest dziwne tak? Ty pewnie w ogóle nie imprezujesz? Patryk to młody chłopak jak wielu z nas i też może korzystać z życia jak chce. Póki nie odbija mu się to na formie to jak dla mnie może co weekend zapity na rynku napier***ać gejów. Pół roku temu Twoim zdaniem pił i jakoś mu to nie przeszkadzało być filarem Mistrza Polski. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wczoraj Bozok trafił do Bełchatowa, a dziś ma się tam pojawić... Kosowski
Janas już działa. |
|
|