|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wracając do tematu przegród między sektorami, ktoś podał informacjię że z tego zrezygnowano. Mam nadzieje że to prawda, bo w specyfikacji architektonicznej jest to:
Cytat:
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
- barierki od strony murawy zostają
- bariery między sektorami znikną (zasadniczo), nawet te z D i E ![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zaczyna się montaż słupów na piętrze trybuny
Właśnie mocują pierwszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
A trzeba dodać, że to jest "raptem" 2/3 wysokości tej trybuny i nawet widać już pierwsze wejście na trybune
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
obyś miał rację, te przegrody między sektorami to najbardziej po.......ony pomysł w historii budownictwa stadionowego
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ale dach będzie może troszke wyżej jak zaznaczył sayek89... bo trybuna(gorny poziom) wg mnie opierać się będzie o tą górną wypustkę w kolumnie nowo zamontowanej. (tylko nie mam pewności czy to jest tylnia kolumna czy przednia ta nośna)
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
moze powinni przestawic widok z kamery miasta na budowe C bo tam sie wiecej dzieje i widoczne sa efekty
myslalem tez o kamerze obracającej sie zaleznie od odbiorcy pokazujaca A i B przesowamy w prawo D i murawa a potem budujace C najwazniejsze na budowie 3 miejsca ale za duzo by to kosztowalo i za duzo wymagam |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Postęp prac od dnia 11 Maja do 3 Lipca
http://wyslijto.pl/files/download/2dgnqwyh4j Nie wiem czy w tym temacie czy zdjecia wiec wrzucę i tu i tu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
czyli pleksy jelsi myslimy o tym samym,barierki=pleksy to mam identyczne zdanie do twojego na temat tego badziewia ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jesli ta kolumna jest tylnią(nawet jak przednią), to ta trybuna bedzie gruuubo stroma..chyba że odnosze mylne wrazenie!
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 02.07.2009 o godz. 21:06.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
nie nom daj spokoj to jest tylnia kolumna
Chyba .....![]() ![]()
LM jest dla Nas
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale z was mondzioły, trybuna bedzie 2 poziomowa !!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
chyba wszyscy wieme ze 2 poziomowa
chodz o ta kolumne co jest najwyzej ......o wysokosc całej trybuny teraz widac......![]()
LM jest dla Nas
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
To jest na pewno tylnia kolumna tylko tak sie wydaje ze bedzie stroma z tego zdjecia, a tak naprawde ta budowa jest szeroka i nie bedzie wcale tak widac ze jest stroma
![]() ![]()
LM jest dla Nas
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Warto dodać że jak najwyższe rzędy E i D
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mi wychodzi coś takiego
pi razy drzwi ale coś za wysokie się wydaje ten zarys z zalożeniem że to tylni słup... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mniej więcej tak się będzie prezentowała nowa trybuna jeśli chodzi o jej wysokość, przy czym zaznaczam, że rysunek i tak jest dość schematyczny http://img391.imageshack.us/img391/2651/wysokosc.png . Całkiem nieźle się zapowiada jak dla mnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Prawie...
D i E mają teraz 27 stopni w dolnej i 30 górnej części a AB i C będą miały 20 stopni na dole i 31 na balkonie, narożniki na dole trochę inaczej będą skonstruowane. P.S. Panu architektowi trzeba przyznać, że (pewnie przypadkiem ale jednak) nachylenie trybun za bramkami wyszło bardzo dobrze...
Ostatnio edytowane przez dannato : 03.07.2009 o godz. 07:30.
![]()
WISŁA CHECKS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() czerwone - zrobione, żółte - w trakcie budowy ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
miasto decyduje ktora trybuny budowe pokazje
tez ktos mysli jak ja ze powinii teraz pokazywac w tej kamerce budowe C |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Coś kiedyś czytałem tylko nie wiem gdzie i nie wiem czy dobrze zapamiętałem ale podobno cała konstrukcja albo szkielet (jeśli to nie to samo) trybuny ma być gotowa w lipcu/sierpniu.To prawda? Czy mi się to przyśniło?
![]()
I
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Stadionj Wsiły jest bardzo piekny i spełnia wszystkie normy... dziwi mnie fakt ze nie dostalismy pozwolenia na zorganizowanie Euro 2012 w Krakowie... Chce powiec ze jak dalej to PO bedzie rzadzic Polska i miszeac sie w sprawy sporotwe na ktorych nie maja pojeci... Niechce nic mowic tym ktorzy glosuja w wyborach na PO ale to dzieki im Krakow jest na liscie rezerwowych bo w komisji przeodniczącym byl czlonek PO.... W Gdańsku powstanie obiekt spostowy Baltic Arena ponieważ Pan premier jest wlasnie z Gdańska dziwne troche ale nie mieszajc sie w polityke to pragne tu powiedziec ze ja kocham Wisełke i stadion bedzie najpiekniejszy w Polsce taki typowo Angielski i to mi sie podoba
pozdro |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Odstaw leki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Hmm... a czyżby to nie za rządów zapewne ubóstwianego przez ciebie PiS-u umieszczono Kraków na liście rezerwowej?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dodajmy rzadu w ktory ministrem sportu była pani, ktora sama stwierdzila "ze sportem nigdy szerzej sie nie interesowala przed objeciem funckcji MS"
ale mniejsza o to my tu gadu gadu a na miejscu trybuny zachodniej nawet zywej duszy nie widać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyzby weekend na budowie?
|
|
|