|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ogladałem oba mecze i niestety ten w którym grała Wisła stał na o wiele słabszym poziomie niż mecz Legii ze Sportingiem. Legia mogła to wygrać ale jeden Ljuboja nie wystarczy... Żyro grał tragicznie moim zdaniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wg Was, słuszna druga żółta kartka dla Nuneza i w konsekwencji czerwona ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
W którym momencie ? Bo nawet nie zdołała zremisować a Ty piszesz o wygraniu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie mogła wygrać tylko mogła wygrywać. Główka Ljuboji i nie uznany karny po ręce w pierwszej połowie są oczywiste.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Gdybysmy grali z portugalska druzyna to tez byłby wysoki poziom spotkania bo Oni sa przyzwyczajeni do szybkiej gry a w Belgii stawiaja wylacznie na technike.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 25.02.2012 o godz. 09:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdecydowanie.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A co twierdzisz, że niesłuszna? kartka ewidentna a, że Nunez zachował się jak debil do sześcianu to inna sprawa.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Haha głubszego postu dawno nie czytałem idąc tym tokiem myslenia z Barceloną gralibyśy dobrą piłkę,ponieważ Barca gra szybko i ładnie
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 25.02.2012 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja broń Boże nikogo nie bronie, ale zwróćcie tylko uwage. Ta druga żótła kartka dla Nuneza ma miejsce gdy niejako zawodnik Standardu mija go ale ma dużo miejsca by go obiec, Nunez odwraca sie plecami a przeciwnik na niego wpada! To chyba nei jest normalne i wg mnei to wymuszenie tej żółtej i w konsekwencji czerwonej kartki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nunez sie nie obraca plecami, tylko chce przypieprzyc z bara zawodnikowi bez pilki....
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet Moskal twierdzi że czerwień dla Nuneza na wyrost w wywiadzie dla PS.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nunez to jest najgorsze polaczenie nieudolnosci pilkarskiej w jednej osobie. Najpierw to zalosne zachowanie z "symulowaniem" uderzenia (tak, w meczu z Fulham tez go uwazalem za cipe), potem atak rodem z koszykowki na wymuszenie "faulu w ataku", na zawodnika bez pilki...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powtarzam. Ja go nie bronie. Juz poznałem go jako zawodnika, wiem jak sie zachowuje na boisku i że często symuluje. Ale ta akcja i to zachowanie piłkarza Standardu uważam za symulke i kartke dla niego, żółtą oczywiscie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, skoro nawet on tak twierdzi to chyba faktycznie trzeba posypać głowę popiołem.
Poważnie, facet się odwraca i z premedytacją zagradza drogę przeciwnikowi wywalając mu z bara. Na środku pola, mając wcześniej żółtą. Do tego nabiegający facet jest w biegu, więc akcja jest bardzo dynamiczna, a jego odbicie/upadek efektowne. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaka symulke, jak on dostal z bara, prawie jak w rugby.... Ewidentnie widac, ze Nunez nie patrzy na pilke, tylko obraca sie w strone zawodnika
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|