The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2010, 10:54
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Pisałeś, że nie należy patrzyć się na przynależność klubową i dotychczasowe CV piłkarzy pokroju Bunozy, Cikosa, itp. Ich umiejętności dobitnie pokazały, że wciskałeś ludziom kit, że są to przemyślane transfery.
Ty chyba zartujesz prawda? Oceniasz zawodnikow po durnej potyczce z Karabachem? A ktory ze starych naszych pilkarzy pokazal wysokie umiejetnosci? Ja nie widziałem zadnego a ogladałem oba spotkania no chyba, ze tylko mi sie zdawalo.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 12.08.2010 o godz. 10:59.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.08.2010, 11:33
Pablo84 napisał(a):
pózniej słuch o nich zaginie, ewentualnie będą udawać, że sprawy nie było.
Do tej pory to była i jest specjalnośc osób rakich jak Ty czy LucekJ, krytykujących krytyków:

Kiedy okazuje się, że jednak „forumowi eksperci” znów mieli rację (niemal jak zawsze), ludzie tacy jak Ty szybko milkną, potem udają, że sprawy nie było, a gdy tylko pojawia się jakiś Koyoot z sensacyjnym newsem pt. „jak to wspaniale już wkrótce będzie”, naiwnie na nowo zaczynacie swoje jazdy… I tak w kółko…

Ogarnijcie się lepiej, zamiast pisać farmazony w dodatku nie na temat.

Pablo84 napisał(a):
Pytam po raz kolejny wiecznych krytykantów.Macie odpowiednią wiedzę piłkarską, menadżerką czy jakąkolwiek inną by podjąć się krytyki osób, którzy na chleb zarabiają futbolem?Jeśli nie, ty nie uważacie, że po prostu nie wypada?
Ludzie na forum oceniają pracę tych osób na podstawie jej efektów. Nie trzeba być drugim Hitzfeldem był widzieć i miarodajnie ocenić, czy praca zakończona rozwaleniem obrony, brakiem wzmocnienia drugiej linii, mało wydajnymi ruchami kadrowymi, kolejną klęską w pucharach, jest dobrze wykonaną robotą, czy nie. Fakty świadczą o jakości pracy i kompetencjach osób aktualnie „zarabiających na chleb futbolem w Wiśle” . „Po owocach ich poznacie”.

Ty oczywiście możesz żyć sobie w świecie, w którym przykładowo pacjent nie może oceniać skuteczności leczenia lekarza o ile sam nie jest lekarzem, obywatel rządzących o ile sam nie był w rządzie, pracownik pensji, którą otrzymuje od pracodawcy, o ile sam nie jest pracodawcą itd. , ale co w takim razie robisz na forum, które ze swojej istoty jest miejscem służącym ocenie i rozmowom o sytuacji w klubie?
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.08.2010, 11:42
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
to faktycznie było dobre "dawaj ten tekst to przetłumaczymy"
Ech, pomyśleć że mu nie dałem permbana jak jeszcze się bawiłem w moderatorkę.

Stare, zabawne czasy
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 12.08.2010, 12:02
Wszyscy jadą teraz zbymaka i kooyota a wcześniej maci0sa ale jak nie ma informacji to się powołujecie na szmatławce które coś tam wyskrobią a stada ludzi wypisują jakieś brednie i najpopularniejszym jest temat transferowe s-f gdzie przelewają swoje marzenia rodem z transfermarket.de.To jakoś nikomu nie przeszkadza.
Dziękować Bogu że są tacy goście którzy coś Wam zgodnego z prawdą napiszą i jest co przeczytać.inaczej po co to forum ? lepiej Wam się komentuje fakty,PS-y czy inne weszła.pl ?o co Wam chodzi ludzie.Mają ochote to piszą i bardzo dobrze .A jak nie zamknijcie większośc tematów które tu są i dyskutujcie w jednym o pogodzie i sytuacji krzyża pod kancelarią
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.08.2010, 12:12
Ten kto sie interesuje futbolem lub tez sie tym profesjonalnie zajmuje, moglby latwo ocenic wszystkie te transfery. WEzmy na przyklad takiego Bunoze. Jakis menedzer nagral cala sprawe, dogadali sie z Kapka(oczywiscie przedstawiajac Gordana jako reprezentanta u21 i jako jednego z lepszych obroncow w lidze, zeby miec tzw. "podkladke") - dostal za to okreslona sumke(co bylo juz praktykowane w latach poprzednich) i w ten sposob Bunoza zostal kupiony(zarobil menedzer, klub, Kapka i sam zawodnik...tylko co z Wisla?). Jak to jest, ze ktos taki kosztowal 400 tys. euro To jest dla mnie podstawowe pytanie. Dlaczego placimy 400 tys. euro za zupelnie anonimowego pilkarza, a wypozyczamy(wykorzystujac luki w kontrakcie, a napewno nie wykupujemy) Chaveza Odpowiedz sama sie nasuwa...Kapka i Basalaj, i wszystko jasne.
Odpowiedz cytując
Kara'Bach
Banita

Od: 08.2010

Stary 12.08.2010, 12:15
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Ty chyba zartujesz prawda? Oceniasz zawodnikow po durnej potyczce z Karabachem?
O kiedy gra w Pucharach jest "durna"?
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 12.08.2010, 12:42
Kara'Bach napisał(a):Wyświetl post
O kiedy gra w Pucharach jest "durna"?
Nie chodziło mi o to, ze europejskie puchary sa durne (choc to tak zabrzmiało) - tutaj bardziej mi chodziło, ze durne jest ocenianie nowych zawodnikow po dwoch meczach pucharowych. O meczu z Szawlami nie mowie bo po nim akurat pretensji do pilkarzy nie bylo. Nie wazne, ze grali w meczach treningowych bo one do spotkan o stawke nijak sie maja. Tylko nie pisz, ze w Angli tez grali tylko w sparingach bo nawet szkoda brac sie za porownania.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 12.08.2010 o godz. 12:49.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 12.08.2010, 13:42
Markus napisał(a):Wyświetl post
Do tej pory to była i jest specjalnośc osób rakich jak Ty czy LucekJ, krytykujących krytyków:

Kiedy okazuje się, że jednak „forumowi eksperci” znów mieli rację (niemal jak zawsze), ludzie tacy jak Ty szybko milkną, potem udają, że sprawy nie było, a gdy tylko pojawia się jakiś Koyoot z sensacyjnym newsem pt. „jak to wspaniale już wkrótce będzie”, naiwnie na nowo zaczynacie swoje jazdy… I tak w kółko…

Ogarnijcie się lepiej, zamiast pisać farmazony w dodatku nie na temat.
Markus, ja akurat należę do osób, które umieją się przyznać do błędów.Naprawdę nie sprawiają mi trudności wymawianie słów "przepraszam", "pomyliłem się", "miałeś rację", wiec to chyba nie do mnie.Byłbym wdzięczny, gdybyś podał mi jakiś przykład kiedy tak postąpiłem.
Ludzie na forum oceniają pracę tych osób na podstawie jej efektów. Nie trzeba być drugim Hitzfeldem był widzieć i miarodajnie ocenić, czy praca zakończona rozwaleniem obrony, brakiem wzmocnienia drugiej linii, mało wydajnymi ruchami kadrowymi, kolejną klęską w pucharach, jest dobrze wykonaną robotą, czy nie. Fakty świadczą o jakości pracy i kompetencjach osób aktualnie „zarabiających na chleb futbolem w Wiśle” . „Po owocach ich poznacie”.
Markus!!!!
OCEŃ PO OWOCACH!!!Narazie jest pączek a owoce pojawią się pózniej.Wtedy oceń jakie one są, nie teraz.
Ty oczywiście możesz żyć sobie w świecie, w którym przykładowo pacjent nie może oceniać skuteczności leczenia lekarza o ile sam nie jest lekarzem, obywatel rządzących o ile sam nie był w rządzie, pracownik pensji, którą otrzymuje od pracodawcy, o ile sam nie jest pracodawcą itd. , ale co w takim razie robisz na forum, które ze swojej istoty jest miejscem służącym ocenie i rozmowom o sytuacji w klubie?
Widzisz, tak jakoś się składa, że akurat wiem jacy potrafią być pacjenci- przynajmniej część.Nie musisz mi o nich opowiadać.Jak sam wiesz, rzadko które leczenie przynosi natychmiastowy efekt.

Żeby nie było.Nie jestem żadnym hurraoptymistą, wydaje mi się, że bliżej mi do realistycznego optymizmu . Przede wszystkim uważam, że do oceny trzeba czasu. Tu zaś ludzie oceniają piłkarzy po filmach na youtubie, paru treningach czy 2 meczach.Tymczasem do oceny(a zwłaszcza szybkiej) potrzeba ogromnego doświadczenia, umiejętności piłkarskich (teorii i praktyki) obcowania z piłkarzami oraz trochę szczęścia.
Gdyby tu faktycznie byli fachowcy to siedziałbym potulnie jak baranek, jednak tak zwyczajnie nie jest.Gdy czytam wywody np wolfiego czy Twoje, gdzie od razu się skreśla piłkarzy nie dając im najmniejszych szans, no to coś jednak napisać musze, bo w****ia mnie ta sytuacja.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 12.08.2010 o godz. 13:56.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 12.08.2010, 13:57
Pablo skoro mozna oceniac pilkarza po 2 wystepach, to mozna ocenic prace zarzadu po 2 miesiacach pracy gdy wczesniej tak naprawde nie bylo niczego. Jezeli za rok, poltora faktycznie nie bedzie efektow pracy, przyznam krytykantom ze mieli racje.

Poki co ja bede ich krytykowal za postawe wobec zarzadu.

EOT.

Skonczmy ten temat. Bo do niczego dobrego on nie doprowadzi.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.08.2010, 14:02
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Poki co ja bede ich krytykowal za postawe wobec zarzadu.
Przeczytaj nazwę tematu. Jeżeli nadal nie będziesz rozumiał, to poproś na priv kogoś, kto Ci wytłumaczy.

Wierzysz w Kapkę i Basałają? Twoja rzecz. Są tacy, którzy sięgają pamięcią dalej niż pół roku.

pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Pablo, chłopie, chyba zapominasz co to za forum i z kim dyskutujesz. Co chcesz osiągnąć przez rozmowę z najmądrzejszymi ludźmi świata? Skoro nie podzielasz ich zdania, nie narzekasz wiecznie i na wszystko, to znaczy, że zwyczajnie się nie znasz, a tutaj ktoś apeluje, żeby po owocach (ich czynów, chyba w domyśle) coś poznawać, z tym, że sam feruje wyroki jak pojebany i w niczym mu to nie przeszkadza. Daj sobie spokój, bo szkoda zdrowia.
Takie posty to na priv sobie piszcie. Chyba, że organizujecie jakąś grupę wsparcia, to sobie osobny topic załóżcie.

For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ten kto sie interesuje futbolem lub tez sie tym profesjonalnie zajmuje, moglby latwo ocenic wszystkie te transfery. WEzmy na przyklad takiego Bunoze. Jakis menedzer nagral cala sprawe, dogadali sie z Kapka(oczywiscie przedstawiajac Gordana jako reprezentanta u21 i jako jednego z lepszych obroncow w lidze, zeby miec tzw. "podkladke") - dostal za to okreslona sumke(co bylo juz praktykowane w latach poprzednich) i w ten sposob Bunoza zostal kupiony(zarobil menedzer, klub, Kapka i sam zawodnik...tylko co z Wisla?). Jak to jest, ze ktos taki kosztowal 400 tys. euro To jest dla mnie podstawowe pytanie. Dlaczego placimy 400 tys. euro za zupelnie anonimowego pilkarza, a wypozyczamy(wykorzystujac luki w kontrakcie, a napewno nie wykupujemy) Chaveza Odpowiedz sama sie nasuwa...Kapka i Basalaj, i wszystko jasne.
Najzabawniejsze, że wielu z nas pamięta za co Zdzisiu Kapka poleciał poprzednim razem. Tym razem przynajmniej nie robi takiej chamówy jak za czasów Mandziary, ale jeśli tu dłużej posiedzi to kto wie...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.08.2010 o godz. 14:08.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
visilis85
Banita

Stary 12.08.2010, 14:09
Niektorzy tutaj zmieniliby swoje zdanie calkowicie, gdyby dowiedzieli sie jakie zamiary ma obecy zarzad i wlasciciel. Odejscie Głowy czy Marcelo to nie sa sprawy, ktore beda za jakis czas miec jakas wieksza wage. Moze beda wynikac z nich konsekwencje teraz, przez jakis okres. Jednak w kontekscie tego co ma sie dziac, nie sa one najistotniejsze.

PS. Nie udaje proroka. Po prostu wyciagam pewnie wnioski i analizuje obecna sytuacje.
Odpowiedz cytując
m_staszek
Member

Od: 11.2006

Stary 12.08.2010, 14:31
wolfy napisał(a):Wyświetl post
...Wierzysz w Kapkę i Basałają? Twoja rzecz. Są tacy, którzy sięgają pamięcią dalej niż pół roku...
Dobrze, są tacy co wierzą i tacy co nie wierzą. Ale w jakim celu po raz dwusetny piszesz swoje zdanie. Wszyscy wiedzą, co o tym myślisz, ale jak sam wiesz, co osoba, to inne spojrzenie, więc czemu mam wrażenie, że na siłę każdemu próbujesz wklepać do głowy swój pesymizm?
Wracając do tematu, to w moje gusta najbardziej trafił powyższy post visilis85'a.
Myślenie nie boli...

Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 12.08.2010, 14:58
Wolfy tak wierze w Kapke. Wierze chociazby po tym ze w ciagu jednego weekendu byl w stanie obejrzec 25-30 meczow obserwujac pilkarzy do Wisly i to na zywo. Jak on to robil, nie mam zielonego pojecia. Basalaj mowil co tutaj bedzie i mowil to w formie krotkiej pilki, prosto jasno i zwizle, bez zbednego mydlenia oczu. Dlatego wole mu zaufac niz patrzec przez pryzmat tego co BYLO. Dla mnie jest wazne co juz zdazyli zrobic przez dwa miesiace i co zrobia dla tego klubu w pozniejszym czasie.

Jesli chcesz myslec inaczej twoj problem, ale nie zmuszaj nikogo do twojego jedynego wlasciwego spojrzenia na sytuacje.
EOT. Koniec tematu. Wiecej nie bede juz pisal.
Odpowiedz cytując
noddy20001
Junior Member

Stary 12.08.2010, 15:14
[QUOTE=Markus;958729]

Nie wygladąłbym dorodnych owoców w miesiąc czy dwa po rozpoczęciu upraw.
Zatrudnijmy solidnego ogrodnika, niech eliminuje nadgniłe i nadgryzionye przez robactwo sztuki, a i owoców miejmy nadzieję niedługo doczekamy.

Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Wolfy tak wierze w Kapke. Wierze chociazby po tym ze w ciagu jednego weekendu byl w stanie obejrzec 25-30 meczow obserwujac pilkarzy do Wisly i to na zywo. Jak on to robil, nie mam zielonego pojecia.
Jesli chcesz myslec inaczej twoj problem, ale nie zmuszaj nikogo do twojego jedynego wlasciwego spojrzenia na sytuacje.
EOT. Koniec tematu. Wiecej nie bede juz pisal.
Policzmy...
1 mecz = 2 godziny czyli 25-30 meczów = 50 - 60 godzin
Weekend =sb+nd+powiedzmy, że pół piątku = właśnie 60 godzin czyli Kapka oglądał na okrągło bez snu mecze (z jak sądzę różnych kontynentów bo na żywo).
Czy Kapka jest niezniszczalnym Wisłoholikiem, futboholikiem, pracoholikiem itd. czy może to bzdura przepisana na podstawie jakiegoś wywiadu z Iwanem, w którym ten miał chlapnąć, że Kapka ogląda około 20 meczów w weekend?
Mam nadzieję, że wreszcie spełnisz swoją "groźbę".

Co zrobiono.. sprzedano 2 najlepszych grajków, kolejna kompromitacja w pucharach, wywalony trener, sprowadzono 8 czy 9 graczy, którzy nie zdołali jak dotąd zastąpić poprzedników = póki co dalszy regres sportowy, nadal gramy w Hucie i nie wiadomo ile to jeszcze potrwa.
To się mam oczywiście (po raz któryś) nadzieję zacznie odwracać na naszą korzyść w miarę upływu czasu, ale jak tu jeden z drugim piejecie ileż to zrobiono przez 2 miesiące to... ktoś coś doda do powyższego bilansu osiągnięć na dziś?
Ostatnio edytowane przez arti : 12.08.2010 o godz. 15:25.
Odpowiedz cytując
Dekiel
Member

Od: 08.2006

[QUOTE=Pablo84;958859
Markus!!!!
OCEŃ PO OWOCACH!!!Narazie jest pączek a owoce pojawią się pózniej.Wtedy oceń jakie one są, nie teraz.
[/QUOTE]

Ależ oceniamy po owocach - w końcu odpadnięcie z Karabachem jest owocem pracy tego i poprzednich zarządów.

Nie bardzo rozumiem też na czym opierasz swój optymizm. Z zapowiedzi zarządu, że będą wielkie transfery? Przepraszam, ale takie zapowiedzi pojawiają się w tym klubie co roku. Że w końcu będziemy mieć porządny skauting? Ten postulat też pojawia się co roku i rok rocznie się nie udaje (ktoś pamięta kiedy pierwszy raz miała powstać prawdziwa sieć skautów).

Oczywiście istnieje szansa, że nowemu zarządowi wszystko się uda, że nowi piłkarze wejdą do gry z marszu, ale szczerze... wątpię w to. Póki co macie powtórkę z rozrywki: nowi piłkarze przychodzą do was w połowie lub wręcz pod koniec okresu przygotowawczego i muszą grać z marszu; większość z tych piłkarzy jest anonimowa, choć kosztują całkiem spore pieniądze; jakaś formacja grała porządnie w poprzednim sezonie to trzeba ją rozwalić, jak wiadomo właśnie w ten sposób buduje się klasowy zespół.

visilis85 "Odejscie Głowy czy Marcelo to nie sa sprawy, ktore beda za jakis czas miec jakas wieksza wage."

Jeżeli rozbicie bloku defensywnego, pozbawienie drużyny kapitana i drugiego lub trzeciego strzelca drużyny (imho: najlepszego piłkarza polskiej ligi w zeszłym sezonie obok Jana Muchy) to sprawy które nie będą miały większej wagi to nie mam pytań. Przykre będzie tylko odkrywanie, że inne zespoły które przechodzą rewolucje kadrowe były na tyle rozsądne by nie robić tego w czasie sezonu, a przed: vide Legia czy Polonia.

Oczywiście dyskusja o nowych piłkarzach i ich przydatności jest przedwczesna, ale ja - podobnie jak parę innych osób - uważam, że taki klub jak Wisła nie powinien przeprowadzać transferów na zasadzie "może okaże się, że to drugi Marcelo", a raczej "to będzie drugi Marcelo".

Zresztą zobaczymy kto (i kiedy!) będzie odpowiedzialny za przyszłe transfery w Wiśle, bo póki co zajmują się tym wszyscy, czyli tak naprawdę nikt.

noddy20001 "Zatrudnijmy solidnego ogrodnika, niech eliminuje nadgniłe i nadgryzionye przez robactwo sztuki, a i owoców miejmy nadzieję niedługo doczekamy."

Albo mi się zdaje, albo właśnie oto apeluje Marcus (i wiele innych osób) od X lat i od X lat nie może się doczekać...
Ostatnio edytowane przez Dekiel : 12.08.2010 o godz. 15:23.
Odpowiedz cytując
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 12.08.2010, 15:43
W komentarzach na innej stronie o Wiśle jeden typ udający dobrze poinformowanego potwierdza szanse na Dana i .... twierdzi że jest oferta dla ŁOBO. Jeśli to była by prawda to dziś jest ten dzień
Odpowiedz cytując
noddy20001
Junior Member

Stary 12.08.2010, 15:59
To też nie zarzucam niczego. Przypominam jedynie, że odkąd ponownie nastał Basałaj, przedstawil sensowne plany i zapewnił o poparciu Bogusława minęły 2 miesiące. Zgoda, że początek wyjatkowo lichy, ale (trzymając się owocowych analogii )- "pierwsze śliwki robaczywki"
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 12.08.2010, 16:02
Tarann napisał(a):Wyświetl post
W komentarzach na innej stronie o Wiśle jeden typ udający dobrze poinformowanego potwierdza szanse na Dana i .... twierdzi że jest oferta dla ŁOBO. Jeśli to była by prawda to dziś jest ten dzień
To by było za piękne
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.08.2010, 16:02
Za mało jest czasu by znaleźć teraz kogoś za Wojtka. No i raczej na pewno nie byłby to Polak. Jakoś za mało polaków się robi w Wiśle...
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 12.08.2010, 16:03
Cytat:
twierdzi że jest oferta dla ŁOBO.

Tampon Bieberzyce czy FC Jogobella? Chyba że FC Koszarawa Żywiec to chodziłby cały czas za***any jak to ma w zwyczaju...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
DiegoG
Member

Stary 12.08.2010, 16:04
Kogoś za Wojtka? Prawy pomocnik z Młodej Ekstraklasy robiłby więcej szumu niż Wojtek "Jeden zwód i ****" Łobodziński.
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 12.08.2010, 16:06
Rado moze grac na prawej stronie pomocy? Pytam bo niestety nie wiem.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 12.08.2010, 16:07
Cytat:
Nie grał na prawej z Arką czasem? Przed wejściem słitaśnego Boguskiego?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 12.08.2010, 16:07
Tak moze
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 12.08.2010, 16:09
No to juz mamy nastepce Lobo.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 12.08.2010, 16:18
Na prawej stronie moga grac:
Kirm,Malecki,Boguski...gorsi nie sa...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 12.08.2010, 16:21
Kirm na pewno. Maleckiego i Boguskiego, to nie jest pozycja.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.08.2010, 16:24
Niedlugo zostanie znowu 13-15 pilkarzy zdolnych do grania na poziomie ekstraklasy ...ahh, ta defensywa transferowa .
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 12.08.2010, 16:27
Boguski od Łobodzińskiego gorszy nie jest ale nie jest również lepszy...tak więc trzeba ich pogonić do ME...
Niech zabiorą ze sobą coraz słabszego Sobola...braci Brożków...Kowalskiego...Pawełka...Żurawskiego...n o i chyba tyle...reszcie można dać jeszcze szanse ale Ci panowie gwarantują jedynie coraz szybszy regres...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów