The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.04.2014, 14:40
JacobCFC napisał(a):Wyświetl post
Wracamy z banicji
mam nadzieję, że bez łopatki i grabek z piaskownicy

A tak na serio to mam pytanie, dlaczego FraMat na siłę próbuje zabłysnąć, rozdając bany za nazwiska z małej litery, nie zwracając uwagi na takie nazwy jak cRACOVIA, sracovia, legła, czy pisanie innych nazw własnych z małej litery? Chcemy, żeby to forum miało jeszcze chociaż troszkę normalności, jak przed laty, czy chcemy mieć forum rządowe rodem z Białorusi?

Szkoda, że rezygnują tacy moderatorzy jak WISŁAZWE, bo forum staje się w pewnych kwestiach tak "kumate" jak kółka naukowe filologów czy filozofów...
No cóż, jak dawane były osty za pisanie nazw klubów z małej litery, pojawiali się tacy sami "kibice", którzy nie mogli zrozumieć, że Regulamin coś stanowi.
Rozumiem, że wolicie miec forum bez regulaminu?
Wiecie, gdzie pisać.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 30.04.2014, 14:57
FraMat napisał(a):Wyświetl post
mam nadzieję, że bez łopatki i grabek z piaskownicy
Nie, tym razem z maczetami i achtungami.

No cóż, jak dawane były osty za pisanie nazw klubów z małej litery, pojawiali się tacy sami "kibice", którzy nie mogli zrozumieć, że Regulamin coś stanowi.
Rozumiem, że wolicie miec forum bez regulaminu?
Wiecie, gdzie pisać.
Nie, poprostu, zrozum, że to jest forum, gdzie ścierają się ludzie o rożnych bardzo różnych poglądach na wiele spraw, nie próbujmy na siłę robić z niego nagle wielce poprawnego politycznie forum. Tak samo jak Ty nie musisz mieć do mnie szacunku, tak musisz zrozumieć że ja nie mam go do pewnych osób w tym B i S.
Odpowiedz cytując
Wiślacka Kalwaria
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 30.04.2014, 15:11
Jak byś był inteligentny to zauważyłbyś, że post został przeniesiony do właściwego działu.
I napisałem, banuje nie za małe literki ale za głupi, osli upór i za poziom z piaskownicy.
masz szczęście, że Wisłazwe zdecydował się Ci skrócić bana, chociaz za podwójne konto powinieneś dostać bana stałego.

Po co mam usuwać? Sam o sobie dajesz świadectwo.
1: Co ja mam tak duzo czasu jak ty zeby sobie chodzic po kazdym dziale i patrzec czy przypadkowo tam nie przenioslees posta ? Rozmowa byla w 1 temacie a ty nagle przenosisz do 2 to co ja jestem Duch Swiety? To ty jestes adminem i gdyby nie twoja reakcja bylby rozmyty 1 a nie 2 tematy ADMINIE
2:napisalem z reszta mozesz sprawdzic, ze na tym koncie ostatnio logowalem sie 22.4.2011 i tylko po to zeby sprawdzic 1 ze starych wiadomosci wiec nie wymyslaj znowu powodow.
3: Dobrze, ze jest tu jeszcze ktos taki jak WISŁAZWE i kontroluje tak debilne jak twoje zachowanie, mogles w ogole usunac mi konto, mialbys po problemie, nie musialbys sie tu tlumaczyc
4: Popatrz na reakcje innych uzytkownikow, nikt z piszacych w tej sprawie nie pozostawia na tobie suchej nitki poza malutkim wyjatkiem
5: co do odblokowania JAroo i 2go kolegi napisze tylko tyle : HAHAHAHAH
6: Gratuluje, ze posrednio/bezposrednio doprowadziles do podjecia przez WISŁAZWE decyzji o odejsciu z roli admina. Gratulacje, teraz zostajesz prawie jedynym szeryfem tego forum i juz widze co tu sie bedzie dzialo
7: Dalej nie odpowiedziales na proste pytanie
8: 1 slowem: DRAMAT
9: bez odbioru.
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 30.04.2014, 15:23
Nie, tym razem z maczetami i achtungami.
No i sam widzis: jak traktować Cię poważnie?
Nie, poprostu, zrozum, że to jest forum, gdzie ścierają się ludzie o rożnych bardzo różnych poglądach na wiele spraw, nie próbujmy na siłę robić z niego nagle wielce poprawnego politycznie forum. Tak samo jak Ty nie musisz mieć do mnie szacunku, tak musisz zrozumieć że ja nie mam go do pewnych osób w tym B i S.
Ścieranie się poglądów to jedno, a sposób wyrażania poglądów to drugie. Nie ma do Ciebie, ani nigdy do nikogo nie miałem pretensji o to, że nie lubi czy nie szanuje Bednarza. Każdy ma swój punkt widzenia. Dobrze byłoby, żeby umiał go w miarę kulturalnie wyrazić.
Czym innym jest napisanie: "Bednarz musi odejść" a czym innym "ten łysy h..j, b.. niech sp....a".

Przypominam:
Forum jest źródłem, z którego osoby postronne czerpią opinię o kibicach "Białej Gwiazdy". Mając to na uwadze wszelkie działania moderatorów mają na celu dbanie o dobre imię Wisły Kraków i jej kibiców.

Gdzie to zostało napisane?

Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.04.2014, 15:23
to powyzej, jak juz zaznaczylem to moje 2gie stare konto, ktore po zalozeniu tego nie uzywalem wiec mozecie je usunac.
Dzieki 1 z ogarnietych adminow za zdjecie rocznego bana za napisanie 2 nazwisk z malych liter
I framatowi za 3 godzinnego rocznego bana.
Mam nadzieje rowniez, ze podobnych sytuacji na tym forum bedziemy unikac; pewne osoby przemysla czy sprawdzaja sie odpowiednio w roli moderatorow, a jeszcze inni pomysla czy warto przez pewne osoby rezygnowac z tej roli .
pozdrawiam wszystkich "normalnych"
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Stary 30.04.2014, 15:58

Ścieranie się poglądów to jedno, a sposób wyrażania poglądów to drugie. Nie ma do Ciebie, ani nigdy do nikogo nie miałem pretensji o to, że nie lubi czy nie szanuje Bednarza. Każdy ma swój punkt widzenia. Dobrze byłoby, żeby umiał go w miarę kulturalnie wyrazić.
Czym innym jest napisanie: "Bednarz musi odejść" a czym innym "ten łysy h..j, b.. niech sp....a".
To jest mój ostatni wpis po którym dostałem bana:

Niestety ale ani bednarz ani smuda sami nie odejdą. bednarz rozgrywa swoją walkę życia, smuda nigdzie indziej zaczepienia już nei znajdzie.
Żeby nie było, że robię off wielki polityk żurawski piastuje jeszcze jakąś funkcje w naszym apolitycznym klubie?
Czy gdzieś wyzwałem kogoś od najgorszych?

Wyśle, ze najlepiej będzie, jeżeli na tym zakończymy. Miłego długiego weekendu życzę...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.04.2014, 16:07
To forum uległo takiemu rozkładowi jak Wisła. Tak jak naszym klubem zawładnęły osoby z dupy wzięte tak i na tym forum patologia goni patologię. Nic nikomu nie przeszkadza. Ze stadionu ubyło 5 tys kibiców - co tam, nic się nie stało. Z forum ubyło kilkudziesięciu wartościowych uzytkowników - nikt się nie zastanawia czemu i co zrobić aby ci ludzie wrócili.
Sodoma i gomora jednym zdaniem. Dopóki Cupiał nie zacznie nad zarządem sprawować kontroli, dopóki z Wisły nie wypieprzy się takich pasożytów jak bednarz, kapka, pajacyków jak smuda, żurawski to będzie źle. I tak samo z tym forum, dopóki szanowny pan administrator rav nie zechce żeby to forum coś sobą reprezentowało i dopóki się z tego forum nie wypieprzy dziwnych użytkowników (tak to łamanie praw, nietolerancja żeby kogoś za poglądy wywalać z forum - a może ten ktoś to w dużej mierze prowokatorzy, żydzi, jakieś menty szukające sensacji, po.......eńce (np drozd czy inny szpen) czy po prostu ludzie oderwani od realiów kibicowskich -jak Łukasz czy inny jerry.lii.lewis) to będzie tu syf i to co raz większy syf.
Zobaczcie jak wygląda to forum. Jest tu jakaś grupa osób, która ma poglądy stadionowe, że tak to ujmę i grupa pokemonów, która nic nie kuma i na dodatek grandzi w takim temacie jak "Aktualni pracownicy Wisły...". I nie rozumiem po co na tym forum się trzyma tych co grandzą. Oni wypowiadają się tu tylko po to żeby wkurzyć tych normalniejszych i robić afery. Dowód? Jakoś na stadionie ta forumowa armia odmieńców nie jest widoczna. Te ich wszystkie bojkoty bojkotów nie przebijają się więc po co na forum kibicowskim trzymać ludzi, którzy albo z kibicowaniem nie mają nic wspólnego albo nic z niego nie kumają. To wie już chyba tylko rav i szanowni moderatorzy. Jak na mój rozum to dopóki się tych co to mają na siłę inne poglądy o 180 stopni albo takich najbardziej "radykalnych" popaprańców typu drozd z tego forum nie wyjebie to dalej będzie lipa.
A teraz do widzenia. Kiś się pan panie fRA mAT w tym sosie sam bo jako moderator idealnie się swoim poziomem podpasowałeś do tego grona pokeużytkowników. Aha i jeszcze jedno, bo powołujesz się na regulaminy, jakies ustalenia i inne gówna. Mam nadzieję, że jak w Polsce kiedyś będzie jeszcze komunizm albo inne dziadostwo to nie będziesz strzelał ludziom w tył głowy bo takie są ustalenia, takie jest oólnie teraz prawo i władza karze do patriotów strzelać - oczywiście nie porównuję pisania na tym forum do patriotyzmu tylko chodzi mi tutaj o to ubustwiane przez niektórycho życie według regulaminów. Może lepiej zły regulamin/prawo zmienić a nie robić po złości i katować ludzi bo się z czymś nie zgadzają? Szkoda, że regulaminu forum lubisz przestrzegać a jak bednarz dał za nic 420 zakazów kibicom Wisły Kraków to lejesz na to ciepłym moczem, wszak on przecież regulaminu nie złamał, zakazy były słuszne bo jak wiaodmo w Polsce nie można siedzieć "U Wiślaków" podczas meczu Wisły i pić piwa.

I chciałem jescze dodać, że fartem (nie mylić z framatem) administracji tego forum jest to, że część ludzi tu jeszcze w ogóle pisze - chyba z sentymentu, z przywiązania, że część ludzi to forum jeszcze odwiedza - chyba z tych samych powodów. Bo jak się zastanowić to poziom tego forum w ogóle nie przyciąga. Jedyny plus jest taki, że jest tu więcej użytkowników niż na SKWK, forum jest bardziej rozbudowane, żywsze ale to właśnie chyba z tych powyższych powodów i dlatego, że tutaj w dużej mierze są ludzie, którzy na mecze Wisły nie chodzą ( i też dzięki nim forum jest żywsze ale ma to również przełożenie negatywne na jego poziom).
Bywajcie
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 30.04.2014 o godz. 16:15.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 30.04.2014, 17:02
Panowie. Od dawna wiadomo ze niejaki FraMat rozgrywa podobnie jak łysy mecz życia i nie moze go przegrac.Takie ma chłopek priorytety i tego się bedzie trzymał.
Ciepło, zaczyna sie weekend majowy, wypijcie browara, rozpalcie grilla i nie przejmujcie się byle kim.
Zniknie z forum jak łysy ch.uj z Wisły i wszystko będzie jak dawniej. Moze nie jak dawniej dawniej, ale na pewno normalniej i po kibicowsku na kibicowskim forum.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 30.04.2014, 17:08
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Aha i jeszcze jedno, bo powołujesz się na regulaminy, jakies ustalenia i inne gówna. Mam nadzieję, że jak w Polsce kiedyś będzie jeszcze komunizm albo inne dziadostwo to nie będziesz strzelał ludziom w tył głowy bo takie są ustalenia, takie jest oólnie teraz prawo i władza karze do patriotów strzelać - oczywiście nie porównuję pisania na tym forum do patriotyzmu tylko chodzi mi tutaj o to ubustwiane przez niektórycho życie według regulaminów. Może lepiej zły regulamin/prawo zmienić a nie robić po złości i katować ludzi bo się z czymś nie zgadzają?
Śmieszne gadanie... regulamin podpisałeś dobrowolnie czy ktoś stał nad Tobą i trzymał Cię na muszce?
Sugerujesz, że regulamin tego forum jest totalitarny?
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Bywajcie
To znaczy, że nie wracasz?

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.04.2014, 17:27
Cytat:
Śmieszne gadanie... regulamin podpisałeś dobrowolnie czy ktoś stał nad Tobą i trzymał Cię na muszce?
Sugerujesz, że regulamin tego forum jest totalitarny?
Nie, sugeruję, że niektóre punkty regulaminą nie muszą być idealne, czy też niektóre zwyczaje panujące tu i ówdzie nie zawsze są dobre więc możnaby albo je zmienić albo nie przestrzegać restrykcyjnie. Tak jak wulgaryzmy w miejscu publicznym są zabronione ale za jakąś jedną ....ę czy chuja na ulicy albo za "poczęstowanie" rywala na meczu jakimś ładnym przezwiskiem, karać ludzi to jest przesada. Tak i ta twoja walka o pisanie nazwiska jakiegoś śmiecia wielką literą jest zabawna bo owszem regulamin forum i zasady języka polskiego mówią co innego, bo owszem ludzi trzeba szanować ale nie takich i dla mnie patologią jest, że taki FraMat walczy na śmierć i życieo dobre imię pajaca Bednarza - przypomina to walkę Jacka z bandytyzmem stadionowym i rozdawanie zakazów za byle co. Zresztą, i tak nic nie zrozumiesz.

Cytat:
Tak. Co i tobie radzę uczynić
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 30.04.2014, 17:45
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Dziękuje wszystkim za współpracę. Zarówno na płaszczyźnie moderatorów jak i zwykłych użytkowników. Z dniem dzisiejszym rezygnuję z funkcji moderatora na forum TWSD. Z przykrością informuję również, że obecna edycja konkursu o Wiśle jest ostatnią prowadzoną przeze mnie. Moja misja dobiegła końca, co prawda nie udało mi się zrealizować wszystkich planów, cóż tak już w życiu bywa.

Oczywiście jak to bywa jak się pełni taką funkcję nie zawsze znajduje się wspólny język ze wszystkimi, uważam jednak że swoją pracę wykonywałem solidnie i w 99.9% przypadków moje decyzje miały realne podstawy do zamknięcie tematu, ostrzeżenia czy zbanowania.

Z większością z Was myślę miałem dobre kontakty a niektórymi jak to czasem bywa napięte co nie raz miałem okazję przeczytać na PW.

Dzięki za wspólne lata, za wieczorno-nocne rozkminy na SB. No i za wybór najlepszego moderatora w TWSA.

Mam nadzieję, że w mojej miejsce przyjdzie ktoś lepszy, kto jeszcze podejmie próbę postawienia forum na nogi.

Wybrałem taką formę pożegnania się z Wami, ponieważ trochę się z Wami zżyłem przez te 4 lata moderowania.

Użytkownikom życzę mniej banów!
Proszę o zdjęcie mi uprawnień moderatora.

Z Wiślackim pozdrowieniem.
Wielka szkoda! Byłeś najlepszym moderatorem i jako jedyny z moderatorów trzymałeś poziom tego forum.
Zrezygnować powinien FraMat, a nie Ty.

To jest już chyba gwóźdź do trumny tego forum. Mam nadzieję, że ożyje inne forum wiślackie, które od kilku lat istnieje, ale niestety nie za bardzo żyje.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 30.04.2014, 18:18
Skoro się tu zawsze powołuje na regulamin forum, to ja mam pytanie gdzie w tym regulaminie jest napisane że nie można usunąć swojego konta ?
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 30.04.2014, 18:25
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
To jest już chyba gwóźdź do trumny tego forum. Mam nadzieję, że ożyje inne forum wiślackie, które od kilku lat istnieje, ale niestety nie za bardzo żyje.
Panie, fora umieją już od ładnych paru lat i to nie tylko stricte kibicowskie, czy sportowe. Spodziewanie się renesansu jakiegoś forum to tak jakby oczekiwać 6-tki w Totku w kolejnym losowaniu. Jedyne czego można spodziewać się to krótkotrwałej odbudowy, albo utrzymania się status quo przez kolejne kilka lat.
Odpowiedz cytując
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 30.04.2014, 18:31
O widzę ze konto mam już odbanowane. Nie zmienia to faktu, że framat jesteś takim samym człowiekiem jak bednarz- zero szacunku dla ciebie bo robisz z siebie idiotę i to nie wiem czy nie większego od smudy jak udziela wywiadów. Teraz to możesz dać mi bana na ten miesiąc jak razi cię (celowo) pisanie z małej litery. Do innych użytkowników forum mam pytanie: czy warto czytać i udzielać się na forum KIBICOWSKIM gdzie moderator gwiazdorzy i co tu dużo ukrywać miedzy innymi dzięki niemu forum to schodzi na psy z roku na rok, a poziom sięga kilka kilometrów poniżej dna. Osoba taka jak ZWE odchodzi ale framat dalej rozgrywa swój najważniejszy mecz- walka o pisownie bednarz z dużej litery. Dziękuje dobranoc. Bez pozdrowień dla tego śmiesznego człowieka
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.05.2014, 02:00
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Panie, fora umieją już od ładnych paru lat i to nie tylko stricte kibicowskie, czy sportowe. Spodziewanie się renesansu jakiegoś forum to tak jakby oczekiwać 6-tki w Totku w kolejnym losowaniu. Jedyne czego można spodziewać się to krótkotrwałej odbudowy, albo utrzymania się status quo przez kolejne kilka lat.
Jesteś w błędzie. Do momentu, aż nie zostanie wymyślony lepszy sposób wymiany myśli fora będą dobrze funkcjonować. Nie sądzę, by jakieś srejsbuki, czy inne gówna przejęły rolę jaką pełnią obecnie fora.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Stary 01.05.2014, 02:13
framat dzis tak naprawde wyjebal i to nie doslownie (niekoniecznie ban) z tego forum wielu naprawde porzadnych uzytkownikow poczawszy od WISŁAZWE po Jaroo1 skonczywszy. I to niestety [okazuje jaki poziom tutaj panuje i jacy ludzie sa adminami. Przykre to wszystko bo szczerze od ponad 10 lat czytam to forum i dzis miarka sie przebrala. mimo moich prawie 24 lat(15 na lat na Stadionie Wisly) uwazam, ze zachowanie framata to zwykla gownazeria, ktora prawdziiwych Wislakow odtraca z tego forum. Zapraszam Panowie na skwk.pl, trudno tutaj juz nie pobawimy.
Co do pewnego admina to Zacytowalbym tu slowa gruchy z "Chlopaki nie placza" na widok pewnego nieznajomego w drzwiach wraz z jego kolega pytajacym "czy jest tu jakis cwaniak"..
pozdro dla wszystkich kumatych!!
niech zyje Wisla !
Ostatnio edytowane przez vabanq : 01.05.2014 o godz. 02:18.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.05.2014, 07:29

A cieszy cie zmniejszajaca sie liczba uzytkownikow?

Najgorszy moderator ever od kilku edycji WSA, dopisz sobie pod nickiem.

wolfy tez gwiazdorzyl ale z umiarem i smakiem, to co reprezentujesz soba rowniez nie za dobrze swiadczy o kibicach Wisly Krakow.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 01.05.2014 o godz. 07:33.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 01.05.2014, 07:52
Właśnie tego nie mogę od wczoraj zrozumieć.

Jak można się ....a cieszyć że się traci zajebistych, kumatych userów ?!?!?!
Myślałem że tylko łysy jest tak zjebany że się cieszy że ma 80% mniej kibiców na stadionie.. ręce mi opadły.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 01.05.2014, 08:24
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Wielka szkoda! Byłeś najlepszym moderatorem i jako jedyny z moderatorów trzymałeś poziom tego forum.
Zrezygnować powinien FraMat, a nie Ty.

I to jest wlasnie smutne...
Powazni ludzie na dobrym poziomie rezygnują a z forum robi się wlasny blaznowaty folwark..
Tego nie wolno,takj nie można,tak nie jest po naszemu....a w dupie to mam...
Jestem na tym forum 11 lat i na poprzednim tez byłem i nikt mi nie zabroni pisać własnej opinii we wlasny sposób.
Forum jest miejscem ogolnie dostępnym,gdzie można luźno wyrazac swoje opinie....w sposób szanujący lub nie szanujący pewnych...
Wiec człowieku F..... przestan robic z siebie blazna...
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 01.05.2014, 09:30
framat jest zajebisty tak samo jak bednarz i kapka Na tym forum zostaną wynalazki, które chcą się zrzucić na jakiś transfer albo nie popierają protestu ale na stadion nie pójdą bo... akurat nie mają czasu takie osoby będą idealnie pasować do jaśnie panującego tutaj framata. A teraz wielki moderatorze wyrzuć mnie za to ,że napisałem z małej litery nazwisko tej kyrwy warszawskiej przez ,którą cierpi ruch kibicowski na Wiśle. Człowieku jesteś kompletnie oderwany od rzeczywistości kibicowskiej. Z odejściem WISLAZWE ja również się żegnam z tym forum,po 7 latach obecności. Do zobaczenia na stadionie po wyjebaniu bednarza, wrócimy tam jeszcze silniejsi !
Ostatnio edytowane przez jaro1985r : 01.05.2014 o godz. 09:44.
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Stary 01.05.2014, 10:59
emj10 napisał(a):Wyświetl post

Lysy napisał(a):Wyświetl post
Jesteś w błędzie. Do momentu, aż nie zostanie wymyślony lepszy sposób wymiany myśli fora będą dobrze funkcjonować. Nie sądzę, by jakieś srejsbuki, czy inne gówna przejęły rolę jaką pełnią obecnie fora.

Chodziło chyba o to, że fora umierają z tego względu, że następuje jakaś wymiana pokoleniowa userów. Idealnie to widać tutaj na forum- zamiast ludzi z pasją, coraz więcej zwolenników modern football

Odpowiedz cytując
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 01.05.2014, 15:04
Oj, cos mi sie wydaje, ze Framatowi oberwalo sie wlasnie za wszystko co zle na Wisle w tym momencie...
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.05.2014, 15:39
universe napisał(a):Wyświetl post
Oj, cos mi sie wydaje, ze Framatowi oberwalo sie wlasnie za wszystko co zle na Wisle w tym momencie...
Sadze bardziej ze spija smietanke swojej "wladzy" z kilku ostatnich lat.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 01.05.2014, 16:57
Framat skorzystaj z tej rady...
http://youtu.be/8Bavd6gi20Y

Kiedyś Kocur ten filmik wstawił juz niepamietam w jakiej sytuacji, ale w przypadku Framata idealnie pasuje.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 01.05.2014 o godz. 16:59.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 01.05.2014, 19:03
domin_czyzyny
- mnie nic nie boli... ale Ty zawsze możesz zażyć, bo widze, że masz wielki ból głowy

Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.05.2014, 20:45
http://www.youtube.com/watch?v=HY-vp...tion_774228473

FraMat posłuchaj i może cos wezmiesz do siebie. Szczerze wątpie ale może......
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 01.05.2014, 21:08
Posłuchałem (po raz kolejny od wielu lat)... i nadal mi się podoba. A Tobie?

Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 01.05.2014, 21:08
Witam po banicji , oczywiście nie wiem za co.... Pewnie po procentach coś wybełkotałem. (nie pierwszy raz)
Na forum BAJZEL tak samo jak i w klubie. Przegięcie pały krótko mówiąc ale nie jest to wina wyłącznie moderatorów.

WISŁAZWE zostań ,bądz mądrzejszy (jak zawsze) od innych.
FRAMAT ,przesadzasz i to grubo choć intencje masz zapewne dobre ,kopiujesz wolfiego co mnie kiedyś zbanował za nazwanie pasiastych norbertankami, eeech jak to dziś niewinnie brzmi.

Czym to jest wobec dzisiejszych wyzwisk i wulgarów.? Kto do tego dopuscił ze TWSD stało się tubą fanatyzmu i wzajemnej nienawiści? Fanatyzm owszem nawet wskazany ale pozytywny.

Moderuje tu ktoś wogóle? Bo czytam o Simeone w byłych piłkarzach. Litości.
I tak szczerze ,pierdoły i pianotok w " aktualnych " to dawno powinno być powodem zamknięcia topiku.

NIEZGODA RUINUJE. Ochłońcie ludzie bo wstyd.

pozdrawiam WIŚLAKÓW.... wszystkich WIŚLAKÓW
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 01.05.2014, 23:00
domin_czyzyny
- mnie nic nie boli... ale Ty zawsze możesz zażyć, bo widze, że masz wielki ból głowy
No nic. Framat jak zawsze w swoim "wielkim stylu" - dlatego jesteś co roku wybierany na najgorszego moderatora.

Dziwie sie decyzyjnym, że trzymają kogoś takieyo jak Ty. Tym działaniem niszczą to forum....
Odpowiedz cytując
Porter
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 03.05.2014, 10:58
Skoro moderatorzy mają prawo wyrażania swoich opinii w tematach kibicowskich, a nie jednokrotnie stają się stroną prowokujące negatywne zachowania użytkowników (głównie mam tu na myśli Framata), proszę o umożliwienie ignorowania postów moderatorów. Ostatnie wydarzenia i działania na forum w pełni uzasadniają taką mozliwość bo niektórych postów Framata po prostu nie da się czytać by być spokojnym i by się krakowskim zwyczajem maczeta w kieszeni nie otwierała.
Porter
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów