|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
a mi się Iliev podoba i tyle. Ma jaja i chce grać ,stara się. kropka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
gdyby Litex miał troche więcej zimnej krwi pod naszą bramką to wynik mógłby byc mniej korzystny.Co do Nuneza to widac że był podstawowym zawodnikiem w Argentynie w przeciwieństwie do Riosa.Myśle że z Gerwazego będzie sporo pożytku
W rewanżu pewnie Bułgarzy rzucą sie jak buldogi do odrabiania strat,to idealna sytuacja aby ich skontrowac jak dziś.Będzie dobrze ![]() ![]() ![]() Co do życzeń na następną runde to Slovan Bratysława byłby najlepszy albo BATE
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.07.2011 o godz. 22:22.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie - nie myślmy o rozstawieniu w IV rundzie, tylko o zrobieniu piekła w 2gim meczu rundy 3.
Niezależnie od potencjalnego rywala, sam awans do 4 rundy to ogromny sukces. Mam tylko nadzieję, że w związku z realną szansą na grę do końca roku w pucharach, nasza ławka rezerwowych okaże się nieporównywalnie najlepsza w lidze. Dzięki czemu,w przeciwieństwie do Lecha, mimo gry w pucharach, nie będziemy grać kichy i traćic punktów w Ekstraklasie ![]() Szczęśliwy idę spać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
a jednak nie trzeba sie tak zaperzac za kazdym razem,bo jak widzisz Maaskant wystawil gosci co to sa mesiac z druzyna a taki pewny byles, ze takiego Nuneza w tak waznym meczu to tylko pokemony do skladu wstawiaja a moze bys tak zaufal czasami Stanowi, bo on jest za to dpowiedzialny a z ocenami poczekal pare meczy jak ich zobaczysz na zywo a nie opieral swoje opinie na podstawie tego, ze jakies debile chcieli jego smierci.po Krk pelno takich pajacow z nozami lata...... co do meczu wynik marzenie, na trudnym terenie z pewna doza szczescia, ktorego tyle lat nam brakowalo nareszcie jest progres.mam nadzieje ze na R22 nasi zgotuja im takie pieklo, ze beda musieli pampersy zmienic w naszych nowych szatniach zanim wyjda na boisko.mam tez nadzieje, ze Siergiej wroci, bo Milan w ch... niepewny jest w interwencjach, szkoda Ilieva, ale moze to lepiej, bo w ew 4 rundzie bedzie mial czyste konto
Ostatnio edytowane przez nh79 : 26.07.2011 o godz. 22:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Moim zdaniem Cezary zagrał dziś tak sobie, ale będą z niego ludzie... tzn piłkarz nieprzeciętny i ambitny. Nie zawsze gra układa się tak jak tego sobie życzymy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie byłbym takim hurraoptymistą. Liteks Łowecz gra niezły futbol i trzeba będzie uważać na ich grę. Wydaje mi się, że powinnismy trochę wyżej zagrać i prowadzić grę w drugim spotkaniu, ale jednoczesnie niezbyt mocno się odsłonić. Czyli podobnie jak w meczu z Lechem Poznań. Myslę, że stać nas na taką grę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
3242 przyjemnie się czyta takie posty.
Nie ma nawet o czym mówić, Cikos by gdzieś tam nie doleciał do szczupaka. Kasperczak przegrałby mecz jeszcze w szatni, a Brożek by irytował raz po raz partnerów z drużyny swoimi pretensjami. Trudny rewanż, nie mogą tego spieprzyć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Chciałem dokładnie to samo napisać ale pomyślałem że odpuszcze.
Niemniej przy pierwszej wypowiedzi Angmira pomyślałem sobie o Jego wypowiedzi, że Śląsk sprzedał mecz z Dundee w którym awansował... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ja jeszcze chce zwrócić uwagę że zamieniając Paljica na Diaza i Cikosa na Lameya poprawiliśmy gre
głową całej obrony co widać prze defensywie stałych fragmentów gry. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
( ciekawe czy ten Tom drogi..?) |
|
|
|
Banita
Od: 07.2011
Offline |
|
Matko, dlaczego tyle tu płaczących niewyżytych ludzi. Coraz wiecej do ignorowanych... DO BOJU WISEŁKA, MAASKANT CZEKAMY NA SOLIDNE WNIOSKI I TYLKO ZWYCIĘSTWO W REWANŻU! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Wszyscy narzekaja na Diaza,a calkiem mozliwe ze Paljicem ten Tom krecilby dwa razy czesciej i mogłoby sie to gorzej skonczyc.
Brawo dla Maaskanta,że zrobił dwie zmiany w tym niby żelaznym składzie,Nunez zaprezentował sie dosc solidnie. Co do rewanżu do Szkoda Ivicy bo widac ze z Maorem rozumieja sie bardzo dobrze. Oby wrocil Pareiko + Mały i licze ze rozegramy to na spokojnie,przy 24 koła solidnego dopingu. Dzis swietuje bo taki wynik to chyba kazdy by wzial w ciemno. Co do Bułgarów to po cichu licze,że dostana u nas solidny wpier.dol bo nie dosc,ze pewni siebie byli jakby gralii z bangorem to jeszcze widac,ze z kmiota człowieka nie zrobisz bo jak zwykle podwojne kontrole drogowe,jaja z konferencja,czyli wszystko byleby sobie pomoc. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wcale z moim zdaniem nie musisz się zgadzać, to tylko moja subiektywna opinia o tym piłkarzu. Zagrał fantastyczną piłkę (choć widzę w tym podaniu przypadek a nie umyślne zagranie) jednak w tym meczu oprócz tego momentu nie pokazał absolutnie nic.
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
|
On już dziś zastanawia się nad sędziom. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co do rzekomej bramki nr 2 dla Litexu:
Pamiętam co najmniej kilka takich fauli i to odgwizdywanych w okolicach połowy boiska gdy np. Małecki wskakiwał komuś na plecy. A że mieliśmy kilka okazji żeby stracić bramkę? Zdarza się. Ile to było meczy że to my mieliśmy 10-15 okazji a przegraliśmy lub był remis? To jest sport. Pamiętajcie, był to mecz o poważną stawkę: - na samym początku sezonu - w którym wystąpiło kilku bardzo nowych zawodników - z dużymi zmianami w pierwszym składzie w tym w defensywie Wynik cieszy gra do poprawy. Ale w Krakowie będzie lepiej! To się zaczyna ładnie kręcić!! Cieszę że tak wyszło bo będą kolejki po bilety na rewanż i mam nadzieję że ich braknie co sprowokuje nowych niezdecydowanych do zakupu karnetu. I takim sposobem powiększy się nasza Wiślacka Brać. ![]()
W sercu moim...Wisła!! i na dobre i na złe....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jaki mecz oglądałeś
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie mam nic do Jovanicia, ale teraz wszyscy widzimy jak wypada jego porównanie z Pareiką. Kontrast w stosunku do Pawełka był mniej wyraźny, nie? ( z przyjemnością zobaczyłbym ten strzał po bramce Meliksona, który rzekomo mu się prześlizgnął po rękawicy a realizatorowi umknął
Na + zdecydowanie Melex i Lamey Moim zdaniem przyzwoicie zagrał Jaliens. Zaryzykuję stwierdzenie, że na Widzew wyjdzie Biton za Genkova i Garguła za Wilka |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przeczytajcie to: http://www.weszlo.com/blog/17
Cieszcie się z tego co macie, bo mogą kiedyś nadejść czasy, że nie będzie pucharów, mistrzostwa i fety na rynku (odpukać). Doceńcie to, że B. Cupiał wyłożył kasę na Wisłę; że gramy w pucharach; że mamy taki skład, bo połowa Ekstraklasy walczy o ligowy byt wtedy, kiedy my zapewniamy sobie triumf na krajowym podwórku i walkę o Champions League na 2 kolejki przed końcem sezonu. Wisła nie zachwycała, ale takie były założenia taktyczne, aby grać z kontry. Udało się to, a jeśli chcecie ekwilibrystyki i idealnych, siedemdziesięciometrowych podań po zaledwie 3 spotkaniach na początku sezonu, to gratuluję. Włączcie sobie lepiej Barcelonę. To jest Wisła i kocha się ją bez względu na to jak gra. Wywieźliśmy bajeczny wynik, a tu nagonka na piłkarzy, trenera i Bóg wie jeszcze co. Postawicie się w roli kibiców drużyn z nizin tabeli. Oni, w odróżnieniu od Was, mają POWODY do narzekania... Powód: czeski błąd.
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 26.07.2011 o godz. 23:06.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Oceniasz w tym meczu Sobola niżej niż Wilka? No to rzeczywiście inny mecz oglądaliśmy... Wynik jest świetny, mecz był mniej więcej taki jakiego się spodziewałem. Diaza aż tak bym nie krytykował - Tom Paljicem kręciłby jeszcze bardziej. Junior ideałem nie jest ale będzie w stanie dać zespołowi znacznie więcej niż Dragan. Jest dobrze a za tydzień będzie jeszcze lepiej! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeszcze taki szczegol.. Dzisiejszy mecz pokazal, ze Maor swietnie uderza stale fragmenty gry wiec nie rozumiem dlaczego ich etatowym wykonawca jest Malecki ? On je regularnie przestrzeliwuje, bije takie zawiesiny.. Zupelnie jakby ktos nie mial oczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeśli ktokolwiek znajdzie film z nieuznaną bramką dla Bułgarów, uprzejmie proszę o link
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Gra tragedia - wynik rewelacja, i to powinno wystarczyc za komentarz. Cud w Bułgarii.
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|

|