|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ale emocje , zaraz pikawa siądzie .
Myślę że osoba zupełnie ,,nie siedząca'' w sporcie z łatwością doszła by do wniosku , że gra ostatnia drużyna z przedostatnią . edyta: pomijając istnienie reprezentacji San Marino ofkoz ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No, Głowacki zaliczył asystę:/
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
od repry San Marino proszę się odstosunkować. Normalne chłopy-amatory, w wolnej chwili po pracy pokopią sobie, żadnych pretensji do gwiazdorstwa, nic w główkach poprzewracane nie mają.
Porównując ich i to, co dziś Czesi i nasi pokazują widać, że pobory niby gwiazdorków nijak się mają do ich albo umiejętności albo chęci do gry. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Oczywiscie super zastawianiem wykazał sie mój typ do wtopy-----Pol-chuck
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czesi czy Polacy dopingują Czechów,czy wszyscy razem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Wszyscy razem. Też bym się darł "jeszcze jeden" jakbym tam był. Na szczęście jeszcze mi nie odbiło na tyle żeby jeździć, wydawać kasę i wspierać tak grającą drużynę.
Śmiechu warte. Głowacki nie ma żadnej asysty, on stał w odległości kilku metrów od tej sytuacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
no wlasnie, czy "JESZCZE JEDEN" po czesku to "JESZCZE JEDEN" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
GRA PONIZEJ SŁOW KRYTYKI juz widze te tłumy na naszym estadio hahaha LATO... CO
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No wlasnie.Głowacki nie przeciął tej pilki( ito cala jego "wina"), ale przy zawodniku byl Polczak caly czas i bodajze Rzezniczak. Czesi przyspieszyli i sie skończyło.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Akurat w tej sytuacji winy Głowackiego naprawdę bym się nie doszukiwał. To że jest stoperem nie oznacza że ma przecinać każde jedno podanie, z każdej strony boiska. Polczak miał bliżej i to on powinien się "zaopiekować" Czechem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a Słowenia prowadzi ze Słowacją 1-0. Czesi , mimo prawdopodobnej wygranej z nami też już wiele szans nie mają.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
I macie swoja polska mysl szkoleniowa buahah. A szczerze wam powiem że wole zeby awansowali slowency , a Slowacja niech ptrzegra dzis i z nami przy pustych trybunach i tak by bylo git. Niech maja za te szczescie w meczu z nami. Kirmowi sie nalezy i tyle .
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Głowackiemu w kluczowym momencie uciekła piłka (brakło mu z 5 cm, by ją trącił) i moim zdaniem to on ponosi główną odpowiedzialność za utratę bramki.
Na razie przyzwoicie gra tylko Kowalewski, właśnie uratował nas przed 2 bramką. Niestety Kuba zupełnie bez formy, zszedł zasłużenie. Ale chyba jest pozamiatane. PS. Kowalewski poprawnie - do czasu. Przy 2-0 mógł to wyciągnąć. Teraz może być wysoki wynik, bo Czesi złapali wiatr w żagle.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 10.10.2009 o godz. 20:59.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Co ten Polczak wyczynia, nie spodziewałem się, że kiedyś to powiem, ale on jest wolniejszy niż Jop na ME! Dziwią mnie jeszcze te zmiany Jeleń i Kuba schodzą, a Grosicki i Iwański nadal czarują techniką. Grosicki wygrał jakiś pojedynek 1 na 1?
Polczak ograny już chyba 50 raz... A teraz najwyższy gracz przegrał główkę ;D ;D
Ostatnio edytowane przez Witoldon : 10.10.2009 o godz. 20:59.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Główną? Nie, tu go będę bronił, ponosi odpowiedzialność bo jednak bramke straciliśmy (a on jest obrońcą) ale główną? To powiedz mi co robił Polczak z Rzeźniczakiem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mnie dziwi że po boisku jeszcze człapie totalnie bezproduktywny Iwański.
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Chciało by sie powiedzieć " brawo ****a" 2:0 i pozamiatane. A Beenhaker siedzi przed telewizorem i dziękuje Bogu , że już nie musi prowadzić tej reprezentacji
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 10.10.2009 o godz. 21:02.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przewidywalem 3:0 w plecy. Ale sędzia mnie oszukał bo Baros strzelił tego gola zasluzenie. "nic się nie stało--Polacy nic się nie stało " hehehhehee
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czesi graja masakre i wygrywają...won Majewski....zaorac ten cały PZPN!!!!!!1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
I wszyscy razem: Pooooooooooolczaaaaaaaak
Czesi też nic nie grali a dwie stuknęli. Koniec nadziei (dla tych co je jeszcze mieli ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może 2 bramka też "Głowackiego"? -_-
Polczak to mój idol. A czemu Gancarczyk przyglądał się jak Czech dośrodkowuje, to też pozostanie tajemnicą. Głowacki wolny, on nigdy nie był szybkościowcem dlatego ważna jest współpracą obydwu stoperów. Z polczakiem po prostu sie nie da. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ciekawe jak długo jeszcze bedzie przegrywać kiedy PZPN zrozumie że kolesiowanie na stołkach sprowadzi nasz a reprezentacje na totalne dno!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miał je niejaki MichalSzczu ktory pojedzie na mecz ze Slowacją w Chorzowie, kupi bilet, wesprze bande pt"PZPN" i napisze jakimi jestesmy z dupy kibicami , bo nie jezdzimy na mecze kadry heheheh. Ale jak to mówie zawsze---młodość rządzi się swoimi prawami.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Głowacki jako najstarszy miał być ostoją defensywy i łatać dziury po błędach Polczaka czy Rzeźniczaka. Owszem, oni też zawinili przy pierwszej bramce ale Głowa był na właściwym miejscu i powinien był piłkę wybić.
Przy drugim golu wina obrońców i Kowalewskiego (strzał w krótki słupek). Dobrze, że Słowenia na razie wygrywa bo mamy jeszcze jeden mecz o stawkę przed Euro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
W całej grupie pozytywny bilans dwumeczu będziemy mieli chyba tylko z San Marino.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
****a co za debil trąbi tą trąbką ? Co do meczu to tragedia.Przegrywają powinni być w****ieni a oni grają jak pipki jakieś.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Napisz że powinien ich asekurować - to się prędzej zgodzę. Co do reszty, nie wypowiadam się bo nie widziałem powtórek. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|