The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kono
Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2011, 23:01
Wiele osób pisze negatywnie o Wilku, ale tak na prawdę czego wy od niego oczekiwaliście? Jak na naszą ligę trzyma dobry poziom, a drugim Sobolem to on nigdy nie był i nie będzie.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.07.2011, 15:10
kono napisał(a):Wyświetl post
Wiele osób pisze negatywnie o Wilku, ale tak na prawdę czego wy od niego oczekiwaliście? Jak na naszą ligę trzyma dobry poziom, a drugim Sobolem to on nigdy nie był i nie będzie.
Zatrzęsienie proroków na tym forum, nie ma co
Odpowiedz cytując
dobra_bestia
Member

Od: 05.2005

Stary 31.07.2011, 11:42
kamilo584 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje ze z tą kontuzją MELIKSONA to tylko plotka , pamiętam jak miesiąc temu w programie Hyde park w OSI była wróżka i padło pytanie , czy WISŁA awansuje do LM , a wrózka odpowiedziała ze NIE ,bo będzie kontuzjowany najlepszy zawodnik ,! Mam nadzieje ze wizja wrózki sie nie sprawdzi !
Jak już gadamy tak od rzeczy o wróżkach, to przed którąś z walk Adamka włączyli jakąś głupią picze tego pokroju, zadzwonił kibic z hasłem "qrwa gdzie walka?"

O meczu za dużo dobrego powiedzieć nie można. Biton na +, Garguła też + próbował gry kombinacyjnej, formacje defensywne żenada. Zmiany dziwne, późne, jak przegrywamy to trza drugiego napastnika a nie na wymianę, ściągamy jedynego gracza, który walczy. Mam wielkie obawy odnośnie nie tyle meczu z Liteksem (dzięki zaliczce) ale przyszłego wyjazdu na Polonie. Dla Wojciechowskiego to będzie najważniejszy mecz w tej rundzie, dorzuci im extra bonusy i z taką grą jak teraz to nam zrobią z dupy sito...
Odpowiedz cytując
Sensej
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 31.07.2011, 11:32
Powiem wam jedna stara bukmacherska zasade. Nigdy nie obstawiaj drużyn, które grały w pucharach w tygodniu.

I to sie tyczy Realu, Arsenalu,Barcelony jak i też Wisły. Także nie przeżywajcie tak bardzo
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów