|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() Mecz zapowiada się ciekawie. Legia będzie pewnie mocno podrażniona po porażce w PP, ale z drugiej strony w Krakowie łatwo im się nie gra. Jeżeli chodzi o Tomka na środku pomocy, to jestem zdecydowanie za. Niestety Diaz ostatnio lekko spuścił z tonu, więc myślę, że mecz spędzony na ławce rezerwowych może mu tylko pomóc. Stawiam 2-1dla naszych ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś może jakiś link do tej sytuacji za którą Choto powinien zostać zawieszony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Tylko_Wisła! : 08.05.2009 o godz. 13:49.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
I jakos Canal+ ta sytuacja "dogłebnie " w Lidze+ sie tez nie zajmował... Sytuacje z Boguskim to rozdmuchali na cała Polske,jakiego to mamy brutala w skladzie. Daleko mi do jakis insynuacji bo uwazam ta stacje za profesjnalną,ale rozwnie dobrze zagranie Choto tez mozna zanalizowac tak ze sprawa trafila by do Wydzialu Dyscypliny ,bo podstawy do zawieszenia napewo są. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 08.05.2009 o godz. 14:06.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Na legia.net też jakoś Małkiem specjalnie nie są zachwyceni - klimaty podobne do naszych.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
ja kilak słow o transmisji a wlasciwie jej braku. Oczywiscie TVP sie wykazała znowu swoja "madroscia" i zamiast poczekac na prawdziwy szlagier ligi Wisła - Legia to musieli pokazac wczensiejsze mecze ktore co było do przewidzenia nie byly jeszcze az tak emocjonujace jak ten ostatni szlagieroy mecz w tym sezonie, ktory jak rowniez mozna bylo przewidziec bedzie bardzo bardzo wazny. Poza tym po co pokazywali Lecha ktory byl zupelnie bez formy w tej rundzie? :O Rozumiem ze Lech zawojował na jesien PUEFA ale jesli grałby na jesieni tak jak na wiosne to by zadnego jego meczu nie chcieli pokazac. Jednak oni zamaist myslec jaka jest terazniejszosc to mysla o przeszlosci ;/
I jak tu placic abonament ;/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ile postawiłbym pieniędzy na to, że mój zespół zostanie mistrzem?
J.U.: Wszystkiego, co mam, raczej nie, aż takim ryzykantem nie jestem. Z pewnością jednak niemało. M.S.: Tyle, ile Wisła wyda na transfery po zdobyciu mistrzostwa Polski. Czyli innymi słowy Skorża w mistrzostwo nie wierzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Cytat:
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no, wlasnie. Poczatkowo jeszcze sie ludziłem ze Wisła wyda sporo kasy w tym okienku jesli zdobedzie MP ale z drugiej storny jesli by wydali nawet 1 mln to raczej Skorża takiej kasy nei posiada. Stad wnioski ze pewnie na transfery znowu nic nie pojdzie
![]() A do kogo trafi tytuł to przkeonamy sie za 4 kolejki ![]() Ja mysle ze bedzie dobrze |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
z tym milionem nie przesadzaj..
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
W czym jesteście lepsi od Wisły?
J.U.: W grze kombinacyjnej . Spadłem xD |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moze ten piach co go graja to jest taka kombinacja. Kazdemu zamydla oczy i wygrywaja w rezultacie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
44sekunda i 3min2sekunda....
![]() ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Kombinują jak tu tak zrobic zeby grać ale zeby sie nienagrać ![]() Ot cała komibnacja ![]() A nasz pan Maciej to równy chłop i poczucie humoru ma ![]() Grunt to cięty dowcip ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Widzę że napinka w pełni
![]() Panowie , zostawcie sobie coś na po meczu...Nie wiem, może ze mną jest coś nie tak ale drażni mnie jak cholera przeświadczenie o własnej wyższości, tak na prawdę nie poparte niczym.Od dawna nie wygraliśmy z Legią , w Warszawie wtopiliśmy, to akurat Legia ma 2 punkty więcej i jest o te 2 punkty bliżej mistrzostwa.Podobna napinka była przed Lechem swego czasu a wiemy jak się to skończyło. - Dlatego apeluje - nie idźmy tą drogą i poczekajmy na koncowy gwizdek w niedziele.Wtedy sam się ponapinam tak że mi majty pękną ![]() Oczywiście nie piję tu do trenera czy naszych graczy, bo oni muszą wierzyć że żaden wynik oprócz wygranej nie wchodzi w rachubę. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Poczucie wyższośći niczym nie poparte?
- a statystyka meczów z Legią w Krakowie przez ostatnie 10 lat? - a dwukrotnie wyższe kursy na zwycięstwo gości? - a forma Legii z 3 ostatnich meczów w lidze i PP? - a zwycięstwo 3:1 z" walczącą o tytuł" Legią w sezonie, kiedy graliśmy beznadziejnie i zajęliśmy 8 miejsce? - a fakt, że Wisła na Reymonta i Wisła na wyjeździe to dwie zupełnie różne drużyny? ![]()
Najdawniejsze skupiska osadnicze na Wawelu sięgają epoki paleolitu, a więc 50 tysięcy lat p.n.e.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Póki co to Wisła przegrała wszystko co mogła - od zdobycia MP (prestiżowe mecze z Lechem i Legią, Puchary UEFA,Ekstraklasy,Polski. Tragiczne występy z Ruchem i Śląskiem). Czas coś wygrać
Myśle że zdobycie MP jakoś zatrze przykre wrażenie po tym w sumie nieudanym sezonie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
O ale pojechałeś po bandzie... Wisła przegrała wszystko ?! To Ty chyba sobie jakieś sezony pomyliłeś... Wisła zajmuje drugie miejsce w lidze z dużymi szansami na Mistrzostwo Polski .Odpadła z PP po walce z Lechem Poznań... PE hmmm chyba tym sie nie należy zbyt przejmować z resztą wiesz finał w Wodzisławiu... to wiele tłumaczy. Liga Mistrzów z tego co pamiętam na pożegnanie wygraliśmy z Barceloną... Uefa hmm chyba tam można by widzieć porażke Wisły bo mogliśmy wygrać z Totenhamem ale nie wiem czy zouważyłeś po meczu z Wisła Totenham grał w lidze coraz lepiej
A teraz zobacz sobie jeszcze raz na tabele i popatrz na tabele za cztery kolejki i zobaczysz czy to jest porażka Wisełki. Liga zawsze jest najważniejsza !! Bez napinki ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Chciałem Ci tylko przypomniec ze nie wszystko Wisełka przegrała!!!!!Zapomniałes o DERBACH a to dla mnie najwazniejsze!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sytuacja przed meczem z Legią wydaje się bardzo klarowna. Przypomina mi to trochę sytuację przed meczem z Beitarem, kiedy tylko zwycięstwo dawało nam awans. Teraz, choć teoretycznie wszystko jest jeszcze możliwe w kolejnych meczach, też tylko wygrana daje realne szanse na tytuł. Nie ma tu miejsca na kalkulowanie. Każdy inny wynik praktycznie minimalizuje te szanse.
Ma to swoje zalety. Nie będzie kunktatorstwa w głowach trenera i piłkarzy. Od początku Wisła musi przycisnąć rywala, zaatakować. Dokładnie tak jak to miało miejsce w II rundzie el. LM. Liczę na to, że Wiślacy zagrają właśnie tak skutecznie jak wtedy. A pokazali już nie raz w tym sezonie (spotkania w europejskich pucharach), że w meczach o najwyższą stawkę potrafią grać tak jak się od nich oczekuje żeby grali. Po odpadnięciu Z P. UEFA Wisła nie grała żadnego meczu o taką stawkę jak ten jutrzejszy. Pojedynki z Lechem i Legią w lidze były co prawda prestiżowe ale w momencie ich rozgrywania daleko było do jakichkolwiek rozstrzygnięć. Puchar Polski to też nie nie ten prestiż co MP. Mistrzostwo daje w tym roku wreszcie dużą szansę na awans do piłkarskiego raju, czyli Ligi Mistrzów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie ma co sie ludzic. Biorac pod uwage ich aktualna forme i 2 pkt przewagi na pewno po raz kolejny jak to mialo miescje w ostatnich latach postawia autobus w bramce i beda sie modlic by Wisle nic nie wpadlo. Wiec 1:0 dla nas bedzie naprawde dobrym wynikiem. Taka to juz wielka druzyna ze panicznie boi sie Wisly na jej terenie.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Legia zagra na nietoperza. Powieszą się nogami o poprzeczkę.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|