|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Widać namiastkę szybkiej i technicznej piłki w wykonaniu Wisełki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
żal mi was napierdalaliście na Jirsaka,Zieńczuka ,Brożka ,Pauliste (itd.) i dalej sie nic nie nauczyliście
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
nie było spalonego chyba
![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szkoda tej nie uznanej bramki dla Wisły...
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
:O to gra Wisła? nie wierze.. aż miło się patrzy.
spalony ? blehehe ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Clebera trzeba odmłodzić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Baszcza nie poznaję
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kurczę nie chwali się dnia przed zachodem słońca, nie chcę się też zbytnio podniecać, ale rzeczywiście bardzo przyzwoicie jak do tej pory grają piłkarze Wisły. Szybka gra z pierwszej piłki, strzały, metody prób i błędów. Bardzo fajnie.
A spalony? ja go nie widziałem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Mi z wszystkich programów akurat padła dzisiaj dwójka i nie mogę oglądać, to jest naprawdę chamskie,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teoretycznie powinno być już 3:1. To jest prawdziwa europejska piłka, szybka,techniczna, kombinacyjna, gra skrzydłami wspierana przez bocznego obrońce. Tak się teraz gra.
Jedyne co jest irytujące to pieprzenie Iwańskiego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Fajnie bo w tym systemie Brożek będzie miał dużo sił
nie musi biegać za dużo![]()
Wisłaaa! Wisłaaa!
Jesteśmy Wisłą Krakow i dumą dla Polakow... i tak jest od stu lat. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niekoniecznie. Moim zdaniem niepotrzebnie wycofuje się do drugiej linii, ma braki jeśli chodzi o grę destrukcyjna, na takich trzydziestometrowych rajdach traci się trochę siły. No i nie uzupełnia go drugi napastnik, cała strefa jego więc biegania trochę mimo wszystko jest.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dla mnie 2 słowa wystarczą żeby podsumowac 1wsza połowe: Brawo WISŁA.
ładny pressing, dobra gra obrony, i środek pola ładnie funkcjonujący. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Bardzo udana pierwsza polowa. Zdecydowanie dla nas. Zdominowalismy srodek pola ale nie zapominajmy, ze poza Banyounem grali tam tylko nieopierzeni juniorzy. No i jak to sie czesto tlumaczy kiepska postawe naszych druzyn niezapominajmy, ze Liverpool jest na innym etapie przygotowan.
Zobaczcie jak Zienczuk jest zgaszony w spotkaniach z miedzynarodowaymi rywalami - zdecydowanie ma problemy z psychika. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ech szkoda tego błedu sędziego przy naszym golu i słupka... takie 1-3 po pierwszej połowie aż się prosi
![]() ogólnie bardzo ładny mecz Wisły, jak na razie zdecydowanie lepsi od Live. teraz pewnie wejdzie paru typów z 1 składu.. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Wyraźnie widać, że Liverpool gra na 2 razy niższych obrotach niż my, ale nie zmienia to faktu, że Wiślacy prezentują się pozytywnie. Jest dobrze
![]() ![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Wisła bardzo dobrze, ale nie zapominajmy, że Liverpool jest na początku przygotowań i gra praktycznie drugim składem.
Tak czy inaczej - widać dobrą robotę Skorży, gramy z polotem i widać, że chłopaki wiedzą co mają robić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Woronin,Carragher,Agger też juniorzy ![]() mój błąd nie doczytałem
Ostatnio edytowane przez South : 19.07.2008 o godz. 18:00.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie rewelacja. Zageszczony srodek z madrze rozgrywana w nim pilka, dobrze grajacy skrzydlowi i konstruktywnie wchodzacy Baszczynski. To jest faktycznie Wisla jakiej oczekuja wszyscy. Grajaca madrze w sroidku boiska, utrzymujaca sie przy pilce i rozgrywajaca mecz naprawde z glowa. Podczas tej pierwszej polowy byly takie momenty, w ktorych LFC nie mogl wygrzebac sie z wlasnej polowy. Wyglada na to, ze okres przygotowawczy przepracowany in plus i poki co serce rosnie!
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy to 1 czy 2 skład mało ważne, Live to Live... drugim składem by rozgromili większośc Polskich zaspołów.
To nie Live jest słabe tylko Wisła b. dobrze gra. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak czy siak uważam, że drugi skład Liverpoolu spokojnie by wygrał OE ;]
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ładnie nasi grają jednak Liverpool przechodzi trochę obok meczu. Wystawili jakiś dzieci, a ich zaangażowanie nie jest na wysokim poziomie. Nie wiem czy nie korzystniej byłoby rozegrać sparing z drużyną na naszym poziomie przygotowania.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Otóż to. tzn. byli by tuż za Wisłą ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
co do drugie skladu FCL to ja bym nie przesadzal, praktycznie kazdy z tych pilkarzy jakby przyszedl do Wisly to wiekszosc z kibicow by sie ze szczescia posikala ;]
oigolnie bardzo fajne wrazenie sprawia Wisla, wreszscie graja po ziemi i nie na hura wybijanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie uważacie że to trochę żałosne że wszyscy włącznie z trenerem tak jarają się meczem z rezerwami zachodniego klubu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Widać, że Liverpool niezbyt się przykłada do tego meczu, dla nich to taka jednostka treningowa jest.Ale biorąc pod uwagę obecny stan posiadania, to Skorża wykonał niezłą pracę.
Chciałbym jeszcze zobaczyć Singlara i Wtorka, jak się zaprezentują z silnym przeciwnikiem. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
rob_zombie -- zalosne to by bylo jakby nasza liga nie byla 29 w Europie, a na przyklad 9-10
![]() a tak jest sie czym jarac, bo to zupelnie inna polka jest, nawet te rezerwy to inna bajka, porownojac z wiekszoscia polskich druzyn. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
I właśnie o to mi chodzi, wszyscy się napinają że Kosowski poszedł gdzieś do ogórkowa, a sami jesteśmy takimi ogórkami że jaramy się meczem z rezerwami Liverpoolu. Które dodatkowo dopiero co z urlopu wróciły...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|