The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.07.2015, 15:51
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
I ktoś tu wcześniej pisał, że PO to to samo co PIS niech się jebnie w głowę
IncognitoTSW napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie PiS=PO. Jedyne różnice dostrzegam w sprawach światopoglądowych, gospodarczo nie widzę ich za wiele
Ja pisałem. Teraz się zastanów kto się ma jebnąć w głowę albo wróć do szkoły tak jak Drozd i naucz się czytać.
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 28.07.2015, 15:56
I dlatego PIS nie równa się PO. Jak widzisz różnicę to jak możesz dawać znak równości ?

Jedno drugie wyklucza ...

Na matematyce się nie uważało co ?
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.07.2015, 16:01
Kompletnie nie rozumiesz tekstu pisanego...

Dobrze, to napiszę Ci jak dziecku z podstawówki.

PiS ~= PO
heoij
Senior Member

Stary 28.07.2015, 16:09
OK Jeżeli już jesteśmy przy znakach to dla mnie wygląda to trochę inaczej:

PIS > PO albo PIS ≠ PO

Pozdro !
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.07.2015 o godz. 16:15.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.07.2015, 16:22
To ja dodam, że dla mnie PiS = PO w sprawach gospodarczych i PiS > PO w sprawach światopoglądowych... choć cień na sprawę rzuca mi torpedowanie in vitro, które w przeciwieństwie to związków tej samej płci, aborcji, eutanazji etc. nie wywołuje u mnie żadnych negatywnych emocji, wręcz przeciwnie. Dyskusja powinna być jedynie na temat finansowania tego zabiegu, moim zdaniem powinien być finansowany przez pary starające się o dziecko a nie przez państwo i na tym sprawa się powinna kończyć.
heoij
Senior Member

Stary 28.07.2015, 16:32
choć cień na sprawę rzuca mi torpedowanie in vitro, które w przeciwieństwie to związków tej samej płci, aborcji, eutanazji etc. nie wywołuje u mnie żadnych negatywnych emocji, wręcz przeciwnie. Dyskusja powinna być jedynie na temat finansowania tego zabiegu, moim zdaniem powinien być finansowany przez pary starające się o dziecko a nie przez państwo i na tym sprawa się powinna kończyć.
Dla par i w tym właśnie tkwi problem. Powinna być finansowana tylko dla par małżeńskich a tego zdania zabrakło w ustawie.

Ustawa w takim kształcie jaka została podpisana przez Komorowskiego nie wyklucza możliwości skorzystania z niej także parom homoseksualnym. Nie wiem czy o tym wiesz ?

Cytat:
Z zapisów projektu ustawy nie wynika, że cokolwiek miałoby stać na przeszkodzie, aby homoseksualny nieformalny związek lesbijski mógł skorzystać z dawcy nasienia lub otrzymać embrion od dawcy. Nigdzie w żadnym punkcie ustawa nie wspomina, że biorcą może być tylko „związek heteroseksualny”. Co więcej określenie „heteroseksualny” nigdzie w tekście nie występuje! Jedyne konkretne warunki, które są stawiane przez ustawę zarówno dawcom jak i biorcom to konieczność pisemnej zgody i spełnienie warunki medycznych.

Dodatkowo dopuszczenie do procedury „in vitro” związków nie będących małżeństwami otwiera możliwości do wynajmu swego rodzaju „surogatek” np. przez związki gejowskie, bo o ile byłoby to praktycznie niemożliwe w przypadku kobiety żyjącej w związku małżeńskim, to zablokowanie tego procederu w związkach nieformalnych jest praktycznie niemożliwe.
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.07.2015 o godz. 16:39.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.07.2015, 16:34
POlska coraz bardziej sie wyludnia http://wiadomosci.onet.pl/swiat/die-...sie-jak/9k2zwv
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.07.2015, 16:39
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Dla par i w tym właśnie tkwi szkopuł. Powinna być tylko dla par małżeńskich a tego zdania zabrakło w ustawie.

Ustawa w takim kształcie jaka została podpisana przez Komorowskiego nie wyklucza możliwości skorzystania z niej także parom homoseksualnym. Nie wiem czy o tym wiesz ?
Tak, wiem ale obejrzałem sobie całe obrady senatu i aż mnie mdliło od pytań o wady genetyczne, o przekazywaniu niepłodności na kolejne pokolenia itp. Jak para lesbijek będzie chciała mieć dziecko to i tak znajdzie sposób, z tym nie wygramy.
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 28.07.2015, 16:46
hubert.fan tzw ustawe o zmianie płci i o "zakazie" obrażania homosi raczej nie przejdzie bo bulowski bredzisław nie zdąży podpisać, in vitro się zmieni po wyborach , muszą być cywilizowane zasady, co do tzw konwencji przemocowej raczej jest niezgodna z Konstytucją , w razie potrzeby zmieni się Konstytucję , i tyle pozostanie z lewackiego barachła , w sumie dla urbanoplatfusiarni i lewaków można ustawę o zmianie płci zostawić , cudny widok koń giertych w sukience i staniku, stefan z przedłużonymi rzęsami i powiększonymi cyckami, a do tego mucha z wąsami na traktorze bronuje pole pod Lublinem

IncognitoTSW"Tak, wiem ale obejrzałem sobie całe obrady senatu i aż mnie mdliło od pytań o wady genetyczne, o przekazywaniu niepłodności na kolejne pokolenia itp"

zanim się zrzygasz z tego mdlenia poczytaj na ten temat , to nie żarty, będą niestety poważne konsekwencje tych eksperymentów
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 28.07.2015 o godz. 16:49.
heoij
Senior Member

Stary 28.07.2015, 16:53
Tak, wiem ale obejrzałem sobie całe obrady senatu i aż mnie mdliło od pytań o wady genetyczne, o przekazywaniu niepłodności na kolejne pokolenia itp. Jak para lesbijek będzie chciała mieć dziecko to i tak znajdzie sposób, z tym nie wygramy.
Jeżeli już piszesz o wadach to nie wiem czy wiesz, ale afera profesora Chazana który odmówił dokonania aborcji dziecka to to dziecko było z in vitro ? Urodziło się bez połowy głowy z mózgiem na wierzchu, wiszącą gałkę oczną, rozszczepem całej twarz, nie miało mózgu w środku itp.

Nie powiesz mi, że sztuczne zapłodnienie nie ma wpływu na coś takiego ? Czyli jak będzie "nieudany egzemplarz" dziecka to do kosza ?

Ile dzieci „poczętych" w ten sposób ma tak poważne nieprawidłowości rozwojowe ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.07.2015 o godz. 17:05.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.07.2015, 16:54
Doczytałem dane statystyczne. Ryzyko wystąpienia wad genetycznych u dzieci poczętych z in-vitro to 3-4 %, a u reszty populacji około 3%. Szok.

^ mam kilku znajomych/dalszą rodzinę, którzy mają dzieci z in-vitro i nic tym dzieciom nie jest, wyglądają na zdrowe.
heoij
Senior Member

Stary 28.07.2015, 17:02
Ja też przytoczę dane statystyczne:

1 lipca 2014 minął rok od wprowadzenia rządowego projektu dofinansowywania in vitro z budżetu. Z raportu wynika że z zarejestrowanych 11789 par, do programu zakwalifikowano 8685.

W trakcie „leczenia” jest 7939 par, wśród których jest 2559 ciąż. Jak na razie w ramach programu urodziło się tylko 214 dzieci.

Co z pozostałymi ?

Ile z nich z ciężkimi wadami niedorozwojowymi nie przetrwało ciąży ?

Z pieniędzy podatników wydano na dofinansowanie in vitro 72.4 mln zł, czyli ciąża każdej pary kosztowała budżet prawie 28 tys. zł. Jak widać system sprawdza się świetnie – publiczne pieniądze trafiają na konta prywatnych klinik a rządowy program nagania im klientów. Największy beneficjent z grona kilkunastu klinik otrzymał od resortu zdrowia ponad 17 mln złotych. Wszystko odbywa się w świetle prawa, które wprowadziła samowładnie wąska grupka zainteresowanych. Biznes się kręci, a zainteresowani jego rozwojem zrobią wszystko, żeby utrzymać wrażenie jego nieskazitelności.
heoij
Senior Member

Stary 28.07.2015, 17:06
^ mam kilku znajomych/dalszą rodzinę, którzy mają dzieci z in-vitro i nic tym dzieciom nie jest, wyglądają na zdrowe.
Są zdrowe bo się takie urodziły, a ile dzieci chorych zostało poddanych aborcji to tego nie wiesz i się nie dowiesz bo nikt takich statystyk nie prowadzi ile "nieudanych dzieci" wyrzuca się do kosza ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.07.2015 o godz. 17:17.
kerim1906
Banita

Stary 28.07.2015, 17:08
IncognitoTSW wiesz co to są zmiany genetyczne? wiele problemów ujawnia się w kolejnych pokoleniach
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.07.2015, 17:08
Tak więc zgodnie z tym co wyżej pisałem, jeśli ktoś czuje takie wielkie parcie na dziecko a nie może go mieć, niech sam uzbiera te pieniądze a niech nie dopłacają mu do tego inni. Jak widać przez rok zakwalifikowano do tego mniej niż 10 tysięcy par! To jest marginalny problem.
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 28.07.2015, 17:55
Ja pisałem. Teraz się zastanów kto się ma jebnąć w głowę albo wróć do szkoły tak jak Drozd i naucz się czytać.
To sam naucz się pisać analfabeto, bo najpierw wypisujesz brednie, a potem udajesz głupiego.

Panie wykształciuch to niech sobie szuka sposobu, dlaczego podatnicy mają im pomagać. Zresztą skoro wylewanie do zlewu zarodków nie robi wrażenia to pochwal się jakie to szkoły kończyłeś. Ciebie mdli to wszystko co POwską bandę. Kopacz nie chciała się przyznać ile kosztują wycieczki rządu może Ty po szkołach zdradzisz sekret ...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 28.07.2015 o godz. 18:03.
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.07.2015, 18:12
Drozd napisał(a):Wyświetl post
To sam naucz się pisać analfabeto, bo najpierw wypisujesz brednie, a potem udajesz głupiego.
Jakie brednie chory człowieku? Co było brednią? Doszukujesz się informacji, których nie było i nie ma. To być może nadaje się do leczenia.
Panie wykształciuch to niech sobie szuka sposobu, dlaczego podatnicy mają im pomagać.
Możesz przetłumaczyć? Kto niech sobie szuka sposobu?
Zresztą skoro wylewanie do zlewu zarodków nie robi wrażenia to pochwal się jakie to szkoły kończyłeś.
Gdzie napisałem, że nie robi na mnie wrażenia? Znowu schizofrenia? Przypominasz Niesioła, naprawdę.
Kopacz nie chciała się przyznać ile kosztują wycieczki rządu może Ty po szkołach zdradzisz sekret ...
Pewnie dużo. Na szczęście ich nie wybierałem więc nie mam wyrzutów sumienia.
Drozd
Senior Member

Stary 28.07.2015, 20:25
Brednią jet to wykształciuchu, że PO=PIS choćbyś wymyślał najróżniejsze płaszczyzny porównań.

Para lesbijek, które to Twoim zdaniem i tak znajdą sposób żeby mieć dziecko

choć cień na sprawę rzuca mi torpedowanie in vitro, które[...] nie wywołuje u mnie żadnych negatywnych emocji, wręcz przeciwnie. .
Ale nie omieszkałeś wywlekać "afery" taksówkowej z przed trzech lat byle przyczepić się do PiS. Albo jakichś kretyńskich insynuacji z gw. Więc o jakim sumieniu mówisz?

Zachowujesz się jak POwski klakier dobrze się z tym czujesz?
Hej Nasz TS !!
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 28.07.2015, 20:46
Brednią jet to wykształciuchu, że PO=PIS choćbyś wymyślał najróżniejsze płaszczyzny porównań.
Pod względem programu gospodarczego różnice są bardzo nieistotne. Rozumiesz koteczku?
Para lesbijek, które to Twoim zdaniem i tak znajdą sposób żeby mieć dziecko
A nie znajdzie? Złapie byle kogo na dziecko, zniknie i urodzi. A jak chce z in vitro to wyjedzie za granicę i sobie zafunduje. Nie rozumiem po cholerę chcecie ludziom do łóżka wchodzić.
Ale nie omieszkałeś wywlekać "afery" taksówkowej z przed trzech lat byle przyczepić się do PiS.
Czy Pismo Święte mówi "nie kradnij powyżej tysiąca złotych" ? dla mnie kradzież = kradzież. Podobnie jak uważam, że ochrona prezesa Kaczyńskiego na koszt podatnika ma tak samo racjonalne uzasadnienie jak podróże swojskiej baby pociągiem i pustym samolotem po kraju.
Zachowujesz się jak POwski klakier dobrze się z tym czujesz?
Wiesz czemu mi przypominasz Niesioła skarbeńku? On wszędzie widzi PiS. Ty wszędzie widzisz PO. Obaj jesteście chorzy z nienawiści i nie zauważacie, że istnieją jeszcze inne głosy polityczne niż PiS i PO (które podkreślę, że na płaszczyźnie gospodarczej nie różnią się wiele a repetitio est mater studiorum).
kerim1906
Banita

Stary 28.07.2015, 21:11
IncognitoTSW "Rozumiesz koteczku?"

IncognitoTSW"skarbeńku"

to tylko wyrywkowe wyznania IncognitoTSW do Drozda, w sumie jest miło a tak napięta atmosfera

IncognitoTSW" Podobnie jak uważam, że ochrona prezesa Kaczyńskiego na koszt podatnika ma tak samo racjonalne uzasadnienie jak podróże swojskiej baby pociągiem i pustym samolotem po kraju."

i tutaj się mylisz , zasadniczo się mylisz, pomyśl dlaczego?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 28.07.2015 o godz. 21:15.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.07.2015, 21:35
IncognitoTSW, po co Ty z drozdem dyskutujesz? To jest internetowy troll PO-PiSowy i nic więcej. Zwykła łajza, która ma za zadanie siać ferment. Napisałeś kilka zdań, wyciągnął jedno, przeinaczył i teraz się mu od 2 stron tłumaczysz, że białe jest białe a nie czarne.
I to ma sens? Zwykła ....a, która ma za zadanie siać zamęt.Zero dobrej woli z jego strony, robi z siebie debila i udaje, że nie rozumie o co Ci chodzi.
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 28.07.2015 o godz. 23:39.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 29.07.2015, 07:16
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
IncognitoTSW "Rozumiesz koteczku?"

IncognitoTSW"skarbeńku"

to tylko wyrywkowe wyznania IncognitoTSW do Drozda, w sumie jest miło a tak napięta atmosfera

IncognitoTSW" Podobnie jak uważam, że ochrona prezesa Kaczyńskiego na koszt podatnika ma tak samo racjonalne uzasadnienie jak podróże swojskiej baby pociągiem i pustym samolotem po kraju."

i tutaj się mylisz , zasadniczo się mylisz, pomyśl dlaczego?
Nie na koszt podatnika?

Jaroo1 masz rację, poleciał "ignor". Schizofrenik z manią prześladowczą to nie partner do dyskusji.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.07.2015, 09:35
Uuu - czyżby kulczykowi ktoś popełnił samobójstwo?
Anty PO-PiS!!!
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 29.07.2015, 09:52
Czyżby to Krwawy Borat" stał za tą śmiercią? : https://www.facebook.com/pitupitu4/p...383670/?type=1
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 29.07.2015, 16:54
Gdzie dwóch się bije tam Polska korzysta. I to mi pasuje
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
kerim1906
Banita

Stary 29.07.2015, 17:49
ZawszeSztywny napisał(a):Wyświetl post
Czyżby to Krwawy Borat" stał za tą śmiercią? : https://www.facebook.com/pitupitu4/p...383670/?type=1
Wielki Polak Wolnej Polski , Patriota, Wybitny Lider Przemian. Myślący Szerokimi Horyzontami, tako rzecze mainstream

a naprawdę ? słup "służbowy", jestem zwolennikiem teorii spiskowych, mainstream pisze i mówi bzdury czujnie oglądając się za siebie, nawet jak doktor jan był zszedł naturalnie co jest nad wyraz wątpliwe mają pełne gacie , zarówno michniki z lisami i wsiowymi z wsi24 jak i "elyty rządowe i biznesowe"
ZawszeSztywny
Senior Member

Stary 30.07.2015, 09:33
Niektórzy zapomnieli już lata 90-te, gdy dostawali jedne z najwyższych rachunków telefonicznych na świecie. Było to możliwe dlatego, że TPSA, jedna z największych firm wschodniej Europy w tamtych czasach, była w Polsce monopolistą. Co prawda, Polska była zobowiązana w ramach przygotowań akcesyjnych UE do zliberalizowania rynku telekomunikacyjnego bodaj już w 1997 czy 98, ale dziwnym zrządzeniem losu monopol TPSA trwał dużo dłużej.

Opóźnianie uwolnienia rynku pozwalało TPSA, której radzie nadzorczej prezesował Jan Kulczyk, łupić Polaków jednymi z najwyższych stawek na świecie. Dzięki monopolowi, gdy sprzedawali TPSA Francuzom, sprzedali nie firmę, ale w jej postaci de facto cały rynek telekomunikacyjny w Polsce.

Jak to się stało, że kolejne rządy opóźniały liberalizację, przedłużając monopol (I wysokie rachunki)?

Cholera, nie wiem… ale wiem, że to my się składaliśmy na jego majątek.
https://www.facebook.com/rafal.otoka.frackiewicz

prof. Sławomir Cenckiewicz (historyk, publicysta) : https://www.youtube.com/watch?v=ZmwQz2Z2NPw

PS.!! Jan Kulczyk nie żyje. Czuwanie pod Ambasadą Szwajcarii https://www.facebook.com/events/1384998671801637/
Ostatnio edytowane przez ZawszeSztywny : 30.07.2015 o godz. 10:56.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 31.07.2015, 08:56
Cytat:
Gazowana i niegazowana, w zgrabnych buteleczkach albo 1,5 litrowych butlach. Urzędnicy z poznańskiego magistratu zamówili ponad 51 tysięcy butelek wody mineralnej. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie odwieczne apele o picie kranówki!
Do picia wody z kranu już od lat zachęca poznański Aquanet. Mieszkańców ma przekonać fakt, że jest ona zawsze dostępna, od razu schłodzona, regularnie badana, a przede wszystkim tańsza od wersji butelkowanej. Dzięki unijnym środkom spółka wodociągowa przeprowadziła ostatnio poważną modernizację stacji uzdatniania w Mosinie.
Nowa woda jest przede wszystkim mniej chlorowana. Dzięki zastosowaniu nowoczesnych procesów uzdatniania wody, bazujących na ozonowaniu i filtracji poprzez węgiel aktywny, zmniejszyliśmy dawkowanie chloru jako środka dezynfekcyjnego – tłumaczy Maja Zygmanowska z Aquanetu. Dzięki temu poprawiła się jej jakość, barwa, zapach i smak.
Te argumenty nie do końca przekonały urzędników. W rozstrzygniętym niedawno przetargu zamówili kilkadziesiąt tysięcy butelek wody mineralnej. Wydano na ten cel blisko 60 tys. zł.
Skąd taka decyzja? Wytłumaczeniem ma być organizacja różnych wydarzeń w salach urzędu. To także ustawowy wymóg, zgodnie z którym podczas upałów pracodawca musi zapewnić pracownikom stosowną ilość wody. Zdaniem magistratu, urzędnicy chętnie korzystają także z kranówki. Dodatkowo, do dyspozycji interesantów jest zarówno woda butelkowana, jak i woda z kranu.
W Poznaniu hipokryzja pełną gębą.
ZawszeSztywny
Senior Member

Stary 01.08.2015, 11:45
LIST KONDOLENCYJNY DO AMBASADORA KONFEDERACJI SZWAJCARSKIEJ
https://www.facebook.com/SexDrugsWal...55194307904882
Drozd
Senior Member

Stary 02.08.2015, 14:04
Cytat:
„Gazeta Polska Codziennie” złożyła skargę do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego na Kancelarię Premier Ewy Kopacz. Przyczyną złożenia pisma było brak odpowiedzi na pytania o koszty posiedzeń wyjazdowych rządu. Mimo iż termin maksymalny to dwa tygodnie, kancelaria od 15 lipca br. konsekwentnie nie odpowiada na wysłane pytania - tym samym łąmiąc ustawę o dostępie do informacji publicznej.

Oto treść pytań na które kancelaria premier Kopacz nie chce odpowiedzieć:
1. Kto opłacał przejazdy pani premier Ewy Kopacz pociągami PKP w czerwcu br.? Czy była to forma darmowego przejazdu, czy opłacała je Platforma Obywatelska, Kancelaria Prezesa Rady Ministrów czy też inny podmiot, instytucja?
2. Ile osób z otoczenia pani premier miało w ten sam sposób opłacone przejazdy?
3. Ile było takich przejazdów? Jaki był koszt każdego z nich? Jakie zaplanowano jeszcze przejazdy? Dla ilu osób i jaki jest ich koszt?
4. Kiedy i kto rezerwował poszczególny przejazd?
5. Ile odbyto już wyjazdowych posiedzeń rządu? Ile zostało zaplanowanych? Gdzie się odbędą?
6. Proszę o podanie pełnej, łącznej kwoty wyjazdowych posiedzeń, które już się odbyły i tych, które się odbędą?
7. Proszę o podanie pełnej, łącznej kwoty spotkań pani premier i wszystkich ministrów Rządu RP, do których doszło w ramach wyjazdowych posiedzeń rządu. Mam tu na myśli spotkania pani premier i ministrów Rządu RP na Śląsku, w Łodzi i te, które w ramach wyjazdowych posiedzeń rządu jeszcze się odbędą. Proszę o podanie pełnych kosztów, razem z wynajmem sal, przejazdem (pani premier, ministrów i wszystkich osób im towarzyszących), obsługą cateringową i wszelkimi innymi kosztami przedsięwzięcia.
http://niezalezna.pl/69552-kopacz-uk...-trafi-do-sadu

Dla POwskich klakierów nie ma tematu ... bo PO=PiS

ps.

Ostatnio edytowane przez Drozd : 02.08.2015 o godz. 15:04.
Hej Nasz TS !!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów