|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja pisałem. Teraz się zastanów kto się ma jebnąć w głowę albo wróć do szkoły tak jak Drozd i naucz się czytać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
I dlatego PIS nie równa się PO. Jak widzisz różnicę to jak możesz dawać znak równości ?
Jedno drugie wyklucza ... Na matematyce się nie uważało co ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kompletnie nie rozumiesz tekstu pisanego...
Dobrze, to napiszę Ci jak dziecku z podstawówki. PiS ~= PO |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
OK
PIS > PO albo PIS ≠ PO ![]() Pozdro !
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.07.2015 o godz. 16:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
POlska coraz bardziej sie wyludnia http://wiadomosci.onet.pl/swiat/die-...sie-jak/9k2zwv
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak, wiem ale obejrzałem sobie całe obrady senatu i aż mnie mdliło od pytań o wady genetyczne, o przekazywaniu niepłodności na kolejne pokolenia itp. Jak para lesbijek będzie chciała mieć dziecko to i tak znajdzie sposób, z tym nie wygramy.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
hubert.fan tzw ustawe o zmianie płci i o "zakazie" obrażania homosi raczej nie przejdzie bo bulowski bredzisław nie zdąży podpisać, in vitro się zmieni po wyborach , muszą być cywilizowane zasady, co do tzw konwencji przemocowej raczej jest niezgodna z Konstytucją , w razie potrzeby zmieni się Konstytucję , i tyle pozostanie z lewackiego barachła , w sumie dla urbanoplatfusiarni i lewaków można ustawę o zmianie płci zostawić , cudny widok koń giertych w sukience i staniku, stefan z przedłużonymi rzęsami i powiększonymi cyckami, a do tego mucha z wąsami na traktorze bronuje pole pod Lublinem
IncognitoTSW"Tak, wiem ale obejrzałem sobie całe obrady senatu i aż mnie mdliło od pytań o wady genetyczne, o przekazywaniu niepłodności na kolejne pokolenia itp" zanim się zrzygasz z tego mdlenia poczytaj na ten temat , to nie żarty, będą niestety poważne konsekwencje tych eksperymentów
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 28.07.2015 o godz. 16:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie powiesz mi, że sztuczne zapłodnienie nie ma wpływu na coś takiego ? Czyli jak będzie "nieudany egzemplarz" dziecka to do kosza ? Ile dzieci „poczętych" w ten sposób ma tak poważne nieprawidłowości rozwojowe ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.07.2015 o godz. 17:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Doczytałem dane statystyczne. Ryzyko wystąpienia wad genetycznych u dzieci poczętych z in-vitro to 3-4 %, a u reszty populacji około 3%. Szok.
^ mam kilku znajomych/dalszą rodzinę, którzy mają dzieci z in-vitro i nic tym dzieciom nie jest, wyglądają na zdrowe. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też przytoczę dane statystyczne:
1 lipca 2014 minął rok od wprowadzenia rządowego projektu dofinansowywania in vitro z budżetu. Z raportu wynika że z zarejestrowanych 11789 par, do programu zakwalifikowano 8685. W trakcie „leczenia” jest 7939 par, wśród których jest 2559 ciąż. Jak na razie w ramach programu urodziło się tylko 214 dzieci. Co z pozostałymi ? Ile z nich z ciężkimi wadami niedorozwojowymi nie przetrwało ciąży ? Z pieniędzy podatników wydano na dofinansowanie in vitro 72.4 mln zł, czyli ciąża każdej pary kosztowała budżet prawie 28 tys. zł. Jak widać system sprawdza się świetnie – publiczne pieniądze trafiają na konta prywatnych klinik a rządowy program nagania im klientów. Największy beneficjent z grona kilkunastu klinik otrzymał od resortu zdrowia ponad 17 mln złotych. Wszystko odbywa się w świetle prawa, które wprowadziła samowładnie wąska grupka zainteresowanych. Biznes się kręci, a zainteresowani jego rozwojem zrobią wszystko, żeby utrzymać wrażenie jego nieskazitelności. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Są zdrowe bo się takie urodziły, a ile dzieci chorych zostało poddanych aborcji to tego nie wiesz i się nie dowiesz bo nikt takich statystyk nie prowadzi ile "nieudanych dzieci" wyrzuca się do kosza ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 28.07.2015 o godz. 17:17.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
IncognitoTSW wiesz co to są zmiany genetyczne? wiele problemów ujawnia się w kolejnych pokoleniach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Tak więc zgodnie z tym co wyżej pisałem, jeśli ktoś czuje takie wielkie parcie na dziecko a nie może go mieć, niech sam uzbiera te pieniądze a niech nie dopłacają mu do tego inni. Jak widać przez rok zakwalifikowano do tego mniej niż 10 tysięcy par! To jest marginalny problem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Panie wykształciuch to niech sobie szuka sposobu, dlaczego podatnicy mają im pomagać. Zresztą skoro wylewanie do zlewu zarodków nie robi wrażenia to pochwal się jakie to szkoły kończyłeś. Ciebie mdli to wszystko co POwską bandę. Kopacz nie chciała się przyznać ile kosztują wycieczki rządu może Ty po szkołach zdradzisz sekret ...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 28.07.2015 o godz. 18:03.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|||
Pewnie dużo. Na szczęście ich nie wybierałem więc nie mam wyrzutów sumienia. |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brednią jet to wykształciuchu, że PO=PIS choćbyś wymyślał najróżniejsze płaszczyzny porównań.
Para lesbijek, które to Twoim zdaniem i tak znajdą sposób żeby mieć dziecko
Zachowujesz się jak POwski klakier dobrze się z tym czujesz? ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
A nie znajdzie? Złapie byle kogo na dziecko, zniknie i urodzi. A jak chce z in vitro to wyjedzie za granicę i sobie zafunduje. Nie rozumiem po cholerę chcecie ludziom do łóżka wchodzić.
dla mnie kradzież = kradzież. Podobnie jak uważam, że ochrona prezesa Kaczyńskiego na koszt podatnika ma tak samo racjonalne uzasadnienie jak podróże swojskiej baby pociągiem i pustym samolotem po kraju. Wiesz czemu mi przypominasz Niesioła skarbeńku? On wszędzie widzi PiS. Ty wszędzie widzisz PO. Obaj jesteście chorzy z nienawiści i nie zauważacie, że istnieją jeszcze inne głosy polityczne niż PiS i PO (które podkreślę, że na płaszczyźnie gospodarczej nie różnią się wiele a repetitio est mater studiorum). |
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
IncognitoTSW "Rozumiesz koteczku?"
IncognitoTSW"skarbeńku" to tylko wyrywkowe wyznania IncognitoTSW do Drozda, w sumie jest miło a tak napięta atmosfera IncognitoTSW" Podobnie jak uważam, że ochrona prezesa Kaczyńskiego na koszt podatnika ma tak samo racjonalne uzasadnienie jak podróże swojskiej baby pociągiem i pustym samolotem po kraju." i tutaj się mylisz , zasadniczo się mylisz, pomyśl dlaczego?
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 28.07.2015 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
IncognitoTSW, po co Ty z drozdem dyskutujesz? To jest internetowy troll PO-PiSowy i nic więcej. Zwykła łajza, która ma za zadanie siać ferment. Napisałeś kilka zdań, wyciągnął jedno, przeinaczył i teraz się mu od 2 stron tłumaczysz, że białe jest białe a nie czarne.
I to ma sens? Zwykła ....a, która ma za zadanie siać zamęt.Zero dobrej woli z jego strony, robi z siebie debila i udaje, że nie rozumie o co Ci chodzi.
Ostatnio edytowane przez Grisza1 : 28.07.2015 o godz. 23:39.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jaroo1 masz rację, poleciał "ignor". Schizofrenik z manią prześladowczą to nie partner do dyskusji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Uuu - czyżby kulczykowi ktoś popełnił samobójstwo?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Czyżby to Krwawy Borat" stał za tą śmiercią? : https://www.facebook.com/pitupitu4/p...383670/?type=1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Gdzie dwóch się bije tam Polska korzysta. I to mi pasuje
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
a naprawdę ? słup "służbowy", jestem zwolennikiem teorii spiskowych, mainstream pisze i mówi bzdury czujnie oglądając się za siebie, nawet jak doktor jan był zszedł naturalnie co jest nad wyraz wątpliwe mają pełne gacie , zarówno michniki z lisami i wsiowymi z wsi24 jak i "elyty rządowe i biznesowe" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niektórzy zapomnieli już lata 90-te, gdy dostawali jedne z najwyższych rachunków telefonicznych na świecie. Było to możliwe dlatego, że TPSA, jedna z największych firm wschodniej Europy w tamtych czasach, była w Polsce monopolistą. Co prawda, Polska była zobowiązana w ramach przygotowań akcesyjnych UE do zliberalizowania rynku telekomunikacyjnego bodaj już w 1997 czy 98, ale dziwnym zrządzeniem losu monopol TPSA trwał dużo dłużej.
Opóźnianie uwolnienia rynku pozwalało TPSA, której radzie nadzorczej prezesował Jan Kulczyk, łupić Polaków jednymi z najwyższych stawek na świecie. Dzięki monopolowi, gdy sprzedawali TPSA Francuzom, sprzedali nie firmę, ale w jej postaci de facto cały rynek telekomunikacyjny w Polsce. Jak to się stało, że kolejne rządy opóźniały liberalizację, przedłużając monopol (I wysokie rachunki)? Cholera, nie wiem… ale wiem, że to my się składaliśmy na jego majątek. https://www.facebook.com/rafal.otoka.frackiewicz prof. Sławomir Cenckiewicz (historyk, publicysta) : https://www.youtube.com/watch?v=ZmwQz2Z2NPw PS.!! Jan Kulczyk nie żyje. Czuwanie pod Ambasadą Szwajcarii https://www.facebook.com/events/1384998671801637/
Ostatnio edytowane przez ZawszeSztywny : 30.07.2015 o godz. 10:56.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
LIST KONDOLENCYJNY DO AMBASADORA KONFEDERACJI SZWAJCARSKIEJ
https://www.facebook.com/SexDrugsWal...55194307904882 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Dla POwskich klakierów nie ma tematu ... bo PO=PiS ![]() ps. ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 02.08.2015 o godz. 15:04.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|