|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
zobaczcie jaki pierwszy link wyskakuje w google po wpisaniu kkk
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przecież te zdjęcia C-Rona to nie fotomoto;p
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Lech Kaczyński umarł. Jego dusza powędrowała do bram nieba, gdzie czekał na niego św. Piotr. Piotr zatrzymuje Lecha i mówi:
- Słuchaj, stary. Z kimś takim jak ty nie mamy do czynienia na co dzień, mamy więc specjalną procedurę dla takich przypadków. Szef każe ci spędzić jeden dzień w piekle, i jeden w niebie, żebyś mógł sobie sam wybrać miejsce zamieszkania. Tam, gdzie wybierzesz, spędzisz wieczność. Uśmiechnięty Kaczyński odpowiada: - Ale ja już wybrałem, chce do nieba! Na to Piotr: - Przykro mi, takie są zasady. Więc Lech wsiadł najpierw do windy prowadzącej do piekła. Winda się zatrzymała, drzwi się otwierają. Widok wprawia pasażera w zaskoczenie. Przed nim jest zielone pole golfowe, obok widać pawilon klubowy. Siedzą tam wszyscy jego nieżyjący przyjaciele, rodzina, elegancko ubrani. Na jego widok biegną z otwartymi ramionami i witają go radośnie, a następnie zapraszają na wytrawną kolację z szampanem i kawiorem. Przy kolacji odwiedza ich diabeł, tak samo elegancko ubrany, czysty, ogolony itd. Przynosi im lody. Gdy Lech kończy piąty kieliszek szampana, diabeł mówi: - Śmiało, Leszku, wypij następny. - No, nie wiem czy to wypada... - Spoko, tu jest piekło i wszystko wolno! ** Po 24 godzinach spędzonych w piekle Lech zaczyna się poważnie zastanawiać. "W sumie diabeł to fajny gość, kulturalny, opowiada śmieszne dowcipy. Nie jest tak źle, ale zobaczymy, jak będzie w niebie." Przyszła kolej na wizytę w niebie. Co prawda czysto, ładnie, wokół sami mili ludzie i oczywiście Szef. Lech czuje się troszkę nieswojo, zwłaszcza że zamiast dobrego klubu jest zwyczajna jadłodajnia, nikt nie opowie świńskiego dowcipu ani wulgarnie nie zażartuje. W dodatku wszyscy ciągle powtarzają o "wieczystym pokoju" i generalnie jest miło, ale nieciekawie. Gdy przyszedł czas na wybór, Kaczyński przychodzi do św. Piotra i mówi: - Widzisz, Piotrze... niebo niewątpliwie też ma zalety itd, ale chyba jednak wolałbym pójść do piekła... Piotr oczywiście nie kwestionował wyboru. Nagle Kaczyński poczuł, że traci grunt pod nogami i po krótkim locie twardo wylądował na spalonej, ognistej ziemi. Rozejrzał się wokół i z przerażeniem stwierdził, że piekło już nie jest wspaniałą sielanką. Przed nim była tylko smoła, sadza i unosił się smród palonych zwłok. Ujrzał swoich przyjaciół poddawanych okrutnym torturom, skutych łańcuchami. Nagle poczuł kudłatą, śmierdzącą łapę diabła na swoim garniturze. Przestraszony, spytał: - Kolego diable, a gdzie się podziało pole golfowe, klub i szampan? Czemu nie jest już tak pięknie, jak było tu wczoraj? Na to diabeł z uśmiechem: - Wczoraj mieliśmy kampanię wyborczą. Dziś, synku, zagłosowałeś na nas. ![]() Pod Wawelem Mistrza mamy znów!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jaki?
jaki Tobie wyskakuje? Bo u mnie jest to różnie w zalezności od przeglądarki |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
U mnie : Katechizm Kościoła Katolickiego
U Planca pewnie Ku Klux Klan ( z racji lokacji rzeczonego )![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
![]()
TYLKO CW3L3 NOSZA ZELE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a co takiego śmiesznego jest w Katechizmie?
Albo w linku do Katechizmie? Przeczytałem i nie bylo tam ani jednego kawału, ani jednego śmiesznego zdjęcia..... Na drugi raz zastanów się |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A Ty się naucz czytać i pisać
Na drugi raz zastanów się...:/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to może jeszcze raz: podaleś tego linka w dziale "śmieszne..."
Co jest śmiesznego w linku do Katechizmu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
FraMat napisał(a):
Chodzi o to że skrót KKK jest kojarzony z Ku Klux Klanem. A tam wyświetla się jego przeciwieństwo... Czy naprawde trzeba ci to tłumaczyć? ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
naprawdę tego nie zrozumiałem Dla mnie KKK to zawsze był Katechizm, dlatego się zdziwiłem co w tym śmiesznego (żeby nie było: jestem tłumaczem i w wielu ksiązkach, czy artykułach, ktore tlumaczyłem zawsze skrót KKK oznaczał Katechizm, jakos nie miałem przyjemności tłumaczenia tekstow o Ku Klux Klanie). Czyli śmieszność zależna jest od zakresu naszych doświadczeń i wiedzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
KacperABG - nie rob sie bardziej kumaty niz jestes<lol2> FraMat dobrze prawi KKK to skrot od katechizmu , za duzo sie filmow naogladales skoro twierdzisz ,ze ten skrot kojarzy sie ludziom z Ku Klux Klan-em.Przynajmniej ludziom w Polsce.
PS:http://www.youtube.com/watch?v=8KZyWQFw ... re=related - jazda po helu |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() Rysiu nie może się zdecydować które lepsze Łysy już wybrał
Ostatnio edytowane przez pff : 08.07.2009 o godz. 15:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Oddaję całe serce dla Wisły i tą bramkę dedykuję wszystkim kibicom, którzy byli dziś na stadionie Wisły. Nie wiem czy po każdym meczu będę ściągał koszulkę, ale w tym meczu musiało tak być! To Wisła rządzi w Krakowie. Tak było i będzie na długie lata" - Patryk Małecki
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez pirat.z.karaibow : 08.07.2009 o godz. 18:58.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez picasso : 08.07.2009 o godz. 22:03.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedy z miasteczka wyjechał cyrk, Romek chwalił się kolegom, że przeleciał kobietę gumę.
Przemilczał jedynie, że przyszła pocztą miesiąc wcześniej i trzeba ją było nadmuchać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
nie ma kategorii przykre ale prawdziewe więc daje w śmiesznych
http://demotywatory.pl/21079/Twoje-podatki ![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
To jest dopiero ciekawe: http://www.se.pl/technologie/video/r...itz_68405.html
![]() |
|