|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja mam swoją koszulkę umbro z Białą Gwiazdą i traktuję ją jak największy skarb
Koszulka jest bezcenna )![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Odkupić może i trzeba, ale nasi piłkarze nie muszą odkładać na nią na przykład z dwóch pensji, tylko idą do sklepu i za miesięczną pensje mogą kupić ze 100 meczówek.
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chrisman przeczytaj temat tego wątku, a zwłaszcza dwa ostatnie słowa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Jedno pytanie czy koszulki pokazywane przez WisłaKosz.pl( http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater ) przy okazji podawania informacji o nowych koszykarkach to nowe stroje naszych dziewczyn czy poprostu jakieś pierwsze lepsze wykorzystane tylko do przedstawienia graficznego nowych "nabytków"
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
![]() Nowy sponsor i koszulki czy treningówki albo tylko na Puchar Polski ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Naprawdę wierzysz w to że Herbalife weszło by na koszulki jako główny sponsor? Byłoby fajnie ale szczerze wątpie... A co do strojów to wydaje mi się że na pierwszy rzut oka widać że to treningówki (poza tym nasze cudne "odwołujące się do historii" stroje mamy dzięki genialnej umowie z Adidasem na dwa sezony...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
raczej pucharówki z logiem Herbalife na PP. Wisła zapewne szuka dalej dużego sponsora na koszulki który zrekompensuje transferowe okienko. Aczkolwiek wszystko sie okaże przed nowym sezonem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szuka. Jasne. Jakoś jestem sceptycznie nastawiony do tematu szukania sponsora przez naszą kadrę zarządzającą klubem. Jeśli nie znaleźli sponsora w chyba najbardziej dogodnym momencie czyli grze w el LM a poźniej grupie LE to śmiem wątpić abyśmy pozyskali teraz po zakończeniu sezonu tak nisko jakiegoś znaczącego sponsora który wyłoży satysfakcjonującą sume (i na tyle wysoką by BC uznał ją za lepszą opcję niż darmową reklamę TF). No ale może zdarzy się cud i zagości wkońcu jakieś nowe logo na naszych trykotach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
No niestety, ze sponsorami na koszulkach to zawsze mieliśmy pecha, zastanawiam się tylko na ile ten pech polega na nieumiejętnych działaniach (lub ich braku) zarządu.
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Biorąc pod uwagę, że każdego dużego sponsora, którego mieliśmy kasowano nad odgórnie?
Era nie przedłużyła kontraktu, bo pojawiła się "Orange Ekstraklasa" Tyskie nie przedłużyło kontraktu, bo wszędzie w okół się mówiło o tym, że Żywiec zostanie sponsorem tytularnym ekstraklasy. BAH skasowany przez ustawę hazardową. ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A to nie są po prostu koszulki Herbalife do celów reklamowych?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Takie LA Galaxy ma logo Herbalife na koszulkach
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W przyszłym tygodniu Jadźka zaprezentuje nowe stroje nowego partnera jakim zostanie na dniach ...Under Armour
![]() tak offtopicowo dla niektórych znających markę djibutti napewno przeczyta ;]![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądnijcie sobie zdjęcia z testów w skotnikach. Przecież to te same co na tym zdjęciu z Maorem i Czarkiem tylko mają logo Herbalife. Swoją drogą fajnie mogłyby się prezentować nasze stroje z takim logiem ale wątpie żeby Herbalife weszło do nas jako główny sponsor. Nie to co LA Galaxy które chyba jest jednak bardziej rozponawalne w świecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Co byście powiedzieli na coś takiego na sezon 2013/2014?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Gdyby rzeczywiście miałby na koszulkach zagościć Sony, to nawet bym przebolał te koszulki... ale w zeszłym roku dużo ciekawszych propozycji widziałem tu na forum...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Niebieska i Biała zajefajna,ale można co najwyżej o takiej pomarzyć....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Weźcie dawajcie jakąś Żabkę, Łowicz albo coś w tym stylu, a nie Sony...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A mnie się tam podoba motyw z tym psem na koszulce, ale wiadomo, że nigdy takiej nie zrobią
No i sponsor zacny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
W dzisiejszych czasach koszulka ma być prosta i estetyczna. Sorry ale ja bym czegoś takiego nie chciał oglądać. Chociaż pomysł masz fajny.
Proszę koszulka pierwsza lepsza(MC): http://www.footballkitnews.com/wp-co...ed-2012-13.jpg Żadnych dodatków prócz loga 2 sponsorów i loga klubu, z Białą Gwiazdą można by pomyśleć i nic więcej. |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Te koszulki robiłem sobie specjalnie pod FM2012 i może jednak przesadziłem z dodatkami, ale pomyślałem, że wrzucę je tutaj, bo byłem ciekaw Waszych opinii.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nie związane z Wisłą ale z adidasem. W poniedziałek podczas prezentacji drużyny Lechii zostaną także zaprezentowane nowe stroje.
Narazie widać tylko coś takiego... ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Kociewiak : 10.08.2012 o godz. 14:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() Dla mnie koszulki z wszelakimi kołnierzykami są po prostu automatycznie zajebiste. Te nasze tegoroczne na przykład, to zostawiłbym już na stałe ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam podobnie
![]() Dlatego właśnie pomimo braku Białej Gwiazdy kupiłem sobie niedawno naszą meczówkę. Uwielbiam taki retro styl. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Co to wyłonił nam się kolejny najstarszy klub w Polsce?
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|