|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To adidas dał nam tylko nowy wzór do pierwszego stroju (czerwonego)? Wczoraj zagrali w niebieskich bez kołnierzyka, czyli w starych. Czy się jednak mylę i te też są nowe?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mamy 3 stroje. Pierwszy czerwony z kołnierzykiem, drugi biały z kołnierzykiem i trzeci niebieski z białymi paskami łączącymi się z tyłu. Wszystkie są "nowe".
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
stroje nie powalaja ale i tak kupilem
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Mam takie pytanie. Wie ktoś może czy można gdzieś w necie znaleźć koszulki meczowe Lechii te nowe w rozmiarze xxl
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
przespie 2 osoby przed- po meczu śląsk - isełka- 783-303-750
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wczoraj przyszedł śmieszny newsletter z klubu: "Kolekcja ligi europejskiej już w sprzedaży" - to dobrze, ze zdążyli przed ostatnim meczem bo inaczej byłaby to kolekcja retro
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
wiedzieli ze bedzie awans do nastepnej fazy i dlatego wypuscili tak pozno
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
oj dynek.pl ale się wygłupiłeś
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wracając do strojów to bardzo mi się nie podobają te fruwające kołnierzyki. Szkoda że tak mało graliśmy w tej wersji wyjazdowej tej niebieskiej asymetrycznej, w której rozegralismy mecz z ŁKS. Ta wersja koszulek wygląda zarąbiście. Nic nie wystaje, nie sterczy i w dodatku bardzo oryginalny wygląd
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 15.12.2011 o godz. 12:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie do zorientowanych w temacie. Chciałem się upewnić czy nasze piękne nowe koszulki będziemy mieć te same również w kolejnym sezonie? Na końcu filmiku który prezentuje nowe koszulki a jest puszczany na telebimach jest napisane coś w stylu "Koszulka meczowa Wisła Kraków 2011-2013" albo się mylę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To w takim razie jeśli nie było tutaj to pisane to NIEZŁĄ SIERE klub odstawił... Wydaje mi się że lepiej byśmy wyszli na tym jakbyśmy podpisali umowę z lotto, umbro albo macronem a nie adidasem który ma nas głęboko w otworze odbytniczym a na dodatek jeszcze te ceny:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
![]() ![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Tradycji nie ma odkąd logo z twojego avataru jest na koszulkach Wisły , tradycja to Biała Gwiazda.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Business is business, przyjaciele
.![]()
Wszystko o Wiśle w jednym miejscu: http://www.sport-informer.pl/topic/p...a_wisla_krakow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
i tradycją jest całkiem inny herb i taki powinniśmy pokazywać nowym pokoleniom kibiców. Rozumiem że powstała SSA i dopisać to pod prawidłowym historycznym herbem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Byłoby bardzo miło , ale niestety w dzisiejszych czasach z komercją nie wygramy
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
może wygramy... Wiara. I walka o powrót do korzeni
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mnie się wydaje, że przywrócenie białej gwiazdy na koszulki nie jest niemożliwe, ale wymaga długiej i intensywnej pracy. Gdybyśmy my, jako kibice NOTORYCZNIE się o to upominali, na każdym meczu się tego dopominając z coraz większą intensywnością, to po krótszym bądź dłuższym czasie, zarząd by się ugiął...
"Biała Gwiazda zamiast loga, hej, hej!" |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wisła ponownie w starym komplecie niebieskim, może im zostały, a Sergiej z naszywką LE. Widać że Adidas średnio sie stara.
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dokladnie to samo na czacie chacie mialem napisac.... bieda straszna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
a wam się w dupie nie poprzewracało ?! mecz towarzyski w przerwie sezomu, bez kibiców, dobrze że w znacznikach nie grali
![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
![]() Reklama Herbalife na koszulkach. O ile dobrze wyczytałem ma się pojawiać w rozgrywkach Pucharu Polski. Źródło: http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...d.html#galeria |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ostatnio mnie zaciekawiło to że zdjęcie grupowe w nowych strojach jest na tle banerów z LM:
![]() Niby nic dziwnego, ale z Apoelem graliśmy 17 sierpnia i wtedy był opklejony stadion, a nowe stroje zaprezentowano 12 września wiec wychodzi na to ze stadion opklejono znowu tymi banerami co im zostało żeby przyszpanować ![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie wiem kiedy było robione zdjęcie ale banery należą do UEFA więc 12 września nie było ich w Krakowie...
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
A mówi wam coś pojęcie Photoshop