|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
||
Da radę przywrócić ? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Po ostatnich zmianach dostaję masowo maile z prenumeraty mimo że żadnego tematu nie zaznaczałem.
Domyślnie jest ustawione że każdy temat gdzie coś wpisze jest automatycznie prenumerowany - można to zmienić Edit: Co gorsze usunąłem temat z prenumeraty i znowu mi się dodał po kolejnym poście ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
mam dokladnie to samo
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja też. (123456789)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Chyba kazdy tak ma...
![]()
Największym szczęściem jest mieć pasję...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie trzeba usuwać tematu z prenumeraty.
Wystarczy w kolumnie po prawej stronie od Powiadomienie zaznaczyć okienko a następnie na dole wybrać opcję:
![]() Choć rzeczywiście bieżące powiadamianie może być irytujące, stąd lepiej wybrać sobie mniej inwazyjną opcję (dzienne, cotygodniowe) Kto jeszcze się nie zorientował, zmiany wprowadzamy tu: Panel użytkownika (w menu na górze) -> Prenumerowane tematy (menu po lewej) -> Pokaż prenumeraty http://www.wislakrakow.com/forum/sub...ewsubscription Jeszcze jedna rzecz: jeśli nie chcecie, żeby do nowo-prenumerowanych tematów wysyłane były maile, zmieńcie sobie w profilu: Settings & Options -> Edytuj opcje http://www.wislakrakow.com/forum/pro...do=editoptions Trzeba zjechać niżej i jest tam Domyślny tryb prenumeraty tematu: ...i pięć opcji do wyboru, m.in. nie prenumeruj lub bez powiadamiania emailowego.
Ostatnio edytowane przez rav : 09.02.2013 o godz. 18:07.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
podziękował
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Jest duża szansa, że po następnej aktualizacji opcja ta nie zniknie, choć prawdopodobnie następna aktualizacja będzie już do nowej edycji (4) a nie do nowej wersji tej samej edycji (np. z 3.8.5 do 3.8.7), więc głowy nie daję. |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dlaczego teraz wklejane linki wyświetlają się w takiej dziwnej formie ?
Nie widać źródła linku ani tematyki więc nie wiadomo czy wchodzić czy nie. Zmiana zdecydowanie na minus. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Też tak uważam. Jakiś skrypt szyfrujacy adresy. Po co to?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie będę oryginalny i podpisuje się pod powyższymi postami.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jedyne, co jest fajne w tym szyfrowaniu adresów to "wis.la"
A tak poza tym, to też wolałam wiedzieć w co klikam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Też się pod tym podpisuję...
![]()
Zapraszam na mojego piłkarskiego bloga - Futbol Totalny
|
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
..... ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Zgadzam się z resztą użytkowników psioczącą na szyfrowanie linków bo od teraz praktycznie nie klikam w żaden link na tym forum bo się boję, że jak kliknę w szyfr to mi wyskoczy jakaś gazeta . pl czy inne gówno.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Pal licho z Gównem...
Otworzę jakieś gołe baby bo ktoś zrobi kawał i mnie z roboty wyleją ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeśli już koniecznie trzeba szyfrować linki to może dorzucić przed nimi adres hosta w stylu:
@wp.pl: wis.la/y424z Takie szyfrowanie jak jest obecnie trochę utrudnia życie. Nie wiadomo co jest pod spodem. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Pytanie z innej beczki jak można wyłączyć subskrypcje forum które przychodzi na adres mailowy ? W profilu szukam i nie mogę znaleść.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Strona wcześniej - post od Rava - z linkami i opisem - nie chce przeklejać
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ups, dzięki. Dla mnie karny kutas za lenistwo
![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mógł by ktoś wejśc do tematu o "żydzie"?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobry temat to był czy o co chodziło, bo skasowali zanim zobaczyłem
![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pytam o to samo, bo dobry temat nie jest zły.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
http://www.wykop.pl/link/1413039/dre...ania-pomozcie/
O to chodziło. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Goliat
Goliat hooligan, ustawki z YT, zalogowal się na fejsa a później okradł. Miszcz.![]()
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie nie po to temat został wrzucony w kosmos aby teraz tutaj przenosić dyskusje.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |