The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2010, 13:16
RAF no nic dodać nic ująć. Podpisuję się rękami i nogami pod tym wszystkim. Ja bym jednak tak Małeckiego na straty nie spisywał. Chłopak musi się ogarnąć - może by go wypożyczyli do jakiejś drugiej ligi hiszpańskiej, tak przynajmniej na pół roku? Tam by się oszlifował i jakby wrócił to może zaprzestałby być samolubem. Wierzę ciągle w Małeckiego, bo on czasami potrafi pokazać się z dobrej strony, ale ostatnimi czasy bardzo rzadko - cóżto już są czyste dywagacje i polemika, ale Twój komentarz jest trafiony w samo sedno problemu.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.11.2010, 13:26
Ludzie nawet jak by Murinio przyszedl do Wisly to nie zrobi nic bo i kim.

Raz ze na transfery nie dostanie kasy- gotowkowe
Nawet kasy na wolny transfer nie dostanie bo przyzwoity grajek bedzie chcial zarabiac powyzej 500 ty euro a menager pewnie tyle samo.
Gdzie i na czym ma trenowac- na jednym marnym boisku bez zaplecza
Nie wprowadzi swoich metod treningowych( a Murinio) by ich zajechal pierwszego dnia i zaczelo by sie zwalnianie trenera przez zawodnikow.
Do poki trener nie bedzie mial wladzy absolutnej w polskim klubie bedziemy tkwic w tym bagnie po wieki.
,
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 09.11.2010, 13:50
Filippo napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam sie, kiedy inwestować jak nie teraz, majac stadion, druzyne z historią i swietnych kibiców...W Legii juz o tym wiedza i nie oszczedzaja na transferach.

Jeśli Wisła ma zarabiać, to gra w pucharach to obowiązek. Nie potrzeba do tego LM, wystarczy grupa w LE i atrakcyjni rywale. Razem z kwalifikacjami dostajesz jakies 10 meczy...5(mecze domowe)*40 000 (zakładam komplet publiczności) * 70 PLN (zalozmy ze to srednia cena biletu)= 14 000 000 (czytaj 14 milionów PLN) + kasa z transmisji TV i reklam + pamiątki + sponsor, dolicz kasę z C+, dolicz z meczów ligowych, plus 1 wypromowany grajek i masz klub który będzie potrafił utrzymac się z wpływów bez dorzucania kasy z zewnatrz.
1) 40 000 pojemności na Wiśle? Chyba Kolega z kimś nas myli...
2) 5 x komplet czyli rozumiem w eliminacjach rozwalamy jakichś Angoli potem Hiszpanów, a w grupie też jacyś słynni Angole+Hiszpania+Włochy z którymi gramy jak równy z równym mając do ostatniej kolejki szansę na dalszy awans... Realnie na biletach to połowa z tego co napisałeś to już byłoby bardzo dużo.
Odpowiedz cytując
nh79
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 09.11.2010, 13:50
Przypominam, że dziś o 16tej czat z trenerem na oficjalnej.

http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...at_z_trenerem/
Powód: błąd
Ostatnio edytowane przez nh79 : 09.11.2010 o godz. 13:51.
Odpowiedz cytując
JaQ_TSW
Member

Od: 08.2010

Stary 09.11.2010, 14:06
podpisuje się pod postem RAF'a obiema rękami
PRECZ Z ZIELIŃSKIM !!
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 09.11.2010, 14:40
Jaki by ten Zielinski nie był, jego druzyny cos tam soba reprezentowaly...
To znaczy co prezentowaly i kiedy Jakos nie umiem sobie przypomniec.

Problem w tym, ze za Petrescu moze i tez gralismy piach ale punktowalismy. Od 10 lat nikt nie mial tak slabych wyników jak Maaskant, jesli sie mylę to mnie popraw...

I powinienes dodac ze nikt od 10 lat nie mial tak slabych grajkow jak ma Maaskant.

Co by nie powiedziec o Maaskancie to moze i faktycznie Nas troche rozcarowywuje ale z drugiej strony to czy my za duzo przy obecnym stanie (nie tylko kadrowym) nie wymagamy Przeciez trener nie wyciagnie sam kasy na transfery, nie zatrudni do zarzadu ludzi ktorzy maja jakies pojecie o tym biznesie, sam nie wybuduje boisk treningowych i calego zaplecza.

Nie wierze ani troche w chec zwolniena trenera (oby faktycznie mial baardzo wysoka klauzule w razie zerwania umowy, tak aby sie nie oplacalo go zwolnic) ale i tez nic juz mnie nie jest w stanie zdziwic jesli chodzi o Nasz klub jak i cale Nasze Polskie bagienko. Uwazam jednak ze nie po to zatrudniano dyrektora sporotwegoaby przez pol rundy pobieral pensje a potem zeby nie mogl swojej pracy pokazac na swiatlo dzienne. No chyba ze trafil mega frajerow (czytaj Bogusia i Basalaja) ktorzy mu placa tylko za to zeby byl.

Nie wiem tak na prawde jakim trenerem na dzisiaj jest Maaskant, czy slabym, czy srednim czy dobrym. Nie wiem tego poniewaz 2,5 miesiaca nie moze byc wyrocznia na trenera. Nie wiadomo jak ten zespol sie od srodka prezentowal jak przyszedl, nie wiadomo jak sie ukladaja relacje miedzy graczami, nie wiadomo czy niektorzy gracze nie sa przeciwko niemu (i nie tylko gracze). Co z tego ze nie ma takiego "Naziwska" jak mial Petrescu skoro i tego trenera z "Nazwiskiem" nasze gwiazdeczki spokojnie zwolnily i pokazaly dobitnie kto tu rzadzi. Dlatego chce bardzo aby w koncu Cupial wytrzymal cisnienie roznej masci pseudo-pismakow i fachowcow od siedmiu bolesci z C+ (a przykladem na to co robia w C+ z ludzmi niech bedzie haslo Szymkowiaka "ARIEL BORYSIUK PORADZIŁBY SOBIE W MANCHESTERZE UNITED I ŻE MANCHESTER UNITED POTRZEBUJE TAKICH PIŁKARZY, JAK ON!" a co jak co Szymek torche sie na pilce "chyba" zna) i dal w koncu popracowac temu trenerowi i zbudowac zespol na swoja modle. Jak wypali wszyscy wypijemy szmpana jak nie to przynajmniej nikt nie pisnie ze zal ze Maaskant odchodzi bo bedzie za co go rozliczyc.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 09.11.2010, 15:51
Przywracacie mi wiarę w kibiców Wisły. Mam nadzieję że jakimś cudem ktoś z górnej półki SSA tutaj zagląda i im przez myśl nie przychodzą jakieś Zielińskie,Fornaliki,Wójciki czy Michniewicze. Dać Maaskantowi rok i szkolić od juniorów systemem holenderskim.Wziąśc od nich trenerów,speców od przygotowania motorycznego .Wybudować tych kilka boisk treningowych. A jak się Masskant przez rok nie sprawdzi wziąść kogoś innego nieskalanego polską myślą szkoleniową.Kupować mlodych zdolnych z III i IV ligi.Robic w lecie campy jak w zachodnich zespołach -a na nich 100 chłopaków ze Stróż,Myślenic,Kańczugi czy innych Rzeszotar i nie ma szans żeby jednego ,dwóch nowych Błaszczykowskich nie wyciągnąć.Za grosze i do tego naszych a nie Słowaków,Serbów czy afrykanów za kasę dla menago.
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 09.11.2010, 16:46
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Przywracacie mi wiarę w kibiców Wisły. Mam nadzieję że jakimś cudem ktoś z górnej półki SSA tutaj zagląda i im przez myśl nie przychodzą jakieś Zielińskie,Fornaliki,Wójciki czy Michniewicze. Dać Maaskantowi rok i szkolić od juniorów systemem holenderskim.Wziąśc od nich trenerów,speców od przygotowania motorycznego .Wybudować tych kilka boisk treningowych. A jak się Masskant przez rok nie sprawdzi wziąść kogoś innego nieskalanego polską myślą szkoleniową.Kupować mlodych zdolnych z III i IV ligi.Robic w lecie campy jak w zachodnich zespołach -a na nich 100 chłopaków ze Stróż,Myślenic,Kańczugi czy innych Rzeszotar i nie ma szans żeby jednego ,dwóch nowych Błaszczykowskich nie wyciągnąć.Za grosze i do tego naszych a nie Słowaków,Serbów czy afrykanów za kasę dla menago.
Niestety nie jest tak rózowo jakbysmy chcieli.Mam nadzieje ,że wszystko skonczy sie dla nas pomyslnie
Odpowiedz cytując
Marwell
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 09.11.2010, 16:49
Śledzicie chat z Robertem?

Myślałem ze będzie ciekawiej a w sumie nic nowego się nie dowiedzieliśmy.
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 09.11.2010, 16:57
Mam nadzieję, że zrozumiecie, że nie mogłem otwarcie odpowiedzieć na każde pytanie, które było zadane.
a pytanie brzmialo Na jakiej pozycji Wisła potrzebuje wzmocnień?

"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Marwell
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 09.11.2010, 17:10
Wszystkie odpowiedzi były lekko wymijające a druga sprawa ze pytania też może poza kilkoma nie były jakieś specjalnie trudne dla trenera.
Odpowiedz cytując
Enrico2000
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 09.11.2010, 18:39
Po 1 zmiana trenera teraz NIC nie da. Bylby to najwiekszy bezsens jaki mozna sobie wyobrazic, a wrecz dzialanie sabotujace nasz klub. Po 2 trenera bedziemy mogli ocenic wtedy gdy przepracuje okres przygotowawczy wg SWOICH zalozen (a nie Kasperczaka czy Skorzy) i ocenimy rownierz pilkarzy ktorych On sciagnie. Wtedy bedzie mozna z czystym sumieniem dokonac analizy i wydac osad co do jego pracy.

Prosze Was wszystkich nie wieszajmy psow jak to zazwyczaj bywa juz po 2 miesiacach. Nie boje sie uzyc slow ze mamy najslabszy zespol w erze Cupiala i dlatego potrzebny nam taki trener jak Maaskant i dajmy mu czas i ocenmy go wiosna za to co naprawde on zrobil.

Fajnie by bylo w ramach poparcia dla niego zaspiewac na meczu Legia na 2 trybuny Robeeeeert Maaaaskaaant !! !! Niech wie ze dazymy go zaufaniem i wierzymy w niego i w zespol !!
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
Odpowiedz cytując
master777
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 10.11.2010, 17:02
Pozwolę sobie dorzucić swoje 3 grosze do dyskusji o ostatnich poczynaniach Wisły pod wodzą Maaskanta oraz medialnych plotkach związanych z jego osobą. Nie powiem nic odkrywczego, będzie to raczej eklektyczny monolog człowieka, który chce w jakiś sposób zabrać głos nad sprawami, które go nurtują.
1. Po pierwsze --> przymieszanie Zielinskiego (w ogóle innego trenera) do naszego klubu jest skończoną głupotą rozsiewaną przez ludzi sprzątających kible w klubowych gabinetach oraz wypranych z marzeń dziennikarzy. Jest to wariant sportowo i finansowo nieopłacalny, logicznie poroniony. Już oczami wyobraźni widzę jak Pan Basałaj znów jeździ ze Staanem po całej Europie, to jest od Amsterdamu do Rotterdamu, szukając kogoś, kto chciałby trochę zarobić prowadząc zespół w egzotycznej lidze.
2. Gra Wisły --> widzimy w tej chwili zjawisko, które można nazwać amplitudą formy i motoryki - momentami gramy jak za czasów pucharowego dream-teamu, innym znów razem jak drużyna Korony Toporek Siekiery Piły z dawnych, przedwojennych lat. Podejrzewam że jest to spowodowane koniecznością przeprowadzenia w trakcie sezonu intensywnych treningów wytrzymałościowych, tak zwanych "przedsezonowych" - organizmy niektórych grajków chyba do końca tego nie zrozumiały.
3. Piłkarze --> Oni de facto dopiero teraz zaczynają odczuwać normalizację sytuacji, ale czy to poprawi ich przekonanie, jakie wyrobili sobie pod wodzą Kasperczaka i Kulawika, kiedy to w sztabie panował burdel, grupki i antagonizmy były silniejsze niż teraz, każdy robił swoje i miał innych w nosie? Piłkarze, których sprowadził Basałaj nie są źli, zwłaszcza kiedy popatrzymy na to, za ile zostali ściągnięci. Mogliśmy mieć czterech "Wilków" i jakościowo byłoby lepiej, ale ilościowo nie istniałoby coś takiego jak rotacja w składzie (przyjmijmy optymistycznie, że ława Łobodzińskiego i Jirsaka jest dowodem na istnienie takiej rotacji). Secudno - część piłkarzy ma roczne wypożyczenia, oni wiedzą, że za pół roku wrócą do swoich klubów, a to oznacza tylko tyle - zmniejszona chęć walczenia o kontrakt i dalszą grę (popatrzcie na Pawełka - myślę że jednym z elementów jego dobrej formy jest właśnie upływający kontrakt (ps. podpisali z nim nowy?)). Nie skreślałbym naszych obrońców, zwłaszcza gnębionego Cikosza i Bunozy - Cikosz jest solidnym grajkiem, takim dobrym zmiennikiem kogoś, kogo oczywiście na tej pozycji w klubie nie mamy. Bunoza natomiast jak nauczy się MYŚLEĆ w czasie gry, dostarczy nam jeszcze nie jednej radości.
4. Staszek --> Tu niestety umieszczę tylko pytanie: Czy ktoś może powiedzieć o efektach jego pracy głównie w kwestii rozwijania szkolenia młodzieży? Bo jakoś o przyzwoitych grajków sprowadzonych za psie pieniądze zimą przy tak szerokich kontaktach, jakie ma Vlaack, nie martwię się;
5. Maaskant po raz drugi --> okres rozliczeniowy: początek rundy jesiennej - rewanżowy mecz eliminacyjny w pucharach. Liczę że zarząd nie zwolni człowieka po tym, jak zajmie z Wisełką 3-4 miejsce. Przepraszam, nie tyle zarząd, ile Pan Cupiał.
6. TYLKO WISŁA, NASZ TS. Pozdrawiam!
Odpowiedz cytując
Filippo
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.11.2010, 19:45
Enrico2000 napisał(a):Wyświetl post
Fajnie by bylo w ramach poparcia dla niego zaspiewac na meczu Legia na 2 trybuny Robeeeeert Maaaaskaaant !! !! Niech wie ze dazymy go zaufaniem i wierzymy w niego i w zespol !!
To jak udawanie orgazmu przez kobiete...jęknie 2-3 razy i niech facet mysli ze jej z nim dobrze

Dzisiaj dowiedziałem sie ze z Lechem, przez długi okres czasu graliśmy dobrze...
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 12.11.2010, 09:21
To jak udawanie orgazmu przez kobiete...jęknie 2-3 razy i niech facet mysli ze jej z nim dobrze

Dzisiaj dowiedziałem sie ze z Lechem, przez długi okres czasu graliśmy dobrze...
Dziś kolejny etap weryfikacji... Oby obecny pokonał byłego...
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Stary 12.11.2010, 12:49
A tu wywiad z trenerem odnosnie podejscia polskich kopaczy i Jego kontaktow z mediami. Niby mu nie zalezy ale jak jest naprawde ocenmy sami

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 12.11.2010, 12:55

Ja też z niejakim zdziwieniem to przeczytałem. Różne rzeczy można o tym meczu powiedzieć ale to chyba ostatnia.
Przegiął Bobby nieco; "-" mu się należy.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.11.2010, 13:09
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Ja też z niejakim zdziwieniem to przeczytałem. Różne rzeczy można o tym meczu powiedzieć ale to chyba ostatnia.
Przegiął Bobby nieco; "-" mu się należy.
Ocena zależy od punktu odniesienia. Gdyby Lech nie grał w kratkę w lidze, przy naszej obecnej grze, byłby zdecydowanym faworytem. Więc w tym rozumieniu graliśmy całkiem dobrze do pewnego momentu (mam na myśli tu i teraz i nasze obecne możliwości). O naszej przegranej zdecydował strzał życia Injaca, prosty błąd obrony i głupi faul Wilka, po którym było już po ptakach.

Nie oznacza to, jednak, że gramy tak, jakby Maaskant chciał.
Odpowiedz cytując
kha1
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 12.11.2010, 13:35
Jeden z fanów napisał dziś na głównej stronie, że zarząd RZEKOMO sonduje możliwość ściągnięcia Zielińskiego w miejsce Maaskanta. Wiecie coś może o tym? Bo aż złapałem się za głowę z załamania...
Odpowiedz cytując
Junior_Battle
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 12.11.2010, 14:33
Zieliński, w rozmowie telefonicznej z Orange sport powiedział, że do stycznia, nie podjemie żadnej pracy..

z resztą wątpie, zeby ktos go tutaj przymierzal oprocz brukowcow i pismakow.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.11.2010, 14:37
Może i sondują. Kto wie. Chociaż wątpię by Stan się zgodził na takie coś. Z Basałajem mam wątpliwości, pewnie nie będzie ryzykował stołka.
Natomiast wydaje mi się, że zwolnienie Maaskanta bedzie sie równało dymisji Valckxa i znowu bezkrólewie bez dyr sportowego i trenera.
Pocieszam się, że Robert już zobaczył, że możliwości adaptacyjne do taktyki naszych kopaczy sa jak to mawiał Benhałer na poziomie dna. I zapowiada sie powrót do 4-4-2.
Co by wskazywało, że jeszcze jakieś punkty w tej rundzie zdobędziemy i Holender się utrzyma. obym miał rację bo pamiętajcie, że nawet niezła drużyna która miała 4 trenerów w sezonie zajęła 8 miejsce. Zakładam, że była silniejsza od teraźniejszej
Ostatnio edytowane przez tofik : 12.11.2010 o godz. 14:43.
..
Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Stary 12.11.2010, 15:13
tofik napisał(a):Wyświetl post
Może i sondują. Kto wie. Chociaż wątpię by Stan się zgodził na takie coś. Z Basałajem mam wątpliwości, pewnie nie będzie ryzykował stołka.
Natomiast wydaje mi się, że zwolnienie Maaskanta bedzie sie równało dymisji Valckxa i znowu bezkrólewie bez dyr sportowego i trenera.
Pocieszam się, że Robert już zobaczył, że możliwości adaptacyjne do taktyki naszych kopaczy sa jak to mawiał Benhałer na poziomie dna. I zapowiada sie powrót do 4-4-2.
Co by wskazywało, że jeszcze jakieś punkty w tej rundzie zdobędziemy i Holender się utrzyma. obym miał rację bo pamiętajcie, że nawet niezła drużyna która miała 4 trenerów w sezonie zajęła 8 miejsce. Zakładam, że była silniejsza od teraźniejszej

No wlasnie dociagnac do zimy byle jak a potem niech Robert zbuduje zespol na swoja modle i taki co bedzie umial Jego taktyczne rozwiazania wprowadzic w zycie.

Co do wizji jaka jako mozliwa przedstawiles a propo Valckxa to bysmy sie nie skompromitowali (bo to juz robiumy) ale bysmy sie pozbawili jakiegokolwiek wizerunku i szacunku. No bo jak mozna zwolnic dyrektora sporotwego ktory jeszcze nic nie zrobil bo nie mogl sie wykazac.....byloby to istne kuriozum. Oby sie twoja wizja nie ziscila
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.11.2010, 15:15
I zapowiada sie powrót do 4-4-2.
Skąd taki wniosek? Na czacie wyraźnie powiedział, że żeby grać w tym ustawieniu trzeba mieć 4 dobrych pomocników. Najwyraźniej Maaskant uważa, że takowych nie mamy, bo gramy inaczej.

Moim skromnym zdaniem wygląda to tak:

Środek

Sobol jest słabszy niż jeszcze 2-3 lata temu, ale powiedzmy, że według Maaskanta nawet teraz spełnia wszystkie kryteria. Mamy wobec tego pierwszego "dobrego" pomocnika.

Jirsak na pewno nic nam nie gwarantuje

Garguła obecnie jest daleki od swojej życiowej formy i trudno o nim powiedzieć, że obecniej jest czymś więcej niż średniakiem

Boukhari nie jest w formie, ale niezależnie od formy, właściwie nie wiem, w jakim ustawieniu i na jakiej pozycji grało mu się najlepiej

Wilk może grać obok Sobola, ale w 4-4-2 bedzie wtedy tragedia w ofensywie

Skrzydła

Kirmowi daleko do Kosowskiego czy Zieńczuka z najlepszego sezonu. Na razie jest nieprzewidywalny i na pewno ciągle nie gra na takim poziomie, jaki pozwoliłby go uznać za drugiego dobrego pomocnika w naszym zestawieniu.

Mały gra na prawym skrzydle, bo nie ma tam kto grać, nie jest ideałem na tej pozycji. Nie jest również idealnym napastnikiem, więc właściwie nie wiem, gdzie powinien grać .

Łobo

Palijć to też nie nasz wymarzony pomocnik

Pietia to też tylko substytut pomocnika o jakim marzymy
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 12.11.2010, 15:25
Feniks1983 napisał(a):Wyświetl post
No wlasnie dociagnac do zimy byle jak a potem niech Robert zbuduje zespol na swoja modle i taki co bedzie umial Jego taktyczne rozwiazania wprowadzic w zycie.

Co do wizji jaka jako mozliwa przedstawiles a propo Valckxa to bysmy sie nie skompromitowali (bo to juz robiumy) ale bysmy sie pozbawili jakiegokolwiek wizerunku i szacunku. No bo jak mozna zwolnic dyrektora sporotwego ktory jeszcze nic nie zrobil bo nie mogl sie wykazac.....byloby to istne kuriozum. Oby sie twoja wizja nie ziscila
Valckx sam odejdzie złoży dymisje o to mi chodzilo.
Kurz- zobaczymy dzisiaj ale mają grać 4-4-2 tak czytalem.
..
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 12.11.2010, 15:31
Valckx sam odejdzie złoży dymisje o to mi chodzilo.
Kurz- zobaczymy dzisiaj ale mają grać 4-4-2 tak czytalem.
4-4-2 ?
a kto będzie tym drugim od 2 ?
Brożek i co?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 12.11.2010, 15:42
Małecki. A Kirm i Piotr Brożek na skrzydłach. Przecież to było w prasie, nie mam racji ?
..
Odpowiedz cytując
wwf
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 12.11.2010, 15:53
Dziś II ligowy Holenderski trener jeszcze nie zostanie zwolniony bo z Legią spokojnie wygramy.
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 12.11.2010, 16:00
wwf napisał(a):Wyświetl post
Dziś II ligowy Holenderski trener jeszcze nie zostanie zwolniony bo z Legią spokojnie wygramy.
Dlaczego II ligowy?
Ddf
Odpowiedz cytując
mr mojo
Member

Od: 09.2010

Stary 12.11.2010, 16:06
Małecki. A Kirm i Piotr Brożek na skrzydłach. Przecież to było w prasie, nie mam racji ?
Na środowym treningu grali z 1 napastnikiem, watpie by Maaskant mieszal ustawieniem przed tak waznym meczem.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 12.11.2010, 16:37
Żadne ryzyko skoro gramy słabo. Albo bedzie lepiej, albo dalej bedziemy grac slabo Gdybysmy byli wysoko w tabeli a trener chcial cos na sile udoskonalic, co wiazaloby sie z ryzykiem spieprzenia, wtedy owszem.
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów