|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Myślałem, że uważasz brak samodzielnego myślenia za atut.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie bójcie się Yorguś ,bo razwiedka nie dopuści, by strażnik żyrandola oddał władze
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Kobiety, które kiedykolwiek stosowały antykoncepcję hormonalną, są o 50 proc. bardziej narażone na glejaka mózgu. Jeśli stosowały ją co najmniej dziewięć lat, ryzyko zwiększa się o 90 procent – twierdzą badacze z Uniwersytetu Południowej Danii w Odense."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
ten system trzeba zmienić, nie wiem czy w polityce chodzi o przyzwoitość czy nie, raczej o interesy, ale jak ktoś trzyma system to znaczy, że ma w tym interes. Komor jest naprawdę poczciwy taki nasz tato stojący na czele rodu... ale państwo polskie czyli III RP okupant ziem polskich to jest struktura do zmiany. Z dwojga złego ja wolę PISiorów, bo jak pisał kerim jakieś tam podatki obniżyli... u nich machina korupcji, nepotyzmu, złodziejstwa i bandytyzmu jest o wiele skromniejsza niż w platformiano-pslowskiej agenturze więc mogli sobie nawet pozwolić na obniżenie podatków, co jest dobre dla mnie i gospodarki itd Ja nie chce żyć w państwie które sprawia wrażenie. Wole wariatów ale z realnymi i konkretnymi postulatami niż lawirantów p.s A jakie Kopaczowa sprawia wrażenie ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 28.01.2015 o godz. 20:03.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A jak Komor podpisze ustawę dajmy na, to legalizującą związki homo, to też powiesz, że jest bardziej przyzwoity niż Urban, bo nie atakuje publicznie wiary? Wolne żarty. Co jest Twoim zdaniem lepsze: chora ręka, czy chora noga?
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Smuga , błagam , zapomniałem już o "tym śpiącym co mu się przyśni" zapodanym przez "tego co robi dobre wrażenie"według kolegi dwdx1906, nie przypominaj tej dyskwalifikującej hańby tego człowieka, opluł większość Polaków tą wypowiedzią w tym mnie , brak słów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jestem w 100% pewny czy by podpisał, natomiast co do Urbana nie miałbym wątpliwości. Nie musicie mi wypominać jego wad. Zdaje sobie z tego sprawę, ale niestety w polskiej polityce jest sporo jeszcze gorszych osób. Póki co mamy I turę i możemy wybierać z pośród większej liczby kandydatów i myślę że kilku porządnych ludzi się na liście znajdzie. Miejmy nadzieję, że w ew. dogrywce obecny prezydent będzie mierzył się z kimś sensowniejszym od niego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I tyle tematu, a ja napisałem o tym zastanowieniu się żeby york mnie posłuchał (bo on ma uczulenie na PiS). Póki co jestem 4:1 na korzyść Dudy |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
czy Ty aby zrozumiałeś o czym piszę , dalej brniesz po czymś takim w "przyzwoite wrażenie "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Eee no pewnie, że nie podpisałby. Tak jak nie podpisał ustawy o podniesieniu wieku emerytalnego, pełnego dziur Kodeksu wyborczego, którego część przepisów uchylił TK, czy wreszcie ostatnio bubla w sprawie kopalń.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 28.01.2015 o godz. 20:25.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Jest cień szansy że zw. czy innych nie podpisze. Poza tym nawet gdyby był takim samym <nie chcę wulgaryzować dyskusji> jak Urban, to przynajmniej nie musi zakładać krawata, żeby wiedzieć gdzie ma twarz, a gdzie dupę.@kerim1906 - kończąc temat. Jest przyzwoity jeśli porównasz go do jego POpapranych kolegów. Niestety w polskim sejmie większość to ludzie pokroju Bronka i jeszcze gorsi. Praktycznie cała koalicja (z wyjątkiem kilkunastu osób), a także spora część opozycji (SLD, TR, pewnie kilka osób z PiS'u) to lewactwo działające na niekorzyść państwa i demoralizujące społeczeństwo. Bronek jest w miarę łagodnym przejawem tego gówna. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kukiz u Olejnik. Gdyby nie opowiadał bzdetów o związkowcach, to bym powiedział, że bardzo dobre wystąpienie
![]() ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
dwdx1906 wygrałeś , po tym co przeczytałeś o jak piszesz pieszczotliwie bronku i nie zmieniasz zdania , potwierdzam bronek jest "przyzwoity inaczej"
palikot prawde mówiąc nigdy nie wiem o co mu chodzi ,widziałem go ostatnio w jakimś programie z niejakim fiedotowem ( taki ruski szpion udający chyba dziennikarza),gadka była o Ukrainie , Kukiz w większości zgadzał się z tym ruskiem , nie wierzyłem co mówi , ale to nie pierwszy taki jego występ Szpenio miał trudny dzień ? tydzień ? , miesiąc ? czy rok ? niepotrzebne skreślić ![]()
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 28.01.2015 o godz. 20:51.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jak rusek mial racje to sie z nim zgadzal, proste.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Przyzwoity posługując się językiem nowomowy Nie jestem zwolennikiem Komora. Pamiętajmy o tym żeby kierować się miłością a nienawiścią (i nie chodzi mi o politykę tzw. miłości). |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A ty masz jaka racje judeoamerykanska czy niemiecka?
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 28.01.2015 o godz. 20:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na tym forum i w tym temacie widocznie tworzy się zalążek nowego „Komitetu obrony Bronka - normalnego”. Tak chyba tylko można wytłumaczyć apologetyczne teksty @dwdx1906.
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Tak dla porządku: jestem zdecydowanym przeciwnikiem Komorowskiego, ale Duda? No człowieku, kto tak naprawdę w Polsce go zna i wie o nim cokolwiek? Dla mnie, jego kandydatura na prezydenta jest taka sama jak Ogórek... wystawia się kogoś, kto i tak nie ma szans po to, żeby potem powiedzieć wyborcom: a, bo gdybyśmy naprawdę chcieli walczyć o ten urząd to wystawilibyśmy kogoś bardziej znanego. I dlatego napisałem "ogórek", bo jest on medialnie kandydatem z wątłymi szansami. I nie przeszkadza mi, że Cie to boli. A co do kompetencji, to jest w Polsce całkiem spora grupa osób, które mogłyby ten urząd pełnić. Pewnie i Duda jest wśród nich, ale to nie przekłada się na wynik. To totalny noname znany tylko przez jego fanów i przeciwników. Zapytaj na ulicy pierwszych lepszych przechodniów kto to Duda... Noname, kolego i ta opinia nie ma nic wspólnego z moimi preferencjami wyborczymi. Oczywiście, odszczekam wszystko jak Duda zbliży się choć do wyniku pozwalającego myśleć o drugiej turze, ale na razie nie uczę się szczekania. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Takie rzeczy dzieją się na prawicy: Wilk(KNP) Zawisza(RN) i Stonoga organizują spisek... wygląda to jak mały okrągły stół https://www.facebook.com/video.php?v=745770138833759 ![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|