|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
Poparli ją posłowie PO, PSL, SLD i TR. Przeciwko głosowali posłowie PIS i SP. Ostatecznie Lasy Państwowe uratowano. Zdecydowało o tym pięć głosów przewagi ... Ale jak będzie po nadchodzących wyborach tego nikt nie jest w stanie przewidzieć (kto będzie miał większość w Sejmie i Prezydenta), dlatego śmieszą mnie takie komentarze jak AS82. Kościołowi państwo nigdy tyle nie oddało ile przyjdzie nam w przyszłości wypłacać Żydom a oni sobie o tym nie zapomną. Raz już im oddawaliśmy w latach 60, ale wychodzi na to, że wciąż im mało. Mówi się tu o kwocie 60 miliardów dolarów. Wcześniej czy później wspomnisz moje słowa ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 19.01.2015 o godz. 19:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
a ja mam takie pytanie skąd wiadomo że Wikileaks to nie jest utworzony specjalny twór do siana fermentu? I to jest podpucha
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Julienowi Assange'owi wytłumacz w takim razie dlaczego nie przejdzie się po Times Square i dlaczego nie zrobi sobie sweet foci z Hussainem Obamą.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ciekawe dlaczego Amerykanie ścigają do dzisiaj wszystkich którzy brali w tym udział, chcą ich osądzić i skazać ? Każdy dokument okazał się prawdziwy, niech sobie Pan wpisze w google i poczyta bo naprawdę zadawać takie pytanie nie przystoi ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Przecież łatwiej napisać że to podpucha niż przyznać że słońce Peru i Bul to sprzedajne świnie.
Do dzisiaj agencja prasowa rządu czyli wybiórcza nie napisała o tym ani słowa. A posiedzenie i głosowanie było - wystarczy wejść na stronę sejmu i przeglądnąć historię głosowań. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A mi się wydaje że to jednak podpucha ojca dyrektora z Torunia w porozumieniu z Jarosławem, którzy
podsunęli temat lasów państwowych WikiLeaks ![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
W radiowej Trójce dziś o tym była mowa i o dziwo nie poświęcili temu tylko 5 sekund.
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
nic nowego o czy byśmy nie wiedzieli ale symptomatyczne http://wpolityce.pl/polityka/230365-...niedowiarkom-k
tutaj urbanoplatfusy próbowały odpowiedzieć na akcje internautów"wygaszone" akcją "wybudowane" no to internauci trochę znależli "wybudowanych" ![]() http://niezalezna.pl/63394-wygaszone-czy-wybudowane-wielka-porazka-prorzadowych-propagandystow a tymczasem propaganda trwa w najlepsze , urbanoplatfusy" niezniszczalne" w" sądażah" reżimowych , coś zetesel słabuje ale na jesieni się podkręci i plastuś piechociński znów będzie podnosił wesoło dwa kciuki do góry http://fakty.interia.pl/prasa/news-s...is,nId,1592576
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.01.2015 o godz. 10:37.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
Dwa, czy do zmian w konstytucji, oprócz 75% głosów w sejmie, nie trzeba jeszcze referendum i podpisu prezydenta? ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie potrzeba referendum. Jeżeli przejdzie przez Sejm potem zostanie już tylko Senat i Prezydent także to już tylko formalność ... Sam Komorowski w wywiadzie wypowiadał się, że jeżeli tak ustawa (zwrot mienia żydowskiego) do niego trafi to ją podpisze: Prezydent Komorowski mówił natomiast we wtorek wieczorem w TVP1: "Jeżeli przyjdzie do mnie ustawa tego typu, to ja nie powtórzę tego, co się zdarzyło jednemu z moich poprzedników. Takiej ustawy nie zawetuję". Brak ustawy reprywatyzacyjnej Komorowski określił jako "hańbę Polski". - Polska jest jedynym krajem, w którym nie było żadnej ustawy reprywatyzacyjnej ani rekompensacyjnej - podkreślił. Zapytany o możliwość skorzystania z prawa inicjatywy ustawodawczej, prezydent powiedział, że to "też jest możliwe". Zaznaczył jednak, że w kwestiach "gdzie są wydawane pieniądze, powinien decydować przede wszystkim rząd". - Będę taką ustawę wspierał oraz jestem skłonny brać za nią cząstkę współodpowiedzialności - zadeklarował prezydent. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ej,167666.html To już wiadomo komu służy "nasz" prezydent ....
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.01.2015 o godz. 13:41.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
hubert.fan czy nie pomyliłeś tematów , u góry mowa o lasach państwowych a na dole o reprywatyzacji ?
a tutaj najświeższe o lasach państwowych , wyląduje standardowo w koszu jak inne ? http://wpolityce.pl/polityka/230407-...aga-sie-debaty |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie pomyliłem się, specjalnie to dałem. Z tego wychodziłoby proste równanie:
Sprzedaż Lasów Państwowych + Ustawa Reprywatyzacyjna = Zwrot 60 miliardów dolarów za mienie żydowskie Prosto i szybko znalazłaby się kaska ![]() My tu dyskutujemy i się spieramy o jakimś miliardzie złotych dla lekarzy czy dwoma miliardami złotych na górników a tam 60 miliardów dolarów pójdzie i będzie cisza ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 20.01.2015 o godz. 13:54.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
no tak, nie połączyłem tych równań a jasno to się zazębia , zobaczymy co z referendum 2,5 mln podpisów , nie mam złudzeń wystarczy 231 urbanoplatfusów i zeteseelowców , temat ląduje w koszu , nieprzypadkowo jest to partia "obywatelska"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Jak się na to zapatrujesz? ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
[QUOTE=palikot;1388199]Słyszałem, że Duda jest za małżeństwami homoseksualnymi.
Jak się na to zapatrujesz? [/QUOT , palikot odleciał ,po co prowokujesz zwolenniku Korwina , ups Marosika ?![]() co nieco o cudzie nad urną , tym razem naukowo , mam wątpliwości co do jakości tego badania ale być może część głosów faktycznie spłynęło do zeteselowców w ten sposób, zwłaszcza że niektóre komisje przyznały że po zaliczeniu głosu na zsl z pierwszej kartki nie sprawdzali całej książeczki, wielu ludzi jak zorientowało się że zrobiło błąd zakreślali kolejny krzyżyk żeby głos był nieważny http://kate1.salon24.pl/627317,700-t...glosow-dla-psl
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.01.2015 o godz. 18:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]() Palikot, a tak z ciekawości to które KNP teraz popierasz?
Ostatnio edytowane przez emj10 : 20.01.2015 o godz. 18:53.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ha, ha warszawiaczek emj10 znalazł kumpla i zażartował ze swadą w swoim żałosnym stylu , gdzie może biega po wiślackim forum i szuka kumpli, wejdzie w tyłek każdemu kto go "przygarnie", dlaczego pogonili go z warszawskiego forum ? pytanie retoryczne
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 20.01.2015 o godz. 18:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak znowu będzie kilka milionów nieważnych głosów ,a ich liczenie będzie trwało kilka dni, to szczyukowicz wygra w pierwszej rundzie.No, ale mam nadzieje, że nie będziesz już wrzucał nieważnych głosów tylko popszesz dr. Dude
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak będzie Ondrej Duda to podpiszę, a pozostałych dwóch lewaków za żadne skarby
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jednak z taktycznego punktu widzenia zagłosuje na to, które ma większe szanse na dobry wynik... czyli JKM
Ostatnio edytowane przez palikot : 20.01.2015 o godz. 23:48.
![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ukrywam cieszy mnie ta odpowiedź
![]() |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
No to nastroje społeczne muszą pikować ostro w dół, skoro zapowiada się wyciągnięcie argumentu najwyższego kalibru a to katastrofy smoleńskiej.
Zauważcie, że katastrofa smoleńska jest dawkowana tylko wtedy kiedy trzeba - nadszedł czas. Oddech na miesiąc spokojnie a może na dwa - wszak okazywane będą nowości i to już zapowiadane, że różniące sie z tym co twierdzili nieżyjący (chyba? niech mnie ktos poprawi) piloci. No więc - najpierw plowciny pismaków. Później akcja Komisji Macierewicza, później akcja Laska, później znowu plwociny pismaków, później znowu jakiś szczegół a następnie zamykajaca show konferencja prasowa Prokuratora Generalnego i krótka dyskusja pismaków - miesiac, mówię wam miesiąc co najmniej ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sambo , w samo sedno , tak będzie , na taśmy z jaka czekaliśmy kilka lat , trzeba było je podrasować , chorąży Muś nieprzypadkowo spotkał się z "seryjnym samobójcą" , kiedyś to wyjaśnimy , jak nie my to nasze dzieci lub wnuki
Wosztyl potwierdza zeznania chorążego Musia nie pierwszy raz http://wpolityce.pl/smolensk/230574-...izej-50-metrow
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 21.01.2015 o godz. 12:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
PiS jeżeli wyciągnie temat smoleński przed wyborami, to strzeli sobie w stopę. I to pociskiem bardzo dużego kalibru. Zgadzam się w tej kwestii z Kolonką (choć nie jest moim guru dziennikarstwa), że główna partia opozycyjna ma za zadanie jedynie punktowanie tego, co platforma robić będzie do czasu wyborów.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
PIS jednak tu jest bez wyjścia i spin doktorzy PO o tym wiedzą doskonale, czym innym jest bowiem prowadzenie kampanii na smoleńsku a czym innym brak podejmowania tematu o smoleńsku.
PIS nie może po prostu przemilczeć prowokacyjnych zaczepek - powinni jednak mieć umiar w odpowiedzi i wysyłać na front kogo innego niż Antka ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Słuchali 5 lat i w końcu odsłuchali, to, co chcieli usłyszeć. Może niech teraz zaczną tłumaczyć, to na język migowy. Ile czasu zajmie, to naszym światłym prokuratorom? Następne pięć, a może dziesięć lat? Tylko leming jest w stanie uwierzyć w taką tragifarsę.
Ostatnio edytowane przez Smuga : 21.01.2015 o godz. 14:17.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
a tu z fb Stonogi. Spotkamy się w maju zobaczymy czy miał racę ![]() Cytat:
nie wygra Smoleńsk górą!![]()
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
||