The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.01.2018, 16:41
W ogóle szkoda, że sama transmisja konferencji jest też tak słabej jakości. Tak jakby nagrywania dźwięku nie można było podłączyć do systemu nagłaśniającego, żeby słyszeć tylko wypowiedzi, a nie odgłosy z sali i ten cały pogłos.

No, ale może lepiej nie narzekać. Bo w ogóle transmisji nie będzie?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 08.01.2018, 16:49
Ze statywem akurat być może osoba odpowiedzialna za ustawienie kamery nie była świadoma, że kto tam jeszcze postawi coś w kadrze, a sama w tym momencie wykonywała inna czynność (robiła zdjęcia?). Generalnie kuleje tam kwestia organizacyjna bo niedopuszczalne jest aby tak blisko była ustawiona kamera jak ta po lewej stronie. Powinna być tam jasno zaznaczona linia której dziennikarze nie powinni przekraczać z kamerami wtedy unikaliby filmowania siebie nawzajem. Na pewno polepszyłoby to organizacje.
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Od: 08.2008

Stary 08.01.2018, 16:55
Generalnie jakosc nagran jest dramatyczna.
Juz wywiad z Junco to jakby gosc ze studni mowil.
Teraz kamera z boku. Kolejny dramat. Przeciez to jest konfa organizowana przez klub , wiec kamera klubu powinna miec najlepsze miejsce.
To samo dzwiek. Podpiecie bezposrednio na mikrofony a nie mikrofon pojemnosciowy z kamery... Akurat jechalem autem, chcialem posluchac, wrzucilem przez bluetooth na auto ale... nie dalo sie nic uslyszec :/

Jak nie ma w klubie pojetnej osoby z obsluga prostego sprzetu to dajcie znac. Pomoge, przeszkole, wytlumacze, objasnie i bedzie lepiej.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.01.2018, 16:57
FraMat napisał(a):Wyświetl post
W ogóle szkoda, że sama transmisja konferencji jest też tak słabej jakości. Tak jakby nagrywania dźwięku nie można było podłączyć do systemu nagłaśniającego, żeby słyszeć tylko wypowiedzi, a nie odgłosy z sali i ten cały pogłos.

No, ale może lepiej nie narzekać. Bo w ogóle transmisji nie będzie?

No ale jak to wygląda ,musimy bardziej przywiazywać uwagę do takich "detali" bo jak widać ktos z marketingu dał mocno dupy, ktos powienien za to odpowiedziec
.No chyba ze zakladano ze Carillo miał siedzec w innym miejscu,i kogoś to zaskoczyło.Ale jednak jak na klub tak medialny jak Wisła powinno sie na to zwracac uwage.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Radwi
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2005

Stary 08.01.2018, 16:57
z tego co wiem to transmisję prowadz WislaTV, które jest przecież dzieckiem wislakrakow.com... więc to nie są ludzie zatrudnieni w klubie?
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 08.01.2018, 17:03
Radwi napisał(a):Wyświetl post
z tego co wiem to transmisję prowadz WislaTV, które jest przecież dzieckiem wislakrakow.com... więc to nie są ludzie zatrudnieni w klubie?
Jesli tak to oddaje krolowi co krolewskie a reszte podtrzymuje
Odpowiedz cytując
Radwi
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2005

Stary 08.01.2018, 17:15
teo napisał(a):Wyświetl post
Jesli tak to oddaje krolowi co krolewskie a reszte podtrzymuje
niech ktoś 'kumaty' potwierdzi chyba, że klub na konfy wynajmuje ich i sprzęt.
Odpowiedz cytując
maciekkk
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 08.01.2018, 17:15
Transmisję prowadziła WisłaTV, ale rozmawiamy o konferencji nagranej przez oficjalny profil Wisły na youtube.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 08.01.2018, 23:29
Zarówno ja (Wisła.TV) jak i osoba robiąca nagranie dla klubu korzystaliśmy z tego samego źródła dźwięku - miksera do którego wpięte były wszystkie 6 mikrofonów. Niestety dzwieku 2 z nich (te przed M. Junco i J. Carillo) nie otrzymaliśmy - stąd fatalna jakość ich wypowiedzi, słyszana defacto z pogłosu z głośników - przy czym w przypadku Carrillo istotniejsze dla 95% z Was było pewnie to co mówi p. tłumaczka a z jej słyszalnością było ok. Nie zbieraliśmy dźwięku z kamery.
*** (gdzieś by wypadało przenieść te wpisy) ***
Odpowiedz cytując
xiondz77
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 09.01.2018, 01:48
Wiadomo, że chęci macie dobre, ale z czalym szacunkiem to ktos wyposazony w dobrej klasy telefon i siedzacy z przodu zrobilby to lepiej. Szanujmy sie , oficjalna konferencja powinno byc zapięte wszystko na ostatni guzik.
Być moze wlozyliscie w to mnostwo wysilku i pracy ale wyszlo to kiepskawo.
Odpowiedz cytując
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Stary 09.01.2018, 07:55
interesujące te posty o Carillo a tak na poważnie, mam nadzieję, że nowy treneiro nie wywali jednak Pereza, bo wierzę, że chłop ma jaja i jeszcze da coś dobrego Wiśle
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 09.01.2018, 09:34
Perez w obronie to ciagly stan przedzawalowy.
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 09.01.2018, 11:46
dla utrzymanie Lloncha chyba nawet ważniejsze niż Carlitosa , ciekawe co Joan na to ?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.01.2018, 12:20
Coś ciekawego powiedział? Bo nie chce mi się oglądać.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 09.01.2018, 13:59
przemęczyłem w pracy te pół godziny , ewidentnie mogłybybyć te konferencje bardziej " z jajem " czy tam "z pazurem" zwał jak zwał , ale brakuje kogoś na stanowisku rzecznika który by zrobił show , irytuje mnie też upominanie dziennikarzy aby trzymali się tematyki konferencji
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 09.01.2018, 18:29
Probierza było zatrudnić miałbyś show co tydzień
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 10.01.2018, 19:52
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
przemęczyłem w pracy te pół godziny , ewidentnie mogłybybyć te konferencje bardziej " z jajem " czy tam "z pazurem" zwał jak zwał , ale brakuje kogoś na stanowisku rzecznika który by zrobił show , irytuje mnie też upominanie dziennikarzy aby trzymali się tematyki konferencji
Konferencja z Nikola byla dużo ciekawsza. W szczegolnosci pytania Karcza o imię żony

Co by nie mówić nasz nowy Coach ma bardzo dobra opinię wśród graczy, którzy coś osiągnęli. Slowa Nikoli pozwalają wierzyć, że potrafi wyciągnąć potencjał młodych graczy i wprowadzić ich na wyższy poziom. To marka na jaka Carrillo musiał sobie zapracować
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 19.01.2018, 20:44
Opinie o trenerze są budujące, skoro pilkarze go chwalą i chcą z nim pracować, to coś w nim musi być. Wygląda na to, że trenera zmieniono na lepszego, w kazdym calu jest to profesjonalista i pytanie jak poradzi sobie w Krakowie, gdzie wymagania i oczekiwania sa zawsze ogromne, a kibice oczekaują czasem na wyrost walki o najwyższe cele jak puchary czy mp.
Sztab przywiózł swój, czyli klub nie idzie tutaj linia oszczednosciowa, raczej oczekiwany jest postep jesli chodzi o wyniki i grę w porównaniu do tego co było za Kiko. Wypada życzyć powodzenia i oby tym razem to co na papierze lepsze przełożyło się na rzeczywistość, bo niestety czasem opcja lepsza w praktyce okazuje się niewypałem, a opcja bez sensu zaskakuje na plus. Tak to już jakos dziwnie w tej polsiej lidze się układa.
Ostatnio edytowane przez tofik : 19.01.2018 o godz. 20:46.
..
Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Stary 19.01.2018, 20:50
Krzoska na razie wstrzemięźliwy w pochwałach
Odpowiedz cytując
Maciek17
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 19.01.2018, 22:53
Ja odnoszę wrażenie, że nad Kiko na początku było dużo więcej zachwytów, szczególnie ze strony piłkarzy. Z racji tego trochę mnie martwi ta cisza wokół nowego trenera - może to zalecenia ze środka? Mimo wszystko, oby była zwiastunem czegoś dobrego.
Odpowiedz cytując
teo
Banita

Stary 19.01.2018, 22:55
Nie musi byc zachwytow i zawodnicy nie musza byc zadowoleni z ciezkiej pracy.
Musza byc wyniki
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 20.01.2018, 08:57
Jedyne czego się boje ze my poprostu do ligi nie zdarzy się nauczyć grać nowym systemem... Przez co nie będzie wynikow
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 20.01.2018, 09:04
Mimo wszystko uwazam, ze w tym sezonie nie ma juz sensu za wiele oczekiwac. Gorna osemka i spokojna praca. Z drugiej strony jak popatrzy sie na tabele to wszystko jest jeszcze mozliwe. Jeszcze tylko trzy tygodnie i ogien!!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 20.01.2018, 09:09
Maciek17 napisał(a):Wyświetl post
Ja odnoszę wrażenie, że nad Kiko na początku było dużo więcej zachwytów, szczególnie ze strony piłkarzy. Z racji tego trochę mnie martwi ta cisza wokół nowego trenera - może to zalecenia ze środka? Mimo wszystko, oby była zwiastunem czegoś dobrego.
Malo wywiadów się ukazuje z zawodnikami, to jedno. Nikogo poza Miga nie ma w Hiszpanii.
Kiko jak przyszedł to bazowal na atmosferze i scaleniu zawodników w jednym konkretnym celu. To że na dłuższą mete jego filozofia nie mogła wypalić to inna sprawa. Efekt placebo bez dobrej filozofii gry długo nie potrwa. I nie potrwal.

Carrillo natomiast wydaje mi się że wiekszy nacisk kładzie na przygotowanie, taktykę i etos pracy.

Podoba mi się to że od początku wszyscy zdaja się wiedzieć co będą grać, a nie ma takiego kombinowania jak na 2 obozie Kiko z 3 lub 5 obrońcami.
Odpowiedz cytując
Wiślak88
Member

Od: 03.2006

Stary 20.01.2018, 09:36
Przecież od razu widać, że przede wszystkim Carillo jest o niebo bardziej inteligentnym gościem od Kiko. Nie wiem dlaczego, ale od początku jak przyszedł Ramirez, to mimo iż budził sympatię, to sprawiał wrażenie takiego miłego idioty. Może to wydać się śmieszne, ale nawet jego twarz dla mnie wydawała się taka, która musi należeć do kogoś głupiutkiego. Wiadomo, że nie ma co się sugerować u ludzi wyglądem, ale akurat już nieraz się przekonałem, że wygląd mówi wiele
Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 20.01.2018, 09:42
Carillo to konkretny trener, który przyjechał tu z określonymi celami, do których przygotował się od a do z. Jego cv i ocena gry poprzednich zespołów jest dla mnie osobiście olbrzymim powodem do optymizmu i wiary w duży postęp! Po Maćku Skorży trafił nam się najlepszy trener.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Stary 20.01.2018, 10:12
lucas8 napisał(a):Wyświetl post
Carillo to konkretny trener, który przyjechał tu z określonymi celami, do których przygotował się od a do z. Jego cv i ocena gry poprzednich zespołów jest dla mnie osobiście olbrzymim powodem do optymizmu i wiary w duży postęp! Po Maćku Skorży trafił nam się najlepszy trener.
Bez dwóch zdań... Jednak dobry trener to nie wszystko w naszym przypadku. Jak nie będzie wyników to z dobrego trenera szybko zrobimy miernotę i nieudacznika. Mam nadzieję że zarząd darzy go naprawdę dużym zaufaniem i pomimo tego że wyniki moga być nie do końca zadawalajace włos mu z głowy nie spadnie.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 20.01.2018, 10:47
Carillo CV ma bardzo ciekawe, bez dwóch zdań. Ale pamiętajcie o jednym: jeżeli nie będzie terminowych wypłat to nawet Mourinho czy Guardiola nie dadzą rady...Oby udało się docisnąć Włochów bo to jest podstawa do dalszych oczekiwań
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 20.01.2018, 10:58
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Mimo wszystko uwazam, ze w tym sezonie nie ma juz sensu za wiele oczekiwac. Gorna osemka i spokojna praca. Z drugiej strony jak popatrzy sie na tabele to wszystko jest jeszcze mozliwe. Jeszcze tylko trzy tygodnie i ogien!!!
Ta liga jest tak chora, że 2-3 wygrane z rzędu i mamy podium, więc czemu na to nie naciskać? Uważam, że piłkarze muszą mieć presję, żeby nie odpuszczali ani na minutę.od tego jest trener by wyciskać jak najwięcej.

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
lucas8
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 20.01.2018, 12:31
wiertar napisał(a):Wyświetl post
Bez dwóch zdań... Jednak dobry trener to nie wszystko w naszym przypadku. Jak nie będzie wyników to z dobrego trenera szybko zrobimy miernotę i nieudacznika. Mam nadzieję że zarząd darzy go naprawdę dużym zaufaniem i pomimo tego że wyniki moga być nie do końca zadawalajace włos mu z głowy nie spadnie.
Zarząd darzy go mega dużym zaufaniem, skoro potrafili czekać na niego do momentu, kiedy będzie wolny na rynku trenerskim.

Tak jak powiedział sandomingo: żeby tylko hajs się zgadzał chłopakom na kontach, to skupią się tylko na boisku.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów