|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli nasz klub po tym meczu nie wystosuje oficjalnego pisma żeby w koncu ta stefanska jebana kur wa miała zakaz sędziowania Wiśle to będę pisał codziennie do klubu po 100 maili żeby się w końcu obudzili
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Co do Stefanskiego to prawda...
Bardzo ,bardzo slaby gwizdacz z niego... Zreszta już nie pierwszy raz,widac ze gość w ogole nie lapie klimatu pilki i tego całkowicie nie czuje... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Małkowski wbija nogę w Marszalika a Stefański 7 metrów na przeciwko o nic nie widzi kur.a nawet w ps ma średnia not poniżej 4 sle kutasa trzymają zamiast na klepiska wyslac do a klasy
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Z dedykacją dla techrisa i innych którzy twierdzą, że karnego nie było:
![]() ![]() a tu cały filmik: http://ekstraklasa.tv/bramki/wisla-k...lusznie/wl57kh |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No może i był.
Ja tam jednak kątem oka widziałem, że Kriwejajo już szarpał się z kimś o biedronówkę. Chyba tłumaczył, że wiele przemyślał i nie zawiedzie. Zapewniał, że tym razem nie będzie kombinował, podejdzie, pokręci się naokoło piłki 15 razy jak w "turbokozaku" i za.......i nie do obrony. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Kręcą nas w każdym meczu a im będziemy wyżej w tabeli tym bardziej będą bezczelni. Jeżeli już kibice Wisły udają ślepotę to nic dobrego z tego nie wyniknie ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Zapewniam cię , że to nic nie zmieni, że ty tu będziesz lamentował i rozdzierał szaty. Zawsze możesz złożyć zawiadomienie do prokuratury lub dokonać samobójczego ataku bombowego na siedzibę pzpn, w geście rozpaczy a nie przypierdalać się jak rzep do psiego ogona. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Poza tym to chvj wielki z tych karnych, jak my ich nie potrafimy strzelać. Ciekawi mnie (ogółem) co oni robią podczas treningów. SFG leżą i kwiczą (nie tylko karne), skuteczność to samo.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To po co nam stałe fragmenty i wolne ... Ciekawi cie co "oni robią", rusz dupę to się przekonasz
Ostatnio edytowane przez Drozd : 27.09.2015 o godz. 16:07.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Dariook "Nie nie jestem ślepy"
Głupia sprawa, raczej jesteś pisząc "No może i był." Każdy kto oglądał napisze bezdyskusyjnie , karny był a nie przymula w Twoim stylu ABGwislakABG "Poza tym to chvj wielki z tych karnych, jak my ich nie potrafimy strzelać" To jest argument, pewnie dupki bońkowe o tym wiedza i karnych nie dyktują , cytat miodzio
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 27.09.2015 o godz. 16:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oooo, przydupaski
Crivelaro na 2 karne 1 strzelony. I to ledwo. Wyznaczeni przez Moskala nie podchodzą do ich wykonywania. Boguski również spierrdolił koncertowo karnego. Aż się boję co Cywka by wykombinował. Beckhama? To nie miał być argument - śmiech przez łzy. Polecam sprawdzić terminologię. Cytat:
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 27.09.2015 o godz. 16:29.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Piszesz o sobie tak pieszczotliwie "przydupaski", ciekawe, bardzo ciekawe,wręcz zabawne,Jeżeli 2 osoby zwracają Ci uwagę że napisałeś coś nie tak to przemyśl a nie pisz o terminologii.
ABGwislakABG "Poza tym to chvj wielki z tych karnych, jak my ich nie potrafimy strzelać"
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 27.09.2015 o godz. 16:31.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Powiem ci że ja mam wyjebane tak na prawde czy ten karny był czy nie. Tak samo mało mnie to obchodzi czy ktoś tam widzi karnego. Sędzia nie gwizdnął, wiec nie ma tematu.
Zresztą mecz trwa 90minut i żeby wygrywać to trzeba strzelać bramki a nie mieć pretensje do sędziego że czegoś nam nie gwizdnął, że nas przekręcił. Trzeba przyznać, że ładnie to wyreżyserował. A tak serio to karny to jeszcze nie bramka, wiec nie podniecajcie oburzenia . Po naszych ostatnich pudłach mogę założyć że nic z tego by nie było, także...papa
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.09.2015 o godz. 18:42.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 27.09.2015 o godz. 16:39.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jasne nie ma tematu, a za brak wyników trzeba się przyp... do trenera, a jakże. Szkoda słów...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze, że masz świadomość, że sam się zaorałeś Mirku. Szkoda, że nie zrozumiałeś.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 27.09.2015 o godz. 16:43.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A dlaczego? Można do sędziego, Jankowskiego, Smoka Wawelskiego, Miśka (PDW) czy nawet pani Danusi, choc ona akurat w szatni tylko sprząta.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba patrzeć i widzieć rzeczywistość, a nie udawać ociemniałego... Żeby tylko dało się ponarzekać na trenera.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jak widać niektórzy w tej lidze mogą więcej, ciosy karate z wyprostowaną nogą to za mało do pokazania żółtej kartki...
![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Sędziowie dymają nas na potęgę, trzeba być albo ślepym, albo lubić być poniżanym żeby tego nie widzieć. Fajnie by było jakby ktoś zrobił komplikacje wideo tych wszystkich sędziowskich parodii ostatnich kilkudziesięciu miesięcy.
Nie umniejsza to wyczynom naszych piłkarzy, którzy permanentnie dają dupy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
niektorym juz niezle sie pojebalo w glowach od tych teorii spiskowych ........na taka slaba druzyne jak zaserwowal nam Cupial ze swoimi przydupasami to naprawde juz nie trzeba dodatkoch pieniedzy .......dzieci oprzytomnijcie : WISLA jest slabeuszem polskiejj ligi !!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Jak czytam wypociny takich "kibiców" jak Ty to aż mi wstyd, że Wisła ma również takich "kibiców"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możemy pokozaczyć na mieście córuś jak chcesz.
Zawsze możesz odkupić klub i wyłożyć kase na transfery. Będziesz mógł wymagać od siebie. Również nie pozdrawiam serdecznie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Prujecie sie na forum a ktory z Was wraca wlasnie z Gliwic?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sory , alewole posiedzec - tak jak teraz i pobawic wnuka w Edynburgu , niz patrzyc na ten Cupialowski nedzny cyrk ....przed Cupialem tez Wisla istniala chlopcy ..... takie zycie
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 03.10.2015 o godz. 23:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zapraszam chetnie. Ja bez klawiatury sobie radze ale ty to juz wątpię. No ale to pewnie wina Cupiala...
A co do dzisiejszego wyjazdu. Niestety praca nie pozwolila. Na wyjazdy wmiare mozliwosci staram sie jezdzic ale nie zawsze sie da. Pewnie wina Cupiala, ale takie zycie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Coz,perspektywa jest troche inna jesli ktos wlasnie czeka na stacji przy A4.Walczymy o 8 i tyle.Jesli wyeliminujemy niechlujstwo w grze to bedzie szansa na cos wiecej.Bez tego ciezko o powtarzalnosc.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|