The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2015, 19:04
Jeśli nasz klub po tym meczu nie wystosuje oficjalnego pisma żeby w koncu ta stefanska jebana kur wa miała zakaz sędziowania Wiśle to będę pisał codziennie do klubu po 100 maili żeby się w końcu obudzili
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 25.09.2015, 19:08
Co do Stefanskiego to prawda...
Bardzo ,bardzo slaby gwizdacz z niego...
Zreszta już nie pierwszy raz,widac ze gość w ogole nie lapie klimatu pilki i tego całkowicie nie czuje...
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 25.09.2015, 19:19
Małkowski wbija nogę w Marszalika a Stefański 7 metrów na przeciwko o nic nie widzi kur.a nawet w ps ma średnia not poniżej 4 sle kutasa trzymają zamiast na klepiska wyslac do a klasy
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 27.09.2015, 12:51
Z dedykacją dla techrisa i innych którzy twierdzą, że karnego nie było:

a tu cały filmik:
http://ekstraklasa.tv/bramki/wisla-k...lusznie/wl57kh
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 27.09.2015, 13:08
No może i był.
Ja tam jednak kątem oka widziałem, że Kriwejajo już szarpał się z kimś o biedronówkę. Chyba tłumaczył, że wiele przemyślał i nie zawiedzie. Zapewniał, że tym razem nie będzie kombinował, podejdzie, pokręci się naokoło piłki 15 razy jak w "turbokozaku" i za.......i nie do obrony.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 27.09.2015, 13:55
Dariook napisał(a):Wyświetl post
No może i był.
Ja tam jednak kątem oka widziałem, że Kriwejajo już szarpał się z kimś o biedronówkę. Chyba tłumaczył, że wiele przemyślał i nie zawiedzie. Zapewniał, że tym razem nie będzie kombinował, podejdzie, pokręci się naokoło piłki 15 razy jak w "turbokozaku" i za.......i nie do obrony.
To znaczy że co? No może, też jesteś ślepy jak Stefański?

Kręcą nas w każdym meczu a im będziemy wyżej w tabeli tym bardziej będą bezczelni. Jeżeli już kibice Wisły udają ślepotę to nic dobrego z tego nie wyniknie
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 27.09.2015, 14:59
Drozd napisał(a):Wyświetl post
To znaczy że co? No może, też jesteś ślepy jak Stefański?

Kręcą nas w każdym meczu a im będziemy wyżej w tabeli tym bardziej będą bezczelni. Jeżeli już kibice Wisły udają ślepotę to nic dobrego z tego nie wyniknie
Nie nie jestem ślepy. I nie jestem tak jebnięty jak ty, żeby stawiać takie dziecinne tezy. Gościu to jest piłka nożna i miliardy razy sędziowie się mylili i mylić będą.

Zapewniam cię , że to nic nie zmieni, że ty tu będziesz lamentował i rozdzierał szaty. Zawsze możesz złożyć zawiadomienie do prokuratury lub dokonać samobójczego ataku bombowego na siedzibę pzpn, w geście rozpaczy a nie przypierdalać się jak rzep do psiego ogona.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 27.09.2015, 15:14
Poza tym to chvj wielki z tych karnych, jak my ich nie potrafimy strzelać. Ciekawi mnie (ogółem) co oni robią podczas treningów. SFG leżą i kwiczą (nie tylko karne), skuteczność to samo.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 27.09.2015, 16:03
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Nie nie jestem ślepy. I nie jestem tak jebnięty jak ty, żeby stawiać takie dziecinne tezy. Gościu to jest piłka nożna i miliardy razy sędziowie się mylili i mylić będą.

Zapewniam cię , że to nic nie zmieni, że ty tu będziesz lamentował i rozdzierał szaty. Zawsze możesz złożyć zawiadomienie do prokuratury lub dokonać samobójczego ataku bombowego na siedzibę pzpn, w geście rozpaczy a nie przypierdalać się jak rzep do psiego ogona.
Pieprzysz jak potłuczony, może wyjaśnisz dlaczego mylą się w 99% przeciwko nam? A tobie potrzeba powtórek żeby dostrzec ewidentnego karnego. I kto tu jest jebnięty...

ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Poza tym to chvj wielki z tych karnych, jak my ich nie potrafimy strzelać. Ciekawi mnie (ogółem) co oni robią podczas treningów. SFG leżą i kwiczą (nie tylko karne), skuteczność to samo.
Następny mundry, po co nam karne? To po co nam stałe fragmenty i wolne ...

Ciekawi cie co "oni robią", rusz dupę to się przekonasz
Ostatnio edytowane przez Drozd : 27.09.2015 o godz. 16:07.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 27.09.2015, 16:08
Dariook "Nie nie jestem ślepy"

Głupia sprawa, raczej jesteś pisząc "No może i był."

Każdy kto oglądał napisze bezdyskusyjnie , karny był a nie przymula w Twoim stylu

ABGwislakABG "Poza tym to chvj wielki z tych karnych, jak my ich nie potrafimy strzelać"

To jest argument, pewnie dupki bońkowe o tym wiedza i karnych nie dyktują , cytat miodzio
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 27.09.2015 o godz. 16:10.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 27.09.2015, 16:22
Oooo, przydupaski

Crivelaro na 2 karne 1 strzelony. I to ledwo. Wyznaczeni przez Moskala nie podchodzą do ich wykonywania. Boguski również spierrdolił koncertowo karnego. Aż się boję co Cywka by wykombinował. Beckhama?

To nie miał być argument - śmiech przez łzy. Polecam sprawdzić terminologię.

Cytat:
Ciekawi cie co "oni robią", rusz dupę to się przekonasz
W tygodniu zwykle jadę do czegoś takiego, co nazywa się pracą. Tłumaczenie dla PiS-u -> zajęcie w celu zarobkowym. Fakt, mogłeś nie wiedzieć. Socjaliści nie pracują - im się należy.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 27.09.2015 o godz. 16:29.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 27.09.2015, 16:29
Piszesz o sobie tak pieszczotliwie "przydupaski", ciekawe, bardzo ciekawe,wręcz zabawne,Jeżeli 2 osoby zwracają Ci uwagę że napisałeś coś nie tak to przemyśl a nie pisz o terminologii.

ABGwislakABG "Poza tym to chvj wielki z tych karnych, jak my ich nie potrafimy strzelać"
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 27.09.2015 o godz. 16:31.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 27.09.2015, 16:31
Powiem ci że ja mam wyjebane tak na prawde czy ten karny był czy nie. Tak samo mało mnie to obchodzi czy ktoś tam widzi karnego. Sędzia nie gwizdnął, wiec nie ma tematu.

Zresztą mecz trwa 90minut i żeby wygrywać to trzeba strzelać bramki a nie mieć pretensje do sędziego że czegoś nam nie gwizdnął, że nas przekręcił. Trzeba przyznać, że ładnie to wyreżyserował.

A tak serio to karny to jeszcze nie bramka, wiec nie podniecajcie oburzenia . Po naszych ostatnich pudłach mogę założyć że nic z tego by nie było, także...papa
Ostatnio edytowane przez Dariook : 27.09.2015 o godz. 18:42.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 27.09.2015, 16:35
Cytat:
Jeżeli 2 osoby zwracają Ci uwagę że napisałeś coś nie tak to przemyśl a nie pisz o terminologii.
5 żuli nie przekona mnie, żebym chlał borygo albo denaturat, gdyż wolę single malt. Zrozumiałeś?

Cytat:
za brak wyników trzeba się przyp... do trenera, a jakże. Szkoda słów...
A gdzież przypierrdalam się do Moskala? Przypierrdalam się do tego, że mamy 14 zawodników, w tym 1 napastnik i to bez formy. Jakbym miał się przypierrdolić do niego, to mam tylko 1 powód - właśnie te karne, że zawodnicy mają w dupie jego ustalenia. Bez odbioru Grab.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 27.09.2015 o godz. 16:39.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 27.09.2015, 16:37
Jasne nie ma tematu, a za brak wyników trzeba się przyp... do trenera, a jakże. Szkoda słów...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 27.09.2015, 16:39
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
5 żuli nie przekona mnie, żebym chlał borygo albo denaturat, gdyż wolę single malt. Zrozumiałeś?
Nie potrzeba komentarza, samozaorane.

Dariook Jeżeli tak uważasz jak w p.s , to cóż ...
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 27.09.2015 o godz. 16:43.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 27.09.2015, 16:40
Dobrze, że masz świadomość, że sam się zaorałeś Mirku. Szkoda, że nie zrozumiałeś.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 27.09.2015 o godz. 16:43.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 27.09.2015, 16:43
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Jasne nie ma tematu, a za brak wyników trzeba się przyp... do trenera, a jakże. Szkoda słów...
A dlaczego? Można do sędziego, Jankowskiego, Smoka Wawelskiego, Miśka (PDW) czy nawet pani Danusi, choc ona akurat w szatni tylko sprząta.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 27.09.2015, 20:12
Trzeba patrzeć i widzieć rzeczywistość, a nie udawać ociemniałego... Żeby tylko dało się ponarzekać na trenera.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 03.10.2015, 21:28
Jak widać niektórzy w tej lidze mogą więcej, ciosy karate z wyprostowaną nogą to za mało do pokazania żółtej kartki...
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
Quaresma
Junior Member

Od: 11.2013

Stary 03.10.2015, 21:39
Sędziowie dymają nas na potęgę, trzeba być albo ślepym, albo lubić być poniżanym żeby tego nie widzieć. Fajnie by było jakby ktoś zrobił komplikacje wideo tych wszystkich sędziowskich parodii ostatnich kilkudziesięciu miesięcy.

Nie umniejsza to wyczynom naszych piłkarzy, którzy permanentnie dają dupy.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 03.10.2015, 22:09
niektorym juz niezle sie pojebalo w glowach od tych teorii spiskowych ........na taka slaba druzyne jak zaserwowal nam Cupial ze swoimi przydupasami to naprawde juz nie trzeba dodatkoch pieniedzy .......dzieci oprzytomnijcie : WISLA jest slabeuszem polskiejj ligi !!!!!!!
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Stary 03.10.2015, 22:15
AntyMod napisał(a):Wyświetl post
niektorym juz niezle sie pojebalo w glowach od tych teorii spiskowych ........na taka slaba druzyne jak zaserwowal nam Cupial ze swoimi przydupasami to naprawde juz nie trzeba dodatkoch pieniedzy .......dzieci oprzytomnijcie : WISLA jest slabeuszem polskiejj ligi !!!!!!!
Jak czytam wypociny takich "kibiców" jak Ty to aż mi wstyd, że Wisła ma również takich "kibiców"
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 03.10.2015, 22:26
TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
Jak czytam wypociny takich "kibiców" jak Ty to aż mi wstyd, że Wisła ma również takich "kibiców"
chyba sie pochlastam , ale synus nie umiesz zniesc prawdy niestety - nie pozdrawiam - kozakuj w necie dalej
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Stary 03.10.2015, 22:28
Możemy pokozaczyć na mieście córuś jak chcesz.
Zawsze możesz odkupić klub i wyłożyć kase na transfery. Będziesz mógł wymagać od siebie.
Również nie pozdrawiam serdecznie.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 03.10.2015, 23:12
TS&ZKS napisał(a):Wyświetl post
Możemy pokozaczyć na mieście córuś jak chcesz.
Zawsze możesz odkupić klub i wyłożyć kase na transfery. Będziesz mógł wymagać od siebie.
Również nie pozdrawiam serdecznie.
klawiatura to Twoj orez chlopcze , nie pozbawie Cie tego - badz wielki
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 03.10.2015, 23:30
Prujecie sie na forum a ktory z Was wraca wlasnie z Gliwic?
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Stary 03.10.2015, 23:32
Greeg napisał(a):Wyświetl post
Prujecie sie na forum a ktory z Was wraca wlasnie z Gliwic?
sory , alewole posiedzec - tak jak teraz i pobawic wnuka w Edynburgu , niz patrzyc na ten Cupialowski nedzny cyrk ....przed Cupialem tez Wisla istniala chlopcy ..... takie zycie
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 03.10.2015 o godz. 23:38.
Odpowiedz cytując
TS&ZKS
Senior Member

Stary 03.10.2015, 23:39
Zapraszam chetnie. Ja bez klawiatury sobie radze ale ty to juz wątpię. No ale to pewnie wina Cupiala...
A co do dzisiejszego wyjazdu. Niestety praca nie pozwolila. Na wyjazdy wmiare mozliwosci staram sie jezdzic ale nie zawsze sie da. Pewnie wina Cupiala, ale takie zycie
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 03.10.2015, 23:48
Coz,perspektywa jest troche inna jesli ktos wlasnie czeka na stacji przy A4.Walczymy o 8 i tyle.Jesli wyeliminujemy niechlujstwo w grze to bedzie szansa na cos wiecej.Bez tego ciezko o powtarzalnosc.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów