|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Powiem więcej - prędzej spodziewam się "pudła" w lidze (możliwe, ze nawet 4 miejsce da puchary) niż zwycięstwa w PP. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Mam 2 wolne karnety na sektor E za 15 zł za osobę kontakt na pw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja jestem ciekaw jak będzie wyglądał skład w tym meczu. Czy zagramy tak jak z Lechią, żeby zacząć zgrywać ten skład, czy Maaskant da odpocząć niektórym przed Lechem i wpuści np. Jovanica, Jirsaka i kilku z ME?
I puchar jest ważny, bo to moze być jedyna droga do pucharów i w lidze też trzeba zacząc piąć się do góry w tabeli. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Z ME raczej nikt nie zagra bo ME gra dzisiaj w Gdańsku
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Grać trzeba wszędzie oczywiście. Z tym, że PP trzeba wygrać 4 mecze i trofeum nasze, a w lidze jeszcze bardzo daleka droga i spore straty, a bez wzmocnień zwłaszcza obrony g.... ugramy - to dość proste.
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Grają świetnie w obronie, i znakomicie z kontrataku. Dlatego radzą sibe wtedy, gdy przeciwnik atakuje, niszcząc go zabójczymi kontrami - vide ostatni mecz z Jagiellonią, gdzie to Jaga prowadziła grę, a nie radzą sobie, jak muszą atakować - vida nasz mecz gdzie graliśmy tak sobie, ale wygraliśmy strzelając gola z kontry. Obawiam się, że będzie strasznie ciężko - będziemy prowadzić grę, a Widzew nas strzeli po dupie paroma kontrami i będzie po meczu. Wydaje wam się, że Chavez i Bunoza zatrzymają kontry Sernasa i Robaka? ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No i takie właśnie wypadnięcie Brożka nam doskonale obrazuje, że potrzeba się rozejrzeć za silnym napastnikiem. Bo nawet nie wiadomo kogo wprowadzić - reszta goli nie strzela. Rios nie strzelił ani jednej bramki, a Zurawski jest bez formy i bez chęci do gry.
Jak bym miał wybierac to postawiłbym na Małeckiego, bo udowodnił w poprzednich meczach, że umie trafić, a grał pomocnika Co się tyczy Wilka za Sobolewskiego, to szczęścnie w nieszczęsciu. Będzie okazja się przekonac, czy Cezary da sobie sam radę jako defensywny pomocnik. Do tej pory grał tylko w parze z Sobolewskm...jeśli się mylę to poprawcie.
Ostatnio edytowane przez tofik : 25.10.2010 o godz. 16:57.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Bez Brożka i Sobola - szkoda, że ME grali dzisiaj, widziałbym na środku ataku Papieża, może Szewczyka.
A tak zagra pewnie Rios bądź Żuraw. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wypadnięcie Brożka i Sobola to oczywiście jest jakieś osłabienie, ale nie dramatyczne. Nie byli to zawodnicy, którzy ciągnieli grę w tej rundzie.
Nie wyobrażam sobie innego rozwiązania niz Czarek za Radka. To jest jego silny zmiennik i następca. Kiedy mamy go próbowac, jak nie w takiej wymuszonej sytuacji. Nikogo lepszego zresztą nie mamy. Z napastnikiem już sprawa nie jest tak jednoznaczna. Patryk wypowiedział się, że bardzo chciałby zagrać u Maaskanta jako napastnik. Może spełnić jego marzenia. Z Lechią dość dobrze ciągnął grę. Co do meczu cudów się nie spodziewam. Klucz do wygranej będzie taki sam jak w Łodzi, strzelić obojętnie jak bramkę i drzeć pazurami ziemię, kosić wszystko równo z trawą, szarpać za koszulki i co tam jeszcze kto u nas potrafi. Wszystko przynajmniej 40 metrów przed nasza bramką. Byle nie dopuścić ich do kontaktu z naszymi stoperami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja to widzę tak - Wilk za Sobola, Małecki w ataku, a na skrzydło Łobo lub Rios, z naciskiem na tego drugiego. W sumie inaczej być nie może. No chyba że Żurawski...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Ja liczę na takie ustawienie Pawełek - Cikos, Bunoza, Chavez, Paljić - Kirm, Wilk, Garguła, Rios - Małecki, Żurawski. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
PP drogą do Pucharów
kto wie,poki co uwaga na Sernasa i szybkie kontry Widzewa bo watpie zeby na nas jakos wielce ruszyli. licze ze nasi zagraja przyzwoicie ,choc to jeden mecz i wszytsko zdarzyc sie moze... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Bardzo niefajnie, że Paweł wypadł, bardzo... Wydaje się, że na dziś nie mamy porównywalnego zastępcy.Oby Mały dał radę.
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Pawełek-Cikos-Bunoza-Chavez-Branco-Garguła-Wilk-Palijć-Kirm-Rios-Małecki
Tak coś czuje że dzisiaj wyjdziemy na Widzew |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kto dziś wyjdzie, w pierwszym składzie przekonamy się przed meczem. Z tego co czytałem w wywiadach, to Kretek jak i Bieniuk mówili że w Widzewie też mają zagrać zawodnicy którzy mniej grają w lidze. Więc może nie będzie tak źle. Łódzianie napewno mają słabszą ławkę jak Wisła.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
...Choć na rezerwie kilku niezłych graczy mają jak Grischok, Grzelak, Lisowski, Arriero
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Trzeba gryźć trawę,bo ten mecz jest bardzo ważny. Raz,gdy wygramy da to większej pewności siebie chłopakom. Dwa, poprzez PP możemy awansować do LE>. Dla mnie ten mecz jest priorytetem i nie wyobrażam sobie aby mogli koło niego przejść.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dać szansę ławce rezerwowych Pietia, Jirsak itp. niech się ogrywają. I wygrać.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Będzie transmisja w tv ?
Bo miała być ale nie pamiętam kanału, albo miało nie być, no nie wiem ![]() Z góry dzięki za odpowiedź ![]() ![]()
Być okrutny i odważny
Zmienić dolę swą przeklętą Trochę zemsty, trochę krwi Worek z forsą mieć pod głową Wtedy ma się piękne sny |
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
mecz jest na tvp sport
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Kupię bilet na G przed meczem ?
![]()
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA !!
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
na 99,9999% ...............
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a wczoraj podobno nie bylo juz biletow na G... mozliwe to?
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale to nie info z forum, tylko kumpel chcial na G a musial kupic na E. a dzis na stronie pisza ze bilety sa na wszyskie sektory.
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To pewnie dzis przed meczem bez problemu mozna bedzie kupic na kazdy sektor...
![]()
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja też wczoraj bez problemu kupiłem na g a była godzina 15