|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
koniec 1 polowy
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
1 połowa nienajgorsza ale powinno być przynajmniej 2-0, mam nadzieje, że po przerwie wejdzie Rios
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
To teraz mamy 15 minut na modlitwy by Rios wszedł
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
koniec.. TRAGEDIA MECZ Panowie, powiedzmy to sobie szczerze TRAGEDIA, Wisla absolutnie nie prowadzi gry z Arką jako gospodarz.. to mowi samo za siebie..
Pochwaliłbym CIKOSA. Czekam na wejscie RIOSA.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Rado niestety nie daje rady. Jeszcze nie ten poziom niestety. Strzał ładny ale ogólnie unika gry, w środku go ogrywają jak chcą.
Kirm udowodnia że grać w piłkę potrafi, pytanie czemu nie gra tak zawsze? Reszta ani in plus, ani in minus się nie zaznaczyli. Mecz jak na razie bez historii. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Najgorzej chyba Piotr Brożek gra. A Paweł jakiegoś oświecenia dostał bo BIEGA!
Przy tej drużynie takie małe rzeczy trzeba dostrzegać i doceniać! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
jezu ale kopanina
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
zwróćcie uwagę na jeden fakt, w polu gra 50% (nie wliczam pozycji bramkarza) chłopaków którzy wyszli z grup młodzieżowych naszego klubu.
![]()
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po 1 połowie... na plus Rado, Małecki Kirm Cikos ....na 0 Obrona... Ale słabo Sobolewski, Brożki...i Pawełek brawo za interwencje ale widać że to nasz stary dobry Pawełek...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
oczywiscie tak jak mowilem Kirm najlepszy choc raz mogl podac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Na Boga, nie ma w tej drużynie nikogo kto by potrafił dośrodkować ze stojącej piłki, że musi, to robić Małecki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jak szukasz mesjasza w nim to chyba pomyliles adresy.
Wiecie... ja poki co widze ze gramy calkiem niezle. Bunoza p[rzyzwoicie, Kowalski tez. Zastanawia mnie w takim wypadku czy w tym momencie Azerowie sa tak mocni czy moze to Polska liga jest az tak slaba... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Piotrek Brozek powiedzial, ze grali dobrze w tej polowie.
hehehehehhehee |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła:
Strzały - 9 Skuteczność - 66% Najw. strzałów - Kirm Faule Wisły - 9 (3 Kowalski) Rożne - 5 Spalone - 1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Nie wygląda to źle, rewelacyjnie niestety też nie. Wisła gra spokojnie, raczej kontroluje mecz, no ale błędów niestety też, szczególnie w obronie się nie ustrzegliśmy. Czekam na wejście Riosa, czekam też na skutecznego Pawła Brożka, bo niestety sytuacji sam na sam to on nie umie wykorzystywać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
najwiekszym problemem Wisły jest Małecki chuja gra udało mu się strzelić a rzuca ****ami we wszystkie strony szczególnie do Kirma. Dopóki go nie wy*******ą definitywnie z drużyny to będzie rozwalał ją od środka A co do Małka to szlak człowieka trafia co ten zawodnik wyprawia jak długo jeszcze!!!!!
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie - jak się nazywa ta piosenka co była puszczona po strzeleniu bramki
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kim jest ten starszy komentator z zabójczo monotonnym głosem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Komentarz w przerwie.
Zawodnicy o sotałej formie, czyli słabej - Pawełek juz po pierwszym kiksie, Paweł B. juz po pierwszej setce zmarnowanej, i obawiam się, że nie ostatniej. Pierwszy ma tyle kiksów na mecz, co drugi bramek. Smutne, ale jeden na ławke, drugi też, a docelowo na sprzedaż. W tej grupie także Kowalski, o którym niestety nie mogę powiedzieć, żeby się rozwijał. PLusy: - Kirm - kilka rajdów, kilka niezłej kiwki, niezłe wrzuty, asysta, czyli wreszcie rasowy skrzydłowy. Nawet wraca i walczy niczym defensywny pomocnik, nieżle - Cikos - juz teraz walczy i jest wzmocnieniem Zmiany: Jak dla mnie Rado - Jirsak, będzie to sensowne, i w konsekwencji druga zmiana napastnika - Brożek/Zuraw bądź Rios, choć nie wiem, jak ten drugi czuje sie po podróży. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Kirm już dawno nie grał tak dobrego meczu. Wiodąca postać. Ale koniecznie chce sam coś strzelić zamiast podawać. Jeśli zrezygnuje z goli na rzecz asyst będzie bardziej przydatny
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Wyobrazcie sobie co by było gdyby Arka zagrała w Baku z Karabachem. ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie szukam w nim mesjasza, ale ciekawi mnie ten zawodnik, jak chyba większość osób.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
koyoot -- to drugie, Azerowie mieli duzo lepsze przygotowanie kondycyjne niz Arka. To golym okiem widac.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Na 4 mecze z drużynami azerskimi, mistrz i wicemistrz Polski wygrali 1...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Nie mógł, byłby spalony. (Bo mówisz o tej sytuacji gdzie trafił w obrońce strzelając?) ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
niezły mecz napewno nie olsniewajacy. Ale porownujac z tym co Amica zagrała wczoraj to jest dobrze
Rios mysle wejdzie koło 70 minuty to rozrusza jeszcze ta ofensywę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nieźle? To Arka nic nie gra, nie atakują. Więc jak chcesz oceniać naszą obronę jak nie mieli co bronić? A to co mieli do zatrzymania przepuścili i masakra była pod bramką. Do tego gol fuksiarski i strzelony tylko i wyłącznie dzięki temu, że bramkarz zbił piłkę na głowę Małeckiego...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no według mnie liga azerska jest na porównywalnym poziomie jak nasza niestety co widać po wynikach lecha z interem baku i wisły a co do meczu to kiepski 1 połowa ale na plus kirm i widze go na prawym skrzydle w tym sezonie
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|