|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobęda Polacy w Vancouver? | |||
| Jeden |
|
10 | 4,00% |
| Dwa |
|
37 | 14,80% |
| Trzy |
|
55 | 22,00% |
| Więcej niż trzy |
|
136 | 54,40% |
| Żadnego |
|
12 | 4,80% |
| Głosujących: 250. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
I jak dotychczas najlepiej zaprezentował się Jodko który przynajmniej wlczył, pojechał uczciwie bo wywalczył minimum i na prawdę nie wiele mu zabrakło żeby wejść do 16.
A u Ligockich melanż trwa |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
A co wy medalu oczekiwaliście od nich czy jak ?
Wiadomo, że snowboard u nas leży i nie jest to wina Ligockich, widocznie nie ma lepszych. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A nie pamiętasz może jak się Ligocki rzucał że to Jodko ma jechać a nie on bo on jest lepszy i będzie walczył o wysokie miejsca?
Właśnie widać jak powalczył.... A druga sprawa to że jak sa tacy słabi to nikt im na Igrzyska nie każe jechać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
z tym że nie sa dopuszczani przez ta klike w PZSNOW tak to działa jak w innych związkach tylko tu nie ma jakiejs grupy tylko jest po prostu rodzinka ![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wierzę że nie ma w Polsce zdolniejszych i bardziej nastawionych na sukces międzynarodowy snowboardzistów,łyżwiarstwo szybkie tak samo....niby mieli się świetnie zaprezentować,że forma wysoka,a skończyło się jak zawsze.
Tak obiektywnie patrząc to do Vancouver powinno jechać maksymalnie 20 osób,te które mają szanse na medale oraz choć na miejsce w pierwszej 10. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli prezesem związku jest osoba związana ze snowboardem AŻ 6 lat no to jak sie można dziwić
![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Idąc twoim tokiem rozumowania to po co mamy grać na MŚ lub ME w piłce nożnej jak szans na medal nie mamy a na wyjście z grupy szanse sa minimalne? Ogarni się trochę w formuowaniu takich argumentów bo siejesz niepotrzebną polemike. Sportowcy którzy wypełnili minimum olimpijskie pojechali na Olimpiade a to że to miniumum było jakie było to juz inna kwestia Powód: c
Ostatnio edytowane przez sergio : 18.02.2010 o godz. 12:38.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jakby ktoś nie wiedział to Ligocki minimum nie wypełnił ale zwolniło sie jakieś miejsce to go wepchali
![]() Co do łyżwiarzy szybkich to wielu pojechało na kredyt i nie ma co od nich cudów wymagać bo nie jestesmy potęgą żeby wysyłać taka wielką reprezentację. Jak na razie na miarę swoich umiejętności spisal sie tylko Chmura (16 na 28 z dobrym wynikiem) na 5000 i Ustynowicz na 500 (22 na 40). Potwarzam spisali się przyzwoicie ale do dobrego występu jeszcze daleko. Ci co pojechali "na kredyt" zawiedli całkowicie, zawodzi Niedźwiecki dla którego te starty sa kompromitacją (no ale koronne 1500 jeszcze przed nim). Boję się że Bachleda-Curuś też nie zachwyci. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Myślicie, że Tomek ma dziś szanse na miejsce w pierwszej 10? Tylko tak obiektywnie
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Co Wy na to?
Znowu ci Austriacy. Gdy im coś nie pasuje, zawsze coś znajdą... ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wszystko w rękach sędziów. Jeżeli oni zdecydują że Ammann sobie "za bardzo" pomógł, to przyznają złoto Małyszowi. Najlepszy komentarz bodajże na Onecie czy WP.pl
- "Dac jego narty słabemu zawodnikowi i zobaczymy jak mu pójdzie. Jeżeli zanotuje "nagły skok formy" poważnie zastanowiłbym się nad ukaraniem Szwajcara." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Austriacy zaś w portki robią, z formą na główną imprezę nie trafili to teraz szukaja jak zrobic szum, przecież podium na małej miało być Austriackie, a tu Ammann i Małysz ich wykiwali, i tak samo może być na dużej skoczni...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Musi być w okolicach 30 żeby wejść do pościowego. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
No i mamy małą niespodziankę
Dziewczyny w biatlonie na 15km dały całkiem nieźle radę |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
cholernie szkoda tego pudła Nowakowskiej :-(
Było by srebro ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Małem małą nadzieję na medal, bo Nowakowska świetnie biegła i strzelała. Ale 5 miejsce nie jest złe
![]() |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Jesteśmy narodem przegranych.....
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Fantastyczny występ Polek, brawa dla dziewczyn, aż nie mogę się doczekać sztafety
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
było by srebro.
![]() to jest jak w toto lotku, jeden zły numerek oddali cie od 10 mln zł. i nie można gdybać co by było.. na tym właśnie ta konkurencja polega, jedno pudło może o wszystkim zaważyć. komentator po prostu za bardzo się spiął, i ja też lekkiej adrealinki dostałem ale wiedziałem że nawet to 6 miejsce będzie mega sukcesem jest to najlepszy wynik w historii...
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 18.02.2010 o godz. 20:50.
![]() ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Nasze dziewczyny narobiły sporo nadziei na sztafetę. Piękny wystep, najlepszy w historii. Brawo.
Poprzedni mój post dedykuję frustratom. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lato jest zwiazany z futoblem od 50 lat.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Z drugiej strony jak miało być pudło to dobrze że w ostatniej chwili,przynajmniej były emocje do samego końca
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może to dobry prognostyk przed Tomkiem Sikorą. Oby
![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Ha, ile osób znało nazwiska tych dziewczyn przed, sam się przyznam bez bicia, że z Biathlonu pań, znałem tylko Gwizdoń...
Dziewczyny pokazały to co powinno towarzyszyć wszystkim naszym olimpijczyką, czyli walka, nie poprzestanie na 20 miejscu, które tam zajmują na zawodach, ale walka o wyższe cele, no bo chyba po to jedzie się na Igrzyska. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja znałem
![]() Strasznie szkoda Weroniki, miałem jakieś przeczucie przed tym 4.strzelaniem, że się nie uda, tak to już jest, że mamy jakiegoś tam pecha, że brak szczęścia, że brak doświadczenia... Ale cóż, nie ma co gdybać i załamywać rąk! Jest to świetny występ, fantastyczne miejsce, w końcu się doczekaliśmy nie medali, ale miejsc w 10. i o to też chodzi. W trójkę pobiegną w masówce, dobrze by było, aby sztafeta przybiegła na 5.miejsce i wszyscy będą zadowoleni ![]() Teraz, byle Tomek się nie pospinał na strzelnicy, o bieg jestem spokojny. Zdobywał medale MŚ w tej konkurencji, musi dać radę! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kurde, kurde, kurde jeden strzał od złota...
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Złota by nie było, przegrała ponad 1 minutę z Berger.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Złoto by było bo straciła 1:04 do Berger, a w czasie ostatniego strzelania strasznie "modliła" się przed ostatnim strzałem.
Co też potwierdzają czasy strzelania: 37s - 4 strzelanie a na pozostałych: 27s - 1 strzelanie 28s - 2 strzelanie 30s - 3 strzelanie No i jakby był komplet szła by jak burza Wiadome niesamowity sukces, ale w takich okolicznościach ze jest straszny niedosyt.
Ostatnio edytowane przez SZYMEK_TSW : 18.02.2010 o godz. 21:28.
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|