|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
po co spekulujesz co by było gdyby...? ja odnoszę się tylko do faktów - był faul taktyczny, niegroźny - żółta kartka bez wymysłów idź się pozalic na swoje forum wymyślasz głupoty, żeby ludzi denerwować a potem wyjeżdżasz z tekstem; "więcej luzu, bo żyłka peknie". Hipokryta
Ostatnio edytowane przez FraMat : 29.11.2009 o godz. 17:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Koronny argument- idz się pożalić na swoje forum: moja odp-nie mam swojego forum, jeszcze takowego nie zalożyłem. Tekstem 'więcej luzu bo zyłka peknie' chciałem rozładować coraz to bardziej napięta atmosferę. Dodałem do tego wszystkiego --> . Cóż, nie udało się. Jestem hipokrytą. Ogryzku, czy faul Jopa był w meczu FK Moskwa-Spartak Moskwa, czy też w spotkaniu Odra-Wisła Kraków? Eustachy: chyba nie zrozumiałeś dokładnie, o co mi chodzi. Nie napiszę, że wejście Choto w Piszczka nie było chamskie- bo było i to bardzo. Kilka innych jego wejść też było nie na miejscu. Chodiz mi o to, że gdyby np wczoraj Choto wszedł w rywala tak jak uczynił to dziś Jop, to niektórzy zaczeli by pisać, że Choto to rzeźnik i gra chamsko. O faulu Jopa nikt nie napisał. Tak, jakby go wcale nie było. Bo wszystko co związane z Legią, to złe, spiskowe, chamskie itd.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 29.11.2009 o godz. 18:00.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
PROSZĘ JAKIEGOŚ MODERATORA O PACYFIKACJE tych nawiedzonych z Warszawy! To temat o meczu Odra Wisła! Wszędzie się w.......ą.... a modzi śpią? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
To tak jakbys chcial porownywac nieszczesliwy wypadek z rytualnym morderstwem przy uzyciu pily mechanicznej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
mysle ze swietnie wyjasnili ze zolta i nic poza tym... nastepnym razem proponuje wiecej obiektywizmu albo pojsc do okulisty... eot |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co do meczu to tak jak już ktoś wspomniał choćby wygrali 6:0 to i tak nie powinno wpływać na ocenę gry zespołu w tej rundzie. Zresztą podobnie jest z pozostałymi dwoma spotkaniami w tym momencie liczą się tylko pkt. a jak to zrobią to ich sprawa. Wnioski i konsekwencje muszą zostać wyciągnięte w przerwie zimowej.
Co do sytuacji z Pi. Brożkiem to ja z wypowiedź Skorży odczytałem że jednak zawodnik mu odpyskował. A słowa "Piotrek poprosił o zmianę" mogły dotyczyć tego że Brożek poprostu swoim zachowaniem prosił się o zmianę. Oczywiście nie chcę siać tutaj jakiś teorii że zawodnicy się buntują ale jeśli taka sytuacja miała miejsce to Piotrek na ostatnie spotkania powinien zostać odsunięty od zespołu. Bo trener to nie kolega, takie odzywki to do brata może kierować. Brawa dla trenera że zdjął go już w trakcie spotkania teraz natomiast zobaczymy co będzie dalej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
FraMat zgodze sie z Toba w 99,9 % -z takim wyjatkiem ze graczem meczu jak dla mnie byl Mauro (czytal gre jak za najlepsych swoich wystepow w Wisle,wyprzedal rywali-dla mnie zagral perfect) i powiedzmy sobie szczerze wolalbym ogladac jego u boku Marcelo, cofnietego o jedna pozycje do tylu mysle ze poradzilby sobie niezgorzej.
Poza tym posadzenie na lawce braci Brozkow tez odbilo by sie swiezym powietrzem reszcie druzyny- vide sytuacja z tego meczu metamorfoza Kirma, ktory nie majac przed soba wiecznie wyrazajacego pretensje Brozka zagral o niebo lepiej. W tym meczu gdyby nie zagral Jop a Diaz zagral od poczatku na pozycji Piotrka Brozka wierze ze byloby jeszcze lepiej.
Ostatnio edytowane przez xiondz77 : 30.11.2009 o godz. 13:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dobrze ze wygrywamy 3:0 ale nie ma co popadać w euforie, gramy z ostatnia druzyna ktora jest w totalnej rozsypce. Dobić ich jeszcze to jest obowiazek Wiślaków! Jop niech sobie zejdzie na ławke. Zero szybkości.
Leszczak niech wejdzie Boguski i Burliga. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panie Skorza mamy wlasnie idealny wynik z cienka Odra, zeby dac Leszczakowi szanse gry przez cala druga polowe. Nie Lobodzinskiemu a Leszczakowi, czy jakiemus innemu mlodemu + ewentualnie Boguski.
Ps. Jop to zagrozenie na skale globalna. Cos czuje ze nie dogramy meczu w jedenastu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Nie ma Pawła Brożka i muszą grać jakoś kombinacyjnie, bo zawsze grali piły na Pawła. Brożek to świetny napastnik, ale niech wyleczy kontuzję i na wiosnę pokaże co potrafi.
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paweł Brożek niech wreszcie wyzdrowieje i sie przygotuje na rundę wiosenna.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Świetny mecz Andraża
I najważniejsza 1 bramka po kiksie Jopa. Ona ustawiła mecz i dała powera Kirmowi! Mnie się takie 2 rzeczy nasuwają: 1. Nie ma co grać chorymi (kontuzjowanymi, nie w pełni dysponowanymi) kopaczami - jak Paweł Brożek. Nie ma go dzisiaj na boisku a gra (owszem z Odrą) jakoś wygląda 2. Mam nadzieję że z 2 młodych zaliczy chociaż po 30 minut. (Tak jak Eustarchy napiszę - pora na Leszczaka) PS Kolego ToTylkoJa - siej ferment na swoim forum, a dyskusji o korupcji nie przenoś z wątku o ekstraklasie do tej o meczu ![]()
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 29.11.2009 o godz. 15:49.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Panowie ja widze tutaj jednak cos na co chyba nikt wczesniej nie zwrocil uwagi a tez o tym mowil Malecki. Malecki twierdzi ze brak Pawla Brozka to druzyna cierpi bo traci 60% mocy. ****a mac Cracovia w zeszlym sezonie bez Brozka 4 bramki teraz mecz bez Brozka juz sa 3 gole po 45 minutach i co najsmieszniejsze wszyscy graja bardzo dobrze. Widac to wyraznie i tutaj nie bede bronil Skorzy, ba skrytykuje go za ustawienie zespolu pod Pawla wystarczy ze Pawelek zostanie wylaczony z gry co mielismy w poprzednich meczach i juz jest chujnia na boisku. Bo zamiast 11 pilkarzy tworzacych zespol mamy 10 indywidualistow.
Paradoksalnie, najlepszym rozwiazaniem w zimie to bedzie jesli uda sie sprzedac gdziekolwiek Brozka za 2mln euro(a i to bedzie wielki sukces, bo na 3 mln euro juz nie licze) i kupic kogokolwiek do ataku. P.S. ToTylkoJa - nie boj zaby my wiemy co zrobil Jop, ale z litosci chyba chcemy juz to przemilczec... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a propos kibicow to cam tam robia nasi kibice
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Nie dostalismy zakaz na dwa mecze
PS. Bracia nie gadajmy juz o derbach bo do dzis ****... mnie bierze. Ma byc 6-0 przynajmniej albo sie wk.... ![]()
BIEZANOW & CHICAGO
WIERNE WISLE [SIZE=3][COLOR=#000080][URL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy ruch transferowy w styczniu: rozwiązać kontrakt z Jopem i powrót Kowalskiego. Gorszy na pewno nie jest i wiek znacznie niższy.
![]()
Wisła jest najważniejsza!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
"Wy jesteście gwiazdorami, czemu z Odrą nie z żydami" -> szkoda, że karencje mamy, bo można by zrobić taką oprawę w następnym meczu u siebie
Fakt, że nic nie zmyje z nich tego gó... z Levadii, Lecha, Legii, Cracovii. I to im trzeba dać do zrozumienia, by nie myśleli, że jak ograją Odrę to już będzie wszystko cacy... Ale niech się panowie starają, bo tabelę trzeba "naprawić" . Btw. Cudownie wygląda Skorża w tym kapturku x). Piekny gol na 3-0 Kirma. Dlaczego jego nie mozna dac do Piłkarskich Oscarów!?! Brameczka cud, miód. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
"Jedźcie sobie już na narty, bo ten sezon ch..a warty" śpiewają kibice z Krakowa
"Każdy gwiazdor niech pamięta, wynik derbów to rzecz święta". To już jest ku..a przegięcie. Przegraliśmy i się czasu do hu.. nie cofnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jakie ...rwa przegięcie?!?!?!!!! Niech wiedzą !!!!! All Stars Kopacz!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na każdym meczu do następnych derbów trzeba im przypominać, że frajerstwem przegrali derbowy mecz. Nie zapominaj ile kasy te gwiazdy zarabiają miesięcznie.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie, to nie jest przegięcie - takie hasła powinny pilkarzom towarzyszyć jeszcze długo aż zrozumieją, że minimalizm nie ma prawa funkcjonowac w Wiśle, bo powiedz mi co mogło się zmienić w tydzień, że nagle potrafią ze słabym przeciwnikiem po prostu strzelać bramki, a może to Cracovia, Lech czy Levadia prezentowały poziom galaktyczny .....
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
niby zakaz wyjazdowy
ale tylko nas słychać !! :] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Online |
|
|
****a - Marcelo zolta. To go wyklucza z nastepnego meczu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
no i głupia zółta kartka dla Marcelo.. ehhh
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ta zolta bardzo kontrowersyjna wedlug mnie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Marcelo OUT z Ruchem :/ I to za taki głupi faul.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
I Marcelo nie zagra z Ruchem sedziowie może nie pomagają Legii
|
|