The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.11.2009, 17:48
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
niebolesny bo wiesz, co wtedy czuł zawodnik Odry. Po jego minie sądzę, że go jednak zabolało. Ale Ty wiesz lepiej
Chodzi tylko o sam fakt. Gdyby tak zrobił Choto, to niektórzy kibice Wisły domagali by się zawiasów na kilka spotkań. Zaraz padały by teksty, że Choto uprawia karate. Ale jeszcze to przypomne, gdy Choto będzie miał podobne wejście, co to dzisiejsze Jopa
Jesli dla Ciebie przedstawienie swojego zdania to napinka, to może niech się nikt w ogóle nie wypowiada?
nadal się napinasz
po co spekulujesz co by było gdyby...?
ja odnoszę się tylko do faktów - był faul taktyczny, niegroźny - żółta kartka bez wymysłów
idź się pozalic na swoje forum

wymyślasz głupoty, żeby ludzi denerwować a potem wyjeżdżasz z tekstem; "więcej luzu, bo żyłka peknie".
Hipokryta
Ostatnio edytowane przez FraMat : 29.11.2009 o godz. 17:50.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.11.2009, 17:56
FraMat napisał(a):Wyświetl post
nadal się napinasz
po co spekulujesz co by było gdyby...?
ja odnoszę się tylko do faktów - był faul taktyczny, niegroźny - żółta kartka bez wymysłów
idź się pozalic na swoje forum

wymyślasz głupoty, żeby ludzi denerwować a potem wyjeżdżasz z tekstem; "więcej luzu, bo żyłka peknie".
Hipokryta
nie napinam się. Wyrażam swoje zdanie. Dla Ciebie to tylko faul taktyczny, dla mnie coś więcej.
Koronny argument- idz się pożalić na swoje forum: moja odp-nie mam swojego forum, jeszcze takowego nie zalożyłem.
Tekstem 'więcej luzu bo zyłka peknie' chciałem rozładować coraz to bardziej napięta atmosferę. Dodałem do tego wszystkiego -->. Cóż, nie udało się. Jestem hipokrytą.

Ogryzku, czy faul Jopa był w meczu FK Moskwa-Spartak Moskwa, czy też w spotkaniu Odra-Wisła Kraków?

Eustachy: chyba nie zrozumiałeś dokładnie, o co mi chodzi. Nie napiszę, że wejście Choto w Piszczka nie było chamskie- bo było i to bardzo. Kilka innych jego wejść też było nie na miejscu. Chodiz mi o to, że gdyby np wczoraj Choto wszedł w rywala tak jak uczynił to dziś Jop, to niektórzy zaczeli by pisać, że Choto to rzeźnik i gra chamsko. O faulu Jopa nikt nie napisał. Tak, jakby go wcale nie było. Bo wszystko co związane z Legią, to złe, spiskowe, chamskie itd.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 29.11.2009 o godz. 18:00.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.11.2009, 17:49
niebolesny bo wiesz, co wtedy czuł zawodnik Odry. Po jego minie sądzę, że go jednak zabolało. Ale Ty wiesz lepiej
Chodzi tylko o sam fakt. Gdyby tak zrobił Choto, to niektórzy kibice Wisły domagali by się zawiasów na kilka spotkań. Zaraz padały by teksty, że Choto uprawia karate. Ale jeszcze to przypomne, gdy Choto będzie miał podobne wejście, co to dzisiejsze Jopa
Jesli dla Ciebie przedstawienie swojego zdania to napinka, to może niech się nikt w ogóle nie wypowiada?

Łokieć Rado, wejście Sadloka, wejście Jopa- czerwa jak nic, a nie tylko zółtka
i więcej luzu, bo żyłka peknie
Od tego są inne tematy na forum!

PROSZĘ JAKIEGOŚ MODERATORA O PACYFIKACJE tych nawiedzonych z Warszawy!

To temat o meczu Odra Wisła!

Wszędzie się w.......ą.... a modzi śpią?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 29.11.2009, 17:53
Kiedy Choto dwoma wyprostowanymi nogami (!!) wszedl w Papeczkisa, to koles po tym starciu przez kolejne pol roku czekal o kulach na powrot do gry, a typ z Odry nawet nie musial schodzic za linie, wiec przestan palic glupa i nie dziw sie, ze bandytyzm Choto wywolal emocje innego kalibru. Tym bardziej, ze to byla recydywa w wykonaniu Dixiego i kazdy mail swiezo w pamieci probe zlamania kregoslupa Piszczkowi wrednym kopem kilka miesiecy wstecz.

To tak jakbys chcial porownywac nieszczesliwy wypadek z rytualnym morderstwem przy uzyciu pily mechanicznej.
Odpowiedz cytując
raztaman
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 29.11.2009, 22:58

Łokieć Rado, wejście Sadloka, wejście Jopa- czerwa jak nic, a nie tylko zółtka
i więcej luzu, bo żyłka peknie
i jak po kontrowersjach w c+? nadal slepo twierdzisz ze nalezala sie czerwien?

mysle ze swietnie wyjasnili ze zolta i nic poza tym... nastepnym razem proponuje wiecej obiektywizmu albo pojsc do okulisty...

eot
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.11.2009, 11:27
Co do meczu to tak jak już ktoś wspomniał choćby wygrali 6:0 to i tak nie powinno wpływać na ocenę gry zespołu w tej rundzie. Zresztą podobnie jest z pozostałymi dwoma spotkaniami w tym momencie liczą się tylko pkt. a jak to zrobią to ich sprawa. Wnioski i konsekwencje muszą zostać wyciągnięte w przerwie zimowej.
Co do sytuacji z Pi. Brożkiem to ja z wypowiedź Skorży odczytałem że jednak zawodnik mu odpyskował. A słowa "Piotrek poprosił o zmianę" mogły dotyczyć tego że Brożek poprostu swoim zachowaniem prosił się o zmianę. Oczywiście nie chcę siać tutaj jakiś teorii że zawodnicy się buntują ale jeśli taka sytuacja miała miejsce to Piotrek na ostatnie spotkania powinien zostać odsunięty od zespołu. Bo trener to nie kolega, takie odzywki to do brata może kierować. Brawa dla trenera że zdjął go już w trakcie spotkania teraz natomiast zobaczymy co będzie dalej.
Odpowiedz cytując
xiondz77
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 30.11.2009, 13:36
FraMat zgodze sie z Toba w 99,9 % -z takim wyjatkiem ze graczem meczu jak dla mnie byl Mauro (czytal gre jak za najlepsych swoich wystepow w Wisle,wyprzedal rywali-dla mnie zagral perfect) i powiedzmy sobie szczerze wolalbym ogladac jego u boku Marcelo, cofnietego o jedna pozycje do tylu mysle ze poradzilby sobie niezgorzej.
Poza tym posadzenie na lawce braci Brozkow tez odbilo by sie swiezym powietrzem reszcie druzyny- vide sytuacja z tego meczu metamorfoza Kirma, ktory nie majac przed soba wiecznie wyrazajacego pretensje Brozka zagral o niebo lepiej.
W tym meczu gdyby nie zagral Jop a Diaz zagral od poczatku na pozycji Piotrka Brozka wierze ze byloby jeszcze lepiej.
Ostatnio edytowane przez xiondz77 : 30.11.2009 o godz. 13:43.
Odpowiedz cytując
farben
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 30.11.2009, 13:41
Galeria z meczu.

http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...ecia,id,t.html
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 29.11.2009, 15:43
dobrze ze wygrywamy 3:0 ale nie ma co popadać w euforie, gramy z ostatnia druzyna ktora jest w totalnej rozsypce. Dobić ich jeszcze to jest obowiazek Wiślaków! Jop niech sobie zejdzie na ławke. Zero szybkości.
Leszczak niech wejdzie Boguski i Burliga.

Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 29.11.2009, 15:44
Panie Skorza mamy wlasnie idealny wynik z cienka Odra, zeby dac Leszczakowi szanse gry przez cala druga polowe. Nie Lobodzinskiemu a Leszczakowi, czy jakiemus innemu mlodemu + ewentualnie Boguski.

Ps. Jop to zagrozenie na skale globalna. Cos czuje ze nie dogramy meczu w jedenastu...
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 29.11.2009, 15:45
Nie ma Pawła Brożka i muszą grać jakoś kombinacyjnie, bo zawsze grali piły na Pawła. Brożek to świetny napastnik, ale niech wyleczy kontuzję i na wiosnę pokaże co potrafi.
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 29.11.2009, 15:45
Paweł Brożek niech wreszcie wyzdrowieje i sie przygotuje na rundę wiosenna.

Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 29.11.2009, 15:46
Świetny mecz Andraża

I najważniejsza 1 bramka po kiksie Jopa. Ona ustawiła mecz i dała powera Kirmowi!

Mnie się takie 2 rzeczy nasuwają:
1. Nie ma co grać chorymi (kontuzjowanymi, nie w pełni dysponowanymi) kopaczami - jak Paweł Brożek. Nie ma go dzisiaj na boisku a gra (owszem z Odrą) jakoś wygląda

2. Mam nadzieję że z 2 młodych zaliczy chociaż po 30 minut.
(Tak jak Eustarchy napiszę - pora na Leszczaka)

PS
Kolego ToTylkoJa - siej ferment na swoim forum, a dyskusji o korupcji nie przenoś z wątku o ekstraklasie do tej o meczu
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 29.11.2009 o godz. 15:49.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 29.11.2009, 15:48
Panowie ja widze tutaj jednak cos na co chyba nikt wczesniej nie zwrocil uwagi a tez o tym mowil Malecki. Malecki twierdzi ze brak Pawla Brozka to druzyna cierpi bo traci 60% mocy. ****a mac Cracovia w zeszlym sezonie bez Brozka 4 bramki teraz mecz bez Brozka juz sa 3 gole po 45 minutach i co najsmieszniejsze wszyscy graja bardzo dobrze. Widac to wyraznie i tutaj nie bede bronil Skorzy, ba skrytykuje go za ustawienie zespolu pod Pawla wystarczy ze Pawelek zostanie wylaczony z gry co mielismy w poprzednich meczach i juz jest chujnia na boisku. Bo zamiast 11 pilkarzy tworzacych zespol mamy 10 indywidualistow.

Paradoksalnie, najlepszym rozwiazaniem w zimie to bedzie jesli uda sie sprzedac gdziekolwiek Brozka za 2mln euro(a i to bedzie wielki sukces, bo na 3 mln euro juz nie licze) i kupic kogokolwiek do ataku.

P.S. ToTylkoJa - nie boj zaby my wiemy co zrobil Jop, ale z litosci chyba chcemy juz to przemilczec...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 29.11.2009, 15:51
a propos kibicow to cam tam robia nasi kibice
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
BIEZANOWIAK_CHICAGO
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 29.11.2009, 15:54
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Nie dostalismy zakaz na dwa mecze?

PS. Bracia nie gadajmy juz o derbach bo do dzis ****... mnie bierze.

Ma byc 6-0 przynajmniej albo sie wk....
BIEZANOW & CHICAGO
WIERNE WISLE

[SIZE=3][COLOR=#000080][URL
Odpowiedz cytując
ZoneNh
Senior Member

Stary 29.11.2009, 15:58
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Wyjazd na zakazie
Odpowiedz cytując
Peroslaw88
Senior Member

Stary 29.11.2009, 15:52
Pierwszy ruch transferowy w styczniu: rozwiązać kontrakt z Jopem i powrót Kowalskiego. Gorszy na pewno nie jest i wiek znacznie niższy.
Wisła jest najważniejsza!
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 29.11.2009, 15:58
"Wy jesteście gwiazdorami, czemu z Odrą nie z żydami" -> szkoda, że karencje mamy, bo można by zrobić taką oprawę w następnym meczu u siebie
Fakt, że nic nie zmyje z nich tego gó... z Levadii, Lecha, Legii, Cracovii. I to im trzeba dać do zrozumienia, by nie myśleli, że jak ograją Odrę to już będzie wszystko cacy...
Ale niech się panowie starają, bo tabelę trzeba "naprawić" .
Btw. Cudownie wygląda Skorża w tym kapturku x).
Piekny gol na 3-0 Kirma. Dlaczego jego nie mozna dac do Piłkarskich Oscarów!?! Brameczka cud, miód.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 29.11.2009, 15:59
"Jedźcie sobie już na narty, bo ten sezon ch..a warty" śpiewają kibice z Krakowa

"Każdy gwiazdor niech pamięta, wynik derbów to rzecz święta".

To już jest ku..a przegięcie. Przegraliśmy i się czasu do hu.. nie cofnie.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 29.11.2009, 16:03
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
"Jedźcie sobie już na narty, bo ten sezon ch..a warty" śpiewają kibice z Krakowa

Jakie ...rwa przegięcie?!?!?!!!! Niech wiedzą !!!!! All Stars Kopacz!!!
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Stary 29.11.2009, 16:06

Na każdym meczu do następnych derbów trzeba im przypominać, że frajerstwem przegrali derbowy mecz. Nie zapominaj ile kasy te gwiazdy zarabiają miesięcznie.
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 29.11.2009, 16:13

Nie, to nie jest przegięcie - takie hasła powinny pilkarzom towarzyszyć jeszcze długo aż zrozumieją, że minimalizm nie ma prawa funkcjonowac w Wiśle, bo powiedz mi co mogło się zmienić w tydzień, że nagle potrafią ze słabym przeciwnikiem po prostu strzelać bramki, a może to Cracovia, Lech czy Levadia prezentowały poziom galaktyczny .....
Odpowiedz cytując
massoud
Banita

Stary 29.11.2009, 16:00
niby zakaz wyjazdowy
ale tylko nas słychać !! :]
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

****a - Marcelo zolta. To go wyklucza z nastepnego meczu.
Odpowiedz cytując
emailowiec
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2005

no i głupia zółta kartka dla Marcelo.. ehhh
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 29.11.2009, 16:07
ta zolta bardzo kontrowersyjna wedlug mnie.

Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Marcelo OUT z Ruchem :/ I to za taki głupi faul.
Odpowiedz cytując
KRIS22
Senior Member

Od: 05.2005

I Marcelo nie zagra z Ruchem sedziowie może nie pomagają Legii Niech sobie każdy odpowie
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 29.11.2009, 16:20
KRIS22 napisał(a):Wyświetl post
I Marcelo nie zagra z Ruchem sedziowie może nie pomagają Legii Niech sobie każdy odpowie

To jak Astiz wylecial za kartki przed meczem z Bełchatowem to komu pomagali sedziowie?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów