The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.02.2011, 21:28
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem ceny są wysokie i w życiu nie zapełnimy tego stadionu.. 200 zł - powiedz mi jak można zarobić w parę dni - szczególnie gdy się uczę :] A bilety na E i karnety - kpina! Lećmy po karnety za pare stowek , a nasi kochani kopacze 0-8 przegrywaja z Norwegami w 3 meczach w stylu ponizej dna!
dobry jesteś.

jedziesz po naszych kopaczach i poddajesz w wątpliwość sens chodzenia na mecze, a w podpisie co masz napisane czerwonym drukiem? jak Ci nie pasuje to przejdź na drugą stronę Błoń, jednego płaczka mniej.

a jak jesteś naukowiec i się tyle uczysz to zgarnij stypendium naukowe i idź po karnet.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 09.02.2011, 21:28
Karherop napisał(a):Wyświetl post
kpiną jest ten post

najtańszy karnet 145 zł - daje średnią 16 zł na mecz Wisły
cena wręcz śmieszna

200 zł - średnia 22 zł na mecz .

popatrz sobie na ceny na Legii i Lechu i dopiero zacznij komentować

Wisła oczywiście to fundacja charytatywna , która ma z własnej kieszeni pokryc milionowy czynsz za stadion , wpuszczając kibiców na stadion za darmo . Jeśli masz Wisłę w sercu , to zbierasz kase na karnet pół roku ( jak juz jej nie masz skąd wziąść ) . Nikt ci nie karze wyskakiwać z 2 stówek w przeciagu paru dni , chyba że się od dzisiaj dowiedziałes że jestes kibicem Wisły i chcesz mieć karnet .

za 16 zł to nie wpuszczą kibica na niektóre boiska 1ligowe na kamyku obsranym wcześniej przez ptaka pod gołym niebem widząc boisko przez kraty o wysokości 2 metrów.
Taniutko i tyle.

Pytania kosmetyczne możecie zadawać tutaj http://www.facebook.com/topic.php?ui...81&topic=16288
Ostatnio edytowane przez aNouc : 09.02.2011 o godz. 21:32.
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 09.02.2011, 21:33
Proud napisał(a):Wyświetl post
Jak ktoś pisze, że ceny za wysokie to polecam tą stronkę: http://legionisci.com/bilety_i_karty_kibica

Dla mnie ceny dobre.
Te karnety są na całą rundę czy sezon? Chyba na sezon, wiec mają 210 na rundę na młyn (my 190).
Dla mnie ceny są ok, spodziewałem się nawet wyższych (duzo topowych meczy)
Ostatnio edytowane przez Martinho : 09.02.2011 o godz. 21:37.
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem ceny są wysokie i w życiu nie zapełnimy tego stadionu.. 200 zł - powiedz mi jak można zarobić w parę dni - szczególnie gdy się uczę :] A bilety na E i karnety - kpina! Lećmy po karnety za pare stowek , a nasi kochani kopacze 0-8 przegrywaja z Norwegami w 3 meczach w stylu ponizej dna!
Jak ci żal wydać 200zł na Wisłę to nie przychodź w ogóle. Ja jeżdżę po 150km na mecz pociągiem i nie żałuję ani złotówki, a kasę ciułam w przerwach między rundami i też się uczę. Choćby te karnety były i po 1000 to i tak przyjadę, kupię i zrobię wszystko żeby być na trybunach, bo to jest tak niesamowite uczucie, którego nie potrafię doświadczyć w żadnym innym miejscu.
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Niektorzy sie chyba dopiero obudzili ze snu zimowego... przepraszam nie wiedzieliscie ze po rundzie jesiennej bedzie runda wiosenna? przeciez to ze beda karnety jest wiadome OD ZAWSZE coza problem bylo uzbierac kase? jak ktos nie ma na "juz" to niech kupuje bilety w normalnym trybie i stoi w kolejkach marnujac czas
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.02.2011, 21:34
Moze na G sa tanie ale nie wszyscy beda siedziec na G. Moim zdaniem sa ceny za wysokie - nigdy jeszcze nie placilem 255 zl za karnet, a karnet mam juz od kilku sezonow no i wlasnie tu jest drugie ale: gdzie jest znizka dla ludzi wznawiajacych Widac klub wykorzystal zmiane kart kibica do nabicia sobie dodatkowej kasy. Mnie to osobiscie zniechęca do zakupu karnetu i sie powaznie zastanawiam.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 09.02.2011, 21:34
Co do zniżek dla młodzieży - wystarczy mieć po prostu legitymację szkolną/studencką - ona uprawnia do zniżki
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.02.2011, 21:38
Martinho, te karnety na Legie są na rundę,nie na cały sezon, zobacz sobie cenę pojedynczych biletów.
Wisła poszła kibicom z tymi cenami na rękę,przynajmniej wg mnie( to,że znajdą się osoby którym nie będzie pasowało było pewne w 100% )
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Mila
Banita

Od: 09.2010

Stary 09.02.2011, 21:41
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Moze na G sa tanie ale nie wszyscy beda siedziec na G. Moim zdaniem sa ceny za wysokie - nigdy jeszcze nie placilem 255 zl za karnet, a karnet mam juz od kilku sezonow no i wlasnie tu jest drugie ale: gdzie jest znizka dla ludzi wznawiajacych Widac klub wykorzystal zmiane kart kibica do nabicia sobie dodatkowej kasy. Mnie to osobiscie zniechęca do zakupu karnetu i sie powaznie zastanawiam.

Wejdz sobie na strone np Legi tam zobaczysz co to znaczy PLACIC ZA BILETY oni za jeden bilet placa tyle co my za 4 bilety stadion sie zmienil rozbudowal juz ci nie kapie na glowe wiec zaa to sie placi! Ceny na mecze mamy BARDZO DOBRE
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 09.02.2011, 21:41
Ceny eleganckie

Wszyscy kupujemy bez zastanawiania !!!
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 09.02.2011, 21:43
Znowu jęki, że dużo. No cóż..Zostaje C+ albo zczuba.pl Generalnie to muszę się zastanowić czy będę na wszystkich meczach (niezależne ode mnie) czy kupować na poszczególne mecze. Hmmm
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 09.02.2011, 21:45
dynek.pl - w porównaniu z Legią, Lechem cena karnetu na E jest naprawdę do udźwignięcia. Poza tym Semi ma rację - mecze na R22 warte są każdych pieniędzy i przejechanych kilometrów. Te emocje, ta korba - tego nie ma nigdzie indziej Nie ma takiej opcji

Także dynek.pl kupuj karnet Wszak gdzie jest lepiej niż na R22 ?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.02.2011, 21:46
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Za tanie! Dlatego może być problem, bo teraz picnic fans zwalą się na młyn i będzie totalna lipa...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
<wislak88>
Senior Member

Stary 09.02.2011, 21:54
Jak wam za drogo to możecie kupić sobie karnet po drugiej stronie błoń oni mają najdroższy za tyle ile u nas najdroższy. Myślę że ceny u nas są dobre jak otworzą cały stadion to powinny spaść bo ktoś go musi zapełnić.
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 09.02.2011, 22:17
Jedni mówią że cena za duża jedni że ok , ja jestem w tej drugiej grupie , nie wiem ludzie za 145 zł na młyn dla młodzieży i studentów to dobra cena biorąc pod uwagę że trzeba cały czas odkładać z kieszonkowego , a nawet jak ktoś nie chce śpiewać to 200zł na narożnik to też ok cena , no a o normalnych karnetach nawet nie wspomnie bo jak ktoś pracuje i nie potrafi odłożyć przez przerwę kilka dyszek miesiącznie no to nie wiem ;p . Bo lepiej kupować codziennie fajki za 10 zł i potem narzekać że sie kasy nie ma , jak bym miał tak robić to bym siedział cicho a nie oburzał że 200 zł za karnet to jest za dużo .
PS : A teksty w stylu "to proponuje drugą stronę błoń" są dla mnie głupie
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 09.02.2011, 22:21
Kto chwali że ceny są super niskie niech mi zasponsoruje karnet!! zarząd chyba spadł na głowę z okrąglaka!! jak można na łuk dać ceny normalnych karnetów po 200zeta. I gdzie zniżki dla przedłużających? No nie ma bo dla klubu po raz kolejny liczy się kasa! Legia z tego co widzę ma takie same ceny jak my tylko że w warszawie są najwyższe w Polsce wypłaty! podobnie w Poznaniu!

A jak ktoś chwali Legie niech zobaczy statystyki widzów na meczach. Mieli cały czas komplet?

I nie dziwcie się że na młynie będą przypadkowe osoby bo geniusz który wymyślił podział cen nie wpadł na pomysł aby chociaż zbliżyć ceny sektora za bramką do łuków! Wtedy problem by się rozwiązał.
Nagle wyrosło nam pokolenie dla którego 200 zł. to pryszcz! oby tak dalej.
A jak ktoś się nie uczy po technikum to co? ma wybulić 190zeta?

Karnety podane na stronie Legii są na CAŁY SEZON a jak nie umiesz czytać jeden z drugim ze zrozumieniem to mi przykro.

Regan pięknie szkoda że po 200 nie dojebali prawda?

I nie wiem jak wam matematycy wyszło z dzielenia 145 na 8 16zł. bo mi cały czas wychodzi 18 z groszami!!

Kiedy klub dostosuje ceny do kieszeni kibiców? Nie mogli dać na młyn po 110? Mogli tylko wtedy by za dużo ludzi na mecz przychodziło.

Ciekaw jestem co powiecie gdy na trybunach będzie 15tys ludzi?

Wislak88 takie teksty to do kolegów puszczaj o wypraszaniu na drugą stronę błoń!! I od kiedy to przywiązanie do klubu mierzy się ilością pieniędzy? A takie podziały właśnie powstają! Na tych którzy od rodziców wysępią i na resztę która ma rodziny na otrzymaniu, szkołę do opłacenia, zapłacenie za dojazdy i Bóg wie co jeszcze! Jak ceny takie mają być bo otworzyli nowy stadion to ja już wolę na betonowych schodach stać na starej IX!! Kibice powinni stać razem w jednym szeregu a nie rodzić podziałów na kasiastych i resztę!!
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 09.02.2011 o godz. 22:33.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 09.02.2011, 22:27
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
tak , 10 znaków

Wydajesz kase na Wisłe , a traktujesz to tak jakbys wyrzucał w błoto
Odpowiedz cytując
Zubert_Wisla
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 09.02.2011, 22:30
To niech idzie do roboty, bo co może innego robić ? Ceny są ok, chociaż brakuje jakiejś promocji dla stałych karnetowiczów o czym już psiano...Nie narzekajmy na ceny tylko na meczach pokażmy ze serce stadionu to sektor G a piknikowa części trybun samej się wbije do głów gdzie ich miejsce.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 09.02.2011, 22:30
Kto chwali że ceny są super niskie niech mi zasponsoruje karnet!! zarząd chyba spadł na głowę z okrąglaka!! jak można na łuk dać ceny normalnych karnetów po 200zeta. I gdzie zniżki dla przedłużających? No nie ma bo dla klubu po raz kolejny liczy się kasa! Legia z tego co widzę ma takie same ceny jak my tylko że w warszawie są najwyższe w Polsce wypłaty! podobnie w Poznaniu!

A jak ktoś chwali Legie niech zobaczy statystyki widzów na meczach. Mieli cały czas komplet?

I nie dziwcie się że na młynie będą przypadkowe osoby bo geniusz który wymyślił podział cen nie wpadł na pomysł aby chociaż zbliżyć ceny sektora za bramką do łuków! Wtedy problem by się rozwiązał.
Na Legii są prawie dwa razy wyższe ceny... zobacz sobie jaką mieli średnia frekwencje: ok. 18 tys a w Poznaniu podobnie
Jeśli Cie nie stać to po co płaczesz na forum? Mnie też nie stać na wiele rzeczy, ale nie płacze na każdym forum z tego powodu.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 09.02.2011, 22:35

I nie wiem jak wam matematycy wyszło z dzielenia 145 na 8 16zł. bo mi cały czas wychodzi 18 z groszami!!
jeszcze PP z Podbeskidziem

zgadzam się że zbyt duża różnica miedzy cenną na młyn,a łukami
Ostatnio edytowane przez Luu... : 09.02.2011 o godz. 22:42.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 09.02.2011, 22:36
Ja nie rozumiem czemu nagle studenci czy uczniowie mają mieć większe ulgi niż osoby, które kupują karnety od lat.
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 09.02.2011, 22:36
Klub to nie fundacja charytatywna. Jego działalność na charakter zarobkowy.

Wiślak 86, zwracam honor. Nie zauważyłem. Przepraszam.
Choć i tak są wyższe niż u nas. Tylko łuki wypadają korzystniej. Ale nie jest to rzeczywiście diametralna różnica.
Ostatnio edytowane przez Proud : 09.02.2011 o godz. 22:48.
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Stary 09.02.2011, 22:37
A jak ktoś się nie uczy po technikum to co? ma wybulić 190zeta?[/QUOTE]

Tu się zgodze że przez takie ceny na narożnik będzie sporo kiknikowców na G
"Nagle wyrosło nam pokolenie dla którego 200 zł. to pryszcz!" nie w tym rzecz , nie chodzi o to że 200zł to jest nic (przynajmniej dla mnie ) ale o to że kase można odkładać przez całą przerwę , i że 200zł to nie jest bardzo wygórowana cena , bo to tym że karnety będą w cenie 150-200zł można sie było domyśleć
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 09.02.2011, 22:38
regan napisał(a):Wyświetl post
Na Legii są prawie dwa razy wyższe ceny... zobacz sobie jaką mieli średnia frekwencje: ok. 18 tys a w Poznaniu podobnie
Jeśli Cie nie stać to po co płaczesz na forum? Mnie też nie stać na wiele rzeczy, ale nie płacze na każdym forum z tego powodu.
na część odpowiedziałem wyżej w poście przy edycji. Mieli średnią 18 tys a stadion na 24tys no pieknie!!

Nie stać mnie jak wielu innych! I co mam przyklasnąć zarządowi? Chcą mieć na stadionie same krawaty? I o jakim placzu mówisz na każdym forum? mam czas aby pisać tylko na tym jednym.

A do odpowiedzi wcześniejszej o wyrzucenie pieniędzy w błoto: chciałbym Cię uświadomić że zarząd to nie Wisła bo Wisła to coś więcej niż kolesie za biurkiem i wypełniacze koszulek biegający po boisku.

i dlaczego mamy ich porównywać do nas? Może porównajmy ceny do sąsiadki?
Ostatnio edytowane przez wiślak 86 : 09.02.2011 o godz. 22:51.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Stary 09.02.2011, 22:41
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Ja nie rozumiem czemu nagle studenci czy uczniowie mają mieć większe ulgi niż osoby, które kupują karnety od lat.

Sam jestem uczniem i ciężko by mi było 250 zł odłożyć , ale żeczywiście zniżka dla przedłużających karnet np 3 raz z kolei też powinna jakaś być , ale naszym gdybanie na forum cen nie zmienimy
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Stary 09.02.2011, 22:42
Wiślak86 troszkę przystopuj. Dzieli się przez 9, nie przez 8, bo cena zawiera też mecz z Podbeskidziem. Poza tym te karnety na Legię są na rundę, nie na sezon, także tu też mijasz się z prawdą. Wiele wiecej niż 15k narazie nie będzie, z wiadomych przyczyn - na razie dostępne będą tylko dwie trybuny.

Ceny są naprawdę ok. Nie rozumiem - kochasz Wisłę? Wierzę, że tak. To zrozum, że klub się jakoś musi utrzymać, utrzymać pracowników, zawodników, infrastrukturę, zapłacić czynsz za stadion i jeszcze ogrom innych spraw. Nie uważam kwoty 200PLN za wygórowaną. Zarobić/odłożyć to można w kilka dni. Jestem pewien, że jeżeli będą chęci z Twojej strony taką kasę skombinujesz, bo to nie są kokosy. Nie kupisz kilku paczek fajek, wypijesz trochę mnie browaru i się znajdzie.

Ja osobiście oddałbym wszystkie pieniądze za mecz na R22

Odpowiedz cytując
Paty3ak
Member

Od: 11.2010

Stary 09.02.2011, 22:42
Ludzie nie jest źle! Są droższe ceny... Nie zapominajmy też o tym, że "Dodatkowo posiadacze karnetów bez dodatkowych opłat będą mogli zobaczyć ćwierćfinałowy mecz Pucharu Polski z Podbeskidziem Bielsko-Biała." To też jesteśmy z kasą do przodu. A jak nie jesteś w stanie wyłożyć 200 zł na karnet to idź do roboty i oszczędzaj na papierosach. Jest gdzie robić, wystarczy tylko popytać... W dodatku to nie są pieniądze wydane na pierdoły tylko na nasz Najwspanialszy Klub!!!
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 09.02.2011, 22:44
Ktoś kto jest w Cosinusie/Żaku i ma +18 ma ulgę czy nie? Większość uznaje to jako szkołe wyższą jeśli chodzi o zniżki
Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 09.02.2011, 22:44
Jak czytam co po nie których to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać
Ludzie, przymusu kupowanie karnetów nie ma. Ceny w porównaniu do reszty ligi są bardzo dobre, a nie zapominajcie, że mimo wszystko jesteśmy na tym drugim miejscu w tabeli. Jak ktoś uważa, że za drogie to proponuję tą rundę przecierpieć, następny sezon będzie już na całym stadionie, więc myślę, że jeszcze o jakieś 10-15% będzie taniej.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 09.02.2011, 22:47
na część odpowiedziałem wyżej w poście przy edycji. Mieli średnią 18 tys a stadion na 24tys no pieknie!!

Nie stać mnie jak wielu innych! I co mam przyklasnąć zarządowi? Chcą mieć na stadionie same krawaty? I o jakim placzu mówisz na każdym forum? mam czas aby pisać tylko na tym jednym.

A do odpowiedzi wcześniejszej o wyrzucenie pieniędzy w błoto: chciałbym Cię uświadomić że zarząd to nie Wisła bo Wisła to coś więcej niż kolesie za biurkiem i wypełniacze koszulek biegający po boisku.

Proud ceny na Legii są na CAŁY SEZON 14 meczy!!

i dlaczego mamy ich porównywać do nas? Może porównajmy ceny do sąsiadki?
To napisz mi ile ma kosztowac bilet? na druzyny z 2 ligii kosztuja minimumn 12 zł u nas średnia 21 zł na mecz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów