|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy komentarze ze strony TWSD, powinny zniknąć? | |||
| Tak, forum jest od komentowania, strona tylko od informowania! |
|
61 | 26,99% |
| Nie, ale moderatorzy powinni się bardziej przyłożyć. |
|
85 | 37,61% |
| Nie, komentowanie wiadomości to nierozerwalna część tej strony. |
|
80 | 35,40% |
| Głosujących: 226. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Zakwalifikowany
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ja zakwalifikowany na Informatykę zwykłą
Kamień z serca ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Będzie wiadomo jakie progi były na poszczególne kierunki? I kiedy będzie druga rekrutacja?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ech, a ja się nie mogę wcisnąć :/
Cytat:
![]() ![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
AGH: Zakwalifikowany, kierunek: TiR.
*Ma ktoś link do statystyk 1 i 2 rekrutacji na UEKu w zeszłym roku? sndr podziękował Powód: sndr DZIĘKI
Ostatnio edytowane przez pozdi91 : 14.07.2010 o godz. 16:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Progi duzo wyzsze niz w ub roku, przynajmniej na moim przykładzie
Jak teraz bedzie wygladac druga rekrutacja na aghu? Dostalem sie na inzynierie materialowa na wydziale metali niezelaznych. Mialem to niestety na ostatniej pozycji Może ktoś cos o tym kierunku powiedziec? Warto w ogole zaczynać? bo chyba czeka mnie druga rekrutacja :/
Ostatnio edytowane przez Svartis : 14.07.2010 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
http://nowa.uek.krakow.pl/files/comm...na_miejsce.doc Proszę bardzo |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dostał się ktoś na automatykę i robotykę na AGH?
Jeśli tak to ile pkt? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mógłby ktoś zamieścić listę przyjętych na UEk, na kierunek zarządzanie przestrzenne (czy coś w tym stylu)?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ja mam takie pytanie dot. drugiej rekrutacji. Mozna zrobic tak ze teraz zloze papiery na ta uczelnie na ktora sie zakwalifikowalem, ale zloze tez papiery na inna uczelnie zeby wziasc udzial w drugiej rekrutacji?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie tak z ciekawości, bo i tak tam się nie wybieramy, ale ile trzeba było mieć punktów żeby dostać się na geodezje na AGH?
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dostał się ktoś z Was na turystykę i rekreacje na Uniwersytecie Pedagogicznym
? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ech, na Automatykę i Robotykę nie starczyło, dostałem się na Elektronikę i Telekomunikację. Jak myślicie - są szanse jeszcze na AiR? Dużo osób tam rezygnuje przez drugą turą? Właściwie to można jeszcze składać podania na uczelnie czy to już tylko kwestia przesuwania się kandydatów na listach?
![]()
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Martin - z tego co wiem praktycznie nikt nie rezygnuje z Autamtyki i Robotyki - czemu zresztą się nie dziwię.
Co do drugiego pytania - jeżeli ktoś nie startował w pierwszej turze rekrutacji to nie ma już możliwości 'dołączenia się' do drugiej tury. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
ZIP na AGH zakwalifikowany
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo że ktoś zrezygnuje bo 90% ludzi składających na PK składa też na AGH i na odwrót
Z któregoś kierunku muszą zrezygnować. Niewiadomą jest tylko liczba rezygnujących![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mi na UEk na europeistykę braklo 1 pkt, na GAP 5 pktów. Mam nadzieje że uda się to przeskoczyć w II rekrutacji.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam do Was pytanie... nie dostałem sie na dzienne na AGH, główny miałem TiR potem Ochrona środowiska, Inżynieria środowiska... i teraz chce zapisać kierunki na studia niestacjonarne i nie moge juz dac tych kierunków które miałem na dziennych... jak to jest.. pomóżcie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Prawdopodobnie nie ma już na nie miejsc. NA forum Agh popytaj tam więcej wiedzą.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jesli nie składalem dokumentów na Agh to moge to zrobić teraz, w 2 rekrutacji?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wie ktoś jak to jest z tym AGH-em..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy na PK można się jeszcze wepchnąć w drugiej rekrutacji, jeśli wcześniej się nie rejestrowałem?
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dlaczego na AWF ie nie ma jeszcze wyników kwalifikacja na TiR wieczorową i zaoczną, miały być dziś po 15?
![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ludzie, takie informacje jak terminarz rekrutacji to raczej musicie sami znaleźć, jak chcecie się utrzymać na uczelni państwowej..
![]() AGH: http://www.agh.edu.pl/pl/kandydaci/k...rutacyjny.html UJ: http://www.rekrutacja.uj.edu.pl/2010...2011-1stopien/ (trzeba tu troche poklikać) UP: http://www.up.krakow.pl/rekrut/index.php?page=inf2010 trzeba wybierać po kolei każdy kierunek i każdy ma swój terminarz UEK: http://nowa.uek.krakow.pl/pl/edukacj...ekrutacji.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
|
myślicie, że na ueku na zarządzaniu prog moze spasc np do 110?
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
w tamtym roku spadł o 9pkt, więc szansa jest.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My już z Guciem przekminialiśmy jakim cudem oni przyjeli 442 osoby skoro limit był 300? Ale jak w tamtym roku zeszło ponad 110 a w I rekrutacji wynik z tamtego roku to 116 a w tym 115 wiec analogicznie, to w tym myśle że też powinno spaść
![]() P.S. Fajnie jak byś się dostał, bo byłbyś kolejnym niebiesko-biało-czerwonym na Zarządzaniu - moglibyśmy młyn zrobić na wykładach ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|