|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja właśnie wróciłem po wznowieniu karnetu i faktycznie przy kasie pytano mnie czy chcę płacić gotówką czy kartą
![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
No to mamy XX wiek. Mozna placic karta
Dokonalem tego dzisiaj. XXI wiek bedzie jak ruszy sprzedaz internetowa |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
wiecie co, powiem Wam, że czytam kilka poprzednich komentów i się zastanawiam, gdzie ja jestem
A tak już poważnie mówiąc, to też mam niezłą podniete, bo w sobote ide karnet wznowić i uwaga - mam zamiar zapłacić kartą. Już się nie mogę doczekać A rzeczywiście jak ruszy sprzedaż internetowa to normalnie chyba to na kamerę nakręce. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Wie ktoś do kiedy sprzedawane są karnety?
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
wznowienia do soboty. potem dla wszystkich
![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Niech mi ktoś poda 1 (słownie JEDEN) racjonalny powód dla którego nie zaczęli sprzedaży biletów na LE ?! :/
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chyba nie ma takiego powodu!
W ogóle traktowanie kibiców w naszym klubie i wszechobecna dezinformacja to jest skandal - pytałam w BP 2 razy o to, czy sprzedaż biletów na Standard zacznie się tak, aby przy okazji jednej wizyty w SK kupić bilet i przedłużyć karnet. Sugerowałam, że to będzie najlepsze wyjście, bo nie każdy mieszka w Krakowie (tego akurat można się łatwo domyślić). Za każdym razem dostawałam odpowiedź, że więcej informacji WKRÓTCE. Informacji nie ma do dziś. Gdyby ktoś faktycznie czekał z przedłużeniem karnetu licząc na rozpoczęcie sprzedaży biletów, zostałby z pustymi rękami. Już pomijam to, że do sprzedania będzie tyle biletów, że nie ma szans rozprowadzić ich w tydzień. Czas sprzedaży powinien być jak najdłuższy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
ja ostatnio dostałem email od klubu że terminarz biletów na le nie jest znany.
to ja się zastanawiam kiedy będzie. sprzedaż powinna zacząć się jak najszybciej a tu nic nie wiadomo ![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
wie ktos ile karnetow juz zeszlo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ostatnie info chyba z przed tygodnia to 1900 karnetów
|
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
byłem po karnet dzisiaj przed chwileczką (przed 15), 3 kasy otwarte, 1 osoba kupująca karnet.... Coś słabo idzie sprzedaż tych karnetów... Powinni jakąś akcje marketingową zrobić...
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
6 tysięcy nie było by narazie złe... przypomiam, że na tamtą rundę zeszło 7 tysięcy.
dociąnąć do 10 i już nie będzie źle ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja się dopiero wybieram w przyszłym tygodniu skoro dostępne są już bilety na Standard. Nie jestem z tych co lubią tracić czas i dwa razy dymać po bilet zwłaszcza kiedy wiąże się to z kombinowaniem wychodzenia wcześniej z pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Bilety są juz w sprzedaży?
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Kupując dziś karnet pytałem się sprzedającego, odpowiedział że jeszcze nie wiadomo kiedy dokładnie będzie sprzedaż na Standard.
Poza tym dziwi mnie, że te najtańsze karnety za 80-85zł się jeszcze nie rozeszły niczym świeże bułeczki. A później znowu będzie narzekanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
mnie sie wydaje ze duza grupa z tej czesci osob ktorej przysluguje ta cena za karnet najpierw dala kase na Superpuchar a pozniej kmnini kase na karnet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj w pierwszy dzień otwartej sprzedaży byłem z rana kupić i osób malutko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
jeżeli miałem karnet, ale go jeszcze nie przedłużyłem to nie trace zniżki ?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Oczywiście ze nie tracisz. Ryzykujesz jednak, że na to samo miejsce ktoś wejdzie. Ale sądzać po ilości karnetów sprzedanych to ryzkyko zbliżóne do zera ;-)
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dla mnie smieszne jest ze na superpuchar SKWK bylo w stanie sprzedac 9 tys biletow przy akcji marketingowej adekwatnej do swoich zDolnosci finansowych. A nasz klubz takim potencjalem nic takiego nie czyni? Byla akcja walczymy o mistrzostwo na bilboardach i byl odzew. A teraz bieda z nedza jak tak dalej bedzie to slaba frekwencja.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
przed 15 puściutko, 3 okienka otwarte..
nie rozumiem ludzi, później 90% z nich będzie stać w kolejkach 4 razy na 4 hitowe mecze, zamiast teraz nie tracić czasu i wydać mniej. na taką rundę to powinno pójść z 15tys. karnetów, bo na każdym hitowym na pewno tyle ludzi będzie. niech mi ktoś spróbuje później narzekać na kolejki.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciekawe ile osób ma jeszcze te karteczki które kazali zatrzymać po dostaniu karty kibica. Tam chyba było chasło do konta internetowego, którego dalej nikt nie ma:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Mnie w tej sprzedaży karnetów, z resztą podobnie jak biletów drażni brak informacji o ilości sprzedanych sztuk. Ta pojawia się tylko wtedy, gdy sprzedaż idzie dobrze, albo tak jak w przypadku karnetów na sektor A ileś tam, gdzie prawie wszystko poszło dla sponsorów...zero profesjonalizmu, ale jednocześnie można przypuszczać, że sprzedaż póki co nie idzie po ich myśli, co z drugiej strony dziwi, biorąc pod uwagę ciekawą rundę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
Sam ją wyjebałem jak tylko wyszedłem z SK. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
wiele osób wydało kase na wyjazd do warszawy. dużo karnetów pójdzie w lutym. przynajmniej ja tak zrobie
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Co narazie z tymi karnetami krucho.
Jak na takie mecze ,dobre ceny a sprzedaz idzie slabo. Moze pozniej cos ruszy ,niewierze ze ludziom potem przed meczami bedzie sie chcialo stac w 30 metrowych kolejkach,i to majac takich rywali u siebie. na R22. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Może nie wszystkim uśmiecha się ganiać po bilet na Standard i po karnet w dwóch terminach...
Na co oni czekają że tych biletów jeszcze nie ma? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|