|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś wie co z Brożkiem? W Zabrzu zszedł z urazem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ok pierwsze 60 minut zagramy jako tako w końcówce stracimy 3 bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
2:0 dla nas do 70 minuty, później siada na nas Pogoń. Finalnie 2:3.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Pykniemy ich 1-0 po karnym Kuby w okolicach 75-90 minuty meczu.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Z Górnikiem prowadzilismy od 2 min, do tego byli fatalnie ustawieni przez pierwsza połowę. I tak finalnie dostaliśmy w....... 2-4.
Nie sądzę, żeby mecz z Pogonią podobnie dobrze się ułożył od początku, więc cudów raczej nie będzie. Może remis uda się zrobić, ale to jako miła niespodzianka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
1:4 - do przerwy 1:0 dla nas po świetnej grze
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Będzie wpierdziel, będzie zimno jak cholera i po meczu czeka mnie powrót w okropnym humorze.... idę!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Gramy z najlepszą drużyną wyjzadową i po ostatnim meczu już nie liczę na przerwanie serii porażek przed nowym rokiem. Chyba, że ŁKS będzie miał ten jeden ze swoich dni, kiedy nic im nie wychodzi.
Z Pogonią przegramy 0:1, 0:2 może 1:2. Mam nadzieje, że tak jak myliłem się w sprawie wyniku w Zabrzu, tak i tu się pomylę. |
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Zbiórka podpisów pod projektem ustawy anty-447 przed meczem Wisła Kraków - Pogoń Szczecin.
https://roty.pl/event/krakow-zbiorka...stawy-stop447/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
A ja naiwny myślałem ze można oddzielić politykę od sportu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
1:3 stawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Jeżeli do 60 minuty wypracujemy 2 gole przewagi to jest jakaś szansa na punkcik. Kiedyś słońce musi wyjść zza chmur...
![]()
Czy wygrywasz czy nie, ja i tak kocham Cię!
W sercu moim WISŁA! I na dobre i na złe! |
|
|
|
Member
Od: 03.2019
Offline |
|
|
13 Piątek.. Kiedyś musi przyjść szczęście.. Jak nie w taki dzień - to kiedy? Na każdy mecz domowy jak i wyjazdowy jechałem z uniesioną głową. Za trzy dni nie będzie inaczej - ale co to zmienia? Musimy w końcu wygrać, liczę że to będzie ten mecz. W ramach ciekawostki w poprzednim roku jak graliśmy z Pogonią na wyjeździe we wrześniu, jechaliśmy tam jako lider po pamiętnym meczu z Lechią 5:2. Pogoń wtedy była ostatnia i wygrała. Liczę na odwrotną powtórkę - tabelowo (niestety) się zgadza. Pogoń wygrała wtedy 2:1.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
W przypadku tak gigantycznej piłkarskiej różnicy między Wisłą a reszta ligi żadna ilość szczęścia nam nie pomoże jeśli Pogoń będzie miała 7 zdrowych zawodników wygra bez problemu. Niestety nawet w 1 lidze biega się 90 minut.
Powód: litrówka ;)
Ostatnio edytowane przez Ajax : 10.12.2019 o godz. 23:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Wygrana Pogoni Szczecin jest pewna. Tak jak pisałem do końca roku nie zdobędziemy punktów bo prezentujemy poziom dolnych rejonów
I ligi. Z Klemenzem i Janickim na środku będzie zawsze gong. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Jest różnica w przygotowaniu wytrzymałościowym i mentalnym. Jedyna "gigantyczna" różnica jest na pozycji stoperów |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2018
Offline |
|
|
E tam, nie wiem skąd w was tyle pesymizmu? Tym razem już napewno wygramy a jak nie tym razem to nastepnym już napewno, napewno.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Offline |
|
|
Chyba, że wpuścić go w okolicach 55-60 minuty na tzw. "podmęczonego rywala".
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Przed przerwą zimowa i tak ich już nie wymienimy. Mental + fizyka to jest clu. Błękitni, potem derby, łomot od Lecha, Legii i drużyna leży. Pocieszenie że Skowronek wg mnie ogarnął choć trochę taktykę, organizacje gry i od 3 spotkań widać różnicę. Wypada żałować że teraz nie mierzymy się z Arka czy Rakowem, ale z rozpędzona Pogonią. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
1:1, dla Szczecina ich Buksa a dla Wisły Klemenz po dośrodkowaniu z różnego Sadloka.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2017
Offline |
|
|
Mecz ostatniej drużyny ligi przeciwko liderowi! Magiczny moment kiedy to w odczuciu bukmacherów po kursie niejednokrotnie mniejszym niż 1.20 lider przegrywał z czerwona latarnią na którą zysk za każdą postawioną złotówkę przebijał typ 11.00. Niby z podstawowego składu gości nie zagra Grek na środku obrony, a u gospodarzy podobno wszyscy zdrowi z podstawowej jedenastki plus kilka urazów "rezerwowych". Magia puszczonego kuponu każdego bukmachera sprawia, że stawiając za symboliczne 3 złote osiągając ewentualną wygraną 3679,51 złotego - podatek od wygranej sprawia, że odzywa się wewnątrz prawdziwy Janusz. Prawdziwy znmawca futbolu. Prawdziwy fan i wierny kibic piłki nożnej. Świadomość postawienia w tym meczu typu "X2" po niskim kursie na "podbicie" bo przecież to taki pewniak! A przecież jak wygram to "i Grażynie nie kupię 3 par butów ino cało fabryke!" Typowo ludzka chciwość i chęć prostego zarobku sprawią, że każdego dnia kursy na Szczecin poleca na łeb na szyję. Lista kuponów na zwycięstwo gości lub podpórki z remisem sprawią, że rynek się załamie, kursy na gospodarzy polecą kosmicznie w górę... I wtedy wkracza On. Ten jeden jedyny na każdym forum czy grupie który w przeciwieństwie do innych nie typuje jak oni tylko dokładnie na odwrót. Stawia na Wisłę! Jest pewien swego jednak przed meczem się nie ujawia, siedzi w kącie i patrzy na rozwój sytuacji. Dopiero po meczu wychodzi zza rogu z uśmiechem na twarzy. TAK! Wiedziałem, ze tak będzie! W końcu musieli się przełamać! I leci szybko następnego dnia odebrać tak długo wyczekiwaną i upragnioną nagrodę. Taaak. 3 mecze za 5 złotych, wygrana 102! Inni się śmieją, ale On wie, że zrobił dobrze, On wie że jest królem tego dnia, On wie że teraz może się śmiać z tych co nie wierzyli... Przecież to piątek 13-ego.
Oczywiście historia w formie żartu, jednak dopiero po przeczytaniu każdy kto typuje mecze zna taką osobę, co ZAWSZE gra na przekór wszystkim a tylko RAZ W ROKU wygrywa Ciężki bój, trudny rywal, mam nadzieję że do trenera dotarło iż zmiany jakich dokonał przed tygodniem w postaci Boguskiego i Silvy to jawny sabotaż i na mecz z paprykazrami zdecyduje się z tych dwóch Panów zrezygnować. Mecz myślę taki nijaki... Niby zwycięstwo Wisły mnie nie zaskoczy no bo "w końcu musieli się przełamać" no a z drugiej strony zwycięstwo gości nie będzie jakoś specjalnie szokujące w obliczu naszej sytuacji. Być może i remis dałby chłopakom jakiś pozytywny impuls przed końcem rundy u chęć walki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
skoro tonacy brzytwy sie chwyta to moze zostawic Brozia i Kuba na 2 polowe
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jakie kursy na Wisłe z handi ?
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ale analizując nasze wyniki wygląda to nieco inaczej. Warszawa, Poznań i Zabrze. 0-7, 0-4 i 2-4 daje 15 bramek w 3 meczach. Co oznacza, że w 15 straciliśmy 18. Podejrzewam, że to średnia ligowa. Bardziej przeraża mnie inna rzecz. Przegraliśmy 13 razy, z tego aż 10 to porażki jednobramkowe. 6 razy 0-1, 3 razy 1-2 i raz 2-3. Kilka błędów mniej, kilka celniejszych strzałów i bylibyśmy w zupełnie innym miejscu. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Nie no, sory chłopaki że się wetnę, ale ten wątek to miód na serce
Oczywiście liczymy na wygraną, ale w Szczecinie wszyscy pamiętają jak źle nam idzie z "ostatnimi": przegraliśmy z WPŁ, przegraliśmy z Rakowem, męka z ŁKS, AGD. Ja się liczę ze stratą bramki (para obrońców nie zagra), ale jeżeli Wisła będzie grać do przodu, nie na autobus to wygramy. Powodzenia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
my 1pkt bierzemy w ciemno |
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Cytat:
U nas nawet jak będzie autobus w bramce, to "kierowca" Janicki nim odjedzie w 70 minucie, a wtedy pozamiatane ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|