|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Szczerze powiedz mi co ci przeszkadza w ty że adidas nie jest na pierwszym planie? ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Stroje petarda podobają mi się bardziej niż poprzednie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Dla mnie takie sobie, tył koszulki ok, ale po co te pasy z przodu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Stroje świetne. Domowy komplet kojarzy mi się z średniowieczem..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czyli pasują do naszej gry.
Nie są złe choć ja nie lubię asymetrii. Za to Śląsk ma śliczne. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2017
Offline |
|
|
Stroje jak najbardziej na plus, nie ma się do czego przyczepić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Stroje prezentują się przyzwoicie, chociaż bardziej podobały mi się zeszłoroczne. Jedyne, co bym zmienił, to zamiast gwiazdy i napisu "Biała Gwiazda" z tyłu zrobił samą gwiazdę.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja bym nic nie zmieniał... Na plus cena
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Stroje super, udlao mi się dorwać o 17:55
![]() Na minus fakt, że przy mnie cztery osoby się odbiły, bo nie ma możliwości płacenia kartą... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dokładnie mam takie same zdanie. Specjalnie ruszyłem sie z kanapy, aby to napisac zanim ktos na to wpadnie...
Prosze wytlumaczyc mi o co chodzi z tymi pasami? Podkreslam: PASAMI! Czy, aby taka sytuacja nie jest analogiczna: pejsy na swoich strojach z gwiazdą... Czyż nie? To tak samo nie wiem jakby legła sobie koziołki dała na koszulkach, a amica elki porobila... Niech mnie ktos wyprowadzi z błędu i wyjaśni o co b. Co do ceny jak na dzisiejsze czasy i podwyżki wszystkiego jest ok. Z tego co pamiętam to poprzednią kupowałem za 259zł ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
Stroje są bardzo ładne, biała przypomina mi troszkę koszulki z lat 90. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
To jest według Ciebie wytłumaczeniem wizji projektanta? Dla mnie ni w p ni w oko. Gusta sa takie ze niektorzy jedza fiat multipla - inni nie, musisz to zrozumieć, a nie przywoływać przykłady z kosmosu o zebrze...
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Ja wam tylko chce przypomnieć, że to są stroje z miteamu i tutaj Wisła sama sobie była projektantem (tzn. konfigurowała wg tego co jest w opcjach), więc do adidasa nie miejcie pretensji o wygląd.
Co prawda oczekiwałem miteamu, ale jednak miałem nadzieję na ten model, który ma Arka a nie na Tiro co jest dla mnie zaskoczeniem troszkę. Domowa jest brzydka, Dortmund miał taki sam motyw w sezonie 14/15 na domowej (można więc powiedzieć, że adidas odgapił wzorek od swojego "brata"), który przez kibiców nazywany był "Roadworks" i o ile piłkarze BVB faktycznie wyglądali w nich jak brygada robotnicza, to Wisła nie wygląda w nich wcale. Jakby chcieli jakąś historię dopisać do tego to proponuje remonty na A4. Dodatkowo nie wiem po ki wuj Wisła się uparła na dwa odcienie czerwonego zamiast postawić na starą i dobrze sprawdzoną biel (chodzi o logo czy paski adidasa). Wyjazdowa? Nic specjalnego, na dodatek znowu poszli w ciemne odcienie barw klubowych a i tak tego burgundowego to jest tyle co kot napłakał. Ogólnie to stroje wg mnie mało udane żeby nie powiedzieć do dupy. Na + panie, które prezentowały nowe koszulki. ![]() Szkoda w sumie, że nowa umowa z adidasem jest prawdopodobnie długoterminowa, bo teraz jak widzę to Macron przepuszcza szturm na Polskę a Kappa otworzyła oficjalnie swój oddział u nas w kraju, więc zaraz też będzie próbowała ruszyć z ofensywą. PS: Śląsk ma stroje prościutko z katalogu. ![]()
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 22.07.2018 o godz. 01:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pokażcie te stroje bo ja w Portugalii i ich nie widziałem
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() sorry, za ew. rozjechanie tematu. u mnie się mieści. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Domowa to jest kozak ale wyjazdowa to jest jakaś masakra. Ciężko było pobić wcześniejszy wzór ale tegorocznym się to udało bez problemu.
Domowa: oryginalna, z charakterem która zapada w pamięć Wyjazdowa: schludna, eleganckie kolory i taka hmm "gładka" ![]() No zajebiste ![]() PS olaboga pasy majom! chujowe! Hehe
Ostatnio edytowane przez Mixu : 22.07.2018 o godz. 07:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
To czerwone kółko mnie rozpierdala... Wrrr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Tu nie chodzi o pasy- żydzi, ale o sam efekt wizualny, dla mnie czerwona koszulka prezentowałaby się lepiej bez tych wstawek i tyle. Nie trzeba było już nic kombinować, a tak psują one efekt końcowy. Cieszy natomiast Biała Gwiazda na karku.
Ostatnio edytowane przez heoij : 22.07.2018 o godz. 08:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Niby koszulki Nike, ale jednak to Puma
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
ogólnej percepcji nie poprawia logo PKO a własciwie cały ten biały kwadrat
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Będę w mniejszości - zupełnie mi się nowe koszulki nie podobają. Jakieś paseczki, jakiś bordowy kolor... Co to ma wspólnego z naszym klubem, z tradycyjnymi strojami?
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Najlepsze to byly nike z ery za czasow Kasperczaka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wiadomo, że prosto i klasycznie byłoby ładniej, ale nie jest źle - zwłaszcza patrząc na to, co gramy i gdzie jesteśmy organizacyjnie. Szpetne stroje to miała wczoraj Arka.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2018
Offline |
|
|
Was niczym nie zadowoli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Stroje bardzo ładne, nowoczesne, fajne połączenia kolorów. Jednak adidas robi najlepsze stroje, inne firmy nie mają startu. Jedyne co mi nie pasuje do całości to "biała gwiazda" na karku, jakoś można to było lepiej wkomponować. Wyjazdówka jeszcze ładniejsza niż poprzednia, naprawdę świetna.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Taki mały szczegół, pierwszy raz mamy jednokolorowe logo SSA na spodenkach.
Ciekawe czemu na prezentacji stroje bramkarskie były bez sponsora LVB. ![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A tak przy okazji koszulek to zwrócił ktoś uwagę, że mocno się Kraksport reklamował na bandach? a dlaczego? Bo Wisła nie bierze strojów od Adidasa bezpośrednio, tylko kupuje z Kraksportu... to świadczy o tym jak wizerunkowo upadliśmy jako klub, że nawet nie mamy kontraktu bezpośrednio z żadnym producentem z "wielkiej trójki" jesli chodzi o Sport (Nike, Adidas, Puma)... z drugiej strony mimo tego to wg mnie są najładniejsze stroje jakie Wisła ma od kilku sezonów.
![]()
... dobra strona tego wydarzenia to fakt, że mamy już wakacje...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Stroje bramkarskie były bez sponsora, bo w roli bramkarza był Kamil Broda, który jest niepełnoletni, a tym samym nie może reklamować zakładów bukmacherskich.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|