The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2016, 21:28
Dobry mecz Popovicia i Ondraska, bo teraz to jest ich gra.
Wygląda na to, że Wdowczyk poszedł po rozum do głowy. Przestaliśmy walić farmazony o "krakowskiej piłce" i takie tam. Materiał piłkarski mamy jaki mamy jaki mamy to Wdowczyk wymyślił dużą intensywność gry (takie wyświechtane określenie), pressing, jazda na d... itd.
To jest gra dla Popovica, Ondraska i całej reszty. No może poza Brożkiem i Boguskim, którzy zwyczajnie nie wytrzymują tempa.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.10.2016, 09:20
Faktycznie dlatego w ostatnich meczach całkowicie kontrolujemy środek pola, bo nasz środek pomocy gra kupę.

Masz rację.

Nie zamierzam podważać Twojej logiki Serek.c2
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 24.10.2016, 11:37
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Faktycznie dlatego w ostatnich meczach całkowicie kontrolujemy środek pola, bo nasz środek pomocy gra kupę.

Masz rację.

Nie zamierzam podważać Twojej logiki Serek.c2
Nie nasz środek pomocy gra kupę tylko Krzysiek (poza meczem w Poznaniu). Popovic za to kolejne dobre zawody.

Nie ironizuj bez powodu, z moją subiektywną opinią naprawdę nie musisz się zgadzać
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 24.10.2016 o godz. 11:43.
Odpowiedz cytując
Ogin
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 24.10.2016, 09:42
A ja lekko z innej strony meczu napiszę - fajnie, że wyjątkowo dużo było śpiewane z trybun na dwie strony.. Będąc na E widziałem pełno twarzy, które do wiadomych zdarzeń były stałymi bywalcami sektora C.. I widziałem wcześniej będąc na innych trybunach, jak i teraz na E, że gdy tylko jest okazja to nie szczędzi się gardła.. Jest potencjał na jeszcze lepsze efekty dwustronnego śpiewu

ps. Dość powiedzieć, że z mojej perspektywy nie raz odpowiedź "pikników" szła dużo mocniej, niż z młyna, gdy inicjowali przyśpiewkę.. Szczególnie zajebiście wyszło HSV
Ostatnio edytowane przez Ogin : 24.10.2016 o godz. 09:44.
Odpowiedz cytując
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Stary 24.10.2016, 16:40
Tu nie chodzi o zmianę systemy z 3-5-2 na 4-4-2 ale o zaangażowanie. Nikt mi nie wmówi ze zaangażowanie z początku sezonu jest takie same jak teraz. Nawet w najlepszym systemie dla zespołu bez zapieprzania na tyłkach nie ma zwycięstw ( oczywiście pomijając klasowe zespoły jak np Real z POległą gdzie bez napinki wpakowali 5 ) Stara prawda system nie gra graja zawodnicy. Myślę że przy takim zaangażowaniu jak teraz nawet przy systemie 3-5-1 nie przegralibyśmy 7 meczów pod rząd.
Odpowiedz cytując
jonaf
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.10.2016, 10:54
Powrót do "Wisła" na dwie strony miażdżył, tak samo jak HSV
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 24.10.2016, 16:26
szprotson Nie dam sobie ręki uciąć,ale zaczął już od meczu z Niecieczą na wyjeździe 2-4
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów