|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Dokładnie Wiślak poszedł na stadion największego wroga, zostawił tam swój hajs, posiedział sobie z kolegami pasiakami a Ci się czepiają... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2014
Offline |
|
. Poza tym , na tym stadionie byłem pierwszy raz od co najmniej 30 lat . Natomiast na Wisłę z kumplami chodzę kilka razy w roku . I dalej będę chodził. Tyle w tym temacie.Dzięki Babba , mądrej głowie dość dwie słowie... ![]() Byłem tu nieco ponad rok i ... wystarczy . Pewnie od czasu do czasu poczytam sobie co tu piszecie. Dziękuję i życzę wszystkim pomyślności . ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
....a ja tez mam znajomych wieloletnich którzy zyja po drugiej stronie Blon...
Ale ....a to nie swiadczy o tym ze mam z nimi siedzieć na stadionie u nich ,na ich sektorach i meic niby beke.... To jest czysto pojebane zachowanie.... A czy jako kibic Wisły staral by się pojsc na mecz na sektor gosci czy już nie |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Ameryki to Ty nie odkryłeś. Według mnie to Cracovia to klub z całkiem ciekawą (ciekawa nie znaczy fajna) historią i tradycją i na pewno warto poczytać coś o naszym rywalu zza miedzy jeśli ktoś mało o nim wie. Jednak kibiców mają żałosnych pod każdym względem. Doping, oprawy, stosunek do swojego klubu i naszego. Wszystko mówi samo przez się, zwłaszcza przekreślone gwiazdy na ich stadionie, których chyba jest więcej niż ich herbu.
Czasami zastanawiam się, czy wychodzą z domu po zmroku żeby czasem nie ujrzeć jakiejś gwiazdy na niebie. A może wychodzą w okularach przeciwsłonecznych? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
Mam nadzieje ze ty stary dziadzie nigdy więcej nie pojawisz sie na Reymonta. Spierdalaj do swoich pejstaych kumpli ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak masz coś do mnie to powiedz wprost ! Cytujesz słowa których nie powiedziałem ! Masz do jutra czas aby mnie przeprosić ! ![]()
Każdemu z cracovii to mówię- Wisła to klub z piękną , przedwojenną tradycją , założony przez Polaków .Po wojnie na parę lat został "siłowo" przejęty przez resort . Tak samo jak Polska została wbrew woli narodu przejęta przez komunę . I co , Polski też się wstydzisz i na nią plujesz ?!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie powiem Ci nic wprost bo nie mam w zwyczaju chodzić na trybuny s....iałego klubiku przez którego kibiców musiałem odwiedzać cmentarz aby pożegnać swoich braci. To że masz problemy z załapaniem co do kogo jest napisane to nie moja wina. Człowieku szczycisz się że bratasz się z największym wrogiem, a oburzasz na słowo spierdalaj. Czy ty jesteś normalny? Pomyśl co Ty robisz. Nie produkuje się dalej bo całyczas mam nadzieję że to marna prowokacja...obym miał racje. ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Widzę, że nie zrozumiałeś tego co napisałem. Powtarzam, że "ciekawy" to nie jest synonim słowa "fajny".
Zachęcam do zapoznania się z historią gorszej strony błoń chociażby dlatego, że połowa z nas nie wie nawet dlaczego nazywamy sąsiadkę "żydami". Trochę wiedzy nie zaszkodzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Powiem Ci, że nie tylko Wiślacka szlachta określa to coś "żydami", ale nawet sam plebs określa się mianem "jude gang" i wywiesza flage Izraela w młynie obok flagi "sracovia Polska''
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może nie zauważyłeś, ale on NIE CYTOWAŁ TWOICH SŁÓW. Zacytował słowa z następnego postu podsumowując je, zresztą trafnie.
I takie małe pytanie. Za co ma Cie przeprosić? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli bezpodstawne pisanie do kogoś "spierdalaj" jest normą na tym forum to... ja przepraszam i nie mam więcej jakichkolwiek uwag
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
To że są prostytutkami nie znaczy że ktoś ma specjalnie zaznajamiać się z historią dawania dupy.
Wystarczy 5 min żeby się dowiedzieć kiedy dawali dupy a kiedy płacili za awanse - nie oznacza to że jest to ciekawe. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty tak serio?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zasiadanie na sektorach gospodarz z gorszej strony błoń nie powinno być dla Ciebie powodem do dumy, a tym bardziej nie powinieneś się tym chwalić na WIŚLACKIM forum.
A co do BABBA: powiedz tym, jak to określiłeś "madafakom" w oczy że są dziecinni. Niektórym zależy bardziej na klubie i nie chcą oglądać biało-czerwonych pasów na murach itp. No ale niektórym widocznie to nie przeszkadza. Nawet zasiadanie między nimi na DERBACH. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
^^ to może chociaż kiełbasa była koszerna...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|