|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy ufasz solidności Orkiestry Jurka Owsiaka - WOŚP? | |||
| Tak |
|
333 | 57,51% |
| Nie |
|
246 | 42,49% |
| Głosujących: 579. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
||
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
- Zawiść zwykłych obywateli? Nie... - obruszył się prof. Czapiński. - Chodzi o władzę nad umysłami młodych Polaków - zaznaczył psycholog. - W jakimś momencie część polskiej prawicy, część Kościoła postanowiła walczyć o rząd dusz młodych Polaków. Z kim mają walczyć? Jeśli Owsiak cieszy się w dalszym ciągu bardzo dużym autorytetem wśród nastolatków, trzeba go zohydzić, trzeba do niego zniechęcić - wskazywał.
- Owsiak jest postrzegany przez umysły prawicowe jako lewackie zagrożenie. Wprost mu się wypomina, że demoralizuje młodzież - wyjaśniał Czapiński. Stwierdził, że skoro także w Polsce "wiatr wiejący w prawą stronę jest silniejszy", musi się to przełożyć na postrzeganie organizacji sytuowanej po lewej stronie sceny politycznej i światopoglądowej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja nie mam nic przeciw temu żeby WOŚP grało do końca świata ale bez przekrętów i bez dorabianiu się na biednych dzieciach i bez tego pedała w różowych okularach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Z tą częścią Kościoła dowaliłeś. To nie część Kościoła, a część KLECHISTANU. Ogromna różnica. I gdzie walczą, jak całe to "trzęsienie ziemi" sprowokował bloger? ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=P1McH03QTWc ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
było już kilka razy w temacie o kosztach , takie uzupełnienie ile każdy z nas "wydaje" nie godząc się na to ,
http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/22...lowna-atrakcja |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
W przeddzień finału WOŚP warto przypomnieć ważne fragmenty uzasadnienia wyroku sądu w Złotoryi....
http://kontrowersje.net/uzasadnienie..._niewiarygodne |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Nie chce, nie dje na Caritas )poza podatkami, ktore egzekwuje ode mnei Panstwo). Tsak samo na kosciol nie mam ochoty dawac ani grosza (ani na inne sekty). Nie chcecie, nie dawajcie ani zlotowki, ale jak zobaczycie, ze jest akcja zbierania krwi, to bez wzgledu na to kto organizuje namawiam, zeby dolaczyc. Do DKMS tez polecam sie zapisac. Oczywiscie nie gorliwy katolikom, bo Ci, jak bog bedzie chcial to ich uleczy. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Rodzinny biznes Owsiaka (córka też sobie dorabia ze swoim lubym) :
http://niezalezna.pl/63094-skandal-w...biznes-owsiaka |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kto jutro wrzuci do puchy (kieszeni i Jego rodzinki) Owsiaka ten frajer.
Wybierzcie inną organizacje, która pomaga dzieciakom i wpłaćcie na jej konto kasę, np. Funfacja Szpital Dziecięcy w Prokocimiu: http://www.szpitalzdrowia.pl/o-szpit...rowie-dziecka/
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.01.2015 o godz. 18:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Jak Ci się urodzi dziecko, to nie pozwól wsadzić go do inkubatora z naklejką. Poczekaj aż się zwolni ten kupiony z kasy NFZ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
I tak za to płaci z podatków, dlaczego więc miałby z tego nie korzystać jego potomek? Wytłumaczysz?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Do poczytania dla wszystkich fanów Owsiaka
![]() http://kontrowersje.net/do_puszki_ow...ie_p_acz_prosz I co teraz ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz nic. Jutro jak będzie okazja to wrzucę swoje do puszki i mam nadzieje, ze zbierze się więcej niż w poprzednim roku.
Nie chcecie dokładać, nikt nie zmusza, ale jeżeli ktoś chce pomóc to między 12 a 16 (zdaje się obok babci maliny) będzie zbiórka krwi, a ta "nie idzie do kieszeni Jurka" - no chyba, że myślicie, że sprzedaje na zachód. ;-) |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mogę Cię okraść, sprzedać fanty i kupić bułki potrzebującym?
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Chcecie wykończyć Owsiaka ? Zróbcie taki protest, ah jeszcze pamiętajcie aby zawsze mieć przy sobie oświadczenie treści mniej więcej takiej: "Jako, że Owsiak budzi we mnie odrazę nie życzę sobie aby ratownicy medyczni wyszkolenie za pieniądze zebrane przez WOŚP brali udział w ratowaniu mi życia lub zdrowia". Tak to będzie najlepsze wyjście. ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Masz rację, pod kościołami jak co roku WOŚP najwięcej uzbiera. Gdyby nie niedzielna msza św. to nawet połowy by tego nie uzbierali, taka prawda.
Każde wejście do kościoła będzie obstawione przez kilka puszek
Ostatnio edytowane przez heoij : 10.01.2015 o godz. 23:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czy "to" się opłaca?
http://kontrowersje.net/do_puszki_ow...ie_p_acz_prosz 1. Robić WOŚP, której organizacja przekracza wynik zbiórki - gdzie tu logika? 2. Być Owsiakiem, który to niby pomaga dzieciom ale chyba głównym celem jest pomoc samemu sobie i swojej rodzince - pensje, splendor - gdzie tu moralność? Najmniej widoczne są te największe złodziejstwa. Typ, który wraz ze swoją rodziną dorobił się na działalności charytatywnej jest w Polsce guru i autorytetem dla niektórych. Zapewne nie ma w Polsce osoby, która by się tak jak Owsiakowie dorobili na pomocy charytatywnej i stąd może to stado wyznawców bo tak jak mówię, by ktoś zobaczył, że uszki wyciąga Owsiak stówę to by skrytykował ale jak legalnie kradnie miliony to to już jest niektórym ciężko sobie wyobrazić. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jutro będzie typowy dzień uciekania od serduszkowych potworów przy wyjściu z kościoła. Na szczęście ma mocno wiać, więc może nie będą tak namolni jak zwykle.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Ciemny naród ogłupiony używkami wrzuca do kieszeni owsika https://www.youtube.com/watch?v=DnQdcG1Q5i8
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Szpeniu błaźnie myślisz że widzisz najklejki wo i to są rzeczy od niej. Osobiście Ci mówie że jako wolotariusz 4 lata temu naklejałem naklejki na łóżka i nie tylko w szpitalu powiatowym. Ochłoń trochę
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez sergio : 11.01.2015 o godz. 10:00.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Za to Ty bardzo mądry.
Zamiast kasy do kieszeni Owsiaka przelejcie kasę na Fundacje Szpitala w Prokocimiu. Macie wtedy 100% pewność, że CAŁA Wasza kasa pojdzie na chore dzieci, a nie że część trafi na Brudstock lub konta Mrówki Całej lub Jasnej Sprawy... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mozesz sprobowac. Acz okrada mnie juz dosc duzo ludzi (polski rzad).
No i skad mam wiedziec, ze srodki ktore mi ukradniesz zostana dobrze wykorzystane? Wlasne pieniadze kazdy ma prawo wydac wedlug swojego widzimisię. Dla jednego szczytnym celem jest rzucenie na wosc, inny da na msze... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W Tesco do WOŚP zapisały się Panie kasjerki - każda ma puszkę i od razu przy wydawaniu reszty i paragonu daje serduszko . Grzecznie podziękowałem i nie przyjąłem "gratisu". Ten cyrk 3RP przekracza już wszystkie granice ...
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
zanim wrzucisz kasę do puszki żebraka i jego rodziny
http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/22...ykamy-ten-kram |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Daję słowo Jurka że reszta będzie spożytkowana równie słusznie. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Najgorsze są te dzieci zbierające do puszek, które są już tak rozbestwione, że nie stoją już pod kościołem, czy na schoda, a wewnątrz i zbierają już kasę zanim msza się skończy. Jeszcze kilka lat temu była nie do pomyślenia taka sytuacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Wszystko na ten temat
http://wiadomosci.wp.pl/title,Lukasz...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie wnikam w Wasza rozmowe bo to nie mój temat ale gdzies cos takiego znalazłem...
Zamieszcze zebyscie mieli o czym dyskutować... Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
|
A Ty nadal z własnej kieszeni dajesz dobrowolnie kolejnemu złodziejowi?
Widocznie niektórzy nie mogą żyć bez świadomości, że ktoś ich okradnie.
Jeszcze do tych, którzy twierdzą, że korzystamy ze sprzętu zakupionego przez Owsiaka: - korzystamy ze sprzętu który Owsiak zakupił za to, co pozostało mu po okradzeniu nas, a w gruncie rzeczy zostało sfinansowane społecznymi pienędzmi na koszty jego zabawy. Bo w gruncie rzeczy Owsiak okrada nie tylko tych, którzy wrzucają do puszek i na różnych licytacjach. Korzystając darmowo z usług telewizji, czasu antenowego, okrada też tych, ktorzy za ten czas antenowy płacą. |
||
|