|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś info odnośnie tego, czy kiedykolwiek pojawią się meczówki z długim rękawem?
![]()
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tylko na potwierdzenie że Gwiazda jest naszywana w kole żeby zakryć logo SSA, z powodu za późnej decyzji o umieszczeniu BG na koszulkach.
![]() ![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że kolejne partie będą miały już normalnie haftowaną Białą Gwiazdę, podobnie jak niebieskie koszulki wyjazdowe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Na początku nie podobała mi się ta naszywka, ale wygląda to dobrze, nie wiem nawet czy nie lepiej niż jakby miała być właśnie haftowana sama Gwiazda
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z racji tego, że coraz więcej cywilizowanych klubów prezentuje już stroje na nowy sezon, wiecie jak to będzie u nas? nowy model? koniec adidasa, czy kolejny rok w tym samym?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chyba kolejny rok w tym samym, z tego co pamiętam te stroje miały być na 2 lata (ale nigdzie nie mogę znaleźć potwierdzenia).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Stroje projektował Maciek Żurawski. Podobno ma być hicior. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Umowa za adidasem była podpisana na dwa lata,ale chyba w tym roku się kończy? Właśnie wynalazłem, że umowa się skończyła 1 lipca 2013 hmm
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 29.05.2014 o godz. 20:12.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Najchętniej widziałbym u nas firme Nike, bo do Adidasa nigdy przekonania nie miałem
![]() U nas jak zwykle tydzień przed sezonem na hali pokażą. Taki klub powinien robić to bardziej uroczyście. Byłaby to wtedy też reklama. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nike i to w stylu Romy to byłoby coś...
![]() ale prędzej dostanie takie Lech... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Bardzo fajne. Chętnie zobaczyłbym jakąś wizualizację opartą o koszulki Romy.
-Totti miał rację mówiąc, że to najpiękniejsza koszulka jak dotąd ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Aż tak słabo śledzicie co się dzieje ?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() A tak by wyglądała gwiazda naszyta bezpośrednio + widać czym się różni nasz "dedykowany" wzór od sieciówki.![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
^up: mi się one podobają
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Co to za stroje?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie, prostota tych strojów jest genialna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Białe rękawki ala Arsenal nie pasują do koszulek Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Biało- niebieskie powinny być
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Niemcy chyba znowu będą mieć najładniejsze stroje na mundial (co jak co, ale Adidas potrafi swoim ziomkom zaprojektować koszulki):
![]() Czy jakiś forumowy grafik pokusiłby się o wersję wiślacką - to jest zamiast narodowych barw niemieckich na górnym pasku barwy Wisły, a zamiast logo DFB, Biała Gwiazda? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A co w nich takiego fajnego? Serio pytam.
Francuzi number one ![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 07.06.2014 o godz. 19:43.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Gdy pierwszy raz zobaczyłem koszulki reprezentacji naszych sąsiadów, to skojarzyłem z tymi od Nike:
![]() ![]() Podobne miało Zagłębie Lubin. Adidas jakby trochę udoskonalił sprawdzony wzór. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Rzeczywiście Francuzi mają świetne te stroje. Takie klasyczne, patrząc na nie nie wiesz, czy to koszulka sportowa czy do codziennego użytku. Bardzo mi się podobają. Ogólnie chyba Nike projektuje najciekawsze komplety, przynajmniej moim zdaniem. adidas nam robi przeciętne te koszulki...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Lechia żegna Adidasa, a wita się z ... no właśnie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
o ja .......e
)![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Nie wiem jak z jakością tej firmy ale te dresy tragedia, szelesty jak z darów powodziowych. Koszulka polo też bez szału wizualnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Masakra. To samo miałem pisac co kolega wyżej,wygląd jak z tandety.
A co do jakości to z Adasiem to raczej nie ma co porównywać. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
Poczekajmy do końca kontraktu z Adidasem i w ramach ciągłych cięć w budżecie pewnie też przywitamy jakieś Lotto czy inne Tico
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |