|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Online |
|
|
Dexter ostatni odcinek koniec serii jak oceniacie z sentymentu obejrzałem wszystko aczkolwiek już dawno stracił swój urok z pierwszych 2- 3 sezonów.
Breaking Bad mocny szkoda ze juz prawie koniec. Kiedy rusza Walking Dead ?
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 24.09.2013 o godz. 06:37.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Walking Dead wraca 13 października
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
gdzie oglądacie w Polsce breaking bad ? piszecie ,ze się kończy to tak jak w stanach a tam leci teraz trzeci odcinek 5 , ostatniego sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
byłem , oglądałem chyba na amc reklamują jako nowe ,na jakim kanale oglądasz?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na jakim kanale? Myślisz, że oglądam seriale w polskiej telewizji? Masz mnie za wariata?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
nie wiem, w necie ?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
to chyba była przerwa wakacyjne jakoś do połowy sierpnia ale nie kolejny sezon także tam tydzień temu był 3 odcinek po wakacjach a trzynasty w sezonie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
wiem jedno, zycie bez breaking bad bedzie mało niebieskie heh
dajcie tytul jakiegos prawdziwego serialowego kocura, ktory by wypelnil wolna przestrzen |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Homeland, House of Cards, przyjemny Downton Abbey
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Homeland nowy sezon zadebiutował. Ale serial ma swoje przestoje.
Kolumbus jeśli nie oglądałeś to Ekipa - Entourage powinna cię zaciekawić. Dla mnie serial nr jeden! Ale z filmem się ociągają. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Homeland, obejrzałem 2 sezony, nie wiedziałem że trzeci wystartował!
Co do Entourage - ogladałem pare lat temu za granicą kilka odcinków, ostatnio wiem że ciężko to było ściągnąć, no ale jakiś to pomysł jest |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ekipa najlepszy serial komediowy jak dla mnie. 2 x wszyskie sezony .......nąłem.
i chyba teraz znowu wróce. a co Ari Gold i Johny Drama miażdza![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Apropo seriali. Odcinki w których zginęła pani Hanna M. w "M jak miłość" finansowało Ministerstwo kultury ...
Poszło na to 180 tys zł Najdroższe kartony w historii kina ![]() ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
).![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
sam nie wiem co myśleć o tym Homeland. Przebrnąłem przez pierwszy sezon i nie mogę jakoś znieść tej blondyny. Nie wiem czy jestem do niej uprzedzony, ale co laska robi zjebane miny to szok. Przypatrzcie się jej facjacie
Warto w ogóle patrzeć na 2 sezon? ![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Drugi sezon Homeland przez większość był mocno krytykowany, ale dla mnie był dużo lepszy od pierwszego. Jak Ci serial nie podszedł po pierwszym sezonie to nie wiem czy warto się zabierać za następny, zrób jak chcesz.
Ja się zakochałem w tej blondynie, a to co wyprawiała z Damianem Lewisem w drugim sezonie to jest aktorskie mistrzostwo świata. Pierwszy odcinek 3 sezonu wyciekł już jakiś czas temu, ale jest to okrojona wersja, bez efektów specjalnych itp. W TV start już jutro i później co tydzień każdy następny epizod. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czyli co, ten pierwszy odcinek trzeciego sezonu Homeland to jakis kastrat?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wersja bez efektów specjalnych, to co zostanie dziś wyemitowane w USA może się trochę różnić od tego co już wyciekło, to taka wersja robocza. Ja tego pierwszego odcinka trzeciego sezonu nie oglądałem, obejrzę jutro to co zostanie wyemitowane w TV.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądaliście już Sleppy Hollow?
Obejrzałem pilot i fajnie się zapowiada, dość dużo powiedzieli na wstępie ale mają pole do popisu. Jak tyle lat kręcą Supernatural to i z tym mogą poszaleć. Ogólnie to podoba mi się, a jak wasze wrażenia? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z komedii warto spróbować "The Crazy Ones". Reszta to raczej słabizna, nie dotykać broń Boże "Mom"! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obejrzałem jeszcze pierwszy odcinek Mentalisty...
O fuck, tyle powiem. Dawać następny. Do końca roku ponoć ma być wiadomo kto jest RJ. Wygląda że mój faworyt odpadł na starcie ![]() Czemu w serialach Abbie Mills ma taką lipę, najpierw biała była na Wyspie Harpera a teraz czarna jest w Sleepy Hollow. To jest jakaś ich tradycja, nawiązanie do czegoś?
Ostatnio edytowane przez MatMario : 04.10.2013 o godz. 07:28.
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Właśnie napoczołem "The Blacklist". Fajny pomysł i przedewszystkim napewno nie oblatany . Serlial zapowiada się na zagadkowy i zaskakujący więc jak narazie polecam.
Powrót "Revolution" zjebany na maxa. Ponownie wyłaczyli energię i wszystko tak jakby zaczyna się od początku. Jestem zawiedziony. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jest straszliwa mizeria jeśli chodzi o nowości od stacji ogólnodostępnych. Nie wiem czy 10% w ogóle się utrzyma na więcej niż kilka miesięcy. Polecić mogę natomiast "Masters of Sex". To chyba premiera jesieni jak dotychczas ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Ale i tak go lubię i będę kontynuował. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Online |
|
|
Polecacie jakieś polskie seriale bo zawsze miałem na nie alergie i nawet nie próbowałem oglądać, aż zobaczyłem Pitbulla szczególnie pierwszy sezon rewelacja.
![]() ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiepscy, ale zacznij od pierwszego odcinka bo nie zalapiesz fabuly
![]() Powazniej to mozesz sie zaintersowac Czasem honoru. Co na to wpadalem w tv robilo poztywne wrazenie.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 21.10.2013 o godz. 22:49.
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Oficer, Oficerowie, Trzeci oficer Glina Odwróceni Czas Honoru Ekstradycja od biedy : Sfora, Fałszerze - powrót Sfory Paradoks Głęboka woda Krew z krwi Ratownicy __________________ i oczywiście Porwanie Baltazara Gąbki Przymierzam się do obejrzenia polskiego serialu "Zaginiona" http://www.filmweb.pl/serial/Zaginiona-2003-38552. Oglądał ktoś? Podobno dobry jest też serial Bez tajemnic.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 21.10.2013 o godz. 23:17.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|