|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
A moze to tylko wytłumaczenie przed samym sobą decyzji o rezygnacji z zakupu koszulki Wisły Kraków z Białą Gwiazdą. Tacy ludzie wola wydać na imprezę, browara, a koszulkę na którą czekaliśmy od lat oleją znajdując przy tym miliony powodów. Kilka z nich zaprezentuje poniżej: - cena o 10-30 zł za duża - krótki lub długi rękaw (do wyboru) - za mało białego lub czerwonego (do wyboru) - Biała Gwiazda w kółku - brak kolnieżyka (przy poprzedniej koszulce były narzekania na ten kolnieżyk) - brak reklam takich jak w TME (to mnie rozjebało) - za późno rozpoczęta sprzedaż, "bo aż miesiąc po prezentacji" - słaby plakat reklamujący koszulkę na stronie internetowej - Bednarz jest prezesem - Smuda jest trenerem - Gargula żuje gumę - a Małecki wciąż gra w Wiśle Jesli przychodzą Wam do głowy inne wymowki to piszcie. Niektórzy to by chcieli aby Meczowa oryginalna koszulka Wisły Kraków z Białą Gwiazdą kosztowała chyba 49 zł. Chce Wam tez uświadomić, ze nawet szmata cracovii kosztuje 219 zł. Czy chcecie, aby oryginalny koszulka Wisły była tańsza od szmaty do mycia podłóg?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 15.08.2013 o godz. 09:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
Najlepszy był na początku zachwyt Białą Gwiazdą, że nawet 300-350 zł wydadzą, bo to przecież jednorazowy zakup, a teraz jak się okazało że nawet po 239 zł są (co jest super ceną wg mnie) to lamentom nie ma końca.. Ja tam wolę sprzedać kilka swoich ciuchów, żeby mieć kasę na nową koszulkę Wisły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
- zwykła koszulka, średnia Jaka ma byc?! Ma świecić, błyszczec, chronić przed kulami ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No jak to jaka ma być? Wyszywana złotymi nićmi w cenie 99,90 pln...
Marudźcie dalej - ja jutro jadę i kupuję dwie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak jak pisałem w poprzednim, zwróć uwagę na rękawki w naszej koszulce oraz w standardowym modelu. Dodatkowo mamy też znak wodny. Takie np. Podbeskidzie tego nie ma. To czyni koszulkę dedykowaną, na tym to polega. To, że jest mało elementów wyróżniających się? Może klub tyle zamówił bo całokształt po poprawkach mu spasował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Wiadomo jak długo będzie obowiązywał obecny wzór? Znowu dwa sezony?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
domin_czyzyny;1327664
[B napisał(a):
Obi tak to robi! ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Może być ? ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Satysfakcja gwarantowana!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 15.08.2013 o godz. 16:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Właśnie pojawiły się w internetowej sprzedaży stroje na nowy sezon. http://www.sklep.wisla.krakow.pl/
Szkoda, że nie ma dokładnych szczegółowych rozmiarów, są tylko M, L, XL itd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Nie rozumiem do czego pijesz? Czym niby błyszcze? Podzieliłem się wiedzą jakby ktoś był chętny i mu się podobały koszulki z zeszłego sezonu.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie. Wiecie może gdzie można kupić niebieskie koszulki Wisły? Mogą być z poprzednich sezonów. Albo czy ma ktoś z was taką do sprzedania? Rozmiar L/XL
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawdopodobnie to tylko zbieg okoliczności, ale zauważcie, że piłkarze z dużą Białą Gwiazdą na piersi jak na razie grają w tym sezonie rewelacyjnie (przynajmniej patrząc przez pryzmat ostatnich dwóch sezonów).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Derby to był chyba pierwszy mecz, w którym graliśmy w niebieskich koszulkach wyjazdowych. W tym modelu Biała Gwiazda haftowana jest bezpośrednio na materiale, a nie na naszywce, zgadza się? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pewnie tak bo niebieskie to akurat jest model katalogowy (czerwone i białe to dedykowane).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy tylko mnie drażnią te białe rękawy w niebieskim komplecie wyjazdowym?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No cóż, o gustach się nie dyskutuje
![]() I tak najważniejsze, że gwiazda jest na swoim miejscu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No ale efekt jest lepszy.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem co masz na myśli pisząc, że białe i czerwone są dedykowane - ich wzór nieznacznie różni się względem katalogowego, ale mają naszywki. Zmierzam do tego, że katalogowe, niebieskie, wyjazdowe stroje są dla mnie "bardziej" dedykowane niż koszulki, w których nasi piłkarze rozgrywają mecze przy R22.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
W dedykowanych strojach zazwyczaj o kolory chodzi a nie o wzór (Przykład? Domowy Chelsea jest tego samego kroju co domowy Wisły). Jeżeli chodzi o BG to dedykowane były zamawiane wcześniej i jak widać po ofercie ISS pierwotnie było na nich logo, dopiero potem dodali BG (stąd ta obwódka, która moim zdaniem na wyjazdówce i tak być powinna). Jeżeli będzie zamawiana nowa partia dedykowanych (katalogowe są o tyle proste, że w każdej chwili można zakupić je) to pewnie będą już bez obwódki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
nie wiem czy było, ktoś wie jak sprzedają się koszulki z Białą Gwiazdą?
Lepiej, gorzej ? ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Co za wynalazek ta firma MACRON? Coraz więcej znanych klubów widzę w ich koszulkach: Lazio, AS Monaco, Sporting Braga...
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Co do sprzedaży nie orientuje sie zbytnio, ale na pewno ładna suma poszla. Można to wywnioskować nawet po obietnicach tu na forum. Ja sam kupię koszulkę, ale na razie są wydatki ważne i ważniejsze
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Po tym w żadnym wypadku nie można wywnioskować.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie żaden wynalazek, tylko całkiem dobra firma. Dodam jeszcze że ubiera/ubierała takie kluby jak SSC Napoli, West Ham United, Aston Villa, Leeds United, Bologna, Betis Sevilla, Real Mallorca, Lorient, Hajduk Split, Millwall, Petrolul.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|