|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
dzieki za pomoc w takim razie
![]() ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Aha, no i żeby nie było, że teoretyzuję, to sam zacząłem się tatuować w wieku 18 lat od tribala właśnie... a gdy potem, po kilku ładnych latach go przykrywałem, to Muras (swego czasu tatuował w Kulcie, robił zajebiste old schoole... tzn. pewnie dalej robi, ale już nie w Krakowie, tylko Berlinie, jeśli dobrze się orientuje) mówił "Dlaczego każdy, kto przychodzi zakryć dziarę, zakrywa tribala?".
Pokombinuj coś z kolorkami, jeśli lubisz, a jeśli nie, idź w szarości, ale nie takie, jak na wzorkach powyżej, tylko coś ambitniejszego. Najlepiej po prostu przeglądać prace krakowskich artystów i zobaczyć, którego z nich wzorki Ci najbardziej podpasują. Wtedy idziesz do gościa/ kobity, mówisz, że podoba Ci się jego styl i ustalacie co chcecie dalej robić. Nie wybieraj niczego z katalogów, a już na pewno nie rób niczego takiego samego, jak ma ktoś inny. To ma być tatuaż, który nosisz TYLKO Ty.No i oczywiście dobierając artystę do współpracy, a co za tym idzie studio, pamiętamy, że ciągle jesteśmy kibicami Wisły i omijamy szerokim łukiem studio przy Grodzkiej 50, za to przychylniejszym okiem spoglądamy w stronę wspomnianego już Kultu na ul. Szpitalnej. Które, nawet obiektywnie patrząc i tak jest najlepsze w Krakowie. ![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 17.09.2011 o godz. 14:55.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jeszcze raz gratuluję!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dzięki, i za gratulacje i za pomoc!
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam dokładnie taką samą gwiazdę tylko na ramieniu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jak cenowo (+/-) ma się zrobienie tatuażu na nadgarstku U KOBIETY - nie duży - 2 słowa, średniej wielkości, jakąś nie wymyślną czcionką? + jakie studio tattoo w Krakowie polecacie do takiej dziary?
cos tego typu: ![]() Powód: foto
Ostatnio edytowane przez Zola : 20.10.2011 o godz. 10:34.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
gdzie spokojnie w Krakowie można zrobić kibicowski tatuaż? oczywiście zachowując normy estetyczne i finansowe.
![]() nie chce z kibicem po meczu dzielić się zniczem. Nie chcę zostać z niczym, niczym żołnierz bez broni. Chcę honoru bronić, lecz jako samuraj nie ronin... ... ACAB |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
a z tego co słyszałem od znajomej która robila napis " i love him" w studiu zapłaciła 150 zł..![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś jakie terminy są w wyzej wymienionym Kulcie? Długo trzeba czekać? Chcę sobie wydziabać pewną sentencję po prawej stronie klatki piersiowej; literki hmm 2-3 cm a długość całej sentensji mysle ze w 10 cm by sie zmieściła. Tak mniej wiecej ile mam przyszykować pieniędzy? Bolesne miejsce do tatuowania?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A co powiecie na ten wzór:
![]() ? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() ![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Planuje zrobić sobie tatuaż na plecach, jakie studio możecie polecić?
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kult w Krakowie, ja tam robiłem i jestem zajebiscie zadowolony.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
a można tam spokojnie zrobić kibicowski?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co to za CZCIONKA?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Piotrek, niesamowity tatuaż, naprawdę bardzo mi się podoba herb w takim stylu
Propsy dla autora tego dzieła. |
|
|
|
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Najlepsze studio tatuażu które polecam to ALIEN w Dąbrowie Górniczej. Tylko terminy odległe ale gość to naprawde ARTYSTA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam zamiar zrobić sobie tatuaż z boku brzucha, na żebrach i zastanawiam się nad dwoma wariantami
1 http://tinypic.com/view.php?pic=33w40lw&s=5 2 http://tinypic.com/view.php?pic=2ntcmll&s=5 Ze względu że to będzie mój pierwszy mam taki właśnie problem który z nich wybrać, osobiście bardziej przekonuje mnie 1. Cały czas jak myślałem o tatuażu to chodził mi taki w głowie ewentualnie jeszcze nad Wiernością myślałem. Jak można to proszę o opinie. Wiem że to mi ma się podobać ale każdą radę, uwagę chętnie przemyśle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
http://pl.wikiquote.org/wiki/Sentenc...;acińskie - poczytaj, moze znajdziesz cos mnie oklepanego
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
idz do Kult tatto na szpitalnej, są tam spoko ziomki doradza Ci ze wszystkim. Polecam ten salon sprawdzony ja tam robilem i siostra ![]()
"Biada pokoleniu, którego przywódcą jest kobieta" Warszawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Prosty tatuaz na nadgarstku.. Uderzac do kulta czy moze gdzies indziej? W Kulcie pewnie mnie ladnie skaskuja..
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Tak w ramach ciekawostki:
Cytat:
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...037fda86,1,3,5 ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
wejdz na ich stronke , możesz podesłać im wzór oraz rozmiar wycenią Ci go. Kult polecam!! nawet jak masz dać 100zl więcej to warto ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dodatkowo jak jesteś studentem to w Kulcie dają 50 % zniżki u jednego z tatuatorów: Kanu.
http://kulttattoo.pl/kult/?static=198 Ja u niego robiłem i polecam jak i całe studio. Ja robiłem w styczniu i zniżka była więc skoro do przyszłego roku... ![]()
Ostatnio edytowane przez David. : 04.07.2012 o godz. 16:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tam jest napisane do końca czerwca ale nie pisze którego roku
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A propos Kultu, można tam śmiało udać się po tatuaż kibicowski?
Dzięki, Żmijka.
Ostatnio edytowane przez Lacrima : 04.07.2012 o godz. 16:00.
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Oczywiście, że tak.
|
|