|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
). Rozumiem, że ty i cała ekipa wislakrakow.com stoi murem za tymi osobami i bierzecie za nich odpowiedzialność? Bo tak wnioskuje z twoje wpisuje. W innym przypadku reagujesz, usuwasz obraźliwe wpisy i ewentualnie danego delikwenta. Inaczej to równie dobrze inne konsekwencje można wyciągnąć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8773
Do kosza razem z hanysem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Informacyjny o transferach do wyczyszczenia.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Bardzo proszę o poprawienie cyferki w temacie:
http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8781 Sezon 2012/2013 oczywiście ![]() Strzeliła mi się literówka. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Bardzo prosze o zamknięcie tego tematu bo już taki istnieje
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8784 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
SB napisał(a):
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
podaj go od razu na policje. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
kogo mam podawac jak ja pytanie na jego akurat przykładzie zadaje?
![]()
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Też tak macie że czasami mam totalnie muli forum?
Klepiesz post, wysyłasz i czekasz 30 sekund i tylko komunikat żeby nie pisać postu pod postem bo nawet się nie odświeża temat, tak muli :/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
tez tak mam a kolega czeka juz chyba tydzien na aktywacje konta i doczekac sie nie moze ;]
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Podejrzewam, że z jakiegoś powodu jego rejestracja została odrzucona. Niech kolega wyśle mi info na maila lub korzystając z tego formularza. www.wislakrakow.com/forum/sendmessage.php |
||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
p.s Również miewam problemy z pisaniem postów. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Z kolei przy próbie oznaczenia forum jako przeczytanego wypluwa coś takiego: ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja też czasami miewam jakieś zamulenia, myślałam, że to wina mojego kompa, ale widzę, że jednak nie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Odnośnie "muła" przy pisaniu postów, powtarzam: sprawdźcie to po 6 lipca, ponieważ dzień wcześniej wyłączę pewną funkcję, która (podejrzewam) może powodować takie zjawisko.
Z tym sobie niestety nie poradzimy tak szybko.. :/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
cały czas dalej mam tak, ze po napisaniu posta i kliknieciu "enter" wyskakuje info ze musze odczekac ilestam sekund zeby walnąc nowego posta.I ogólnie ...MULI>
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czym różnił się mój post od nastu podobnych w temacie Nowodworek-Sobieski, że akurat ten jeden poleciał ?
Chyba że później wywiązała się jakaś dalsza dyskusja i cała poleciała, ale to wypadało by jakoś podkreślić ten fakt a nie żadnego ani mee ani bee i ja muszę się zastanawiać czy to halucynacje, czy działanie moderacji.
Ostatnio edytowane przez Mareq : 04.07.2012 o godz. 12:10.
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Poszły trzy, jak czytam ten Twój, to chyba bardziej z rozpędu, niż z tego samego powodu co dwa wcześniejsze.
Tylko że jak czytam go jeszcze raz, to dość mocno odlatujesz od głównego tematu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy istnieje taka możliwość aby otrzymać od was maila do flamengisty? Mam do niego kilka prywatnych pytań i sądzę że mógłby mi pomóc a na forum go od dłuższego czasu nie ma.
Oczywiście na priv. Sprawa dość pilna. Z góry dzięki. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ogólnie kilka postów poczyniłem i nie pokazywało już żeby czekać 30 sekund.
Natomiast całe forum w sensie przeglądania chodzi jak krew z nosa - klikam na temat i czekam 15 sekund aż się otworzy ... zaznaczam że nie wina połączenia - 20 Mbit/s i wszystko hula jak ta lala ![]() EDIT: przed chwilą post - znowu minęło z 20 sekund aż się odświeżyło :/
Ostatnio edytowane przez Kocur : 07.07.2012 o godz. 23:07.
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Dalej to samo:
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
krótka piłka
czy do każego uzytkownika forum mozna wysłac priv? ![]()
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Zależy, czy dany użytkownik zaznaczył w opcjach taką formę kontaktu ze sobą czy też nie. Mógł zażyczyć sobie aby wysyłano mu maile. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest prośba o zabanowanie na jakiś czas michu-k za prowokacyjne posty odnośnie Śląska i jego kibiców w temacie "Polskie drużyny w europejskich pucharach" jak i za całokształt wakacyjnego pobytu na forum (SB + piłkarski).
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Piłkarski- napisałem, że Małecki nadal macha łapami. Kibice Śląska- napisałem, że niewinni nie dostają. Nie kręć rzeczywistości. 19 lat. Dorośnij. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Za "niewinni nie dostają", jako, że w dupie byłeś i gówno widziałeś, na forum kibicowskim i tak powinieneś dostać bana.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pcbkl - kolejny aggii1. Reklama durnego forum na SB.
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |