|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ja mam takiepytanie. Czy ktos wie jak teraz bilety beda dystrybuowane dla kibicow z FanClubow? Czy oni tez musza te KK komus okazac/przekazac? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
a mam pytanie jesli podam Pani przy kasie np. ksero karty bedzie tak mozna
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wislak2221: Kara Kibica bedzie Ci potrzebna w Strefie bo bilety będą nabijane na Karte...Aczkolwiek moge sie mylić..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
To teraz nie będzie tradycyjnych biletów papierowych
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Będą ale takie jak teraz do potwierdzenia miejsca bo skąd mają wiedzieć na jaki sektor masz iść i jakie miejsce zająć zrobiłby się burdel gdyby tak nie było
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
Wystarczy przecież przyłożyc karte do czytnika połączonego z baza i prosze bardzo, wszystko jest. No, ale zapomniałem, że przeciez puki co to u nas nawet nie ma kupowania biletów przez neta - że płatnościu gotówka nie wspomne. ![]()
KSIĘSTWO AZORY - Zawsze wierne Wiśle !!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
chłopak zapytał to dostał odpowiedź więc nie wiem po co te zbędne nabijanie postów z Twojej strony. |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
to nie wiem bo mi w ten sposób nawet ulgowy kupił bez karty i bez legitymacji a był to bilet na mecz Wisły z polonią na zakończenie sezonu
![]()
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
właśnie przez takie wpisy inni mają coraz bardziej pod górkę.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Podbijam pytanie Jaroo1
Jak z biletami dla FC ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mając kartę kibica wpuszczą mnie w Gdańsku bez problemu na Lechię ? będą jakieś problemy natury technicznej ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kupowałem teraz bilety na karty kibica i dla osób bez karty. Osoby bez KK wchodzą na mecz na ten bilet papierowy, a na biletach osób, które mają już KK jest napisane "Wejście na kartę kibica. Potwierdzenie zakupu biletu" Więc mam pytanie, przykładam KK do czytnika, zapala się zielone światełko i wchodzę?
I to potwierdzenie na papierze też trzeba mieć? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak, przykładasz kartę i wchodzisz.
Potwierdzenie trzeba mieć na wypadek, gdyby ochroniarz chciał sprawdzić. Bez tego ma prawo nie wpuścić Cię na stadion. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
EDIT: WiślakMyślenice mnie ubiegł, nie miałem jeszcze sytuacji że ktokolwiek sprawdzał potwierdzenie. Ja je zawsze zabieram, wsadzam głęboko w kieszeń aby nie przeszkadzało. |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Dokładnie tak, przykładasz i wchodzisz. Potwierdzenie jest moim zdaniem na wszelki wypadek gdyby był problem na bramce (np. nie czyta karty) a po drugie na trybunie jeśli musiałby się spierać o miejsce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jesli chodzi o mecz Lechii z pejsami to aby wejsc na mecz nie trzeba miec karty kibica- aby zapelnic stadion na otwarcie zrezgnowano na ta kolejke z wymogu posiadania karty kibica. Cytat:
Wiem np. ze na mecz z Korona do Kielc jedzie kilka osob z Krakowa i osoby te wyrabialy sobie jakis czas temu karte kibica Korony zeby moc bez problemu wejsc na stadion mimo ze Korona nie przyjmuje kibicow Wisły na ten mecz.
Ostatnio edytowane przez bouli76 : 13.08.2011 o godz. 10:52.
![]()
"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nie na najbliższy, na któryś kolejny
Mam KK Wisły a chcę wejść na Lechię... .![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
jeżeli ktos się wybiera po kartę to jest spora kolejka bo system się zawiesił...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ok. 100 osób w kolejce po KK było jakąś godzine temu. Ale idzie szybko, czekało się możę 20min.
Na Zagłębie, i Apoel nie ma w zasadzie już kolejki. Bilety o 13 na Zagłebie były jeszcze na C. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Do ktorej dzisaj strefa kibica ptwarta? wie ktos? wyrobie karte powiedzmy na godzine przed meczem?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panowie, jeśli mam 16-lat to wyrobią mi kartę kibica bez problemu, za okazaniem paszportu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Najlepiej mieć jakiś dokument z numerem PESEL i oczywiście druga cześć wniosku wypełniona przez rodzica/prawnego opiekuna.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
ja przy wyrabianiu miałem paszport i legitymacje ponieważ w paszporcie nie ma adresu te 2 dokumenty wystarczą na 100%
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Właśnie sobie wyrobiłem KK i ta karta jest cała porysowana i szorstka od rys. Czy też tak macie? Jeszcze jej nie używałem....
I jeszcze jedno pytanie - na tej karcie nie ma żadnego czipu i ja zostają zapamiętywane zmiany na karcie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
'Cip' jest wtopiony, żebyś go nie porysował. Dane nie są zapamiętywane na karcie, tylko w systemie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
aczkolwiek z tego co wiem to jeden z kibiców zakwestionował część danych jakie są pobierane przez kluby w celu wyrobienia tej karty. bo na dobrą sprawę to imie, nazwisko i pesel powinno wystarczyć a tam jeszcze adresy się podaje maile telefony...
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|||
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez PvD : 22.08.2011 o godz. 12:46.
![]() Cytat:
|
||||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale nie ma teraz obowiązku meldunkowego to co mam podać wyimaginowany adres i kij, bo nie mam meldunku
to wszystko jest pic na wodę. aczkolwiek po kiego ch.ja im adres to nie wiem |
|
|