|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Mi ta aukcja humor poprawiła. //Martin_6: a myślisz, że kto ma testować oficjalne stroje Wisły przed prezentacją? Oczywiście, że wybór pada na dzieci piłkarzy. |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
BTW; widzieliscie nowe koszulki reprezentacji Hiszpanii? chcialbym zeby adidas zrobil tez taki kroj dla nas:(
http://footballfashion.org/wordpress...rsey-camiseta/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Partizan miał w zeszłym sezonie takie stroje jak my. Od dzisiaj to ich nowe http://footballfashion.org/wordpress...-kits-jerseys/ myśle że możemy się czegoś takiego spodziewać.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Yogul ja nie twierdze, ze nie, ale ile mozna zyc marzeniami
i np. taka: http://www.chelseamegastore.com/stor...selectorid=280 bym juz kupil ( ofc w barwach Wiselki ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Kogo moje oczy po lewej za tą Panią widzą ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Św. Mikołaj raczej te "pasiaki" adidasa sprawdziłyby sie w Cracovii niż Wiśle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Chodzi jemu raczej o te czarne stroje, które są całkiem w porządku. Prawdopodobnie nasi będą biegać w takich strojach tyle, że w odpowiednich kolorach.
![]()
Wisła górą,
Wisła pany, jestem w sobie zakochany
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówiłem oczywiście o ich wyjazdowych.. lol
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
chociaż jakby te pasiaki był w kolorach Wisły zbliżonych do barw Barcy czyli czerwono niebieskie z żótym kołnierzykiem i białą gwiazdą na piersi a co do wyjazdowych jestem uparty na to by były z białą gwiazdą na piersi i ze smokiem po prawej lub lewej stronie czyli ikoną Krakowa aczkolwiek ten trykot(poniżej)tylko że z logiem adidasa w miejscu Nike i oczywiście z białą gwiazdą na piersi na czerwonym tle i ze smokiem na błękitnym tle(ewentualnie bez smoka) z logiem tefonik izamist unicefu po środku też byłby niezły ciekawe tylko jakby to wyglądało
![]()
Ostatnio edytowane przez JOSE 841 : 15.06.2011 o godz. 18:05.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ale dowaliles z tym smokiem
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
tak, smoka na prawą stronę, Barbakan na plecach i kościół Mariacki na brzuchu zamiast Telefoniki i wtedy nawet Eskimos będzie wiedział że gra drużyna z Krakowa
Ostatnio edytowane przez stas : 15.06.2011 o godz. 20:52.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
a gdzie Wawel, jeszcze trzeba było jakieś zdjęcie stadionu zmieścić.
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Równie dobrze możemy mieć podobny krój jak Rapid, niewykluczone..
![]() tu trochę lepiej wyglądaja: ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co jak co, ale te ich koszulki są wyjątkowo ohydne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie możemy mieć takich , bo ekstraklasa ma zarezerwowane miejsce (tam gdzie jest Adidas)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
1. @Jose841- znasz może pojęcie "znaków przestankowych"? Jeśli tak- wciel je w swoje pisanie, jeśli nie- pora poznać.
Acha! No i jeszcze ten smok... No offence, ale chyba se kpisz 2. @Neo1221- to akurat nie problem- Adidas by się sam przesunął na prawą stronę i do środka poszłaby Eklasa. Więc niestety to nie wyklucza takich trykotów. 3. Ta czarna koszulka Partizana nawet wygląda (jak to mówią: szału nie ma, ale daje rade). Tylko wiecie co, skojarzyła mi się z tą co miał dzieciak Pareiko Efekt jest jednak zadowalający, ponieważ jest wykończona, dopasowana, akcenty ma ładnie rozłożone. Ot cała filozofia. Mi także się nie podobają te stroje Rapidu. Kołnierzyk owszem, fajna sprawa, ale nie takiej roboty. To wygląda jakby ten kołnierzyk był przyszywany przez babcię, bo wnuczek chciał... :/ A jak tak przy strojach jesteśmy- Lechia będzie miała dalej to samo co w sezonie ostatnim, czy przyszykują im coś nowego? Szkoda, że nie mają już koszulek z biało-zielonymi pasami (te Jako [bodajże] były ładniejsze). Ale to tak btw. EDIT: Dziękuję Św. Mikołaju Powód: ed
Ostatnio edytowane przez masterlag : 15.06.2011 o godz. 23:20.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mamy mieć dedykowane specjalnie dla nas. Mam nadzieje, że coś lepszego wymyślą.
Jeśli miałby być takie to szczerze wole te z poprzedniego sezonu. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Alternatywnie :] Czarno, Barcowo, Preclowo, Kibicowsko.
![]() Uploaded with ImageShack.us Czekajmy cierpliwie, kroju Rapidu nam nie dadzą. Za brzydki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Łeeeee, Konkretne koszulki wonski. Szczególnie ta czarna i błękitna. Jednakże w tej czarnej żółty kolor powinien zastąpić złoty, taki jaki ma Real Madryt w tym sezonie a gwiazda zamiast w żółtym kółeczku wystarczy żeby była obramowana na złoto np. Chociaż na czarnym tle żadnego obramowania nie trzeba.
Błękitna też jest bardzo fajna. Nawiązuje do historii Wisły bo kiedyś własnie w takim kolorze graliśmy a nie takim ciemnym niebieskim. Tylko nie za bardzo widzę co to za obrazek jest na niej. Koncepcja druga też bardzo fajna, innowacyjna, taka, barcelońska troche. Ostatnia niestety raczej tylko jako bluza bramkarska, jakoś ten mysi kolor nie przekonuje mnie. Ale bardzo fajna robota. Szkoda tylko, że ludzie tutaj produkują sie z coraz zajebistszymi koszulkami, a jak adidas pokaże nam nasze oficjalne na nowy sezon to się pewnie mocno zawiedziemy. To chyba większe pompowanie balonika niż z Ruudem van Nisterlojem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
^Jeszcze sie okaze, ze sam Wonski_eNHa dla Adidasa pracuje i tylko sprawdza co publika lubi
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Przepraszam za rozmycie, ale ja w kwestii formalnej.
W każdym razie: W Bundeslidze przyznawana jest złota gwiazdka za każde kolejne 5 mistrzostw. Stad Bayern ma 4 za 21 tytułów, a Dortmund 1 za 6 mistrzostw. W Turcji mamy podobną sytuację i tak Fener ma za 18 mistrzostw 3 gwiazdki, Galata to samo za 17 mistrzostw, a Besiktas 2 gwiazdki za 13 mistrzostw. Dalej mi się już nie chce. Polecam następnym razem zainteresować się sprawą zamiast po raz n-ty doszukiwać się antywiślackiego spisku Legii. ![]()
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 16.06.2011 o godz. 02:08.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Troche mi wstyd za tego typu komenatrze.No ale kosmici są wszędzie
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
niektórzy to się nieźle rozczarują, jak zobaczą nasze nowe stroje :|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
JrQ- a wiesz cos czego nie wiedza inni>? kiedy maja byc ogloszone np?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
![]() Wonski. Bardzo mi się podoba wersja z obwarzankami. Po krakowsku jak sie patrzy! JRQ zdaje sie miał na myśli że zbyt wygórowane oczekiwania zostały tu wzbudzone osobiscie uwazam że dostaniemy troszke nowsze komplety, ale równie oszczędne w formie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O czym my tu mówimy... ciekawy design, BG? Ważne żeby sznurki w spodenkach nie pękały i metka nie uwierała.
//northrop- raczej nie pracuje dla Adidasa, ja tylko pompuje balonik. W odpowiednim momencie wyjdzie Basałaj i go przebije. //crate digger- Dokładnie, w tym klubie mało co zależy od kibiców. Tutaj pieniądz w cenie. Jednak cały czas mnie zastanawia, co znaczyły słowa Basałaja, w których mówił o wzięciu pod uwagę sugestii kibiców w procesie projektowania nowych strojów. Co to znaczy? Niebieski będzie bardziej Wiślacki (czyt. jaśniejszy). Po co mówić takie, rzeczy do kibiców. BG nie będzie, bo logo mamy przecież takie piękne, a prawników i dział marketingu tak tylko dla żartów. Nie da się zastrzec BG bo nie! :] Bo się nie chce ruszyć ciężko opłaconą główką. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|

|