|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 19 kolejki | |||
| Zwycięstwo Polonii Bytom |
|
11 | 5,67% |
| Remis |
|
5 | 2,58% |
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
178 | 91,75% |
| Głosujących: 194. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Skończcie już z tym Pawłem Brożkiem. Fakt, ze już go nie ma we Wiśle tylko poprawił atmosferę. Każdy na pewno słyszał o królewskim zachowaniu braci B. także ten temat trzeba uznać za zamknięty.
Po drugie nie piszcie tutaj o tym, że powinniśmy wymęczyć zwycięstwo podczas, gdy każdej drużynie zdarzają się słabsze mecze a fakt jest faktem, w ostatnich 8 meczach zdobyliśmy 22pkt. kto by się tego spodziewał?! A no tak! Już wiem! Przecież połowa z Was prowadząc tą drużynę zdobyła by minimum 25pkt!!!!! Otrząśnijcie się! ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Melikson gra dobrze, gdy wie, że za nim jest zawodnik, który czyści pole. I wtedy jest pewien, że jak włączy się do ataku, to krzywda drużynie się nie stanie. A niestety ostatnio tego nie gwarantował Sobolewski...
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Wiecie co mi sie wydaje ze pomoc to trio wilk-buhari-melikson jede defensywny dwóch ofensywnnych
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Każdy ma swoją opinię. Dla mie Sobol był jednym ze słabszych zawodników meczu. Jak powinienem patrzeć, zeby zmienic zdanie?
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mnie martwi panowie jedno. Wisła nie zdobyła żadnej bramki z gry i nie stworzyła żadnej klarownej sytuacji oprócz kiks jak to inaczej nazwać Kirma. Wisła zawiodła z tyłu i nie istnieliśmy za bardzo w 2 połowie z przodu. Z taką drużyną trzeba zrobić pare b.dobrych sytuacji i mecz wygrać 3:2. Pozdro dla normalnych
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|