|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
gdzie jest info że płaci sie 10 pln ?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Jak kogoś coś trapi i chce zapytać w sprawie KK to: http://www.facebook.com/topic.php?ui...81&topic=16249
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
a tu to nie łaska zobaczyć http://www.wisla.krakow.pl ?
edit: No żebyś wiedział że nie zadaje pytań na forum "których napisanie trwa dłużej" niż wyszukanie w google a co do kwestii że czegoś nie zauważyłeś, to ja bym powiedział raczej że nie przeczytałeś w ogóle informacji o KK, ale niech będzie że nie zauważyłeś*. *pisze się osobno ![]()
Ostatnio edytowane przez Luu... : 03.02.2011 o godz. 18:14.
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
mogłem niezauważyc czy nie? chyba mogłem,a ty wez sie nie spinaj człowieku ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
2:14 min |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...Kibica//44095/ ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć, jak bedzie wyglądało kupowanie biletów przez neta?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
myśle że nikt Ci nie wytłumaczy bo nikt tego jeszcze nie robił
poczekajmy, a napewno beda jakies wskazówki |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Klub dopiero będzie nad tym pracował,nikt Ci dokładnie nie odpowie na to pytanie.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jesli nie jestem pełnoletni mam więcej niż 13 ale mnie niż 18 ;p to czy musze wziąć jakąś zgodę od rodzica, czy wystarczy wypełniony punkt 2 z wniosku o wydanie karty?
I drugie pytanie czy muszę wziąć dowód rodzica którypodawał swoje dane w punkcie drugim żeby sprawdzić pesel? pozdrawiam i czekam na odpowiedź |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Powtarzam, jeśli ktoś ma problem ze zrozumieniem tekstu na stronie oficjalnej niech swoje pytania tego typu jak wyżej kieruje tutaj http://www.facebook.com/topic.php?ui...81&topic=16249 .
Jak ktoś nie ma konta na FC, niech je założy , wejdzie na http://www.facebook.com/WislaKrakow i zaznaczy "Lubię to" To Wam ułatwi sprawę w przyszłości, jest to konto klubu i uzyskacie tam w miarę szybko odpowiedzi na trapiące Was pytania.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 03.02.2011 o godz. 21:18.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Osoby pomiędzy 13. a 18. rokiem życia część wniosku numer 1a wypełniają samodzielnie, a dodatkowo na ich wniosku musi być także wypełniona część numer 2, którą uzupełnia i podpisuje rodzic lub opiekun prawny. Osoby między 13. a 18. rokiem życia Karty mogą wyrabiać same, bez obecności opiekuna. Przy jej wyrabianiu muszą one okazać swój dokument tożsamości, a także dokument potwierdzający numer PESEL (na przykład książeczkę zdrowia lub potwierdzenie nadania numeru PESEL). ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Swoją drogą zastanawiam się, jak wyglądać będzie start systemu kupowania biletów przez internet. Kto kiedykolwiek próbował dowiedzieć się o wyniku matury, czy efektów rekrutacji na studia wie o czym ja mówię. Mam jednak nadzieję, że obędzie się bez jakiś "nieekskluzywności".
Na Arsenalu bilety schodzą w kilka minut, oby było tak samo u nas ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Chyba, że klub miło nas zaskoczy i przygotuje porządny i wytrzymały serwer pożyjemy zobaczymy. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Pewnie tak jak np na Arsenalu. Rejestrujesz sie, wybierasz bilet placisz karta kredytowa, przychidzi mejl z potwierdzenim a sam bilet poczta ewentulanie wydruk mejla potwierdzajacego moze byc biletem. Tak jest najprosciej wiec chyba nie beda wymyslac niczego nowego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() Ładujesz to na komórkę, albo drukujesz i podkładasz pod czytnik. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Skoro nowe karty będą miały chipy to w sumie może też przecież skanować numer karty ( coś a la mac adres) Sprawdza na serwerze dostaje potwierdzenie że zakupiony bilet i jazda...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No ja już kartę mam. Kolejki jak cholera... A wyrobienie karty trwa chwilkę może 5min, zdjęcia robione są na miejscu przy stanowisku kamerką internetową.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jak zgaduje to karta z chipem wlanie po to aby ja ladowac biletami. Dokaldnie pewnei system informacja o tym, z ektos na ta karte kupil bilet. Wiec nie trzeba bedzie niczego(zapewne) drukowac skanowac czy cos. Kupno karnetu czy biletu to pewnie to samo: zaladowanie informacji o systemie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Pewnie masz racje. Ja akurat na arsenalu kupowalem bilet przez internet bez jakiegokolwiek indentyfikatora czy karty, wiec bylo inaczej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
na ile te karty wystawiają? (data ważności)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Byl ktos? Jak frekwencja i strefa ? Kolejki duze ?
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja na swojej Karcie mam napisane do 1.01.2013 czyli na dwa lata.
Przed otwarciem przed godziną 11 była, kolejka od wejścia do Strefy kibica, przy D, aż pod budkę z pamiątkami. Po otwarciu drzwi, weszliśmy do środka. Gdy wychodziłem kolejka dochodziła do drzwi wyjściowych. Jednym słowem były kolejki jak przy sprzedawaniu Karnetów w pierwszy dzień xD
Ostatnio edytowane przez Krzysiek311 : 04.02.2011 o godz. 13:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jakieś tam kolejki się ustawiają ale wszystko sprawnie idzie, czysto , schludnie, miła obsługa, nowoczesny sprzęt. Wyrobienie karty zajmuje kilka minut. Polecam
)Że poczekać trzeba 20 - 30 minut czy więcej to chyba normalne. Dziwne żeby ktos wyrobił kartę od razu po przyjściu skoro jest tysiąc innych osób chcących zrobić to samo w tym samym czasie ![]()
Ostatnio edytowane przez CH. : 04.02.2011 o godz. 14:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja ok 12 stałem ponad godzinę po karte
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wszystko fajnie ładnie pięknie, lecz jakość zdjęć jest masakryczna..
Tak, kolejka duża i zainteresowanie od samego rana lecz w miare sprawnie wszystko szło. Smyczki jednak przyciągneły ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ciekawe czy karnety też uruchomią do kupowania online. Było chyba wskazane !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Od rundy jesiennej posiadacze Kart Kibica będą mogli również zakupić karnety przez internet."
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...juz_od_piatku/ ![]() |
|
|