|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Koniec roku coraz bliżej więc ostatnia chwila na planowanie imprez i spotkań.
Macie może jakieś sprawdzone miejsca na wypad we dwoje? A może jakaś szalona impreza z kumplami? Ewentualnie sprawdzone domówki. Co polecacie? Jeżeli znacie adresy kontakty aby w miarę tanio i fajnie spędzić ten dzień. podzielcie się! Sam się zagapiłem i teraz przegladam oferty ale ceny w stylu 200zł od osoby za imprezę mnie przerażają. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Na Zielonej Wyspie ceny 200 Cię przerażają
Tak poważnie rozeslij wici po znajomych,na pewno jakas fajna domówka się trafi. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Faktem jest że ceny poszły w górę masakrycznie.
Rok temu w dobrej knajpie płaciło się za butelkę wódki, żarcie, szampana po 120-150 zeta. Teraz za tyle są wejściówki ale już bez alkoholu (nie liczę kieliszka o 24tej) i w większości bez jedzenia - paluszki na stół kładą. A tak w ogóle to chyba nigdy nie miałem tak potwornego lenia i chyba się skończy w paczce kilku osób przed TV ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
W tym roku wymarzony od wielu lat sylwester! W domu. Pierwszy plus żony w ciąży to że nie wyciąga mnie nigdzie. A jeszcze parę miesięcy temu mialiśmy jechać w góry, postawiłem wszystko na jedną kartę.
Nie lubię sylwestrów, wszedzie kupa luda i drogo, a wypić można w każdy inny z 364 dni. ![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ma moze ktos namiary na pokoje lub domki do wynajecia gdzies w Zakopanym lub okolicy?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
był ktoś w klubie Studio na miasteczku studenckim na sylwestrze? jakieś opinie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Wie ktoś może o jakiś pokojach na Słowacji? Wychodzi tyle co u nas czy da radę jakoś zaoszczędzić? Ewentualnie podbijam pytanie o pokoje w naszych górach? ma ktoś coś sprawdzonego i w miarę taniego?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja byłem tam rok temu i było całkiem przyjemnie. Jeśli chodzi o mnie to muzyka trochę średnia, jedzenie w porządku, piwo wtedy jakieś tanie było. W skali od 1 do 10 oceniam na 5. Jeżeli nie idziesz z dziewczyną to lepiej tam nie iść bo więcej jest facetów
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Super domówka i nawet nie ma żadnych szkód
Hepi Niu Jer dla całej Braci Wiślackiej !!! ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Domóweczka jak zawsze spoko, powrót do domu w nowy rok o 17 mówi sam za siebie
Najlepszego nowego WIŚLACKIEGO roku ![]() ![]()
Barca
Manchester United Borussia Dortmund FC Porto |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|