|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sieć Orange zaproponowała ciekawą zabawę przeznaczoną dla użytkowników telefonów na kartę i abonentów usług typu mix. Operator będzie publikował w Internecie tajemnicze kody, po ich zdobyciu i wysłaniu SMS-em pod specjalny numer można otrzymać gratisowe pakiety minut, SMS-ów itd.
Codziennie jest podawany inny kod i jest on ważny do północy! Hasła są publikowane na stronach internetowych Orange oraz na facebookowym profilu operatora. Aby aktywować usługę tajemnicze kody, należy wysłać(jednorazowo) SMS'a o treści: KODY na nr 816 (koszt 20gr). A później już bezpłatne SMS'y z kodami na numer 80106 Tym razem kodem jest odpowiedź na pytanie: jak brzmi nazwa jednego z portowych miast Europy? Prawidłowa odpowiedz to Brest. BREST na 80106 - 35 minut do Orange / 3 dni
Ostatnio edytowane przez Musiek1906 : 01.07.2011 o godz. 20:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Świetna sprawa!
![]() Jeszcze warunkiem jest posiadanie jakichkolwiek środków na koncie.. ![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Banita
Od: 06.2011
Offline |
|
|
" tajemnicze kody, po ich zdobyciu i wysłaniu SMS-em pod specjalny numer można otrzymać gratisowe pakiety minut, SMS-ów itd. "
MOŻNA otrzymać - nie znaczy OTRZYMA SIĘ tak ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Otrzymujesz normalnie, masz 10 prób do odgadnięcia zagadki którą zadają, dlatego tak to jest ujęte .
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
no ale odpowiedzi są wprost powiedziane na FB w komentarzach ?
Albo na ich stronie orange.pl ? Bo sorry, ale mamy takie czasy, że za darmo to w ryja można dostać, i to nie zawsze bo jeszcze stracisz komórkę i portfel ;-). Także stąd tak dopytuję. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Znajdują się w komentarzach.
Napewno ktoś bedzie wrzucał do tematu KOD-y, gdyż nie wszyscy posiadają facebook'a. ![]() Tak to juz jest, że jak człowiek usłyszy "za darmo" to myśli sobie" napewno jest jakiś haczyk". Też na początku akcji, tak myślałem. Za darmo minuty, sms-y? Nie to nie mozliwe.. Co najlepsze kod był o treści: KOCHAM ORANGE(za to było 60 min do wszystkich) to już całkowicie myslałem, że to "pic na wodę". A jednak spróbowałem i na dobre mi to wyszło Poza kodem "BREST" aktywne są: MADRYT na 80106 - 10 minut do ORANGE na 3 dni. STETOSKOP na 80106 - 60 sms lub mms do WSZYSTKICH na 4 dni REUNION na 80106 - 20min do WSZYSTKICH W weekendy i święta kodów nie ma(podobno). Tak więc czekamy do poniedziałku.
Ostatnio edytowane przez Musiek1906 : 02.07.2011 o godz. 12:53.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jordania - 80 smsow
madryt - 30 minut do orange ![]() FORZA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
SIKASSO na 80106- 40 MIN DO WSZYSTKICH SIECI
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Wielkie dzięki panowie za wklejanie tego w końcu jak ktoś słusznie zauważył nie każdy ma facebooka ; ) Bardzo ciekawa ta promocja to trzeba Orange przyznać ; )
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktos czy był dzisaj jakiś kod?
![]() FORZA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Wczoraj się chyba zakończyła promocja,bo pisało że do 5 lipca.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"SIKASSO" to był ostatni kod. Trzeba czekać na wznowienie promocji za jakiś czas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Macie Panowie coś nowego ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skończyły się kody wraz z dniem 5 lipca.
![]() FORZA WISŁA
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
na okres jaki ?
Czy to koniec promocji w ogóle ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I znowu została wznowiona promocja
![]() PRZYTULANKA na 80101- 10 minut do Orange/ 3 dni |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już chyba nieaktywny, bo coś nie wchodzi... "Kod, który podałeś jest nieprawidłowy"
![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ROZPROMIENIONY na 80101 - 100 sms Orange / 3 dni
E : BUZIAKI na 80101 - 10 zł na konto promocyjne / 3 dni!
Ostatnio edytowane przez Al_29 : 26.08.2011 o godz. 09:22.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
BUZIAKI już nie działa
Nowy kod na weekend PRZYJACIEL na 80101 - 150 SMS/MMS do Orange na 3 dni |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Przyjaciel tez juz nie działa .. jednak działa, trzeba drukowanymi wpisac.
Ostatnio edytowane przez m954 : 26.08.2011 o godz. 21:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A ja Właśnie dostałem za PRZYJACIELA..
![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
CZEKOLADOWY = 15 minut : )
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla tych którzy dopiero teraz chcą "wkręcić" się do zabawy, przypominam sms na numer 816 o treści KODY
Jutro zapewne pojawi sie nowy kod. Więc do jutra ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
te darmowe minuty wazne sa tylko przez ten jeden dzien?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Kod na dziś ZADOWOLENIE na numer 80101 - 20 minut do wszystkich ! Ważne 3 dni
edit: kod prawidłowy tylko czasami długo trzeba czekać na odpowiedź ORANGE - cierpliwości ![]() Powód: uzupelnienie
Ostatnio edytowane przez igorek : 30.08.2011 o godz. 10:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mi nic nie przychodzi.. moim znajomym także. Nie wiem czy ten kod jest prawidłowy.
![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest, sprawdzałem kilkanaście minut temu. Działa(ł).
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|