|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Siemanko ! Kliknij i jak jesteś zdecydowany na pewno się dogadamy . Mój e-mail : [email protected] . Pozdrawiam YouPiteR.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Pytałem w "mam pytanie" ale mój post zginął wśród tysięcy innych. Może tutaj będzie inaczej
![]() Chciałbym się dowiedzieć jakie salony tatuażu w Krakowie polecacie? Czy bezpieczne, jakie mniej więcej ceny itp, itd. Mam zamiar wytatuować sobie 2 słowa, w sumie 12 liter, ok 5-6 cm wysokości. Zmieszczę się w 200 PLN? Czy może lepiej przez znajomych znaleźć kogoś zdolnego żeby mi wykonał tatuaż? Z góry dziękuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
http://www.grafftattoo.pl/ Polecam to studio, wszystko idealne, higiena, świetny poziom prac. Można im podesłać pomysł/projekt na maila, określą Wam cenę i błyskawicznie odpowiedzą na pytania. Do zrobienia Wiślackiego tatuażu studio także bardzo dobrze pasuje. Pełen profesjonalizm ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Największą renomę w Krakowie ma studio Kult Tattoo na ulicy Szpitalnej. Tatuaz na plecach miedzy lopatkami, 300 zeta. Cena moim zdaniem przystepna. Kadra wykwalifikowana, prace zatrudnionych tam artystow regularnie pojawiaja sie w gazetach specjalistycznych. Jako jedyni w Krakowie posiadaja taka specjalna maszyne do odkazania (
Szczerze polecam! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wrzuce cos mojego i powiecie co o tym myslicie...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
robione w salonie w Edinburghu... koszt okolo funtow 800
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może czy jest coś takiego żeby zrobić sobie tatuaż na wakacje a potem żeby go jakoś zmyć
![]()
FORZA WISLA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
poszukaj w turbo
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
mozecie podac jakies konkretne ceny tatuazy np jakis zwierzak okolo 15cm
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
FORZA WISLA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
O ile sie nie myle
są za malo obyte z takimi rzeczami ... slyszalem o przypadku... gdy po przebiciu brwi chlopakowi powieka opadla... bo trafila na jakis nerw. Dlatego najlepiej w salonie piercingu
Ostatnio edytowane przez klusek106 : 12.07.2008 o godz. 10:47.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ZYCIE JEST WALKĄ ZA WIDZEW
Taki sobie chce zrobic. Na cale plecy. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ile coś takiego może kosztować
![]()
FORZA WISLA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mam pojecia, bo nie interesuja mnie takie rzeczy. Nie powinno to byc jednak drozsze niz kiladziesiat zlotych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Co myslicie o tatuazu na calych plecach tzn w pionie przez caly kregoslup ? Mysle " Bóg-honor-ojczyzna"
Jakimś gotykiem czy cuś. Ile takie coś moze kosztować ? Jest sens robic takie teoretycznie "oklepane" haslo ? Jak tez wyglada sprawa "zmycia" takiego tatuazu, wiadomo za kilkanascie lat nie bedzie to ozdabialo a szpecilo skórę. Metody jakies skuteczne, bezbolesne Powód: ;]
Ostatnio edytowane przez Sebo_TS : 15.07.2008 o godz. 10:54.
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
![]() ![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ja planuje na rece gdzies zrobic sobie napis gotykiem "Bene Nati" lub " Noblesse Oblige" cos w tym temacie. Widzialem goscia z jakims cytatem łacinskim na przedramieniu i wygladalo to fajnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bo jedna pinda miala taka dziare w Big Brotherze
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jak dla mnie przesadzone, szkoda ze tam jescze nie upchnąłeś 5 innych motywów.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najpierw sobie zrób jakąś, a potem zacznij krytykować.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kaco1985 sam poddał się krytyce zamieszczając zdjęcia i pytając się ''co o tym myślicie" a ja delikatnie napisalem ze przesadzone, wiec nie przesadzaj
![]() ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Szanujmy innych szczególnie braci po szalu. ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jesli kogoś uraziłem to sorry.
Wisła PANY! ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Trza miec jaja by sie tak 'pomalowac' .Rispekt.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|