|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Już jutro startuje THE ONE AND ONLY Barclays Premierhip, najlepsza liga piłki kopanej na świecie.
Podoba wam się fryzura Cristiano? A może wolcie tą Torresa? Kto brzydszy Tevez czy Rooney? To właśnie temat do takiej napinki. W angielskim stylu. Przy okazji ciekawy artykuł: http://www.guardian.co.uk/football/2...betterfootball
Ostatnio edytowane przez Krissu : 15.08.2008 o godz. 16:41.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dzięki, Krissu, choć aż się wystraszyłam, że przegapiłam dziś jakieś mecze
Artykuł świetny, choć trochę w stylu "Fever pitch". ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Streścicie? Nie chce mi się czytać, mówię szczerze
Edyta do edyty: Nie to nie, przeczytam sobie ![]() Powód: Mnie się streszczać nie chce, mówię szczerze:)
Ostatnio edytowane przez michu-k : 15.08.2008 o godz. 17:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
W końcu!
Ja trzymam kciuki- jak co sezon- za Arsenal i z Manchester City. Z tym, że ten pierwszy coś może faktycznie ugrać, a ten drugi... Cóż... Życzę im, żeby przynajmniej derby wygrali dwa razy, tak jak w poprzednim sezonie. Właściwie to nie wiem, skąd ta moja sympatia do nich, ale tu akurat jakakolwiek logika jest zbędna. Jutro na dzień dobry Arsenal z West Bromwich, czyli pewnie mecz na najwyższym poziomie. A co do tego artykułu, akapitu o kibicach zwłaszcza, to niby w Anglii piłka na wysokim poziomie, ale jednak jakoś taka smutna... U nas chyba nie do końca wszyscy doceniają tą atmosferę na meczach. Kumpel z innego forum chodzi na mecze na Old Trafford i mówi, że tam jest po prostu straaasznie nudno (prócz meczu z Arsenalem w ubiegłym sezonie) i naprawdę nic się nie dzieje... Mnie sobie ciężko wyobrazić, zeby na meczu np. z taką Polonią Bytom siedzieć i patrzeć się przed siebie. Łe. Spieprzam na naszą polską ligę. Ech... Pozdro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ja jak zwykle licze na Arsenal ,Manchester City i Newcastle.Takie trzy kluby ktore darze sympatia od lat ,4-ty Leeds United ma troche kłopotów ale jeszcze powróci
tego mozna byc pewnym.Juz jutro pierwsza kolejka,ciekawe w tym sezonie sa beniaminki,a walka o mistrza pewnie wsrod tych samych co w zeszylym sezonie. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wierzcie lub nie, ale wedlug mojego rozumowania mocno zakreci Tottenham... To bedzie trzecia sila ligi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wydaje mi się... Co roku straszą, może wygrywają pojedyncze szlagiery, niemniej jednak brak im stabilizacji na równym, wysokim poziomie. Wielka czwórka jednak odbiega potencjałem od reszty.
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
A i Berbatow nie wiadomo czy nie odejdzie. Oj nie wydaje mi się, żeby Spurs nawiązali walkę z Top Four. Myślę, że Liverpool jest w końcu w stanie się przełamać i znaleźć się na podium. Ja liczę, że West Ham zakwalifikuje się do P.UEFA. Co prawda nie dokonali żadnego spektakularnego transferu ale być może na Boleyn Ground wróci Joe Cole. Jeśli tylko nie powtórzy się ubiegłoroczna plaga kontuzji to zdecydowanie stać ich na Puchary. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
chciałbym żebym czarnym koniem okazało sie Newcastle ale będzie o to bardzo ciężko,żeby PU był i będzie dobrze
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tottenham to polski Lech- straszą a nic z tego.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
W tym sezonie jednak Tottenham ma niesamowita pake... Giovanni, Arszawin, Modric - to musi o czyms swiadczyc. W dodatku zatrzymali Berbatova i Kinga. Beda mocni.
Czub tabeli bedzie wygladal tak: 1. ManU 2. L-pool 3. Tottenham 4. Arsenal 5. Chelsea |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Beniaminki są takie że może zostać poprawiony niechlubny "rekord"
Derby z poprzedniego sezonu |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Od kiedy Arszawin jest w Tottenhamie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja jak zwykle licze na sroki
chociaż tak jak south napisał będzie PU będzie bardzo dobrze patrząc sie na ostatni sezon. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Ciekawe...
Nie znam niemieckiego ale ani w angielskich serwisach ani na stronie Spurs nie ma ani słowa o tym, że już oficjalnie jest zawodnikiem Tottenhamu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Arszawin na pewno nie jest w Tottenhamie - byly rozmowy tylko.
Ja jak zwykle caly sezon przeciw Man United ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Ligę starannie wyselekcjonowanych robotów wreszcie czas zacząć !!
. Kolejny sezon nadziei o powrocie The Gunners na szczyt. Wydaję się, że po poprzednim, który był w ich wykonaniu dużym zaskoczeniem powinien nastąpić progres,jednak będzie szalenie ciężko gdyż konkurencja jest niesłychana.Pozdrawiam koneserów zdecydowanie najlepszej ligi na świecie ![]() ![]()
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
co prawda końcówka była niezbyt ale z tego zapewne wyciągnęli wnioski.. Fakt iż trochę doświadczenia ubyło, biorąc pod uwagę odejście niektórych starszych nieco zawodników ale dobrze że choć Adebayora udało się mimo wielu prasowych spekulacji zatrzymać. Walcott nieźle sobie radzi, nowy Nasri jak dla mnie udany transfer.. Narazie czekam niecierpliwie na pierwsze mecze.. zobaczymy jak to będzie. Mam jednak ogromną nadzieję że Wengerowi uda się w tym sezonie zdobyć ze swoją drużyną Mistrza ![]() ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nasri wydaje się bardzo dobrym posunięciem po stracie Hleba. Jednak Premiership jest specyficzną ligą, nie dla wszystkich zawodników. Fabregasowi się udało także czemu miałoby się nie powieźć młodemu Francuzowi
. Przekonamy się już za niedługo. Pierwszy test jutro ![]() ![]()
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Artykuł bardzo fajny, świetnie podsumowuje Premiership. Ja liczę, że Aston Villa da radę pogodzić grę w UEFA i w lidze i załapią się do pucharów na następny sezon. Kto zostanie mistrzem w sumie mi wisi, bo cała czołówka to nie drużyny tylko maszynki do zarabiania kasy. Najbardziej zasługuje chyba Manchester United, bo wydaje się być najlepszy z tych drużyn piłkarsko( duża w tym zasługa trenera).
Jeżeli idzie o piłkarzy indywidualnie, to uważam, że błyśnie Manucho z Manchesteru. Facet pokazał już duże umiejętności na tegorocznym PNA. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Man United - Champions of England, Champions of Europe.
Viva John Terry ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja jak zwykle trzymam kciuki za Arsenal, ciekaw jestem jak będą sobie radzić bez Flaminiego i Hleba
myślę, ze Wenger jakoś to poukłada piłkarzem na którego radzę wam zwrócić uwagę jest Jack Wilshere, 16 lat, koleś jest niesamowity, jest szansa, że Wenger będzie go powoli wprowadzać do składu COME ON GUNNERS! ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a ja tam nie mam faworyta.
zawsze byłem za Arsenalem, ale od czasów CM`a i Fm`a polubiłem wiele drużyn. Kibicuje dobrej piłce ![]() http://www.justin.tv/djcris1991 gdyby chciał ktos oglądac a nie ma c+
Ostatnio edytowane przez szprotson : 16.08.2008 o godz. 13:59.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Cytat:
Eddie: Browarek się mrozi, SopCast się grzeje... Zaraz West Ham - Wigan Eddie Jr: Londyńskie drużyny nieźle sobie radzą w tej kolejce West Ham - Wigan 1:0 Ashton 2:0... Ashton ![]()
Ostatnio edytowane przez Krissu : 16.08.2008 o godz. 15:11.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
No i pierwszy mecz w nowym sezonie Arsenal skromnie wygrywa 1-0. Nasri strzela gola.. będą z niego ludzie ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ktoś tu napisał, że Tottenham to angielski Lech... Zaczęli podobnie:
Middlesbrough FC 2:1 (1:0) Tottenham Hotspur Wheater (71),Mido (86) - Huth (90-sam.) Drugą niespodzianką jest chyba Everton- Blackburn, przegrany przez The Toffees 2:3. Oglądał ktoś? Pewnie mecz przedni. Jak każdy zresztą w lidze angielskiej... I jak tu można po takich meczach, jak chociażby Arsenal- West Brom. emocjonować się spotkaniem Bełchatowa z Piastem? Ach. A dziś Forza ManCity! |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Czy ja wiem czy to niespodzianka.
Można było się tego spodziewać moim zdaniem. West Ham – Wigan 2:1 [1:0] D. Ashton 3’ [2:0] D. Ashton 10’ [2:1] A. Zaki 47’ Fajny mecz, mimo, że w drugiej połowie WHU dał się zamknąć w swojej połowie. Prawdziwe show Ashtona. Szkoda tylko, ze znowu złapał jakąś kontuzję ![]()
Ostatnio edytowane przez Krissu : 17.08.2008 o godz. 14:10.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|