|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Sprawy organizacyjne wyjazdu do st. Katalonii, Barcelony.
Myślę, że chętnych nie zabraknie, mając w pamięci Rzym można spodziewać się pełnej frekwencji na Wiślackim sektorze. JedziemY! |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kiedy pierwszy mecz z Barceloną?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Czekam na potwierdzenie informacji kiedy jest mecz na wyjeździe
jak ktoś już coś będzie wiedział niech pisze , bo są różne informacje. W tv mówili co innego , na necie co innego i już sam nie wiem ![]() wg tej strony http://www.barcelona-football-ticket...FQ2qQwodKhqQrQ jest 13.08 o godz 20.45
Ostatnio edytowane przez famul : 06.08.2008 o godz. 21:56.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pierwszy mecz Barcelona - Wisła 12.08.2008 20:45 tak Hiszpanie sprzedają bilety od £79 do £220 (322-897 PLN).
http://www.official-barcelona-ticket...idproduct=7385 Natomiast na oficjalnej stronie UEFA.COM http://www.uefa.com/competitions/ucl...lts/index.html pierwszy mecz 12.08.2008 rewanż 27.08.2008 |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ile może kosztować sama podroż autobusem, tak orientacyjnie?
![]()
Nowodworek
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Eurolines jest za 690zł w dwie strony.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mecz jest w srode o 22:00.
I nie kupujcie biletow przez strone wymieniana wyzej. To zdzierstwo dla turystow. Bilety na sektory Barcelony kupuje sie przez strone www.fcbarcelona.cat Mieszkam w Barcelonie i mam pytanie typu: Jak moge sie dostac na sektor Wisly? Wie ktos? pozdro z goracej Barcelony |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam
ile kosztuja bilety w barcelonie na sektor dla wislakow i gdzie je kupic ? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
a wiecie może w jakiej cenie będą bilety na Barce w Krakowie?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Bilety na sprzedaz tutaj: www.servicaixa.com
Bilety za: €18, €26, €33, €40, €46, €56 i €61. Ale nie pokazuje gdzie jest sektor dla Wisly...tego jeszcze nie wiem. Dzwonilem juz dzisiaj rano ale nie wiedzieli....pozniej jeszcze sprobuje. Byc moze ze bilety na sektor Wisly to tylko beda na sprzedaz przez Wisle.... |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No wlasnie to jest kurde problem, ze nie wiadomo czy mozna kupic bilety na sektor przyjezdnych. Wydaje mi sie, ze tylko sprzedaz przez Wisle. Z tego co pamietam to kibice Walencji siedzieli na trybunie GOL SUD 3 GRADERIA, albo jeszcze wyzej. Mam nadzieje, ze sie ktos dowie wszystkiego.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
chodziło mi bardziej o mecz w Krakowie a nie w Barcelonie
![]() a w Polsce jeszcze waluta "złotówkowa" obowiązuje ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dzien dobry !
Jestem katalonczykiem, często chodzę do stadium. Mozecie kupić bilety dla wszystkich strefych, F.C.Barcelona kibiców są bardzo opanowany. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jordiet79 a wiesz gdzie dokladnie siedzi Wisla?
Co do kibicow naprawde jest spokoj, na meczu Barcelona - Valencia przechodzilem normalnie kolo kibicow z Walencji, bylo moze 3 policjantow U nas nie do pomyslenia ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
mam pytanie do Was Wislacy
![]() czy ja jako kibic Barcelony bede mogl normalnie kupic u Was biulet na sektor gosci? i jesli tak to czy musze po niego jechac do Krakowa czy jakos inaczej mozna zakupic?i kiedy zaczela by sie na Wasze oko sprzedaz tych biletwo? pozdRo TSW ![]() Brawo za wczorajszy mecz ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mój ojca i ja siadamy na trzeciego rzadu "gol nord", przed bramke. Są dobry miejsca.
Web F.C.Barcelone jescze nie ma ceny dla Wisła meczu. Ale ogladajcie tam: http://www.fcbarcelona.cat/web/catal.../entrades.html Jezli macie bilety przed bramki, "Gol" strefy sa dobry.Przed rozny tez moze byc dobry. Mój ojca i ja jestesmy "socis". Mozemy sprobować kupić bilety taniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
u nas bilet po 100 zL!! Karnetowcy rulez!!
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Regan a skąd to wiesz
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Racja gris, żal mi tych kolesi co piszą że ida na mecz ale i tak będą za Barcą.
Jednak szkoda że nie gramy na Śląskim !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Temat jest o meczu w Barcelonie!
Za pisanie o meczu u siebie w tym temacie będą "nagrody". ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Siemano
![]() A jak się ma karnet z telefoniki to też mam na Barce za 100 zł. Rewanż gramy w Krakowie czy nie ? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
K... nie mogę.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jako, że jestem z Fan Club Barca Polska i na mecze jeżdżę do Barcelony bardzo często (4-5 razy w roku), chciałem Wam wyjaśnić parę spraw i odpowiedzieć na pytania , które tutaj padły.
Sektor gości jest na GENERAL Lateral 3rd tier. Jest on mało pojemny i sądzę, iz wejdzie tam max 500-700 osób co wg Waszych potrzeb jest liczbą znikomą. Polecam Wam kupować bilety jak najtańsze. Dlaczego Ponieważ Wisła to nie jest dla FCB jakis super przeciwnik, więc przewiduje , że ludzi będzie max 50-60k. Co z tego Na pewno kiedy wywiesicie flagi na "bandach" beda przyłazić stuardzi i Guardia Urbana , zeby sciagnac flage bo zaslania widocznosc tym co siedza graderie niżej. Żeby nei zasłaniala tym co siedz anizej musialaby miec 0,8m szerokości a przy flagach na plot jakie robi sie w POlsce to niemozliwe. Przerabialismy to juz wielokrotnie takze przekonacie sie na wlasnych skorach o mentalnosci kibicow w Katalonii ![]() Gdyby ktos mial jakies pytania albo potrzebowal pomocy to chetnie odpowiem i w miare mozliwości udziele wskazówek. Pozdrawiam Sharif |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
http://www.fcbarcelona.cat/web/catal.../entrades.html
Są już ceny biletów na mecz Barcy z Wisłą (link powyżej), ale sprzedasz biletów na sektor gości czyli Nasz będzie prowadzona w klubie prawdopodobnie od soboty, a dokładne ceny biletów dla nas zostaną podane jutro. a i odnośnie transportu to wrzucajcie tu swoje propozycje. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Czarter do Barcelony - informacje
Wcześniej niż informowaliśmy uzyskaliśmy szczegóły dotyczące samolotu czarterowego na mecz Wisły w Barcelonie. Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków wraz z firmą JetService organizuje samolot czarterowy dla kibiców Wisły Kraków na wyjazdowe spotkanie z FC Barcelona. Koszt przeloty wraz z ubezpieczeniem wynosi 560 Euro. Zapisy dzisiaj i jutro w restauracji "u Wiślaków" w godzinach 18:00 - 20:00. Jak również przed meczem z Polonią Bytom (godziny jeszcze nie ustalone) Samolot będzie dysponował ilością miejsc równą 149. WAŻNE: Na zapisy należy zabrać za sobą wspomnianą kwotę (560 euro) SKWK Proszę, się powstrzymać z komentarzami (na temat cen) na priv do szymka i do mnie i innych osób z SKWK dotyczącymi oferty czarterowej i autokarowej. Prosimy o konkretne deklaracje od poważnych osób, które są zainteresowane w/w ofertami.
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.08.2008 o godz. 13:54.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Co do cen to bilet nie powinien byc drozszy niz 18€ jednak tam gdzie bedziemy siedziec prawie nic nie widac...to jest ponad 3cia 'graderia' zatem lornetki niezbedne ![]() Mam nadzieje, ze starczy biletow dla wszystkich. W Barcelonie jest sporo Polonii i sie wybiera na mecz. Moze znajdzie sie jakas osoba, ktora ulatwi nabycie biletow ludziom z Hiszpanii? pozdro ze slonecznej Barcelony, juz sie doczekac nie moge na ten mecz! ps. siedze wlasnie w koszulce Wisly w pracy i denerwuje Katalonczykow mowiac, ze w tym roku Barça nie zagra w LM ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawdopodobnie będzie możliwość kupienia biletów na sektor gości w Barcelonie przed meczem.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
mam 2 pytanka:
1. glupie ale wole sie upewnic: mecz jest w srode o 22 polskiego czasu tak ? 2. czy mecz bedzie lecial w tvp2, poniewaz sprawdzalem program tv na srode na tv.wp.pl oraz na stronie tvp i w srode o tej godzienie jest studio olimpijskie. |
|
|
|
Member
Offline |
|
1) W Hiszpanii i w Polsce jest ten sam czas... 2) Niewiadomo było jeszcze że Wisła przejdzie Beitar i jeszcze niewiadomo czy ktoś niekupi tak atrakcyjnego meczu od TVP. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|