|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ludzie, 1.5 h do losowania a tu żadnego tematu przyszłych milionerów ?!?!?!
NIEDORZECZNE! NA co byście wydali tyle kasiorki, ile puściliście kuponów itp. CIESZMY SIĘ - KTOŚ MA szansę 1:14 000 000 na WYGRANĄ !! |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
na forum jest nas kilkanaście tysięcy, to może ktoś wygra?
a później się z Wiślakami podzieli. ![]() ps. w czwartek będzie nast. kumulacja, 60mln. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gucio - NIE BEDZIE KUMULACJI !
Osobiście przysięgam, że jeśli wygram wypłace każdemu forumowiczowi 1500 zł ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
dołożyłbym do Nei'a, kupił mieszkanko w Krakowie, wybudował dom niedaleko Krakowa i hmmm... czymś trzeba się po mieście poruszać więc może jakiś Lexus? oczywiście nie miałoby to wpływu na studia, chociaż pewnie nie przejmowałbym się nimi już tak ale wole być milionerem z wykształceniem, które i tak do niczego mi nie będzie potrzebne...
Szczerze mówiąc wystarczyłby mi 1mln i już żyłbym z odsetek... 6% konto i 60000 rocznie czyli 5000 na miech (niezła nawet wypłata). Ehhh... ![]() Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez hazdrubal : 29.07.2008 o godz. 19:07.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie mogę przeboleć tego, że to będzie największy podatek jaki w życiu zapłacę
![]() A tak poza tym można np. za 5 mln kupić jakiś III ligowy klub i pobawić się w menadżera ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja jak wygram to się z nikim nie podzielę
![]() Swoją drogą przypomniało mi się pewno zdarzenie sprzed kilku lat. Moja babcia razem ze swoją przyjaciółką grały w tego dużego lotka od kilkunastu (kilkudziesięciu?) lat. Tamta babcia przez wszystkie te lata zawsze wysyłała identyczne liczby. Tydzień w tydzień (czy co ile jest to losowanie), i raz zapomniała... Trafiłaby 6! Autentycznie, z ręką na sercu! Babcia przez jakieś 2 tygodnie chyba się do nikogo nie odezwała, wyglądała jakby jakaś tragedia się wydarzyła. Ale w sumie nic dziwnego... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
podniecony, jakbyś co najmniej wygrał już... ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gordian - bo ja faktycznie wygram i będziesz jedynym forumowiczem z którym się nie podziele
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W wiadomościach mówili, że jeden gościu dał na dzisiejsze kupony 4 patyki
Czuję, że ktoś trafi 6-tkę...![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
............podatek od głupoty.... ja tam nie wierze, że uczciwie się kręci ta cała pseudoloteria........
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Im większa pula wygranej tym większe prawdopodobieństwo wygrania mniej niż "przeciętnej" kumulacji.
Tzn. nie opłaci się puszczać lotka przy największych kumulacjach bo wygramy raczej mniej niż zwykle... - no ale ta magia liczb ![]() ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
trafi ten co nigdy nie gral i puscil tak z nudow, jak zawsze..
zawsze sadzilem ze toto lotek to jeden wielki wal , dopoki "sasiad" (tzn kojarzylem go z pyska) nie trafil 6 (dlugo nikt nie wiedzial ze to on... gdy juz wyjechal uj wie gdzie okazalo sie ze to on)
Ostatnio edytowane przez autocontrol : 29.07.2008 o godz. 19:20.
![]()
sezon ogórkowy = nuda
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czyli ja trafie hehehe
![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
ja za taką kase to bym sobie kupił jakiś dom koło Krk i go urządził, jakąś wypasioną bryke, troche kasy bym dał SKWK na oprawy meczów i jeszcze troche dla malarzy na spreje a za reszte to bym się bawił do końca życia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"wrzućcie milion, na oprawę..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
A nikt nie mówi że wspomógłby SKWK... Wstyd
![]() Ale byśmy mieli oprawy P.S. Zauwaźyliście że dawniej nie było tyle kuliminacji? Cfaniaczki stwierdziły że większy zysk jest jak jest więcej do wygrania i teraz rzadko ktoś wygrywa za pierwszym razem 6... No ale cóź... Żeby wygrac trzeba GRAC |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
A mnie to lotto...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ignorant total...
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja jak wygram to wpłacę na konto bankowe 1 mln i z odsetek SKWK będzie sobie mogło pobierać na oprawy
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jak już wygram to.. kupię sobie w końcu nowy telefon
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Gdybym wygrał taką kasę, to kupiłbym sobie dom poza Krakowem. Zainwestował część kasy w nieruchomości a resztę do kilku banków wsadził na procent. Zwiedziłbym najpierw całą Polskę i miejsca silnie związane z II WŚ. Poleciałbym w końcu na jakieś wakacje do jakiegoś fajnego egzotycznego kraju. Wpłaciłbym część kasy na Krakowskie Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami i na jakąś fundację pomagającą chorym dzieciom. A na końcu nauczyłbym się w końcu pływać . I wtedy wybuduję sobie basen w tym domku poza Krakowem.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Panowie, nawet za 1/3 tej sumy można sobie już życie odpowiednio ustawić ;-)
Obawiam się jednak, że za 30 minut, każdy z grających forumowiczów stwierdzi jednak, że "tym razem szczęście nie dopisało" i jutro grzecznie od samego rana pójdzie do pracy ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cicho !
Modliłem się 1.5 godziny za ten kupon Musi on kur*a wejść ! Jeżeli siądzie to buduje kościół, taki za 15 mln ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
..... :( :( :( :( :( :( :( :( :( ![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale jeżeli być może tam na górze koleś, wyciągnął słuchawki od mp4 z uszu i ma kaprys zeby mi sprawic radosc to wynagrodze mu to...
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Miesięcznie Totalizator zarabia około 230 mln na zakładach - dane oficjalne jako że to spółka Skarbu Państwa.
Załóżmy że ktoś wygrywa 3 mln co tydzień - to ile jeszcze zostaje dla naszych kochanych władz ..... ? To taka dygresja kto właściwie jest największym wygranym tej zabawy - i to bez losowania ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ja to bym po meczu Wisły wszystkich na browara zaprosił
|