|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No tos zablysna chlopcze
![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Bartosz napisał(a):
![]() Wypadało by napisać poprawnie nazwisko.
Aleście się czepili ![]() Wszystkiego dobrego i jak to się mówi sukcesów w pracy ! ![]()
jeremi
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie do końca przekonuje mnie p. Bednarz. Wołałabym Mielcarskiego, albo... Trzeciaka. No ale cóż: jak się nie ma co sie lubi....
Mam nadzieję, że zobaczę jednak Pawłowskiego, Bartczaka itd. na R22. Iwański już stracony, Lewandowski tak samo. I NIE WIERZE W TO, ŻE WISŁA NIE MIAŁABY PIENIĘDZY NA ICH UTRZYMANIE! Beznadziejna wymówka. ;-/ ech, no cóż... trzeba czekać dalej. Mam nadzieje że jeszcze przeżyjemy nie małe zaskoczenie. ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No właśnie! Do tego też pije
No cóż... Moooooooooooooooooooooooooooooże udałoby się go "odbić" ... za rok ;-/ a co do Iwańskiego- jeszcze nie miał okazji do popisu Będę teraz chamska i w ogóle, ale mam nadzieje, że mu nie pójdzie w tej legi ![]() ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Dla mnie tego typu wypowiedzi są żałosne. Wszyscy byście tylko na niego narzekali. Była już setki razy mowa o tym, że transfery będą! Zapewnienia były od: prezesa Wilczka, Pana Bednarza i nawet trenera Skorży, który sugerował nam to w swoich wypowiedziach. Na obozie w Austrii zobaczycie nowe twarze w drużynie! Ja bym tak nie mędził, że nie mamy Iwańskiego lizodupa i Lewandowskiego, który by został drugim Ćwielongiem w naszym zespole. Tak dla przypomienia okienko otwiera się dopiero pojutrze. A Legia za transfer Iwańskiego możliwe, że bez sensu płaciła bo niedługo by był za darmo przez degradację Zagłębia.
Jeszcze co do pracy Pana Bednarza to ma u mnie 100% poparcia! ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Zapewnienia... Jak będą te transfery to zwrócę mu honor [jak to się mawia
]. Byleby te transfery coś dawały, wnosiły do zespołu. A co do Skorży... on sam zdeczka wątpi w te dobre transfery (stracił już Lewandowskiego i Iwańskiego ze swojej listy, a także pewnie nie będzie Bartczaka). Ja życzę powodzenia w tym okienku, ale idźmy na JAKOŚĆ a NIE na ILOŚĆ!!! ;]i pamiętajmy że w Polsce również mamy utalentowanych zawodników. I nie trzeba szukać po średnich Słowakach czy Czechach... [tu akurat szacun dla Bednarza z Jirsaka] ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czyli teraz zwyzywasz od najgorszych, a za tydzień będziesz całować po rączkach. heh.. PS A Lewy sam wybrał Lecha Cytat:
Ostatnio edytowane przez quick : 29.06.2008 o godz. 14:24.
![]() ![]() Cupiał , Bednarz , Skorża - 1906% poparcia! |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cytat:
a co do pana Jacka, żeby tak nie rozmywać, najlepiej by było zamknąć ten temat na kilka(naście) dni. poczekajmy narazie, bo jeszcze nawet okna transferowego nie otwarto. liczę, że Bednarz nas nie zawiedzie, kropka. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
ale od takich dywagacji gucio to raczej sa tematy transferowe , ten to taki bardziej plotkarski
a i jeszcze co do tej wypowiedzi lewandowskiego , ja bym sie tak nie przejmowal nimi , kazdy pilkarz zmieniajac klub rzuca jakis tekst pod publiczke taka prawda |
|
|
|
Member
Offline |
|
;p PS. Wybrał lecha-fakt- ale gdyby nasi działacze [czyt.: Bednarz-bo on odpowiada za transfery] okazali większe zainteresowanie nim, to by się skusił. Tych słów Lewego nie bierzmy do siebie. Bo każdy piłkarz mówi takie rzeczy jak przechodzi do innego klubu (jak już napisał KAELOWIEC )![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
SENSACJA!!!
Cytat:
Owszem może i Bednarz zawalił. Ale powinien zostać. Ew. można Grzesia dokoptować do spółki. Czy Cupiał zawsze rozwali to co jako tako funkcjonuje? Mamy oczyszczoną kadrę, nie ma żadnych nadpłacanych graczy prawie. Bednarz to profesjonalista. Poprośmy żeby został!! bo Mielcarski znowu narobi bałaganu który będziemy przez 3 lata sprzątać!!!! Jak dla mnie najgorsza wiadomość od czasów zwolnienia Kasperczaka!! Znowu półgłówki z RN narobiły siano z mózgu Cupiała!! Cupiale pamiętaj co tanio to drogo!! Ale ty oczywiście wiesz lepiej i twoi wspaniali doradcy. Co stoi na przeszkodzie żeby Grzesiu był kontrolowany przez pana Bednarza i dodatkowo żeby Bednarz też robił swoje? Może jakaś renegocjacja umowy żeby starczyło na Bednarza ale nie zwolnienie!!! Bednarza zapamiętam jako najlepszego dyr. sportowego. Który potrafił zaprowadzić porządek i pozwalniać nadpłacane odpady po Grzesiu. Moim zdaniem to kolejna wojna na górze. Pan Pilch poczuł za dużą władzę u Bednarza i po prostu go obciął bo inaczej sam by został obcięty. DZISIAJ POŻEGNANIE BEDNARZA. Mam nadzieję że ktoś zrobi porządek i poskandujemy parę razy JACEK B i może STALINOWSKA RN!! WOLĘ zwolnić całą RN!! a do Rady na to miejsce WILCZEK, BEDNARZ i MIelcarski!
Ostatnio edytowane przez Raporter : 06.08.2008 o godz. 06:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Spokojnie, to tylko PS, tam działają największe szmaty w polskim dziennikarstwie, to jest gorsze nawet niż Fakt i SE razem wzięte, bo o wiele gorzej poinformowane. Jeżeli nie wyśledziły tego wcześniej takie serwisy jak Weszło, Goool i SportoweFakty, to jest to dla mnie informacja bardzo mało wiarygodna. Nie ma w niej żadnych konkretnych informacji, źródeł, to są marne dalekoidące domysły oparte na powszewchnie znanych faktach. Tak jak z informacjami transferowymi polecam zachować dystans.
Gdyby nie dzisiejszy mecz, to napisałbym więcej, ale boję się bana .EDIT: Dobra powstrzymam się od wrzucania na "dziennikarzy". Ujmę to delikatnie, póki co tylko Przegląd ma te informacje, umieścił je również na swojej stronie- sports.pl. I tyle. Koniec. Wszystko co znajdujecie na stronach wiślackich, na 90minut i na dużych portalach, to tylko przedruki z PS, czasem zerżnięte słowo w słowo, czasem przerobione, opatrzone nowym tytułem, ale źródło pozostaje to samo. O ile się nie mylę Bednarz miał być dzisiaj gościem premierowej audycji radia. Wstrzymajmy się do tej 19.00. Póki co to jest to dla mnie ordynarna zagrywka PS żeby utrudnić Bednarzowi przeprowadzenie transferów, pamiętajmy, że jeżeli awansujemy, to klub ma niewiele ponad 24 godziny na zgłoszenie nowych zawodników do 3 rundy eliminacji LM. Kończę, bo mi nerwy puszczają i zaraz napiszę co myślę o naszych dziennikarzach. Prosiłbym moderatorów o przeniesienie wszystkich postów( tych z "Gdybym był Bednarzem" też) o rzekomym odejściu Bednarza z Wisły do stosownego tematu.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 06.08.2008 o godz. 07:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
nie no tez wydaje mi sie to zupelnie kretynskie, jezeli faktycznie by do tego doszlo to nie wiem co powiedziec ;/
co jak co, ale imo Bednarz naprawde dobrze wypelnia swoje obowiazki. tak wiec gdby Cupial faktycznie go zwolnil, to by bylo nie wesolo... znowu bysmy mieli chaos w klubie. jezeli natomiast to info jest falszywe, to sie ps nalezy kara, za takie lganie i na miejscu Bednarza bym dziadow pozwal za destabilizacje sytuacji w Wisle. |
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak odpadniemy z Beitarem pierwszy podpisze sie pod lista zeby zwolnic Bednarza. On jest rozliczany ze swojej pracy, jesli nie ma efektow to pa pa i zapraszamy kogos innego. Tak sie dzieje w calym (prawie) cywilizowanym swiecie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
zwalaniajac Bednarza Pan Cupiał ma nadzieje że Mielcarski wyszuka gdzieś w niższych ligach takiego drugiego Błaszczykowskiego za którego nie trzeba bedzie wiele płacić a chłopak okaże sie gwiazdą i zarobi sie na nim kilka milionów.
Jeśli sie nie myle to najwięcej talentów do Wisły naściagał Pan Nawałka: Brożkowie,Strąk,Kokoszka,
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.08.2008 o godz. 07:27.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ze zwolnieniem Pana Jacka Bednarza, bedzie wiazalo sie zatrudnienie innego dyrektora sportowego. Jak informuja media, bedzie to Pan Grzegorz Mielcarski. Jak zapewne wszystkim wiadomo znamy powody opuszczenia przez niego Wisly. Jako jeden z warunkow stawia sobie dobor wspolpracownikow. Jego pierwszym najblizszym bedzie Pan Jakub Jarosz obecnie pracujacy w (zdegradowanym?) Zaglebiu. Po cichu licze ze przy powrocie Pana Jakuba Jarosza do Wisly, pociagnie za soba pilkarzy typu Pawlowski, Bartczak...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Co do Mielcarskeigo to jestem za ale on glupi nie jest i drugi raz to tej rzeki nie wejdzie zreszta niewiem czy zmiana na stanowisku dyr. sportowego to jest to czego potrzebujemy jesli faktycznie problem jest wyzej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Może ktoś napisać, czy to oficjalna informacja? I podać jej źródło?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
To jest nieoficjalna informacja podana oficjalnie przez PS.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
ps i fakt dzisiaj.
jesli Bednarz był tylko figurantem to cóz - niewiele zrobił bo niewiele mógł. jeśli miał mozliwosci - to takie sprawy jak Kosa, Kokos i wzmocnienia przed lm/puefa zostały skopane na maksa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli rzeczywiście go zwolnili za brak transferów, to jest to poprostu zabicie kozła ofiarnego. Ktoś musiał beknąć za to, że Cupiał nie dał kasy, a przecież nadprezes nie może być winny tak kretyńskiej polityki. Poleciał w takim razie łeb Bednarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Tak na marginesie, podawanie takiego newsa w dzień meczu ważnego dla całej polskiej piłki to kurewstwo wyższej rangi.
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Guest
|
|
|
Najlepiej zrzucić wszystko na łysego. Brak transferów - Bednarz, odejście Kokoszki-Bednarz, porażka z Beitarem - Bednarz, brak trybuny - Bednarz, to, że Lewandowski wybrał Lecha - Bednarz. Nie mam pewność ale sądzę, że coś w tym stylu było: Bednarz chciał sprowadzić zawodników za kasę, a w klubie liczyli tylko na darmoche, przytoczę tutaj słowa Dana Petrescu "Cieżko jest sprowadzić dobrego gracze nie mając pieniędzy" i jeśli Bednarz został za to rozliczony to gratuluje toku myślenia. W tym klubie nigdy nie będzie normalnie. Jeśli Mielcarski przyjdzie do nas znowu to będzie idiota, a nie dyrektor sportowy bo u nas takiej funkcji nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli wyglądało by na to że na ten moment Bednarz nie "pilotuje" żadnych transferów , chodź mogę się mylić , i jeśli sam wie że jest już na wylocie to mu nie zależy... zobaczymy jak będzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Kozła ofiarnego za co
Buhehehehe śmiech na sali jest profesjonalizm w tym klubie, z takim podejściem do sprawy i ciągłą rotacją kadr nic nie osiągniemy . Najlepiej co pół roku zwolnić trenera albo Dyrektora sportowego , albo rzecznika ,albo Bóg wie jeszcze raczy kogo jeszcze !!!! ![]()
Borinho
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pomimo braku transferow oceniam prace Jacka pozytywnie.
Nie było transferowych lapanek typu Władzia czy Kaczorowski.... Cóż...jak nie ma kasy na konkretne wzmocnienia, lepiej grać tym co się ma niż wydawać forsę na byle kogo..... Wracając do Nei...przyjdzie czy nie, może wzmocni ale sam w pojedynkę Wisły nie zbawi... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o Kokosa można mieć po niekąd żal do Bednarza że nie udało mu sie go zatrzymać.Chyba można było sie z nim dodgadać(dać podwyżke) bo przecież zwolnił sie etat Paulisty wiec pieniądze były.Także chybionym pomysłem było ściagniecie Matusiaka który sporo kosztował.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.08.2008 o godz. 09:07.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak to do "własnego"? Ich gniazdo, to Warszawa, a o ich "trosce" o Wisłę świadczy chociażby ta dzisiejsza publikacja. Przecież to typowe polskie piekiełko- zawiść, zazdrość i dbanie tylko o własne dupsko. Niestety. Inna sprawa, że słyszałem o innych powodach zwolnienia Bednarza niż sportowe, ale nie ma co sobie narazie nimi zaprzątać głowy. W sumie wogóle nie ma co się na ten temat rozpisywać dopóki informacja nie zostanie potwierdzona. A Mielcarski mówi, że nie wie, czy Nei będzie mógł zagrać w ewentualnym meczu z Barcą- Grzesiu, tak- będzie mógł (jeśli Wisła go kupi i w odpowiednim terminie zgłosi oczywiście).
A Kokoszka nie dostał podwyżki pół roku temu przypadkiem?
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 06.08.2008 o godz. 09:10.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że to nieprawda, bo to przecież Przekręt Sportowy.Ta gazeta lubuje się w robieniu fermentu w najbardziej nie odpowiednim czasie, dlatego **** w dupe redaktorowi naczelnemu przeglądu sportowego.
Jeśli okazałą by się to prawdą to znaczy, że znów wracają chore czasy.Póki informacja się nie potwierdzi nie zamierzam kląć na Cupiała i RN.Jednak gdyby to byłą nie prawda, na konferencji prasowej poinformował bym, że dziennikarze "PS" nie mają wstępu na teren Wisły. To kurestwo czystej wody, by tego typu "newsy" umieszczać w dniu jakże ważnym dla przyszłości Wisły Dziś wszystko się wyjasni.Bednarz będzie gościem radia Biała Gwiazda, więc rozwieje wątpliwości.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 06.08.2008 o godz. 09:32.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|