|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
![]() Aktualna tabela: ![]() Zestaw par nadchodzącej kolejki: ![]() A tak to widzi bukmacher (kursy od naszego sponsora z dnia zakładania tematu) ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Punkty, punkty, punkty. Tylko 3 punkty!
Pojechać, zagrać swoje i wracać do Krakowa. Lis - Szot, Frydrych, Radakovic, Sadlok - Mawutor, Kuveljic, Żukow - Savic, Yeboah - Forbes |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Plewka musi grac. Potrzebne punkty do projunior. Ale nie mam pojecia komus posadzic, bo zaden z tej trojki nie zasluguje na to.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Plewka kontuzjowany... ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
Od kilku dni jestem w takim trybie, ze nie sprawzdam wiadomosci.
Co mu dolega? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
tylko 3 pkt
i mamy juz spokoj ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Spokój to my mamy od dłuższego czasu. To raczej mecz dający szanse na wskoczenie ciut wyżej. My takie mecze z reguły partaczymy. Z drugiej strony nam raczej Bielsko leży, z reguły ich łoiliśmy dosc łatwo. Logika ekstraklasy w takim wypadku nic nie wskazuje, więc i ja jestem w kropce. Mam nadzieję na dobry mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Łatwiej będzie ich powieźć tam niż u siebie. O ile śnieg nie spadnie...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dość łatwe zwycięstwo Podbeskidzia. Będzie to najsłabszy mecz Wisły od czasu przyjścia Hyballi. Jedna z bramek to będzie Janicki po stałym fragmencie.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak dla mnie wyglądało to na grę przeciwko trenerowi. Niestety, wracamy do ligowego piekiełka... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie wierze w to, ze Błaszczykowski siedząc w szatni - widząc, jak to wyglada od środa nie wiedzialby o tym. Z reszta nie rozumiem tego po co by mieli tak robić ? Bardziej aby sąsiadka spadła.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Z taką grą to sąsiadkach nam w.......i
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
O dziwo u mnie też zapaliła się taka lampka. Gdyby tylko komuś przyszło do głowy sabotowanie, to mam nadzieję, że ktoś w klubie szybko się z tym rozprawi.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
Jak dla mnie raczej na grę "nie chce mi się za bardzo męczyć w tym meczu, gramy z ostatnią drużyną i to z Janickim na obronie, samo się wygra, w sumie to remis też wystarczy", gdyby grali przeciwko trenerowi, pewnie odpuściliby i ostatnie 30 minut, a wtedy jednak zaczęli się starać.
Jakby dotarło do nich, że właśnie skomplikowali sobie życie na ostatnie kolejki, a za chwilę mogą stracić i przewagę bezpośrednich meczów. Dobrze że chociaż to obronili... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Dodam tylko, że Janicki wrzuci piłkę do bramki prosto z autu a sędzia po konsultacji var uzna bramkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
W ogóle przegramy gładko 0:3 a na końcu meczu po raz pierwszy siądziemy kondycyjnie. W 88 minucie Hyballa będzie chciał zdjąć z boiska Starzyńskiego, na co ten odpowie "a kim ty k... jesteś pedale?!?" i rozpocznie się mordobicie na naszej ławce rezerwowych. Spowoduje to totalny mentalny rozpad drużyny, tak, że do końca sezonu przegramy już wszystkie mecze i spadniemy z ligi.
A tak na serio to przydałoby się znowu zapunktować i przeskoczyć kolejne 2-3 drużyny w tabeli. Choćby wyszarpanym z gardła farfoclem po 3 rykoszetach wduszonym w 93 minucie. ![]()
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Lekceważycie przeciwnika chyba trochę. Jeszcze się skonczy że włączymy się do walki o utrzymanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Należy pamiętać, że Podbeskidzie w ostatnim meczu u siebie, wyciągnęło na 2:2 z Lechią!
Mam nadzieję, że sztab nie popełni takiego błędu jak co poniektórzy piszący. https://wyniki.interia.pl/mecz-podbe...-06,mid,712598
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 04.04.2021 o godz. 21:25.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2018
Offline |
|
|
Należy też pamiętać, że to był jedyny punkt Podbeskidzia w ostatnich 4 meczach.
Nikt nie pisze, że będzie łatwo, szczególnie na początku wiosny PBB punktowało dobrze. Mimo wszystko my generalnie gramy lepiej i jest duża szansa przywieźć 3 punkty. Dużo będzie zależało od naszego napadu. Jak coś z przodu wpadnie, nawet fuksiarsko po rykoszetach czy przebitkach, to ich raczej powieziemy. Przy naszej obronie w pełnym składzie trudno mi sobie wyobrazić Podbeskidzie strzelające nam 2 czy 3 bramki. ![]()
Radosław Sobolewski "Odmieniło ten mecz wejście na boisko Rafała Boguskiego, który tak naprawdę sam przesądził o losach tego spotkania. Rafał zasługuje na niesamowity szacunek i takim szacunkiem powinien być otaczany"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cholera wie czego się spodziewać po tym meczu i po przerwie - możemy ich lekko zrobić 4-0, a tak samo zremisować albo przejebać po mękach.
Dla nich to mecz o wszystko, my za to bez ciśnienia ale z delikatnym planem, żeby przesuwać się w górę tabeli. Pytanie co bardziej przeważy szalę - czy ich bardziej zmobilizuje konieczność 3 pkt, czy my zagramy bez spiny i przyjdzie luz i wynik. Generalnie my nie chcemy przejebać czegokolwiek, PBB z nożem na gardle - czyli remis ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 05.04.2021 o godz. 09:40.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
|
Zawsze jak jest okazja wskoczyc na wyzsze miejsce w tabeli to naszym pląta nogi, czyli w tym meczu max remis.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Pierwsze 45 minut.
Z jednej z ładniej grających drużyn w lidze, staliśmy się w parę kolejek największym paździerzem obok Płocka. Jeżeli klepie nas drużyna z takimi asami jak Niepsuj, Janicki, Sitek czy Biliński , to coś jest tu mocno nie tak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie wiem jak sie to skończy,ale od kilku meczy gramy piach i ta połowa jest tego obrazem.W zasadzie ostatni dobry mecz to ten z Pogonią,bo nawet ten wygrany z Wisla Płock do wejscia Bogusia był znacząco odbiegający od meczów z Piastem,Jagą,Śląskiem i Pogonią.Nie ma już tej walki ,pressingu,nie mówiąc o jakiejś jakości w ofensywie...
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Utrzymaliśmy się i możemy sobie pozwolić na mecze jak dzisiejszy. Mam nadzieję, że nie wymyślimy czegoś głupiego na mecz z pejsami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na co sobie możemy pozwolić? Powinniśmy walczyć o jak najwyższe miejsce - lepsza kasa, a każdy z tych chlopów powinien walczyć o kontrakt w Wiśle. No ale jak twierdzisz, ze mogą mieć wyjebane to całe życie będziemy się bląkać w okolicy strefy spadkowej. Zero ambicji i tyle. Do tego grac nie umieją. Zagrali kilka meczów, efekt nowej miotły. I się szybko skończyło...
Wystarczy spojrzeć na bramki Podbeskidzia żeby stwierdzić, że dziś pokonali nas paralitycy, którzy strzelali po "bilardowych" akcjach hehe Hyballa już do wyjebania? ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Zgoda-powinniśmy, ale chwilowo ważniejsza była dla kopaczy pomoc pbb... to co ja twierdzę nie ma znaczenia, wyłącznie to co się dzieje (mają wyjebane) ma znaczenie.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co się stało z gegenpressingiem , bo w 1 połowie nasi stali jak ch*je na weselu ewentualnie snuli sie po boisku.Zmiana Burligi i od razu idzie akcja na gol na 2-0 z jego strony - kryminał. Jedynie iskierka nadziei przed następnym meczem jest taka ,że w 2 połowie stworzyli jakieś okazje.Nie wiem czy Kuba ma siły na dłuższy występ ,ale chce go zobaczyć z Savicem razem na boisku , to nasza cała ofensywa , bo dawanie Yeboaha na lewą flankę to pomyłka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2017
Offline |
|
|
Pierwsza połowa dramat, myśleli, że na stojaka mecz sam się wygra? Takie gwiazdy już? Liczyli, że Podbeskidzie będzie grać długimi piłkami? Dramat. W 2 połowie lepiej, ale szybka bramka na 2:0, jednak czasu było dużo żeby odrobić, ale z przodu nasze "armaty" coś nie odpaliły...
Ciekawe czy Radakovic w następym meczu zagra? Hyballa się nie patyczkuje, a to on ewidentnie przy 2 golach zawalił. Do tego Frydrych z nim w parze gra jako lewy stoper, gdzie traci wiele ze swojego dobrego wyprowadzania, które miał jak grał jako prawy stoper. Kwestia czy Kone gotowy. Cóż, okazja do szybkiej rehabilitacji już w piątek. Mam nadzieje, że piłkarze niczego tak nie pragną teraz jak szybkiego wyjścia na boisko i zmazania tej plamy po wczorajszym meczu. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|