The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2013, 16:01
Kto jeszcze nie zdążył oglądnąć:

TV PULS "Anatomia upadku"

Dzisiaj, godz. 21:55
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 03.02.2013, 21:48
Dla tych osób, które mają znajomych, Rodziny bez dostępu do neta ...

Za moment raz jeszcze w TV PULS [godz. 21.55] "Anatomia Upadku".
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 03.02.2013, 23:03
Nie widziałem tego filmu wcześniej.

Smutne w jakim kraju żyjemy i kto nami rządzi.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 03.02.2013, 23:36
Kuba JG (swoją drogą bardzo interesujący nick na wiślackim forum) - naucz się człowieku najpierw po polsku pisać jak chcesz rozmawiać na jakimkolwiek poziomie. Nie dość, że Twoje "argumenty" oscylują w okolicach gimbazy (co najwyżej), a co gorsza Twoja ortografia to jakaś masakra.

Przestań gwałcić język polski, a później wypowiadaj się na forum, ewentualnie używaj nakładek do przeglądarek, które korygują błędy. Pomijam już histeryczny ton, pozwalający mi implikować, że jesteś osobą głęboko niezrównoważoną psychicznie.
Ostatnio edytowane przez fialo : 03.02.2013 o godz. 23:38.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 03.02.2013, 23:52
fialo napisał(a):Wyświetl post
Kuba JG (swoją drogą bardzo interesujący nick na wiślackim forum) - naucz się człowieku najpierw po polsku pisać jak chcesz rozmawiać na jakimkolwiek poziomie. Nie dość, że Twoje "argumenty" oscylują w okolicach gimbazy (co najwyżej), a co gorsza Twoja ortografia to jakaś masakra.

Przestań gwałcić język polski, a później wypowiadaj się na forum, ewentualnie używaj nakładek do przeglądarek, które korygują błędy. Pomijam już histeryczny ton, pozwalający mi implikować, że jesteś osobą głęboko niezrównoważoną psychicznie.

Madrej głowie dosc po słowie...
Jak ktos nie ma nic interesujacego do powiedzenia to czepia sie błedów ortograficznych. OK...jestes kozak! Naprawde mi dowaliłeś i jeszcze przeprowadziłes błyskawiczna analize psychologiczna która spowodowała, że za chwilke zamkne sie w sobie i zaczne unikac swiatła dziennego...rany julek...
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 00:15
Możesz przekleic linka?
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 04.02.2013, 00:41
A ja się dogrzebałem do oryginału i na twoim miejscu wytłuściłbym bardziej to:

13. Ze względu na cel przyjęty przez Komisję uznała ona, że jej praca nie wymaga badania miejsca katastrofy, ani badania wraku. Do ustalenia przyczyn wystarczyło badanie trajektorii lotu do zderzenia z brzozą. Mimo to Komisja oglądała szczątki samolotu i wykonała szereg zdjęć zarówno wraku samolotu jak i terenu katastrofy.
14. Komisja uznała jednak, że lepsze jakościowo są zdjęcia pana Sergiusza Amielina mieszkającego w Smoleńsku i wykorzystała w raporcie szereg zdjęć wykonanych przez niego.

Jeżeli to co wytłuściłem powyżej uważasz za nic i takie zaniedbania przez Komisję która bada i ma wyjaśnić przyczynę katastrofy się mogą zdarzyć to nie mamy o czym rozmawiać ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 04.02.2013 o godz. 00:50.
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 01:04
[QUOTE=hubert.fan;1297296]A ja się dogrzebałem do oryginału i na twoim miejscu wytłuściłbym bardziej to:

13. Ze względu na cel przyjęty przez Komisję uznała ona, że jej praca nie wymaga badania miejsca katastrofy, ani badania wraku. Do ustalenia przyczyn wystarczyło badanie trajektorii lotu do zderzenia z brzozą. Mimo to Komisja oglądała szczątki samolotu i wykonała szereg zdjęć zarówno wraku samolotu jak i terenu katastrofy.
14. Komisja uznała jednak, że lepsze jakościowo są zdjęcia pana Sergiusza Amielina mieszkającego w Smoleńsku i wykorzystała w raporcie szereg zdjęć wykonanych przez niego.

Jeżeli to co wytłuściłem powyżej uważasz za nic i takie zaniedbania przez Komisję która bada i ma wyjaśnić przyczynę katastrofy się mogą zdarzyć to nie mamy o czym rozmawiać ...[/QU

13. Cel komisji: wyjasnienie przyczyn katastrofy...
14. "szereg zdjec" co nie oznacza, że nie wyklorzystała swoich i ze wykorzystała tylko zdjecia tego Amielina...Po prostu facet stał w innym miejscu, w konkretnych okolicznosciach widocznie w lepszym miejscu...nie mam z tym problemu szczerze mówiac.

Nie nie uwazam za nic ale akurat dla mnie cel Komisji Badania Wypadków Lotniczych jest jasny...
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 04.02.2013, 01:09
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
14. "szereg zdjec" co nie oznacza, że nie wyklorzystała swoich i ze wykorzystała tylko zdjecia tego Amielina...Po prostu facet stał w innym miejscu, w konkretnych okolicznosciach widocznie w lepszym miejscu...nie mam z tym problemu szczerze mówiac.
Tak, uznali, że facet który cykał sobie amatorsko zdjęcia i który nie miał dostępu i wstępu do wielu miejsc na terenie katastrofy i to jego zdjęcia nadają się lepiej do oficjalnego raportu. Wiesz co nie rozśmieszaj mnie

Czyli z tego wychodziłoby, że jaka Komisja taki fotograf
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 04.02.2013, 00:16
Cytat:
Stowarzyszenie "Doktoranci dla Rzeczypospolitej" organizuje konferencję naukową „Debata Smoleńska”. Debata odbędzie się 5 lutego o godz. 10:00 na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie przy ul. Wóycickiego 1/3, w budynku Auditorium Maximum (Aula im. Roberta Schumana), na terenie kampusu im. Ks. prof. Ryszarda Rumianka. Wstęp od godz. 9.30.

Zaproszeni do udziału w debacie zostali
eksperci Zespołu Parlamentarnego Ds. Zbadania Przyczyn Katastrofy TU-154 M z 10 kwietnia 2010 r. kierowanego przez Posła Antoniego Macierewicza
oraz
członkowie Komisji Badania Wypadków Lotniczych Lotnictwa Państwowego kierowanej przez Jerzego Millera. Jak na razie zespół Laska nie odpowiedział na zaproszenie.

Do tej pory swoją obecność potwierdzili:
- prof. Wiesław Binienda,
- prof. Kazimierz Nowaczyk,
- dr inż. Wacław Berczyński,
- dr. inż Grzegorz Szuladziński.
Ponadto zaproszono naukowców i ekspertów z polskich uczelni wyższych, Rodziny Ofiar Katastrofy Smoleńskiej oraz studentów i doktorantów.]

Jak ten Lasek i ta cała komisja ma takie twarde dowody i wszystko obali to dlaczego boją się stanąć twarzą w twarz z ludźmi formatu profesora Biniendy, doktora Nowaczyka, czy doktora Szuladzińskiego ?

Wiesz dlaczego ?

Bo nie mają na tyle odwagi, ponieważ wiedzą, że ich argumenty czy dowody mogą być z łatwością obalone przez w. w. Panów i zespół Parlamentarny Antoniego Macierewicza i skompromitować całą tą komisję i raport Millera.
Ostatnio edytowane przez heoij : 04.02.2013 o godz. 00:21.
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 00:32
OK dogrzebałem sie...do czegoś bardziej kompletnego niz te "urywki" pod teze.
A mianowicie:
"Komisja uznała jednak, że lepsze jakościowo są zdjęcia pana Sergiusza Amielina mieszkającego w Smoleńsku i wykorzystała w raporcie szereg zdjęć wykonanych przez niego".
Co oczywiście nie oznacza że "podkradali" ani, że nie wykorzystali zdjec które zrobili sami...ale to taki szczegół. Zreszta skoro wykorzystali czyjes zdjecia to musieli uzyskac do nich dostep...nie sądze żeby wymagało to jakichs specjalnych zabiegów ale wymowa Twojego cytatu jest taka, że : ci złodzieje i przekreciaże zapierniczyli komus zdjecia bo sami ich robic nie potrafia"...spokojnie, az takiego cisnienia to nie ma

Z Twojego cytatu mozna wnioskowac równiez, że komisja w ogole olała wrak i teren katastrofy. Natomiast na konferencji:
"
"Ze względu na cel przyjęty przez Komisję uznała ona, że jej praca nie wymaga badania miejsca katastrofy, ani badania wraku. Do ustalenia przyczyn wystarczyło badanie trajektorii lotu do zderzenia z brzozą. Mimo to Komisja oglądała szczątki samolotu i wykonała szereg zdjęć zarówno wraku samolotu jak i terenu katastrofy."
To tyle celem uzupełnienia...
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 04.02.2013, 00:51
kuba.j.g. tak samo jak Komisja Millera uważasz, że do badania katastrofy i ustalenia przyczyn tragedii, nie trzeba badać wraku ani miejsca ?
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 00:57
iznowu przeklejanie nie wyszło...
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Stary 04.02.2013, 00:59
Proszę bardzo:

http://wpolityce.pl/wydarzenia/44050...sie-nie-zamyka

kuba.j.g.- ale nie odpowiedziałeś mi jeszcze na pytanie które zadałem Ci w poprzednim poście
Ostatnio edytowane przez heoij : 04.02.2013 o godz. 01:03.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 04.02.2013, 00:59
Jeśli macie anglojęzycznych znajomych ...

http://smolenskcrash.eu/
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 01:28
Nie wiem czy to smieszne czy nie...I nie wiem czy koles miał dostep czy tez go nie miał. Nie wiemy też jakie zdjecia wykorzystano..moze człowiek zrobił zdjecia ogólne, które komisji cos powiedzialy o ułozeniu wraku a oni z tego wyciagneli jakies wnioski...wiesz które jego zdjecia wykorzystano przy pracach? Konkretnie? Nie wiemy tez ile tych zdjec wykorzystano, nie wiemy jaki facet miał sprzet...moze ten fotograf amator dysponował czyms naprawde dobrym i z dystansu mógł robic zdjecia szczeołów. Kiedys Maciek Szczesny miał nadrozszy i najlepszy sprzet fotograficzny w Polsce Naprawde nie widze powodów do podniety
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 04.02.2013, 01:28
.. I jeszcze raz. Tym razem FB: http://www.facebook.com/SmolenskCrash
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 04.02.2013, 01:43
Czyż powyższe wymaga komentarza .

Kubuś Tupolew waży 90 ton i ma 40 metrów rozpiętości skrzydeł. Przeanalizuj to i próbuj dalej bo się chłopie pogrążasz.

ps. Może jakiś moderator udzieli koledze wsparcia merytorycznego? Bo robi się burdel
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.02.2013 o godz. 01:46.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Od: 12.2012

Stary 04.02.2013, 01:51
Tupolow i ten cały Smoleńsk..... jebło to jebło, po ch*j drążycie trzeci rok ten temat?
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 04.02.2013, 02:06
cayenne napisał(a):Wyświetl post
Tupolow i ten cały Smoleńsk..... jebło to jebło, po ch*j drążycie trzeci rok ten temat?
Nie ośmieszaj się lepiej.

znaczy gdzie za ta brzoza?
Oglądnij sobie Anatomię upadku, a nie zadawaj głupich pytań.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.02.2013 o godz. 02:09.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 02:15
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie ośmieszaj się lepiej.

Oglądnij sobie Anatomię upadku, a nie zadawaj głupich pytań.

Ogladaj dalej filmiki takie jak w.w. W koncu wexmiesz nóz i wbijesz go sobie w skroń
Naprawde nie wiem czy ci współczuc czy sie smiac. Staram sie byc dobrym człowiekiem wiec oferuję swoja pomoc i grosza nie wezma...pogadamy, uzewnetrznisz sie, przyjme wszystko...nie martw sie bedzie got

wiecie czemu żaden mod czy admin tu nie wchodzi?

bo wie, że macie wszyscy w tym dziale spie*dolone życie prywatne i musicie tutaj szukać spisku.
Tusk to pionek Putina, Michnik i GW to żydo-masoneria którą steruje umysłami Polaków, PeOwcy to nowa wersja bolszewików, a tylko Dzennik Polski i Jarosław zbawi nasz kraj!!

ku*rwa...weźcie się za robotę w której się rozliczacie z fiskusem i za wychowywanie dzieci, a nie pier*dolenie o sztucznej mgle...

E tam...ja jestem szczesliwy..mam rodzine, 2 córki które poza starym świata nie widza, rozwijaja sie zarabiscie, uczę je grac na skrzypcach i ma talent, zona tez fajna, tzryma sie dzielnie...nie.. Ja sie tu nie wyzywam..o=bo nie musze
Powód: Bałagan, połączenie postów i ostrzeżenie dla autora.
Ostatnio edytowane przez rav : 04.02.2013 o godz. 11:44.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 04.02.2013, 02:29
Ogladaj dalej filmiki takie jak w.w. W koncu wexmiesz nóz i wbijesz go sobie w skroń
Naprawde nie wiem czy ci współczuc czy sie smiac. Staram sie byc dobrym człowiekiem wiec oferuję swoja pomoc i grosza nie wezma...pogadamy, uzewnetrznisz sie, przyjme wszystko...nie martw sie bedzie got
Ty nie oglądaj i dalej żyj w błogiej nieświadomości, niech ci się wydaje że jesteś dobry i inteligentny i wykształcony.

ps. trzymaj się z daleka od noża.

yarow napisał(a):Wyświetl post
To jest bardzo krótka piłka: nie pokazuj się może tutaj jeśli temat ci nie pasi?
Co się przejmujesz.
Zawsze znajdzie się taki któremu chodzi tylko o własną pełną michę i nie może zrozumieć jak ktoś może interesować sie czymkolwiek innym.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.02.2013 o godz. 02:38.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 01:57
Dzidzi to nie ja wymysliłem drzewa za Brzoąi a Tupolew wazy wiecej...gotowy do lotu z paliwem na pokładzie Poaz tym na pierwszej przeszkodzie utraciłes czesc z płatowca wiec szanse, ze trafisz w nastepna przeszkode malej o kawałek utraconego skrzydła pomnozony o utrate nosnosci, co powoduje, ze samolot bez czesci skrzydła porusza sie inaczej niz ten z całym skrzydłem...ech kuzwa

Mam pytanie dzidzi...gdzie DOKŁADNIE znajdowały sie te kuxwa sekwoje?!

znaczy gdzie za ta brzoza?

I wreszcie sie znalazł ktos najmadrzejszy...bez sarkazmu

ps. Może jakiś moderator udzieli koledze wsparcia merytorycznego? Bo robi się burdel[/QUOTE]

Ty nie badx taki troskliwy...jak ty se poradziłes to ja dam rade tym bardziej...
Ostatnio edytowane przez rav : 04.02.2013 o godz. 11:43.
Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Od: 12.2012

Stary 04.02.2013, 02:09

bo wie, że macie wszyscy w tym dziale spie*dolone życie prywatne i musicie tutaj szukać spisku.
Tusk to pionek Putina, Michnik i GW to żydo-masoneria którą steruje umysłami Polaków, PeOwcy to nowa wersja bolszewików, a tylko Dzennik Polski i Jarosław zbawi nasz kraj!!

ku*rwa...weźcie się za robotę w której się rozliczacie z fiskusem i za wychowywanie dzieci, a nie pier*dolenie o sztucznej mgle...
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 04.02.2013, 02:24

Osobiście wiodę szczęśliwe życie prywatne i zawodowe. I nie mów mi co mam robić oraz odp ... się od moich dzieci.
Jeśli coś ci się nie podoba to tu np. zwyczajnie nie właź? I może wtedy nie będziesz zagrożony pęknięciem żyłki.
To jest bardzo krótka piłka: nie pokazuj się może tutaj jeśli temat ci nie pasi?
Ostatnio edytowane przez yarow : 04.02.2013 o godz. 02:26.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 04.02.2013, 08:59

Aleś sobie Kubuś znalazł sojusznika... "Jebło to jebło" - i to jest jedyny Wasz argument. Myślałem, żeś nieco mądrzejszy, widać się myliłem.

A Ty cayenne z Tymi swoimi urojeniami udaj się do lekarza.

edit. nic Ci udowodnić nie chcę, kompleksów też raczej mieć nie muszę...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 04.02.2013 o godz. 09:39.
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 02:50
A ja powiem Wam tak moje wy droxdziki, serki i inne przyjacioły...jezeli tu siedzimy to dlatego ze nie mamy lepszych zajec. Wystarczy, zeby kazdemu z nas ktos pomachał banknotem przed oczami i powiedział..."zamiast pieprzyc bzdury chocmy i zaróbmy jakies pieniadze" to ten temat na forum by umarł w 3 dni...wiec apeluje do was chlopaki, zebysmy przestali tracic energie na durne nic nie wnoszące przepychanki a zajeli sie robieniem pieniedzy. A moze akurat którys z nas ma pomysł na miliony? Ja o własnym biznesie mysle od15 lat i mam w tym doswiadczenie...tzn wiem juz o czym NIE myslec Mamtez swoje lata mierzi m,nie robota na durniow, którzy nade mna cos sobie dumaja...Powaznie...ja siedze chłopaki w Anglii, wy w Polsce...mamy jakies kontakty, kazdy może cos wniesc...Serek ty sie nawet nie obejrzysz a w tym banku bedziesz miał 40 lat...masz znajomosci na awanse na dyrektora? Mój promotor, łebski gosc mi kiedys pwiedział: Gdybys ty kuba sie nie bał i tyle energi wsadził w realizacje własnego, byle jakiego pomysłu, co wsadziłes w ta zasrana licencjacka prace to w 3 lata był byś milionerem.......a Smolensk zasrany...pieprzenie o bzdurach, kłotnie o 3-5 metrów, o pieprzone komisje czy im sie chce czy nie!Na co to komu! Naprawde myslicie, ze to cos komus da? Ni chuja...przyjda kolejni, "bardziej uczciwi" beda szukac 10 lat, nic nie znajda, natrzepia kasy, oddadza włądze, za 40 lat, na ostatniej stronie ukaze sie tekst, że pilot pochlał albo ze wierza była nawalona w 3 dupy i robili jaja...i jaki jest sens? Co z tego wyniknie? My jesteśmy Polakami wiec genetycznie nie jestesmy zdolni do wyciagania wniosków, podejmowania własciwych, strategicznych dla kraju decyzji...Jestesmy awanturnikami...z taka sama werwa i bohaterstwem walczymy o palec współtowarzysza jaki i o jego zabita matke, czy zone...nie kalkulujemy politycznie tylko szable w dłon!!! Ale potrafimy pokombinowac i za to sie trzeba wżiaść...Nie macie doswiadczenia w biznesie? I co? Ja też hnie mam! Branson ten od linie Virgin powiedział, że kazdy codziennie ma 2-3 pomysły które zrobiły by z niego milionerra...sam skonczyłe edukacje naq podstawówce i wziął sie za robienie kasy...pieniadz nie ma granic...kazdy sie moze pieniedzy dorobić...a za 10 lat kupimy Wisłe i zrobimy z niej potege...tylko tzeba przestac pieprezyc o pierdołach a wziasc sie za robote

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ty nie oglądaj i dalej żyj w błogiej nieświadomości, niech ci się wydaje że jesteś dobry i inteligentny i wykształcony.

ps. trzymaj się z daleka od noża.

Co się przejmujesz.
Zawsze znajdzie się taki któremu chodzi tylko o własną pełną michę i nie może zrozumieć jak ktoś może interesować sie czymkolwiek innym.

ty ogladaj i żyj w świadomosci jaki jestes zaj....sty
Powód: Bałagan, połączenie postów i ostrzeżenie dla autora.
Ostatnio edytowane przez rav : 04.02.2013 o godz. 11:45.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 04.02.2013, 03:00
[...] ...Nie macie doswiadczenia w biznesie? I co? Ja też hnie mam! Branson ten od linie Virgin powiedział, że kazdy codziennie ma 2-3 pomysły które zrobiły by z niego milionerra...sam skonczyłe edukacje naq podstawówce i wziął sie za robienie kasy...pieniadz nie ma granic...kazdy sie moze pieniedzy dorobić...a za 10 lat kupimy Wisłe i zrobimy z niej potege...tylko tzeba przestac pieprezyc o pierdołach a wziasc sie za robote

Pracuj, pracuj a może i doświadczenia nabierzesz.
Ja pieniążki mam i biznes także (w odwrotnej kolejności). Tak, że potwierdzam: pracuj, pracuj

I pozwól mi łaskawie, że to ja zadecyduję o czym będę mówił i czym się interesował a co olewał.
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 04.02.2013, 03:06
yarow napisał(a):Wyświetl post
Pracuj, pracuj a może i doświadczenia nabierzesz.
Ja pieniążki mam i biznes także (w odwrotnej kolejności). Tak, że potwierdzam: pracuj, pracuj

I pozwól mi łaskawie, że to ja zadecyduję o czym będę mówił i czym się interesował a co olewał.

No i gratulacje...ja niczego Tobie nie narzucam i niczeo nie zabraniam...nie wiem skad ta intonacja.
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Stary 04.02.2013, 03:10
No i gratulacje...ja niczego Tobie nie narzucam i niczeo nie zabraniam...nie wiem skad ta intonacja.
Dziękuję.

a intonacja w reakcji na takie zdanie: "tylko tzeba przestac pieprezyc o pierdołach a wziasc sie za robote".

Jest to jakby nie było forma nakazowa. Tryb nakazujący.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów